Salonikios30, fue, 1900 grafts, 17-05-2016

hijikos

Active Member
Η πολυωρη αναισθησια κανει ισως τη ζημια! Εσυ ησουν σε χειροτερη κατασταση γιατι εκανες strip.

Παρακαλώ συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απενεργοποιήσετε τις διαφημίσεις.

dimitris50423

Well-Known Member
η <<ζημια>> γινεται απο τη δουλεια που γινεται πανω στο κεφαλι απο τον τραυματισμο. κατεβαινουν υγρα κατω απο το δερμα και θελει χρονο ωστε να απορροφηθουν απο τον οργανισμο. καποιοι ακουσα οτι εβαλαν παγο. εμενα δεν μου ειπαν να βαλω κατι μονο να κανω μασαζ λιγο προς τα πλαγια. 10η μερα ειχε φυγει και το πρηξιμο.
και τυχαια ειχα παρει 10 μερες αδεια απο τη δουλεια και γυρισα σε καλη κατασταση. :)

zotrix

Active Member
επιστροφη στο διαμερισμα ολα καλα φανηκαν οτι πηγαν. Τελικα μπηκαν 1900 γκραφτ εκ των οποιον τα 50 στο ενα τemple το οποιο ηθελε μερικη πυκνωση,το κεφαλι μου το νιωθω λες κ με εχουν σπατουλαρει με τσιμεντο .hijikos ΟΛΟΙ το συμφερον μας κοιταμε αλλα στην συγκεκρειμενη περιπτωση με ειπαν αρχικα 1700 γκραφτ κ αφου εγιναν οι υποδοχες Μαρας αποφανθη για + 150 συνεπως δεν φανηκε να εκβιαζουν το χρημα .Mε απασχολει λιγο που με κατεβασε τη hairlinε 2 mm αλλα αυτο με προτινε για να δεσει καλυτερα γιατι πυκνωση στα μμ θα ειχε ρισκο για σοκλος.

salonikios30 καλή τύχη. Μια φιλική διευκρίνηση μόνο: Το συντακτικά ορθό είναι ''να σου πω'', ''να μου κατεβάσει'' κλπ και όχι ''να σε πω'', ''να με κατεβάσει'' κλπ.

danceworld_2001

Well-Known Member
Φοβερη δουλιτσα και εγγυημενο αποτελεσμα με σωστο δουλεμα δοτριας, πυκνοτητα και φυσικοτητα οταν θα ολοκληρωθει. Τυπικο για Κυπρο, τα αδυναμα σημεια της Ελλαδας. Εγω δεν θα κατεβαζα γιατι οσο φευγεις απο τα μαμα και παιζει σε εντελως κενη περιοχη δεν εχεις υποστηριξη πυκνοτητας απο πισω, ειδικα αν εχεις ισια και λεπτη τριχα. Ειναι προσωπικη επιλογη ωστοσο. Ολα θα πανε καλα, καλη φυτρωση φιλαρακο!!

salonikios30

Active Member
ετσι ειναι dance ασπαζομαι την αποψη σου.Δεν ηθελα να κατεβω ποσο μαλλον που εχω λεπτη τριχα κ το επισημανα αλλα τελικα με προταση της κλινηκης κατεβηκα για καλυτερο αποτελεσμα .Το κατεβασμα ειναι μικρο 2-3 m.m , ειναι ξυρισμενα τα μαμα και φαινεται ετσι ,δεν μπορουσαν να μπουν στα μαμα λογω κινδυνου σοκλος και κινηθηκαν ετσι.Ακολουθησα την προταση- τακτικη της κλινηκης.Ποιες ειναι οι προβλεψεις σου?

andy.k

Active member
salonikios30 καλή τύχη. Μια φιλική διευκρίνηση μόνο: Το συντακτικά ορθό είναι ''να σου πω'', ''να μου κατεβάσει'' κλπ και όχι ''να σε πω'', ''να με κατεβάσει'' κλπ.

Ρε zotrix ελεος...αφου το γραφει..."salonikios"...

salonikios30

Active Member
γαμη... τα το ενα ματι εχω τουμπανιασει απο το πρηξιμο,απο το ενα ματι δε βλεπω σχεδον καθολου.λες κ με χουν δειρει ειμαι

hijikos

Active Member
Καλη αναρρωση και υπομονη,με αυτα που βλεπω δεν παιζει να παω ουτε για πλακα! Κατα τα αλλα ειναι ανωδυνη.......

dimitris50423

Well-Known Member
ανωδυνη ειναι hijikos το μονο αρνητικο αυτο ειναι το πρηξιμο τις πρωτες μερες το οποιο στο 10ημερο εξαφανιζεται.. για επεμβαση μυτης κανα δυο μηνες μελανιασμενος εισαι και πρησμενος. λογικο ειναι να θελει καποιο χρονο για αποκατασταση.
σαλονικιε 10 μερουλες μετρα. κανε και λιγο μασαζ στο μετωπο προς τους κροταφους.

Παρακαλώ συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απενεργοποιήσετε τις διαφημίσεις.

salonikios30

Active Member
το μονο που να μην απασχολει καποιον ειναι η επεμβαση , πρηξικο κτλ θα περασουν, υπομονη θελει ,το θεμα για ολους που καναμε η θα κανουν μ.μ ειναι η ηλικια, το πλανο, δοτρια , ληπτρια η ποιοτητα της τριχας, το χρημα, οι προσδοκιες του και γενικα τι προτεραιοτητες εχει ο καθενας μας, οχι η ταλαιπωρια της επεμβασης η οποια ειναι υποφερτη.

Adriano

Well-Known Member
Οχι μπανάρετε με μόνιμα, όπως ζητάω και από τον αμόρφωτο Ταυλανδοφιλο! Δεν μπορώ άλλο εδώ μέσα, κάθε φορά που μπαίνω μειώνεται ο δείκτης νοημοσύνης μου κατα 1-2 μονάδες.
Ρε zotrix έτσι από περιέργεια (δεν έχω παρακολουθήσει τον λόγο για τον οποίο την λες στον John) τι έχεις σπουδάσει;
Ποιο είναι το δικό σου επίπεδο μόρφωσης; Αν και είμαι σίγουρος για την απάντησή σου.

hijikos

Active Member
ανωδυνη ειναι hijikos το μονο αρνητικο αυτο ειναι το πρηξιμο τις πρωτες μερες το οποιο στο 10ημερο εξαφανιζεται.. για επεμβαση μυτης κανα δυο μηνες μελανιασμενος εισαι και πρησμενος. λογικο ειναι να θελει καποιο χρονο για αποκατασταση.
σαλονικιε 10 μερουλες μετρα. κανε και λιγο μασαζ στο μετωπο προς τους κροταφους.
Δημητρη στην μυτη εχω κανει 2 επεμβασεις διαφραγματος τοσο πρησμενος δεν ημουνα με τιποτα, η μυτη ηταν πρησμενη και λιγο, για 2 με 3 μερες! Οχι 10 ημερες σε καμια περιπτωση.

ANAR

Well-Known Member
πολυωρη ναι. επιπονη καθολου.. η αναισθησια ειναι μερικα δευτερολεπτα οπως οταν πας οδοντιατρο. μετα δεν νιωθεις τιποτα οσο γινεται η δουλεια. ;)

Οδοντιατρο δεν εχει χρειαστει να παω οποτε δεν ξερω πως ειναι ο πονος.....εγω προσωπικα πονεσα αρκετα και ειχα και πολυ αιμοραγια στην εξαγωγη των grafts....ειναι και θεμα οργανισμου πιστευω.

andy.k

Active member
Λοιπον zotrix για το story επειδη κ εγω θεσσαλονικη μεγαλωσα ακου πως εχει. Παλαιοτερα το σωστο ηταν η χρηση της δοτικης δλδ "σοι λεω". Στη βορεια ελλαδα χρησιμοποιουσαν ως ιδιαιτεροτητα την αιτιατικη"σε λεω" και στη νοτια την γενικη"σου λεω". Και τα 2 ηταν λαθος μεχρις οτου καταργηθηκε η δοτικη(νομιζω μετα τη χουντα), το σωστο ηταν μονο "σοι λεω"...οταν καταργηθηκε η δοτικη καθιερωθηκε η γενικη, αν και η γραμματικη που καναμε στο σχολειο( η μπλε του τριανταφυλλιδη) τα εχει ΚΑΙ τα δυο ως σωστα...αυτη η χρηση της γενικης και αιτιατικης απο νοτιους κ βορειους αντιστοιχα χρονολογειται απο μετα την απελευθερωση του 21(απομειναρια της υποδουλωσης), η δοτικη χρησιμοποιουταν κυριως σε επισημα εγγραφα. Αρα το με λες, σε/τον λεω εχει
πολυυυυ ιστορια πισω του. Αν τα ηξερες αυτα που ποσταρα αγνοησε το μηνυμα. Αλλιως ελπιζω να βοηθησα εστω για μια φορα να ανεβει (και οχι να πεσει) το επιπεδο σου εδω μεσα.:)

andy.k

Active member
Σαλονικιος σορρυ για το προηγουμενο offtopic μυνημα φιλε...Σημασια εχει το αποτελεσμα μονο...Πρηξιμο κ μελανιασμα ειναι τελειως παροδικα...θα αποζημιωθεις στο full σε 5-6 μηνακια

Μπλουζα