Παρακαλώ συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απενεργοποιήσετε τις διαφημίσεις.
ΙΣΩΣ εβαλα υψηλα τον πηχη βαση NW που ημουν!αλλα δεν εστιαζω σε αυτο που δεν πηρα αλλα σε αυτο που ειχα και εχασα .γιατι αν οχι ιδανικη πυκνωτητα στα πλαισια μιας μ.μ που ειναι θεμα illusion προσδοκουσα ομοιογενεια κ δυστηχως πλεον χρησιμοποιω τοπιν που πριν δεν ειχα αναγκη!
συμφωνω οτι εβαλες ψηλα τον πηχη και καλα εκανες. υπαρχουν αρκετες περιπτωσεις σαν εσενα που ισιωνουν hairline ή κανουν hairline lowering. Ησουν καταλληλη περιπτωση βαση ιστορικου, ηλικιας κλπ που καλα εκανες και ρισκαρες για να εχεις το τελειο.
Συμφωνω.Φυτρωση υπαρχει μπορει να μην 100% αλλα υπαρχει. Ουσιαστικα το προβλημα ειναι αυτα τα κενα οπως λες και εσυ.
Ετσι ειναι θεωρω ημουν καταλληλοτατος για ενα πολυ καλο αποτελεσμα ,μικρο nw σε καλη ηλικια!αυτα τα κενα (μπορει να ειναι μη επαρκη φυτρωση μπορει να ειναι σοκ λος μπορει να φταει κακοτεχνεια μπορει να φταει ο οργανισμος μπορει να φταιει ελλειψη θεραπειας μπορει να φταει η μινο-σε ολα εγω ημουν σχολαστικος) ομως που ειναι εντονα στις ενωσεις τονιζουν την ανομοιογενεια κ δυστηχως ειμαι για rePair για να μαζευτει!ηθελα να ξεμπερδευω λογο ηλικιας και nw που ημουν για ενα μεγαλο χρονικο διαστηνα κ οχι να σκεφτομαι να μπω παλι για repair η να βαζω τοπικ που πριν δεν ειχα αναγκη.
Παρακαλώ συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απενεργοποιήσετε τις διαφημίσεις.
Καλησπερα κυριοι .Προβαλα και προβαλω φωτογραφιες πριν, κατα και μετα την μεταμοσχευση μου,συνεχως χωρις να εχω σταματησει να ενημερωνω προκειμενω να ενημερωθουν τυχον υποψηφιοι να τους βοηθησω στην επιλογη τους να αποκτησουν καποιες γνωσεις και ακολουθως να πραξουν οπως πιστευουν με γνωμονα το καλυτερο δυνατο αποτελεσμα στην καλυτερη δυνατη τιμη , εξαλου αναλογους ενδιασμους ειχα κ εγω κ ειμαι μελος στο φορουμ, προσπαθωντας να ειμαι αντικειμενικος χωρις παραπλανησεις μεροληψιες, χωρις να υποστηριζω κλινικες και να παρουσιαζω αυτο που με συμφερει οπου και να την εκανα θα τονιζα το καλο και θα υποβαθμιζα το μετριο,ετσι αλλωστε ειναι ο χαρακτηρας μου ,οταν ειμαι σχολαστικος κ κυριος σε ολα, περιμενω το καλυτερο δυνατο αποτελεσμα .Πηρα την αποφαση και εκανα την μεταμοσχευση θεωρωντας οτι το προβλημα ειναι μικρο και σε ιδανικη ηλικια .Ηταν μια διαδιακασια ρουτινας για την επαγγελματικη κλινικη που την εκανα,μια κλινικη με κατερτισμενο προσωπικο.Γνωμονας τους οπως καθε κλινικη ειναι ενα πολυ καλο αποτελεσμα ,ποια κλινικη αλλωστε δεν το θελει? Εξαρχης υπηρχε μια επαγγελματικη φιλικη διαθεση με γιατρους και νοσηλευτες.Το τελικο αποτελεσμα δεν ειναι καταστροφικο αλλα για εμενα δεν ειναι ειναι 100% επιτυχημενο αποτελεσμα με γνωμονα κυριως το μικρο Νw και την ηλικια μου!Επικοινωνησα με την κλινικη οπως πολλοι ειπατε και δυστηχως δεν ακουσα αυτο που ηθελα εχουμε διαφορετικη προσεγγιση!ειμαι αξιοπρεπες ατομο με ηπιο υφος.Υφος ομως αναλογο δεν υπηρχε απο την αλλη πλευρα,τουλαχιστον σαν σχολαστικος πελατης και κυριος στις υποχρεωσεις μου περιμενα αλλη αντιμετωπιση!ποσταρα πανω απο 20-30 φωτογραφιες ,αντιλαμβανομαι καποιες ειναι σκοτεινες καποιες ειναι με πολυ φως καποιες με αντηλια καποιες υπο σκια ,καποιες με συνθηκες δωματιου καποιες κατω απο εντονο φως καποιες με λιγο φως ,με προθεση να δειξω τι δεν με ικανοποιει κ για ποιο λογο με δυσαρεστει αυτο που βλεπω,τονιζοντας αυτο που κατ¨εμε δε μου αρεσει, και επαναλαμβανω ΤΟΝΙΖΟΝΤΑΣ τι θεωρω που δεν πηγε καλα .Μπορουσα να βγαλω φωτο πχ σε αποσταση 1-2 μετρων σε συνθηκες δωματιου αλλα εγω ηθελα να εστιασω σε αυτο που δε μου αρεσει για να γεινει αντιληπτη η δυσερεσκια μου .Αν εβγαζα φωτογραφιες σε αποσταση 1-2 μετρων πριν την μεταμοσχευση και το μαλλι φτιαχμενο κ λακ θα με λεγατε ολοι Μπεζο . Ποτε δε εστιασα στο θεμα πχ φυτρωσης ποτε δεν εξυβρισα την κλινικη ποτε δε ζητησα επιστροφη χρηματων και δεν ζητησα τιποτα δωρεαν.Ηθελα να με αντιμετωπισουν σαν ενα δυσαρεστημενο απαιτητητικο πελατη.Την δυσαρεσκια μου αλλωστε την αποτυπωσα μεσω των φωτογραφιων οι οποιες πραγματι τονιζουν το προβλημα μου, αυτο αλλωστε ηθελα .,δεν ηθελα να καμουφλαρωμαι ,οπως αν ειχα ενα πολυ καλο αποτελεσμα θα το τονιζα .Με firecaptain που μιλησα τηλεφωνικα πριν κανει την μ.μ του, δεν τον απετρεψα να παει λασπολογωντας την κλινικη ισα ισα του ειπα θα κανει ενδεχομενως την καλυτερη επιλογη να παει αλλα να ειναι και προσεκτκος συμβουλεοντας τον οσο μπορουσα και χαρηκα που πηρε ενα πολυ καλο αποτελεσμα ,το αποτυπωσα αλλωστε στο νημα του.Αυτο φανερωνει οτι δεν εχω κατι με την κλινικη αλλα το τελικο αποτελεσμα δε με ικανοποιει εστιαζοντας στο λογο με τις αναλογες φωτογραφιες.Στην επικοινωνια μου οι φωτογραφιες μου δυσαρεστησαν την κλινικη θεωρωντας οτι λασπολογω την κλινικη!προθεση δεν ηταν λασπολογια αλλα να εστιασουν στο προβλημα μου.Οι φωτο μου ανταποκρινονται στην πραγματικοτητα ,δεν ειναι προιον μονταζ, εστιαζοντας σε αυτο που με δυσαρεστει και τιποτα δεν ειναι ψευδες αλλα μια συνεχης ενημερωση του νηματος μου.Οποιος θελει μπορει να με συναντησει απο κοντα να με δει!Μιλησα για ενα αποτελεσμα που με δυσαρεστει γιατι περιμενα κατι καλυτερο λογο Νw ηλικιας Κ ΤΟ ΑΠΟΤΥΠΩΣΑ ΜΕ ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ!Προθεση δεν εχω λασπολογια αλλα πληρη ενημερωση με γνωμονα το καλυτερο δυνατο αποτελεμα και σε περιπτωση μη ικανοποιησης την αναλογη προσεγγιση της κλινικης!Οι φωτογραφιες μου τους δυσαρεστησαν και πλεον ενδεχομενως ΔΕΝ θα ξαναγραψω στο νημα γιατι απο την επικοινωνια που ειχαμε καταλαβα οτι αν επιμενω στη δυσαρεσκεια μου μπορει να εχω συνεπειες και δεν ειχα και δεν εχω προθεση λασπολογιας, αλλα στηριξης.Γιαυτο κ εγω ενδεχομενως δεν θα ξαναγραψω αμα θεωρουν οτι λασπολογω την κλινικη και ΣΥΓΝΩΜΗ αν θεωρηθηκε οτι αυτη ηταν η προθεση μου!Εχει την αδεια μου αν ο διαχειρηστης θεωρει οτι προθεση μου ειναι η λασπολογια κ οχι το αποτελεσμα ας διαγραψει παντελως το νημα μου!