Παρακαλώ συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απενεργοποιήσετε τις διαφημίσεις.
Σε ευχαριστω!το θεμα δεν ειναι το δωρεαν,αλλα η επαγγελματικη αντιμετωπιση.Να παιρνεις αυτο που πληρωνεις.Απο την στιγμη που εγω ημουν σχολαστικος σε ολα (κ προεκυψε προβλημα) θελω απο πλευρας τους να εχω κ την αναλογη επαγγελματικη-ηθικη αντιμετωπιση .Πιστευω θα την εχω,αυτην την εντυπωση μου εδωσαν!Πολυ μυστηρια περιπτωση,θυμιζει εντονα μπουκλα που και αυτος πηγαινε καλα και ξαφνικα αρχιζε να χανει μοσχευματα.Επιασες τζοκερ σαλονικιε αλλα μην το βαζεις κατω.Εαν δεν επανερθουν που να σου πω την μαυρη αληθεια μαλον δεν θα επανερθουν θα κανεις μια διορθωτικη και θα καθαρισεις.
Οι κυπριοι εχουν αποδειξει οτι ειναι κοντα στο πελατη και μετα την "πωληση" και δεν θα σε αφησουν ετσι.Τη δυαρα τη μινοξ ηθελα να ξερα γιατι την προτεινουν??Για κανενα νεροπιστολο καλη ειναι.
Φινα μην παρεις δε θα κανει τιποτα πλεον.Θα πας θα κανεις πυκνωση και θα δεσει το γλυκο και θα το ξεχασεις αργα η γρηγορα.Σιγουρα ξεχνας την παλια πυκνοτητα που ειχες εκει αλλα πιστευω θα σε καλυψει το αποτελεσμα συνολικα.Εισαι και τυχερος που δεν πηγες σε αλλη κλινικη διοτι θα πληρωνες ξανα για πυκνωση ενω τωρα ειμαι σιγουρος θα την βγαλεις δωρεαν και αυτο ειναι και το σωστο.Καλο κουραγιο και υπομονη!!!!
Καλα τα λες αλλα γιατι απληστια σε καλη ηλικια με μικρο nw ? Αρα ποτε ειναι καποιος καταλληλος ?Κατα την ταπεινη μου αποψη σε εφαγε to greed το δικο σου για μαλλια και της κλινικης για λεφτα.Καλη συνεχεια και προσεχε στο repair μην την ξαναπατησεις.
Καλα τα λες αλλα γιατι απληστια σε καλη ηλικια με μικρο nw ? Αρα ποτε ειναι καποιος καταλληλος ?
Παρακαλώ συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απενεργοποιήσετε τις διαφημίσεις.
σαλονικιε αν μπορεις βαλε και μια πανοραμικη και πιο καθαρη να εχουμε οσο το δυνατον καλυτερη εικονα, αν και καποια πραματα φαινονταιΤΕΛΙΚΟ ΑΠΟΤΕΛΕΣΜΑ!Τι θα κανατε στην θεση μου????????