Tetris88, FUE, 2600g, 14/10/2024

tetris88

New Member
Καλησπέρα σε όλους, κάλλιο αργά παρά ποτέ δεν λένε;

Παρακολουθω χρονια το φορουμ, αν και αυτο ειναι το πρωτο μου σοβαρο νημα. Μαλιστα στην αποφαση να ξεκινησω τελικα φινα με βοηθησαν παιδια απο το φορουμ καθως η παραπληροφοριση που υπαρχει ακομα και απο γιατρους εκει εξω ειναι τεραστια.

Πριν σχεδόν έναν μήνα λοιπόν έκανα και εγώ την πρώτη μου ΜΜ στην κλινική του κ Αναστασακη. Για να ξέρετε περίπου πως έχουν τα πράγματα, είμαι 23 χρονών, η τριχόπτωση είχε ξεκινήσει σιγά σιγά από τα 18-19 μου και τα 2 τελευταία χρόνια είχε γίνει πιο έντονη:rolleyes:. Ποτέ δεν έχανα ιδιαίτερα πολλά μαλλιά αλλά αργά και σταθερά φτάσαμε εδώ που φτάσαμε. Γενικά έχω μια διάχυτη αραίωση σε όλο το κεφαλή αλλά κυρίως μπροστά, εκεί που έκανα δλδ την μμ.
Αγωγη είχα ξεκινήσει νωρίς σχεδόν στα 20 με τοπική μιν ενώ τα τελευταία 2 χρόνια παίρνω και φίνα (προσκαρ δια 4).

Στην ημέρα της μεταμόσχευσης λοιπόν πήγα στην κλινική του κ Αναστασάκη κατά τις 9.30 και έφυγα νομιζω κατά τις 6 (συγχωρέστε με αλλά ήμουν και ζαλισμένος) Τοποθετήθηκαν 2600 grafts στο μπροστά μέρος του κεφαλιού και σχηματίστηκε και το hairline. Με το που έφτασα ξεκίνησε η υπεύθυνη νοσηλεύτρια να κάνει την εξαγωγή με άλλες 2 μπορεί και 3 κοπέλες να οργανώνουν τέλος πάντων τα τριχωθυλακια. Όταν τελείωσε η εξαγωγή ο γιατρός μου σχεδίασε το hairline και έκανε τις οπές όπου θα έμπαιναν τα τριχωθυλακια. Η τοποθέτηση έγινε από 4 νοσηλεύτριες. Με τον γιατρό να επιβλέπει και στο τέλος να κάνει το τελευταίο τσεκαρισμα. Τα υπόλοιπα θα τα πουν οι φωτό που θα ανεβάσω.

Σορρυ που δεν έκανα το νήμα νωρίτερα αλλά πνιγόμουν αυτές τις μέρες.
Είμαι πολύ ευχαριστημένος - ενθουσιασμένος από την όλη εμπειρία και από την κλινική.:cool:

Αυτά γενικά αν παρέλειψα κάτι ή αν υπάρχει καμία ερώτηση πείτε μου.

Συνημμένα

• 1.jpeg
    1.jpeg
    126.3 KB · Προβολές: 167
  • 2.jpeg
    2.jpeg
    162.4 KB · Προβολές: 152
  • 3.jpeg
    3.jpeg
    261.5 KB · Προβολές: 146
  • 6.jpeg
    6.jpeg
    120.2 KB · Προβολές: 125
  • 7.jpeg
    7.jpeg
    238.3 KB · Προβολές: 122
  • 8.jpeg
    8.jpeg
    218.8 KB · Προβολές: 134
  • 9.jpg
    9.jpg
    197.9 KB · Προβολές: 132
  • 10.jpeg
    10.jpeg
    687.8 KB · Προβολές: 131
  • 11.jpeg
    11.jpeg
    668.7 KB · Προβολές: 125
Τελευταία επεξεργασία:

Παρακαλώ συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απενεργοποιήσετε τις διαφημίσεις.

tetris88

New Member
1ο και 2ο λουσιμο (4-5η μερα)

Συνημμένα

• image00012.jpeg
    image00012.jpeg
    708.4 KB · Προβολές: 117
  • image000015.jpeg
    image000015.jpeg
    225.2 KB · Προβολές: 121
  • image00011.jpeg
    image00011.jpeg
    464.7 KB · Προβολές: 134

tetris88

New Member
8η και 15η μερα. μετα την 15 ξεκινησαν σιγα σιγα να πεφτουν οι πρωτες τριχες

Συνημμένα

• image00010.jpeg
    image00010.jpeg
    716.4 KB · Προβολές: 129
  • image00009.jpeg
    image00009.jpeg
    1 MB · Προβολές: 154

Corona

Active Member
Καλή επιτυχία ευχομαι. Ο γιατρός βλέπω έκανε μονο τις τομές στη λήπτρια από τα 3 βασικά μέρη της επέμβασης, ενώ εξαγωγή των μοσχευμάτων από τη δότρια και τοποθέτηση αυτών που ειναι και τα πιο χρονοβόρα μέρη της διαδικασίας έγιναν από τις νοσηλεύτριες.
Δεν ειδα κάπου να ανέφερες το κοστος..οπότε θα μας πεις ποσο πλήρωσες για την επέμβαση??

theoblue

Well-Known Member
Η Μεταμόσχευση καλά θα πάει φίλε μου, το θέμα είναι ότι έχεις αρκετές απώλειες σε μικρή ηλικία και ενώ παίρνεις πλήρη αγωγή εδώ και καιρό.
@CVIAL τι λες;

CVIAL

Moderator
Μέλος του προσωπικού
Είναι προφανές ότι έχει επιθετική τριχόπτωση. Τέτοια εικόνα στα 23 αυτό σημαίνει. Πιθανώς να μην του φτάνει η φίνα (φαντάζομαι παίρνει 1mg/day) αλλά για να το πει κάποιος αυτό πρέπει να δει αν η ΑΑ έχει σταθεροποιηθεί, δηλαδή να τον εξετάσει από κοντά.

tetris88

New Member
Καλή επιτυχία ευχομαι. Ο γιατρός βλέπω έκανε μονο τις τομές στη λήπτρια από τα 3 βασικά μέρη της επέμβασης, ενώ εξαγωγή των μοσχευμάτων από τη δότρια και τοποθέτηση αυτών που ειναι και τα πιο χρονοβόρα μέρη της διαδικασίας έγιναν από τις νοσηλεύτριες.
Δεν ειδα κάπου να ανέφερες το κοστος..οπότε θα μας πεις ποσο πλήρωσες για την επέμβαση??
περιπου στα 6

tetris88

New Member
Η Μεταμόσχευση καλά θα πάει φίλε μου, το θέμα είναι ότι έχεις αρκετές απώλειες σε μικρή ηλικία και ενώ παίρνεις πλήρη αγωγή εδώ και καιρό.
@CVIAL τι λες;
η αληθεια αυτη ειναι
Είναι προφανές ότι έχει επιθετική τριχόπτωση. Τέτοια εικόνα στα 23 αυτό σημαίνει. Πιθανώς να μην του φτάνει η φίνα (φαντάζομαι παίρνει 1mg/day) αλλά για να το πει κάποιος αυτό πρέπει να δει αν η ΑΑ έχει σταθεροποιηθεί, δηλαδή να τον εξετάσει από κοντά.
μετα απο μινοξιδιλη φινα τι αλλο μενει να κανω ομως; ντουτα;;

CVIAL

Moderator
Μέλος του προσωπικού
Ναι αλλά μπορεί και να μην την χρειάζεσαι. Ο γιατρός σου θα σε συμβουλεύσει ανάλογα με την κατάσταση των περιοχών τώρα και μετά από 1 χρόνο, δηλαδή να δει αν η φίνα σε σταθεροποιεί ή όχι.

Παρακαλώ συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απενεργοποιήσετε τις διαφημίσεις.

CVIAL

Moderator
Μέλος του προσωπικού
Εξαρτάται για ποιές περιοχές μιλάμε. Το σωστό θα ήταν να είχαμε φώτο πριν την φίνα και ένα χρόνο μετά. Μόνο έτσι μπορείς να καταλάβεις.

tetris88

New Member
Εξαρτάται για ποιές περιοχές μιλάμε. Το σωστό θα ήταν να είχαμε φώτο πριν την φίνα και ένα χρόνο μετά. Μόνο έτσι μπορείς να καταλάβεις.
Τέτοια φωτό δυστυχώς δεν έχω. Πάντως στο hairline δεν έδωσε και πολλά σίγουρα

Anastasakis Hair Clinic

Κλινική αποκατάστασης τριχωτού
Καλή επιτυχία φίλε. Πολύ μεγάλο το ποσό για τα ελληνικά δεδομένα. Μακάρι να έχεις τέλειο αποτέλεσμα
Όταν θα ΕΧΕΙ, θα αναρωτηθεις μηπως τελικα το κοστος ΑΜΕΣΑ σχετιζεται με την ποιότητα της υπηρεσιας και το τελικο αποτέλεσμα (οπως λενε, "οτι πληρωνεις παιρνεις") ή ΠΑΛΙ θα το θεωρεις "πολυ μεγαλο ποσο για τα Ελληνικά δεδομενα"???
Ειδικα οταν δεν θυμαμαι ΕΝΑ περιστατικο με "λογικη τιμή ...για τα Ελληνικα δεοδμενα" να εχει παει εστω και καλα!

Tetrakis

Active Member
Όταν θα ΕΧΕΙ, θα αναρωτηθεις μηπως τελικα το κοστος ΑΜΕΣΑ σχετιζεται με την ποιότητα της υπηρεσιας και το τελικο αποτέλεσμα (οπως λενε, "οτι πληρωνεις παιρνεις") ή ΠΑΛΙ θα το θεωρεις "πολυ μεγαλο ποσο για τα Ελληνικά δεδομενα"???
Ειδικα οταν δεν θυμαμαι ΕΝΑ περιστατικο με "λογικη τιμή ...για τα Ελληνικα δεοδμενα" να εχει παει εστω και καλα!
Υπάρχουν στο φόρουμ πολύ καλα αποτελέσματα και από άλλες κλινικές με πολύ πιο προσιτές τιμές.Και η HDC και Σταρκς έχουν πολύ καλά αποτελέσματα και είναι πιο προσιτές για τον ασθενή.

Flag17

Well-Known Member
Γιατρέ πρέπει να απολογηθεί κάποιος αν θεωρεί ένα ποσό υψηλό? Επίσης με τέτοια τριβή που έχετε με το φόρουμ και με τόσα σχόλια που κάνετε και σε παρουσιάσεις άλλων είμαι σίγουρος πως έχετε δει πολλά καλά περιστατικα για τα ελληνικά δεδομένα. Για κάποιο λόγο "λέτε" συνέχεια το ποσό καλός είστε εσείς και ποσό σκάρτες όλες οι ελληνικές κλινικές. Εγώ δεν θα πάρω θέση για το αν είστε ο καλύτερος ή οχι αλλά νομίζω πως μπορούν να μιλήσουν τα έργα σας για εσάς και δεν χρειάζεται να προσπαθείτε να πείσετε με ποστ επί ποστ επί ποστ.

LoverBoy

Well-Known Member
φιλε εσυ μια χαρά δεν πήγες που έκανες στη @Seneca Medical Group ??
Εγώ είμαι ικανοποιημένος και από το αποτέλεσμα κ από τις υπηρεσίες!τέλος του μήνα κλείνω 5 μηνο κ έχει βελτιωθεί αρκετά το αποτέλεσμα! θα κάνω ενημέρωση στο νήμα μου!

Μπλουζα