Πραγματι εγω ξερω το μαλλι μου καλυτερα απο ολους και δυστηχως αραιωσαν πολυ απλα στην ενωση μετα μαμα ειναι ποιο εντονο ,γι αυτο τα τα κουρευω τοσο κοντα ,για να μειωνεται η εμφανης αναομοιογενεια μαμα - μεταμοσχευμενα μετα την αραιωση των μαμα. Σκεψου την δικη μου θεση πως κ γιατι προκληθηκε αυτο? ενω δεν ειχα επιθετικη τριχοπτωση.ΜΕ την πυκνωτητα που ειχα πριν, η οποια ηταν πολυ καλη (αλλα οχι σαν τα 18 - γιαυτο αλλωστε δεν προτειναν φινα κ η δερματολογους κλινικης μου ειπε δεν εχω α.α κ λιγο πολυ το μαλλι ετσι θα παραμενει - να ημαστε ρεαλιστες για αμεσο μελλον θα εννοουσε) , κατ εμε δε μπορουσαν να μπουν πολυ μεσα,θα ηταν μεγαλο ρισκο,με την πυκνωτητα που ειχα.
Ενδεχομενως ,τροπος αποφυγης ειναι η φινα πριν κ μετα την μεταμοσχευση ,αλλα εκει παιζεις με ορμονες κ δεν σημαινει οτι η φινα σωζει, αν ηταν ετσι ολοι θα περναμε φινα κ θα ειχαμε μαλλουρα,απλα σε καποιους μπορει να λειτουργησει υποστηρικτικα .
Να επισημανω επισης οτι η κατηφορα αρχισε στους 4 + μηνες .Μεχρι εκεινη την στιγμη ημουν ενθουσιασμενος οτι ολα θα πανε σουπερ