Καλώς ήρθε το επτάμηνο λοιπόν και καλησπέρα σε όλους, με υγεία, καλές γιορτές, πολλα μελομακάρονα και ατίθασα graft .Με το κλείσιμο των πρώτων έξι μηνών της 2ης ΜΜ ήρθε η ώρα για μια πρώτη εκτίμηση για το που βρισκόμαστε και που βαδίζουμε( αβέβαιο το μέλλον). Η εκτίμηση θα χωριστεί σε τρείς τομείς Α. δότρια Β. crown Γ. hairline και φυσικά με πλήρη αυστηρότητα και αποκαλυπτικότητα .
ΔΟΤΡΙΑ. Η προβληματική μου δότρια( κυρίως λόγο retro) μετά από ένα strip της κακιάς ώρας 750graft το 2008 και 2 fue των 6150graft παραμένει σε πολλή καλή κατάσταση ακόμα και σε μήκος κάτω του ενός 1cm , αυτό που χτυπάει στην πίσω πλευρά είναι η τομή όπου τα graft που τοποθετήθηκαν σε αυτή έχουν πιο έντονο μαύρο χρώμα(ακόμα) από τα υπόλοιπα, σε μήκος 1,5cm περίπου δε φαίνεται τίποτα. Αν τα πλαινά μου δεν είχαν γκριζάρει η συνολική εικόνα θα ήταν εξαιρετικά ομοιόμορφη.
CROWN. Στο crown τοποθετήθηκαν σχεδόν όλα τα 3τριχα ,4τριχα κτλ , επομένως θα αργήσει το αποτέλεσμα να έρθει, το βασικό πρόβλημα εξαρχής ήταν, είναι και θα είναι η λωρίδα με την χαμηλή φύτρωση . Όπως φαίνεται και στην συγκριτική φωτό η διαφορά από το πεντάμηνο στο εξάμηνο είναι αμελητέα και εκτιμώ πως το κενό δε θα ακολουθήσει το υπόλοιπο crown όπως παρατηρώ και από την μικροκάμερα, αφού δεν δείχνει στο σημείο να έρχονται νέα graft σε ικανοποιητικό βαθμό και πλέον το έχω πάρει απόφαση πως θα έχω ένα ωραίο κενό και θα χρειαστεί αποκατάσταση. Ευελπιστώ να κλείσει όσο το δυνατόν περισσότερο ώστε να μη σπαταλήσουμε πολλά graft.
HAIRLINE. Ενώ στο crown η κατάσταση είναι πιο ξεκάθαρη, στην hairline και στην υπόλοιπη επιφάνεια της 1ης ΜΜ είναι λίγο πιο πολύπλοκα. Στην 2ΜΜ ενισχύσαμε με 700 graft,σύμφωνα με το γιατρό, 800 σύμφωνα με τα click από το ποντίκι του laptop, όλη την 1η ΜΜ με την δεξιά πλευρά να έχει λάβει τα περισσότερα για να χτενίζονται από τα δεξιά προς τα αριστερά και να έχω ωραία φράντζα. Έτσι λοιπόν στην hairline τοποθετήθηκαν αρκετά μονότριχα στην πρώτη γραμμή για να βελτιώσουμε το κακό transizione zone της 1ης ΜΜ και το βελτιώσαμε.
Η εικόνα που έχει σήμερα το μπροστινό μέρος του κεφαλιού σε συνθήκες σκιάς η χαμηλού φωτισμού βλέποντας κάποιος το κεφάλι από μπροστά η από πάνω είναι άκρως ικανοποιητική για 6 μηνο σύμφωνα και με τα σχόλια των γύρω μου. Εγώ βέβαια έχω άλλα μάτια γι αυτό τον λόγο τις κλασσικές φωτό που ως ένα βαθμό ωραιοποιούν τα φώτα και το flash(1η σελίδα) ακολουθούν κάποιες κοντινές κάτω από το φώτα του μπάνιου(σε αυτό το post) για να αποκαλύψουν αυτό που βλέπω καθημερινά στα ασανσέρ(hard rock) και σε διάφορους εσωτερικούς χώρους με κανονικό φωτισμό , μια see through εικόνα σε όλο το εύρος της μπροστινής επιφάνειας, σε μία επιφάνεια όπου έχουν τοποθετηθεί συνολικά 4000!! graft με τα 750 της 2ης ΜΜ να έρχονται??? και αυτή η εικόνα φυσικά δε μου αρέσει καθόλου. Η κατάσταση τους επόμενους μήνες θα βελτιωθεί αλλά το ζητούμενο είναι αν θα φτάσει εκεί που πρέπει.