salonikios30
Active Member
Δεν εστιαζω καθολου στην φυτρωση, εστιαζω στο μικρο nw που ημουν στην ανομοιογενεια κ στις ενωσεις με τα μαμα μαλλια!
Παρακαλώ συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απενεργοποιήσετε τις διαφημίσεις.
Εστιασε στην ενωση Μ.Μ με τα μαμα μαλλια στο αριστερο κροταφο ,πανω απο το τριγωνακι ΑΝ ειναι αυτο retrograde alopecia.Απο τις Φωτο φαινεται σαν να εχεις retrograde alopecia.
Κ αν σφηριξουν αδιαφορα που εχασα τοσο χρονο ενα καλοκαιρι δε με ειδε ηλιος ακολουθησα σχολαστικα οτι επρεπε κ χρημα που μαζευα χρονια,με μικρο ΝW σε καλη ηλικια? αντε να δουμε την ανταμοιβη της κληνικης πως θα ανταποκριθει.Το αποτέλεσμα είναι απογοητευτικό η αλήθεια είναι, ειδικα για τα λεφτα που εδωσες, και με τοσο μικρό προβλημα που ήταν λογικο να εχεις μεγαλες προσδοκιες... Δεν μπορω να συμπερανω αν ειναι σοκ λος, κακη ενωση με τα μαμα ή μικρή φυτρωση αλλα σίγουρα επικοινωνεις με την κλινικη και το ψαχνεις.
Στην τελικη, εδω περιμενω να φανει διαφορα σε σχεση με τις Ελληνικες που κραζουμε μονιμως στο φορουμ, να δεις δηλαδη, οτι θα ασχοληθουν με την περιπτωση σου με εξετασεις και διορθωτικη αν χρειαστει και οχι να σφυριξουν αδιαφορα κοιτωντας αλλου.
Παρακαλώ συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απενεργοποιήσετε τις διαφημίσεις.
AKΡΙΒΩΣ!!!ουτε στα consulation μου προτειναν χαπια κ οταν εκανα την μεταμοσχευση κ ρωτησα αν ειναι να ξεκινησω φινα μου ειπαν οχι δεν χρειαζεσαι εχεις μικρο προβλημα κ δε χρειαζεται να παρεις γιατι δεν εχεις α.α. κ η κλινικη κ η δερματολογος της κλινικης που πηγα ,μονο για regain μου ειπαν κ αυτο εκανα .ως προς την συμφωνια αλλα ειπαμε στα consulation αλλιως κινηθηκαμε στην καρεκλα που δεν συφωνουσα αλλα ο γιατρος μου ειπε εχεις καλη ηλικια k μικρο προβλημα θα κινηθουμε επιθετικα ω μη γενειτο εδω ημαστε (εγω ηθελα να μην φυγουμε απο την φυσικη μου hairline κ να μπουμε οσο το δυνατον μεσα στα υπαρχοντα χωρις κυνδινο hairloss)Αν θυμαμαι καλα σου ειχαν πει απο την κλινικη οτι δεν χρειαζεται να παρεις χαπια πριν την μεταμοσχευση γιατι το προβλημα σου ηταν μικρο. Προσωπικη μου γνωμη '' θα ζητουσα επιστροφη χρηματων '' αφου αλλα συμφωνησα και αλλα βγηκαν στην πορεια.
αλλιως κινηθηκαμε στην καρεκλα που δεν συφωνουσα αλλα ο γιατρος μου ειπε εχεις καλη ηλικια k μικρο προβλημα θα κινηθουμε επιθετικα ω μη γενειτο εδω ημαστε (εγω ηθελα να μην φυγουμε απο την φυσικη μου hairline κ να μπουμε οσο το δυνατον μεσα στα υπαρχοντα χωρις κυνδινο hairloss)