Ευχαριστω για την προσκληση ομως οπως οι ισχυρισμοί σας ειναι δημοσιοι , ειναι προτιμοτερο να ειναι η τοποθετηση στις ερωστησεις μου ΔΗΜΟΣΙΑ, και οχι ... στον χωρο σας να "κουβεντιασουμε".
Ψεμματα και κοροιδια δεν εγραψα οτι απαραιτητα τα λετε εσεις σε καμια περιπτωση.
ΓΕΝΙΚΑ μιλησα για τον κλαδο.
Αφηνοντας να ασχοληθει κανει ΜΟΝΟ με την δουλεια του, δλδ να μην ΚΡΙΤΙΚΑΡΕΙ ο ΕΙΔΙΚΟΣ καποιον άλλον ΕΙΔΙΚΟ ειναι εντελώς ΑΠΑΡΑΔΕΚΤΗ ως προσεγγιση και αντιδεοντολογική.
Αρχικα ΔΕΝ σας κρινω (ακομα!) απλα σας κανω δυσκολες ερωτησεις που δεν ΤΟΛΜΑΝΕ να σας κανουν οι ενδιαφερομενοι, ή δεν ξερουν να σας κανουν γιατι "θαμπωνονται" απο τους ισχυρισμους και χανουν την ουσια, δλδ ΑΝ ΙΣΧΥΟΥΝ οι ισχυρισμοί!
Για αυτο και υπαρχουν ιατρικα συνεδρια! (Για τα πραγματικα συνεδρια μιλαω, οχι αυτα που καποιοι κανουν απο μονοι τους για διαφημιση και για να δειξουν δηθεν ηγεμονια στο χωρο.... και μαζευουν πληρωμενους Καθηγητες και ιατρούς...)
ΑΚΡΙΒΩΣ για ΜΗΝ μπορει ο καθενας να λεει ΟΤΙ ΘΕΛΕΙ και να εξαπαταει τον ανιδεο κοσμο!
Τα λεει μπροστα σε άλλους ΕΙΔΙΚΟΥΣ και εισπρατει οτι του αξιζει: Χειροκροτημα ή γουχαισμα.
Αυτο ονομαζεται ΟΜΟΤΙΜΑ ΑΝΘΕΩΡΗΜΕΝΗ διαδικασια
The peer review process provides a foundation for the credibility of scientific findings in medicine. The following article discusses the history of peer review in scientific and medical journals, the process for the selection of peer reviewers, and ...
www.ncbi.nlm.nih.gov
Οι ασθενείς ΔΕΝ βοηθούνται με:
- υπερβολες χωρις ΚΑΜΙΑ επιστημονική αποδειξη
- με δηθεν μοναδικες διαδικασιες που δηθεν υπερεχουν, χωρις ΚΑΜΙΑ επιστημονική αποδειξη
- με ωραιοποίηση αποτελεσματων χωρις ΚΑΜΙΑ αποδειξη οχι μονο σε βιντεο, ουτε ΚΑΝ σε σοβαρες υψηλου επιπεδου φωτογραφιες!
- με προσπαθεια να δημιουργηθει περιβαλλον εμπιστοσυνης με ΑΣΧΕΤΑ (αλλα αποτελεσματικα) ψευδοεπιχειρηματα, τυπου "ειμαι 40 χρονια φουρναρης, αρα ειμαι καλος"), εχουμ εκλινικες σε ολο το ηλιακο συστημα, ολοι οι σελεμπριτις προτιμουν εμας, κτλ
Επισης, δεν σας εκανα (ακομα) κανεναν χαρακτηρισμό. Ειμαι βεβαιος για αυτο.
Ουτε κυνηγαει κανεις μαγισσες, με τετοιες ανοητες συγκρισεις μονο προσβαλλει κανεις τον εαυτο του
Την ΑΛΗΘΕΙΑ αναζητουμε ολοι, και να ξεκαθαρισουμε τα ΨΕΥΤΟ-επιχειρηματα απο τις ΑΠΟΔΕΙΞΕΙΣ!
Οποτε, πριν με εγκαλεσετε ποτε ξανα,
- αρχικα φροντιστε να γραφετε πραγματα που ισχυουν για εμενα και οχι ανακριβειες,
- να μην προτεινετε ΑΝΤΙΔΕΟΝΤΟΛΟΓΙΚΕΣ πρακτικες τυπου ΟΜΕΡΤΑ σε συναδελφους ιατρούς που ΒΛΕΠΟΥΝ ξεκαθαρα (και ΕΙΔΙΚΑ σε εμενα),
- και ΑΝ θελετε απαντατε και τα ερωτηματα που σας εθεσα που ΟΝΤΩΣ καλο θα ειναι να απαντησετε, μιας και ΔΕΝ κοροιδευετε τον κοσμο