Παρακαλώ συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απενεργοποιήσετε τις διαφημίσεις.
Τη ζορι δηλαδη ? Εχεις αρχισει να πρηζεσε στο προσωπο?
Ειναι πολυωρη και επιπονη η ολη διαδικασια της μεταμοσχευσης ....ιδικα η τοπικες αναισθητικες ενεσεις στο κεφαλι.
Προσωπικα εγω ζοριστικα αρκετα και τις 2 μερες.
Παρακαλώ συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απενεργοποιήσετε τις διαφημίσεις.
ειναι σαν να κανεις μπανηστηρι, το βλεπεις το γουσταρεις αλλα δε το πιανειςεδω που ειμαι κ γω μαζι του στο λυμπιζομαι και γω μια μεταμοσχευση στο κροουν.
Την τρελα μου μεσα...ηρθα στη πηγη και δε μπορω να πιω νερο.....
χαχαχαχαχαχααχαχαχαχαειναι σαν να κανεις μπανηστηρι, το βλεπεις το γουσταρεις αλλα δε το πιανεις
Καλή επιτυχία salonikie. Μια παρατήρηση, σε κάποιο νήμα είχα γράψει για το δέρμα και τα white dots, νομίζω ότι η φωτογραφία του σαλονικιού είναι χαρακτηριστική αυτών που έγραψα.
Οι μαγκες οι γιατροι και οι εταιρειες που κανουν μ.μ δεν τα αναφερουν αυτα, ολα ανωδυνα ειναι για αυτους!Φιλε piros τι ενοεις?
Αυτο που βλεπεις στην δοτρια ειναι πρωτη μερα μετα την μεταμοσχευση και τον εχουνε βαλη κρεμα pepanthol plus αποτι με λεει ο salonikios....αν η κρεμα ηταν ροζ θα ηταν Pink dots.
Τωρα που βλεπω την δοτρια καμια σχεση με χθες.Αργοτερα θα βγαλω και μια φωτο.
Εντομεταξυ ο salonikios πριστικε στο μετωπο και εγινε σαν παραλυτη μαιμου!!!
Παντως ειναι πολυ καλυτερα απο την επεμβαση με σχεση με μενα που ειχα κανει 3400grafts με strip οσο αφορα κουραση,πριξιμο,υπνο.
Εγω μετα την επεμβαση με κουβαλουσε ο μπαμπας μου να με φερει στο διαμερισμα.
Εξαρτατε μαλλον απο τον οργανισμο!Ειναι πολυωρη και επιπονη η ολη διαδικασια της μεταμοσχευσης ....ιδικα η τοπικες αναισθητικες ενεσεις στο κεφαλι.
Προσωπικα εγω ζοριστικα αρκετα και τις 2 μερες.