Salonikios30, fue, 1900 grafts, 17-05-2016

danceworld_2001

Well-Known Member
Καρντασι τσεκαρα ξανα τις φωτο. Εχω τρελη πιεση χρονου με την δουλεια. Δεν εκανες μεγαλο κατεβασμα δεν θα εχεις θεμα. Απολαυσε το ταξιδι τωρα, προσοχη στην υστερικα ευλαβικη τηρηση των οδηγιων μετα το χειρουργειο και ολα θα πανε στον αυτοματο.

Παρακαλώ συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απενεργοποιήσετε τις διαφημίσεις.

piros75

Well-Known Member
Τί έγινε εδώ ρε παιδιά;;;; απλά να διορθώσω μια δικιά μου βιαστική κουταμάρα περί white dots, εννοείται πως δεν σχετίζονται στην προκειμένη περίπτωση... Καλή επιτυχία ξανά φίλε σαλονικιέ, όσο για τα υπόλοιπα.... ελπίζω να καθαρίσει το νήμα.

John_John1

Ειδικός συνεργάτης HDC Hair Clinic Cyprus.
Δε τρεχει τιποτα.Σημερα ειναι πολυ καλη η δοτρια.
Εδω αραζουμε τωρα στο διαμερισμα,πιτογυρα,παγωτα.μια χαρα περναμε.
Οσο για τα αλλα συμβαινουν και αυτα τι να κανουμε.

tasos33

Well-Known Member
Τζον σε βαλαμε σύνοδο να προσεχείς τον ασθενή, αν να τον ταιζεις πιτογυρα και ουισκια θα εισαι κακή συναναστροφή,σοβαρά τωρα πιστεύω πως κ η διατροφή τις πρωτες μέρες παιζει σπουδαίο ρολο οποτε προσοχή κ εκεί...

John_John1

Ρε οταν ημουνα εγω με το μπαμπα μου 8 μερες καθε μερα με εφερνε απο το φαγαδικο μπριζολες και μπιφτεκια οτι πιο βαρια.
Δε πινει κανα ποτο ο σαλονικιος ελαφρια εφαγε σημερα τοστακι.Και χθες ελαφρυ κρεας κοκκινιστο.
Εγω σαβουριαζω γυρους,παγωτα.

bruno1989

Active Member
Ρε οταν ημουνα εγω με το μπαμπα μου 8 μερες καθε μερα με εφερνε απο το φαγαδικο μπριζολες και μπιφτεκια οτι πιο βαρια.
Δε πινει κανα ποτο ο σαλονικιος ελαφρια εφαγε σημερα τοστακι.Και χθες ελαφρυ κρεας κοκκινιστο.
Εγω σαβουριαζω γυρους,παγωτα.
xaxa ωραιος. Ετσι έκανε και η κοπέλα μου που ειχαμε παει και μου είχαν σπασει τα νευρα που δεν μπορούσα να φαω αλατια τις πρώτες μέρες.
Ασε που με κοίταγαν λες και ήμουν εξωγήινος στο ξενοδοχείο που είχα πάει!

John_John1

Ρε συ μπρουνο τωρα ειδα το ποστ σου.
Πηγα πηρα πριν τον σαλονικιο κατι να φαει απο το εστιατοριο και με λεει πεστην μην βαλει αλατι και σκεφτομαι τωρα πως του ρθε αυτο και μπαινω τωρα μεσα και βλεπω γραφεις εσυ για αλατι και ο σαλονικιος Like και τον ρωταω καλα ρε βλεπεις τι γραφουν οι αλλοι και μας το παιζεις τρελιτσα.
Ασε με χει στο πανε ελα,φιλλιπινεζα εγινα εδω.

tasos33

Well-Known Member
Δεν την γλυτωνεις ,βλέπω να την πέφτει στην πτήση σας, θα στην έχει στημενη στο αεροδρομιο , τουλαχιστον προλάβες να πας και πεντε φορες Ταϊλάνδη η Ταϋλάνδη, α να χαθεις ξετσιπωτε άντρα,ακου πεντε φορες,κ φωτο με lady boy......έχει τα δικιά του ο Ζορό ....

bruno1989

Active Member
Χαχαχαχαχαχαχα είναι οι πρώτες μέρες κάπως. Καλά που το θυμήθηκε γιατί αν έτρωγε αλάτι με την κορτιζόνη (αν παιρνει) θα γίνει 3πλασιος. Το καλό είναι που έχει εσένα μαζί του και τον καταλαβαίνεις ;)

salonikios30

Active Member
20160520_212417.jpg

Παρακαλώ συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απενεργοποιήσετε τις διαφημίσεις.

salonikios30

Active Member
4η μερα μετα την μ.μ .Καθημερινα λουσιμο κ οπως μου λενε ολα πανε μια χαρα.Ελπιζω το κατεβασμα της hairline κατοπιν προτροπηs της κληνικης να μου βγει σε καλο (εχω λεπτη τριχα) γιατι εγω ημουν κατα αλλα οφειλεις να τους εμπιστευτεις.

Tasmania

Active Member
παρα πολυ καλος ο σχεδιασμος της hairline σωστο το κατεβασμα (κατ'εμέ). Σουπερ αρχηγος θα γινεις

dimitris50423

Well-Known Member
εγω κρινοντας απο τη φωτο που εχεις προφιλ αν το τσουλουφι σου ηταν οπως φαινεται στη φωτο θα μου αρεσε να εμενε εκει. φανταζομαι ομως οτι θα ειχε υποχωρησει για αυτο κατεβηκαν. καλη φυτρωση..

salonikie επειδη ειμαι παρομοια περιπτωση με λιγοτερα μαλλια στο τσουλουφι ειμαι πολυ περιεργος να δω πως θα πας .
καλη φυτρωση σου ευχομαι και για σενα αλλα και για μας ;)

Μπλουζα