Παρακαλώ συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απενεργοποιήσετε τις διαφημίσεις.
επιστροφη στο διαμερισμα ολα καλα φανηκαν οτι πηγαν. Τελικα μπηκαν 1900 γκραφτ εκ των οποιον τα 50 στο ενα τemple το οποιο ηθελε μερικη πυκνωση,το κεφαλι μου το νιωθω λες κ με εχουν σπατουλαρει με τσιμεντο .hijikos ΟΛΟΙ το συμφερον μας κοιταμε αλλα στην συγκεκρειμενη περιπτωση με ειπαν αρχικα 1700 γκραφτ κ αφου εγιναν οι υποδοχες Μαρας αποφανθη για + 150 συνεπως δεν φανηκε να εκβιαζουν το χρημα .Mε απασχολει λιγο που με κατεβασε τη hairlinε 2 mm αλλα αυτο με προτινε για να δεσει καλυτερα γιατι πυκνωση στα μμ θα ειχε ρισκο για σοκλος.
salonikios30 καλή τύχη. Μια φιλική διευκρίνηση μόνο: Το συντακτικά ορθό είναι ''να σου πω'', ''να μου κατεβάσει'' κλπ και όχι ''να σε πω'', ''να με κατεβάσει'' κλπ.
Παρακαλώ συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απενεργοποιήσετε τις διαφημίσεις.
Ρε zotrix έτσι από περιέργεια (δεν έχω παρακολουθήσει τον λόγο για τον οποίο την λες στον John) τι έχεις σπουδάσει;Οχι μπανάρετε με μόνιμα, όπως ζητάω και από τον αμόρφωτο Ταυλανδοφιλο! Δεν μπορώ άλλο εδώ μέσα, κάθε φορά που μπαίνω μειώνεται ο δείκτης νοημοσύνης μου κατα 1-2 μονάδες.
Δημητρη στην μυτη εχω κανει 2 επεμβασεις διαφραγματος τοσο πρησμενος δεν ημουνα με τιποτα, η μυτη ηταν πρησμενη και λιγο, για 2 με 3 μερες! Οχι 10 ημερες σε καμια περιπτωση.ανωδυνη ειναι hijikos το μονο αρνητικο αυτο ειναι το πρηξιμο τις πρωτες μερες το οποιο στο 10ημερο εξαφανιζεται.. για επεμβαση μυτης κανα δυο μηνες μελανιασμενος εισαι και πρησμενος. λογικο ειναι να θελει καποιο χρονο για αποκατασταση.
σαλονικιε 10 μερουλες μετρα. κανε και λιγο μασαζ στο μετωπο προς τους κροταφους.
πολυωρη ναι. επιπονη καθολου.. η αναισθησια ειναι μερικα δευτερολεπτα οπως οταν πας οδοντιατρο. μετα δεν νιωθεις τιποτα οσο γινεται η δουλεια.