salonikios30
Active Member
Η τελευταια ειναι 2 μηνες πριν την μεταμοσχευση( δεν ειναι τοσο κοντινη) αλλα για να θυμαμαι κ εγω πως ημουν πριν την μ.μ
Παρακαλώ συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απενεργοποιήσετε τις διαφημίσεις.
Πηρα τηλ πριν καμια βδομαδα την κλινικη με τη οποια υπαρχει φιλικη διαθεση κ προτειναν φινα κ ειχα εμφανη προδιαθεση κ θα το δουμε απο κοντα. αν ειχα εμφανη προδιαθεση ομως γιατι να κατεβασουν hairline?Καλησπέρα φίλε. Καταρχάς οκ υπάρχει αραίωση αλλά μην νομίζεις ότι ένα μη εκπαιδευμένο μάτι καταλαβαίνει τι έχει γίνει εκεί πάνω. Μια χαρά είσαι. Απλά πάρε τους τηλέφωνο και γενικά πίεσε τους για να καταλάβεις τι έγινε.
δυστηχως ενω παω στο δεκαμηνο κ ανεμενα πριν την μ.μ να ειμαι πολυ καλα κ να καλουπωθει ηhairline μου ,η εικονα μου τωρα ειναι κατα πολυ χειροτερη με προ την μ.μΞεχασε το φιλε!!!Τι προδιαθεση και κολοκυθια?Εκει στο κεντρο τα μαλια σου ηταν τουμπανο!!!
Απαραδεκτη απαντηση.Δεν μας τα λενε καλα μου φενεται και επισης και με τον ηρακλη απο τι φενεται και εκει τα πηγαν μετρια.
Παρακαλώ συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απενεργοποιήσετε τις διαφημίσεις.
Τασο στη φωτο το μαλλι ειναι βρεγμενο. Ουτε πυκνοτητα φαινεται ουτε η συνδεση μαλλιων .