Seneca Direct FUE_3612 μοσχεύματα_VΙ

Corona

Active Member
Κ εμενα πρόσφατα με πήραν τηλ κ μου είπαν ότι είναι 3300 ευρώ για μονοήμερη, ενω για διημερη 5500. Όταν τους ρώτησα αν είναι για όλους τους γιατρούς μου είπαν όχι. Για τον βεκρη ειναι 8000 ευρώ, για την ανδριο 6000 και για την ζαμπουλακη 5000 οι μονοήμερες. Τα ίδια μου ειχαν πει κ απο κοντα πριν λίγους μήνες.
Εμένα δεν μου ειχαν πει κάτι τέτοιο….Με οποία και αν επέλεγα ίδια τιμή θα ήταν και όχι παραπάνω για τις 2 αυτές που λες… Και Ένας άλλος εδώ στο φόρουμ που έκανε τελευταία με την Ανδριοπούλου που λες 2500€ είχε πληρώσει για μονοήμερη .. @Chris34 εσυ δεν ειχες δώσει τόσα ??

Παρακαλώ συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απενεργοποιήσετε τις διαφημίσεις.

Vdupa

Well-Known Member
Κατά την ταπεινή μου άποψη πάντως στη Ελλάδα με τιμές >1€ & <2€ βρίσκεις «σχετικά καλές» λύσεις, στην Κύπρο με ~2€ «καλές» λύσεις αλλά για >2,5€ μπορείς να πας Ιβηρική που σίγουρα έχει «καλύτερες» λύσεις.
Πάνω από 1.5€, άντε 1.7 μου φαίνεται υπερβολικό για ελληνικές κλινικές. Για Κύπρο 1.7 - 2€ είναι καλά.
2.5 με 3 για τις τοπ στον κόσμο μου ακούγεται καλά. Παραπάνω ξεφεύγει κατα την άποψη μου.

ΝΙΚΟΣ Κ.

New Member
Εμένα δεν μου ειχαν πει κάτι τέτοιο….Με οποία και αν επέλεγα ίδια τιμή θα ήταν και όχι παραπάνω για τις 2 αυτές που λες… Και Ένας άλλος εδώ στο φόρουμ που έκανε τελευταία με την Ανδριοπούλου που λες 2500 είχε πληρώσει για μονομερή.. @Chris34 εσυ δεν είδες δώσει τόσα ??
Ναι δν αντιλέγω ότι στο είπαν, εμενα ήταν απόλυτοι. Μάλιστα και 2 φίλοι μου που πηγαν ακριβώς τα ίδια με εμενα τους είπαν κ μιλαμε για φετος 2024, μαρτιο εγω ενω οι φιλοι μου μετα απο λιγο. Ίσως με πίεση κ αν ασχοληθείς πολύ κ τους πιέσεις μπορεί να στην ρίξουν. Τηλέφωνο με πηραν τώρα πριν 2-3 εβδομάδες. Μάλιστα μου ελεγαν ότι θα μου βγάλει παρενέργεια η oral fina για να μου προωθήσουν το τζελ τους.

Τελευταία επεξεργασία:

Corona

Active Member
Ναι δν αντιλέγω ότι στο είπαν, εμενα ήταν απόλυτοι. Μάλιστα και 2 φίλοι μου που πηγαν ακριβώς τα ίδια με εμενα τους είπαν κ μιλαμε για φετος 2024, μαρτιο εγω ενω οι φιλοι μου μετα απο λιγο. Ίσως με πίεση κ αν ασχοληθείς πολύ κ τους πιέσεις μπορεί να στην ρίξουν. Τηλέφωνο τώρα πριν 2-3 εβδομάδες. Μάλιστα μου ελεγαν ότι θα μου βγάλει παρενέργεια η oral fina για να μου προωθήσουν το τζελ τους.
Πάντως και σε έναν άλλο που είδα τώρα στο φόρουμ που έκανε με αυτή τη μαρια Ζαμπουλάκη που λες τώρα προσφατα τον Μάρτιο 2024 δεν πλήρωσε τα λεφτά που λες αλλά τη fix τιμη της συνεδρίας που χρεώνουν γενικα…αλλά και σε άλλες παρουσιάσεις που έψαξα τώρα δεν έχω δει κάποιον να πλήρωσε αυτά που λες αλλά χρέωναν κανονικα με τη συνέδρια με τις 2 κοπέλες που λες..τέλος πάντων..

Τελευταία επεξεργασία:

theoblue

Well-Known Member
Κ εμενα πρόσφατα με πήραν τηλ κ μου είπαν ότι είναι 3300 ευρώ για μονοήμερη, ενω για διημερη 5500 και μαλιστα ετοιμαζονται να αυξησουν τις τιμες. Όταν τους ρώτησα αν είναι για όλους τους γιατρούς μου είπαν όχι. Για τον βεκρη ειναι 8000 ευρώ, για την ανδριο 6000 και για την ζαμπουλακη 5000 οι μονοήμερες. Τα ίδια μου ειχαν πει κ απο κοντα πριν λίγους μήνες.
8000 o Βεκρης??? :D:D:D

Corona

Active Member
Τόσα παίρνουν οι "φιρμες" αγαπητε μου....

Η τιμη ειναι επίτηδες αστεία και εκτός πραγματικότητας για να μην τον επιλέγει κανένας...δεν εχω δει κάποιον να κανει επέμβαση με το ιδιο το Β*κρη... πάντως εσένα φιλε @LoverBoy μια χαρά σου βγήκε στα 2500€ η μεταμόσχευση...

LoverBoy

Well-Known Member
Η τιμη ειναι επίτηδες αστεία και εκτός πραγματικότητας για να μην τον επιλέγει κανένας...δεν εχω δει κάποιον να κανει επέμβαση με το ιδιο το Β*κρη... πάντως εσένα φιλε @LoverBoy μια χαρά σου βγήκε στα 2500€ η μεταμόσχευση...
Δεν έχω παραπονο φίλε μου.... είχα διαχυτη που είναι δύσκολη περίπτωση κ την χειριστηκε σωστά ο γιατρός.... από εκεί κ πέρα επαιξε ρόλο κ η θεραπεία

JimKan1

Well-Known Member
Εδώ έχουμε δει πολύτριχα στην hairline και δοτριες σε κακή κατάσταση από κλινικές που χρεώνουν τα διπλάσια φίλε μου…επίσης αυτό με το φιλέτο της δότριας που λες δεν έχω δει να γίνεται πλέον…αν κάποιος θέλει κάτι κορυφαίο ας πάει στο εξωτερικό…εσυ πηγες Τυρκαλα από ότι είδα…πήρες ένα Τίμιο αποτέλεσμα…θα μπορούσες να πας εξωτερικό αν ήθελες να τα «σκάσεις»

Αλλο πραγμα σου λεω, αλλα ας πιασουμε το δικο μου αποτελεσμα μιας και το ανεφερες, εγω προσωπικα θα εβαζα ενα 7/10 και θα το χαρακτηριζα αξιολογο, αντιστοιχα αποτελεσματα με το δικο μου που πηραν αλλοι απο τον Τυρκαλα αποθεωθηκαν απο καποια μελη ως κορυφαια με τις ιδιες ακριβως αστοχιες, αυτο γιατι οπως ειπα και στο προηγουμενο σχολιο υπαρχει υποκειμενικοτητα στο τι θεωρειται καλο και πετυχημενο και τι οχι απο τον καθενα.

Οταν πληρωνεις ομως 5€ το γκραφτ αντι για 1€ εχεις και παραπανω απαιτησεις σαφως, δηλαδη δεν εισαι ικανοποιημενος με το 6-7 αλλα με το 8-9

Chris34

Well-Known Member
Εμένα δεν μου ειχαν πει κάτι τέτοιο….Με οποία και αν επέλεγα ίδια τιμή θα ήταν και όχι παραπάνω για τις 2 αυτές που λες… Και Ένας άλλος εδώ στο φόρουμ που έκανε τελευταία με την Ανδριοπούλου που λες 2500€ είχε πληρώσει για μονοήμερη .. @Chris34 εσυ δεν ειχες δώσει τόσα ??
2500-3000 βγαίνει η μονοήμερη.
Η Ανδριοπούλου και η Ζαμπουλακη είναι κορυφή. Άσχετα που δεν αναφέρονται πολύ εδώ μέσα. Έχω δει αρκετές δουλειές τους και έμεινα και εγώ απόλυτα ικανοποιημένος από τη δουλειά που μου έκανε η Αντωνία.

Άσχετα με τις αρχικές τιμές αν υπάρχει διαθέσιμη ημερομηνία και δίνεις προκαταβολη να κλείσεις δεν νομίζω να σου πουν όχι στα 3000.
Για εμένα στην Ελλάδα αυτές οι δύο είναι οι καλύτερες. Επίσης είναι ιατροί όχι νοσηλεύτριες.

Παρακαλώ συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απενεργοποιήσετε τις διαφημίσεις.

LoverBoy

Well-Known Member
Αλλο πραγμα σου λεω, αλλα ας πιασουμε το δικο μου αποτελεσμα μιας και το ανεφερες, εγω προσωπικα θα εβαζα ενα 7/10 και θα το χαρακτηριζα αξιολογο, αντιστοιχα αποτελεσματα με το δικο μου που πηραν αλλοι απο τον Τυρκαλα αποθεωθηκαν απο καποια μελη ως κορυφαια με τις ιδιες ακριβως αστοχιες, αυτο γιατι οπως ειπα και στο προηγουμενο σχολιο υπαρχει υποκειμενικοτητα στο τι θεωρειται καλο και πετυχημενο και τι οχι απο τον καθενα.

Οταν πληρωνεις ομως 5€ το γκραφτ αντι για 1€ εχεις και παραπανω απαιτησεις σαφως, δηλαδη δεν εισαι ικανοποιημενος με το 6-7 αλλα με το 8-9
Τζιμ απο τότε που έκανες την επέμβαση έχει σταθεροποιηθεί η τριχόπτωση?Σε ρωτάω καθώς εσύ δεν κάνεις θεραπεία!

kollaps

Active Member
Ναι δν αντιλέγω ότι στο είπαν, εμενα ήταν απόλυτοι. Μάλιστα και 2 φίλοι μου που πηγαν ακριβώς τα ίδια με εμενα τους είπαν κ μιλαμε για φετος 2024, μαρτιο εγω ενω οι φιλοι μου μετα απο λιγο. Ίσως με πίεση κ αν ασχοληθείς πολύ κ τους πιέσεις μπορεί να στην ρίξουν. Τηλέφωνο με πηραν τώρα πριν 2-3 εβδομάδες. Μάλιστα μου ελεγαν ότι θα μου βγάλει παρενέργεια η oral fina για να μου προωθήσουν το τζελ τους.
Ευχαριστούμε για την ενημέρωση φίλε. Το ότι οι ελληνικές και κυπριακές κλινικές όσον αφορά τη φίνα μια λένε έτσι και την άλλη γιουβέτσι το έχουμε ψυλλιαστεί, αλλά καλό είναι να γράφεται κι εδώ για να το βλέπουν όλοι.

LoverBoy

Well-Known Member
εν τω μεταξύ η τοπική φίνα που σου δίνουν και είναι σε μορφή τζέλ απορώ σε ποιόν κάθεται καλά!Κολάει τα μαλλιά και τα λαδώνει σε σημείο που θυμίζεις κουτάβι που μόλις σε έγλυψε η μάνα σου!

Corona

Active Member

Εννοείται οταν πληρώνεις πολυ παραπάνω θα έχεις και πολυ υψηλές απαιτήσεις που ειναι λογικό, αλλά εχω δει αρκετές φορές να πληρώνει κάποιος για το 8-9 που λες και τελικά να εμφανίζει αστοχίες ή το αποτέλεσμα του να μην ειναι αντάξιο της φήμης του γιατρού που να δικαιολογεί την πολυ υψηλή τιμή, και να δειξει τη διαφορά με το 7, δηλαδη αμα δεν σου έλεγε οτι πήγε σε αυτον τον γιατρό και πλήρωσε τοσα θα νομιζες οτι το έκανε σε κάποια ελληνική κλινική και τελικά να καταλήγει να πληρώνει πολυ παραπάνω για παρόμιο αποτέλεσμα πληρώνοντας το brand name του γιατρού....

Τελευταία επεξεργασία:

JimKan1

Well-Known Member
Τζιμ απο τότε που έκανες την επέμβαση έχει σταθεροποιηθεί η τριχόπτωση?Σε ρωτάω καθώς εσύ δεν κάνεις θεραπεία!
Κανω θεραπεια απλα περιστασιακα την σταματαω, νομιζω εχει σταθεροποιηθει η τριχοπτωση με ισως καποιες μικρες απωλειες, χωρις θεραπεια θα ηθελα και αλλη μμ συντομα και μακροχρονια δεν θα μου εβγαιναν τα κουκια

JimKan1

Well-Known Member
IMG_1609.jpeg

Ισχυει οτι η κλινικη πετυχαινει 95% φυτρωση;

@Seneca Medical Group

Anastasakis Hair Clinic

Κλινική αποκατάστασης τριχωτού
Πάντως πετυχημένο το βίντεο....Τώρα το είδα! :D
Πραγματι!
τα βιντεο την ωρα της μεταμόσχευσης ή αμεσως μετα ειναι ΑΠΙΘΑΝΑ!!! (ειδικα αν εισαι ανιδεος απο τεχνικες μαρκετινγκ!)
Απλα δεν σου λενε ποτε τι γινεται μετα, αν δηλαδη τα μαλλια φυτρωσαν, ΠΩΣ φυτρωσαν, ΠΩΣ δειχνουν κτλ.
Σαν τα βιντεο των γαμων ενα πραγμα....

Αληθεια, πως και δεν ζηταει κανεις να δει βιντεο 12 μηνες μετα με τα φυτρωμενα μαλλια των ...celebrities να χτενιζονται, σε ήλιο, σε βροχη, βρεγμενα, σε χιονοστοιβαδα κτλ.?
Οι ψαγμενοι του φορουμ αρκουνται σε βιντεο μονο με το ΠΡΙΝ???

Μπλουζα