Salonikios30, fue, 1900 grafts, 17-05-2016

aeratos28

Just aeratos
Το βάλτος, ποσοστά ,για 2τριχα και χαζομάρες που σου έλεγαν συμφωνώ ότι είναι μ@λ@κιες ..απο εκεί και πέρα οι φωτό που έβαλες πάλι δεν είναι καλές..από το να τσακώνεται κάποιος και να σου το πει ότι δεν είναι καλές απλά δεν σου απαντάει καν..μην το παίρνεις όμως ότι βουλωσες στόματα..βάλε φωτό καλής ανάλυσης με καλό φωτισμό,πανοραμικές από το πλάι κτλ,βάλε φωτό καθαρές και αυτές από δοτρια να δούμε τι έχει γίνει γιατί δοτρια δεν έχουμε δει ποτέ ,φωτό όπως αυτές που έβαλε ο panos1982 ας πούμε και αν είναι οκ τότε θα μπορείς να πεις ότι βουλωσες τα στόματα που σου είπαν ότι είπαν.
By the way. Εφαγα τόση επίθεση στο αλλο ποστ. Βαλτός , ποσοστά, δίτριχα, συμβιβασμένος κλπ.. μόλις έβαλα φωτογραφία που δικαιολογεί τα όσα λέω βαρέσατε εξαφανιζολ ολοι.

Παρακαλώ συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απενεργοποιήσετε τις διαφημίσεις.

giannis1991

Well-Known Member
Φιλε Σαλονικιε για μενα μην κανεις τιποτα απο μεταμοσχευσεις και οπως ειπαν και τα παιδια περιμενε για καποιο χρονικο διαστημα και παρε και αλλες γνωμες...
Η hdc μεγαλη εντυπωση μου προκαλει που και σε μενα ηταν καθετη και με απετρεψε απο κοντινο consultation καθως δεν υπαρχει λογος γιατι δεν μπορουν να με αναλαβουν...ενω ο Γεωργιου μου ειπε ανετα μεν με συγκρατημενα μοσχευματα εννοειται δε...
τωρα οσον αφορα τον Γεωργιου επειδη τον εχω δει ηδη 2 φορες θα πω οτι ειναι ωραιος τυπος γενικα και δεν τον παρεξηγω για αυτην του την κινηση...ισα ισα επειδη η εν λογω κλινικη τον θαβει κανονικα,πιστευω τους περιμενε στην γωνια και το θελει αυτο το αποτελεσμα για να τους την βγει και πιστευω ειναι η ιδανικη περιπτωση για αυτον γιατι η hdc βγηκε μονη της νοκ αουτ...
απλα για να μην το παμε και στο αλλο ακρο(και εννοειται επαγγελματιας ειναι και ισα ισα μας εχει κανει και πολυ καλη τιμη σα φορουμ)δεν ειναι και τοσο φιλευσπλαχνος για να την κανει και τσαμπα...απλα οπως ειπα την θελει αυτην την περιπτωση...γιατι αν ειναι ετσι ας πηγαινουν και οι ανεργοι ή αυτοι που εχουν χαμηλο εισοδημα με το εκκαθαριστικο στα consultation για να τους κανει ψαλιδι στην τιμη!!!

Harris_G

Well-Known Member
Για να ειμαστε αντικειμενικοι πρεπει να αντιμετωπισουμε οπως πρεπει και τις κλινικες της κυπρου.
Φιλε DoctorWho ναι η Κυπρος εχει κανει πατατες αλλα και αριστουργηματα (Dance για παραδειγμα)
Οι ελληνικες κανουν μονο πατατες αρα δε νομιζω οτι γιναν ενα και το αυτο με τις κυπριακες και ως εκ τουτου δε χριζουν ιδιας αντιμετωπισης.

Tsek

Well-Known Member
Φιλε DoctorWho ναι η Κυπρος εχει κανει πατατες αλλα και αριστουργηματα (Dance για παραδειγμα)
Οι ελληνικες κανουν μονο πατατες αρα δε νομιζω οτι γιναν ενα και το αυτο με τις κυπριακες και ως εκ τουτου δε χριζουν ιδιας αντιμετωπισης.
Α) υπάρχει τιμολογιακή διαφορά
Και Β) Πατάτες κανουν όλοι οπως είπες .

Αρα αν προτρέπεις εσύ κάποιον να πάει με κλειστά μάτια κύπρο ή αλλού και μετά πάθει κατι θα του καλύψεις εσυ το κόστος η θα του δώσεις την δική σου δότρια?

Η διαφορά μεταξύ μας είναι πως εγώ δεν είπα σε κάποιον πηγαινε advance να σωθείς οπως λετε οι περισσοτεροι για κυπρο.

Αυτό που λέω είναι να ψαχτεί ο υποψήφιος, να παρει γνώμη απο 10 γιατρούς και να εξετάσει και την πρόταση της advance. Απλά και ομορφα. Και δεν λεω κατι αλλο για να μη χαλάμε το νημα.

aeratos28

Just aeratos
Δηλαδή όλα τα παιδιά που πήγαν καλά και αυτά πατάτες είναι?ο dimitris50423 ,andy.k o alexandros o raphael2012 και άλλα διάφορα παιδιά,όλοι πατάτες είναι?μην είστε υπερβολικοί ρε..μην λετε ακρότητες.οτι είναι καλύτεροι κάποιοι γιατροί έξω,σαφώς και ισχύει αλλά το ότι όλα τα αποτελέσματα εδώ είναι πατάτες το θεωρώ εντελώς χαζό να το λες ..

Harris_G

Well-Known Member
Νταξει το εθεσα λιγο πιο απολυτα, αντε πες στην καλυτερη να παρεις ενα αξιοπρεπες αποτελεσμα απο ελληνικη κλινικη, με ratio πατατα/επεμβαση ωστοσο πολυ πιο αυξημενο απο το αντιστοιχο κυπριακο. Τουμπανιασμα ομως σε καμια περιπτωση. Η Κυπρος μπορει ανετα να πιασει ενα 8-8,5 με αριστα το 10 σε αποτελεσμα, κατι που δεν συμβαινει με τις ελληνικες.

Τελευταία επεξεργασία:

Harris_G

Well-Known Member
Α) υπάρχει τιμολογιακή διαφορά
Φίλε Tsek,
1) Οταν μου δινουν εδω τιμη 1,7 με strip γιατι να μη παω Κυπρο με 1,95 FUE?
2) Οταν ζητανε πολλα περισσοτερα για να σε κανει ο Β. ποια η τιμολογιακη διαφορα με Κυπρο? Γιατι εγω ξεκιναω τη συζητηση με την προυποθεση να με αναλαβει εμπειρος γιατρος αλλιως το θεωρω αναξιο συζητησης.

Geo246

Member
Το τι είπε ο Φ είναι αδιάφορο, από την στιγμή που τον είδε ο Μ ο οποίος είναι ο καθ΄ύλην αρμόδιος και δεν φαίνεται να αρνήθηκε τα όσα "εγγυήθηκε" ο Φ. Πάντως και ο Φ δεν μπορεί να θεωρείται άσχετος και άπειρος, έχοντας τέτοια θέση για τόσα χρόνια.

Αν δόθηκαν διαβεβαιώσεις για το αποτέλεσμα από την εταιρία, πιθανώς να δικαιούσαι αποζημίωση (ένα μέρος των χρημάτων σου) από την στιγμή που η εταιρία αρνείται "επιδιόρθωση". Ίσως υπάρχει ενδοσυμβατική ευθύνη. Ψάξτο λίγο με έναν δικηγόρο.

Στην θέση σου θα έκοβα αυτή την σαχλαμάρα την σκόνη. Φοβερή σκλαβιά. Ότι έχεις έχεις (γνώμη μου)

Τέλος κοίτα προς Ισπανία (Λορέντζο). Ο τύπος είναι μάγος. Στείλε τουλάχιστον ένα email να σου κάνει μια εκτίμηση.

Τελευταία επεξεργασία:

DoctorWho

Well-Known Member
Εγω εκανα μια παρατηρηση δεν εξισωσα κανεναν. Στο φορουμ κυκλοφορει αποτελεσμα του feriduni που φαινεται οτι προς πατατα οδευει, σημαινει οτι dhi=feriduni? Οχι! Ωστοσο επικρινω την ελλειψη αυστηροτητας εδω. Διαφωνω με τη λογικη οτι εφοσον εχει πολλα καλα αποτελεσμα της δινουμε πασο για ενα κακο. Ειδικα αν εξετασουμε τον λογο που δεν πηγε καλα. Ηταν λογω καλης τοποθετησης? Κακης τεχνικης? Τι εφταιξε? Λαθη δικαιολογουνται οταν ειν απροσεξιες αλλα προκειται γ τετοια περιπτωση? Καποιος που ξερει καλυτερα θα μπορουσε ισως βλεποντας φωτος της επεμβασης κ μετα να δωσει καποιες απαντησεις. Σαφως αυτος δεν ειμ εγω... εφοσον ομως ειδα αυτο το αποτελεσμα θεωρω οτι οποιος σκεφτεται ν παει σε αυτη τν κλινικη θα πρεπει ν μαθαινει για αυτο. Να τ λεμε ναι εχει αυτα τα καλα αποτελεσματα, αλλ δες κ το νημα αυτης της αποτυχημενης επεμβασης. Και το ιδιο και στον feriduni.

koumparos

Well-Known Member
Εγγυηση 100% επιτυχιας δεν μπορει να σου δωσει κανενας.Με τις πιθανοτητες παιζεις οι οποιες αυξανουν αναλογα με την εμπειρια και τον επαγγελματισμο του γιατρου.Αν νομιζει καποιος οτι θα παει στο χ,ψ τοπ και θα ειναι σιγουρος οτι θα πετυχει 100% πολυ καλο αποτελεσμα κανει λαθος.Πρεπει να ειναι προετοιμασμενος ψυχολογικα και οικονομικα οτι ισως χρειαστει και μια δευτερη συμπληρωματικη για να φτασει στον τελικο στοχο.Ειχα γραψει και παλιοτερα την εμπειρια που ειχαν 2 ξαδερφια μου που εκαναν στον χασον με πολυ καλο αποτελεσμα και οι 2.Κορυφαιο θα ελεγα.Την ιδια εποχη πηγε και ενας συναδελφος τους στον χασον για μμ και δυστυχως ειχε μετριο αποτελεσμα.Προσφερθηκαν για συμπληρωματικη αλλα αυτος δεν δεχτηκε και πηγε σε αλλο γιατρο.

Παρακαλώ συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απενεργοποιήσετε τις διαφημίσεις.

Harris_G

Well-Known Member
Στο φορουμ κυκλοφορει αποτελεσμα του feriduni που φαινεται οτι προς πατατα οδευει, σημαινει οτι dhi=feriduni?

'Ασε το κάτω άκρο, δλδ την πατάτα σίγουρος δεν μπορείς να είσαι ποτέ όπως πολύ σωστά λέει ο @koumparos . Πιάσε το πάνω άκρο δλδ την καλη δουλεια. Η Ελλαδα θα σου δωσει ενα ταβανι 5,5-6/10, η Κυπρος ενα ταβανι 7,5-8/10 και ο Βέλγος ένα ταβάνι 8,5-9/10.

Καλώς ή κακώς λόγω των καλύτερων αποτελεσμάτων έχουν άλλοθι.

Τελευταία επεξεργασία:

Harris_G

Well-Known Member
Σκέψου το αλλιώς: θα τολμήσει ένας προπονητής να κράξει τον πρώτο σκορερ άμα χάσει ένα εύκολο γκολ? Τον αναπληρωματικό όμως μπορεί να τον στείλει διακοπές.

Τελευταία επεξεργασία:

Zob

Active Member
Να συμπληρώσω κάτι που ενδεχομένως να μην αναφέρθηκε στα τελευταία μηνύματα.
Εαν και είμαι κατά της χρήσης φιναστεριδης πιστεύω πως εάν αποφασιζες να κάνεις "θεραπεια" η δοτρια σου θα βελτιωνόταν αρκετα.
Και τότε το νούμερο των διαθέσιμων προς μεταμοσχευση τρχθ θα ανέβαινε αρκετά πάνω από τα 800 που εκτιμωνται αυτή τη στιγμή.

DoctorWho

Well-Known Member
Με την ιδια λογικη και οι ελληνικες κλινικες εχοντας μετριο αποτελεσμα δεν πρεπει να κραχτουν οταν κανουν πατατα γιατι "οι κλινικες κρινονται επι τοις ολοις" και το "τοις ολοις" τους ειναι το ΜΕΤΡΙΟ οχι η ΠΑΤΑΤΑ. Καμια "πατατα" δεν συγχωρειται. Ο καλυτερος γιατρος του κόσμου αν σφαλει σε εναν ασθενη θα δικαστει με τον ιδιο τροπο που δικαζεται ενας μετριος γιατρος και θα λαβει την ιδια ποινη. Το θεμα της ποινης του εχει να κανει με το συγκεκριμενο περιστατικο και το οως θα δρουσε επ αυτου ο μεσος γιατρος. Δλδ αν εγινε ενα λαθος κακης προσοχης/ανευθυνοτητας/κακοχειρισμου αυτο ΔΕΝ ΣΥΓΧΩΡΕΙΤΑΙ. Αν ηταν μια ιδιαιτερη περιπτωση στην οποια ο οποιοσδηποτε επισης θα εκανε λαθος, πχ να διαγνωσει λαθος ασθενεια εξαιτιας της σπανιοτητας της πραγματικης και εν τελει να σκοτωσει τον ασθενη, τοτε θα δικαιολογηθει η πραξη του και θα αθωωθει. Μενει λοιπον εδω να εξηγηθει γιατι εφτασε ο σαλονικιος σε αυτο το αποτελεσμα. Η μμ δεν ειναι ζαρια. Δεν κανεις την επεμβαση κ καποιες φορες θα σου κατσει και καποιες οχι. Απλα δεν ειν απιθανο ενας καλος γιατρος να αφαιρεθει και να κανει ενα τραγικο λαθος. Σε αυτη την περιπτωση ομως και παλι ΔΕΝ ΣΥΓΧΩΡΕΙΣ. Επιβαλλεται -ειδικα ενας δηνοφιλης γιατρος- να ειν παραπανω προσεκτικος και να μην αφαιρειται. Αυτη ειν η δουλεια του, για αυτο πληρωνεται και σε αυτο τον υποχρεωνει η ιατρικη δεοντολογια.

salonikios30

Active Member
Το τι είπε ο Φ είναι αδιάφορο, από την στιγμή που τον είδε ο Μ ο οποίος είναι ο καθ΄ύλην αρμόδιος και δεν φαίνεται να αρνήθηκε τα όσα "εγγυήθηκε" ο Φ. Πάντως και ο Φ δεν μπορεί να θεωρείται άσχετος και άπειρος, έχοντας τέτοια θέση για τόσα χρόνια.

Αν δόθηκαν διαβεβαιώσεις για το αποτέλεσμα από την εταιρία, πιθανώς να δικαιούσαι αποζημίωση (ένα μέρος των χρημάτων σου) από την στιγμή που η εταιρία αρνείται "επιδιόρθωση". Ίσως υπάρχει ενδοσυμβατική ευθύνη. Ψάξτο λίγο με έναν δικηγόρο.

Στην θέση σου θα έκοβα αυτή την σαχλαμάρα την σκόνη. Φοβερή σκλαβιά. Ότι έχεις έχεις (γνώμη μου)

Τέλος κοίτα προς Ισπανία (Λορέντζο). Ο τύπος είναι μάγος. Στείλε τουλάχιστον ένα email να σου κάνει μια εκτίμηση.
Δυστηχως την σκονη την οποια δε ειχα αναγκη πλεον δε μπορω να την αποχωριστω οχι γιατι θελω να φαινομαι πυκνος αλλα για να καμουφλαρω αυτην κατ εμε αηδια. Δε εχω στο μυαλο μ αποζημιωση αλλα δε μπορω να δεχτω το οτι ενω το επισημανα κ δεν ηθελα αφου δεν ειχα καλη δοτρια να σπαταλησουν graft για κατεβασματα ,δε ειδαν οτι δεν εχω καλη δοτρια? Δεν παυει να εκανα την επεμβαση σε καλη ηλικια οχι στα 20- 25 .με σταθερη κ οχι επιθετικη τριχοπτωση. πως γινετε αλλη κλινικη να με σουλουπωσει με ασφαλεια ενω αυτη οχι? Το λιγοτερο που ηθελα ουτε αποζημειωσεις ουτε δωρεαν να μου π ενα συγνωμη δεν παυει να ειναι μια επεμβαση αισθητικης κ εχει ρισκο καναμε λαθος εκτιμηση αλλα εδω ημαστε θα το διορθωσουμε αλλα οπως με διαβεβαιωσαν δε μπορουν πλεον γιατι η επεμβαση δεν ειναι ασφαλης.

salonikios30

Active Member
Στο μυαλο μου πλεον ειναι δυνατη θεραπεια χωρις αλλες προστριβες με κλινικη η αποζημιωσεις αλλα ενημερωση για τις γνωμες-γνωσεις σας τις οποια διαβαζω με μεθοδικοτητα κ ψυχραιμια.

tasos33

Well-Known Member
Στο νήμα του σαλονικιου είχε γίνει χαμός,ο Μοντ κάποια στιγμή το κλείδωσε, σε πολλά νήματα άσχετα έχει αναφερθεί η περίπτωση του σαλονικιου σαν αρνητική διαφήμιση για την κλινική όπως και τον bluearmy και άλλοι που δε θυμάμαι, επειδή είσαι νέο μέλος σχετικά και δε θυμάσαι παλαιότερα σκηνικά καλά θα είναι να μη πετάς μπαρούφες για να δικαιολόγησεις τα αδικαιολογητα.

Και χαμός με την hdc δε γίνεται γιατί όταν κάνει βλακειες η κλινική την κράζουν όλοι ακόμα και όσοι την υποστηρίζουν.

Οπότε δεν υπάρχει και αντίλογος, είχαμε κακό αποτέλεσμα όλοι το καταδίκασαμε και πάμε παρακάτω.

Σε αντίθεση με εσάς που αγνοείται θέματα και κάνετε πως δεν βλέπετε και αναπαράγουμε τα ίδια.

Όσο για το by the way που το βούλωσα με δεν ασχολήθηκα γιατί βαρέθηκα αδερφέ, πέταξες τρεις φώτο για δωδεκάμηνο να μας δείξει τι? Βάλε στο νήμα σου σένα φώτο τελικές να μας δείξει το καλό σου αποτέλεσμα.

Εννοεί πως αν γινόταν το περιστατικό σε Ελληνική κλινική θα ανεφερόσασταν στο περιστατικό αυτό εις τον αιώνα τον άπαντα.
Δεν θα το ξεχνούσατε ποτέ όπως π.χ γίνεται με τον Ακις Hellas. Κάθε τόσο αναφέρεται η περίπτωσή του.

Δεν λέω ότι κακώς αναφερεται. ΟΡΘΟΣ ΑΝΑΦΕΡΕΤΑΙ για να μην ξεχνάμε αλλα δεν γίνεται το ίδιο και για την κύπρο.

Geo246

Member
Εγώ στην θέση σου θα μίλαγα με Λορέντζο. Βέβαια είναι αρκετά ακριβός (6,00€ το ένα από τα πρώτα χίλια τριχοθυλάκια) αλλά σε τέτοια θέματα κατά την γνώμη μου δεν κοιτάς λεφτά. Στείλε του 10-15 φωτογραφίες με πολύ καλή ανάλυση και ζήτα του να σου κάνει μια εκτίμηση (όσο μπορεί να γίνει από φωτογραφίες). Δεν κάνουν όλοι την ίδια δουλειά και ο συγκεκριμένος νομίζω ξεχωρίζει ...

Από εκεί και πέρα, αν δικαιούσαι κάποια επιστροφή χρημάτων από Κύπρο, κατά την γνώμη μου θα έπρεπε να την διεκδικήσεις. Έχουμε πλημμελή εκπλήρωση παροχής ενδεχομένως (ενδοσυμβατική ευθύνη). Το "ενδεχομένως" το βάζω γιατί δεν ξέρω τι συμφωνήσατε και τι εγγυήσεις πήρες. Στο ξαναλέω, μίλησε με έναν δικηγόρο. Αν έδωσες 7000€ για κάτι που δεν είδες ενώ διαβεβαιώθηκες και μπορείς να διεκδικήσεις ένα ποσοστό, γιατί να μην το κάνεις ....

salonikios30

Active Member
Καμια αξιωση πλεον απο τη κλινικη η διαθεση η δικη μου κ η δικη τους ειναι φιλικη . Αφου δε μπορει να διορθωθει ενημερωσα για ολα τα δρομενα κ κοιταω μπροστα.

Μπλουζα