Tetris88, FUE, 2600g, 14/10/2024

Anastasakis Hair Clinic

Κλινική αποκατάστασης τριχωτού
HDC:
Από

σε

Ειναι μεγαλος αριθμος grafts, σε πολυ προχωρημενο στάδιο σε 2 επεμβάσεις. Oπότε δεν ειναι ακριβώς αυτό που ζητάς γιατρέ.
Ομως το παραπάνω μπορεις να το εχεις με 1.8/graft
Τελικό ποσό πάλι πολύ μεγάλο λόγω αριθμού grafts, αλλά και πάλι το 1.8 σου δίνει το δικαίωμα να σκέφτεσαι ότι θα μπορούσες μελλοντικά να φτάσεις σε κάτι τέτοιο.
Ωραιο, αλλα εχω μπερδευετι.
Σου ζηταω κατι :
  • Σε αυτο το σταδιο,
  • με αυτο τον αριθμο τριχοθυλακιων
  • και με ΜΙΑ επεμβαση,
και μου δειχνεις αυτο?
ρε συ, αν σου ειχα ζητησει, δειξε μου ενα οσο γινεται αντιθετο σε ολα, να το καταλαβω...
θες να ξαναπροσπαθησεις?

Παρακαλώ συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απενεργοποιήσετε τις διαφημίσεις.

Anastasakis Hair Clinic

Σε Ζόντο έχω δει πράγματι κάποια πολύ δυνατά.

πχ
Σας ζητησα ΕΔΩ ΜΕΣΑ!
Ο Γιωργος ειναι ο μονος που κανει επιστημονική δουλεια.
Αλλα για καποιο λογο ΔΕΝ ποσταρει εδω.

Μηπως θε ςνα μου αναβσεις και τα ποστ Κολωνακι με σελεμπριτις αγκαλια???

Anastasakis Hair Clinic

Εγώ νομίζω ότι τώρα εν έτη 2025 που ζούμε βλέπουμε πολύ καλύτερα αποτελέσματα απο τα παλιά .... Στην χειρότερη εδώ στο φόρουμ (τα τελευταία 3-4 χρονια) να δούμε ένα μέτριο αποτέλεσμα ...και μιλάω για ένα 5-10%
.. το 90 τοις εκατό θα είναι από καλό έως πολύ καλό ...κάτι που δεν βλέπαμε παλιότερα...και μιλάω για τις γνωστες κλινικές (Σενέκα , advance, hdc ,τουρκαλας , Κεραμιδάς, ζοντος κτλ ) σορυ αν ξέχασα κάποιον ..και φυσικά Αναστασάκης ...που Κάτε με καμία σχέση τα αποτελέσματα του Αναστασάκη το 2017 με το 2024

Τα αποτελέσματα βελτιώνονται σε μεγάλο βαθμό και είναι λογικό γτ αυτή η επιστήμη στην Ελλάδα λειτουργεί λίγα χρόνια και είναι ο καιρος που το "πήραν το κολάι οι γιατροι "

Δρ Αναστασάκη για εμένα είστε κορυφή στην Ελλάδα αλλά στεναχωριέμαι όταν δεν παραδέχεστε ότι τα αποτελέσματα βελτιώνονται χρόνο με το χρόνο ...

Δλδ το νήμα που παρουσιάζουν εδώ οι κλινικές τα αποτελέσματα τους τι είναι ψέματα? Δεν βλέπουμε καλά αποτελέσματα?

Κριμα που στεναχωριεσαι.
Αν εσυ βλεπεις να βελτιωνονται τα αποτελεσματα πες μου γιατι :
  • ΟΛΟΙ οι ΤOP ιατροι εξωτερικού που "προσκυνατε" εδω μεσα, ποσταρουν ΜΟΝΟ ΒΙΝΤΕΟ
  • ΚΑΝΕΝΑΣ στην Ελλάδα δεν ποσταρει βιντεο
Οχι, δεν ειναι γιατι εχουν τοσο πολλη δουλεια που δεν προλαβαινουν.
Ειναι σαν κατι φιλους που εχουμε ολοι μας που ποτε δεν τον εχουμε δει με κοπελα αλλα συνεχως τις αλλαζει σαν πουκαμισα, οταν κανεις δεν τον βλεπει!:))

Τελευταία επεξεργασία:

aeratos28

Just aeratos
Το ποιος προσκυνάει και ποιος δεν προσκυνάει τώρα σχετικό είναι.τουλαχιστον εμείς τους πληρώνουμε κιόλας γτ είναι αυτοί που είναι και δεν προσκυνάμε,απλά παραδεχόμαστε την αξία τους..δεν αντιγράφουμε καρμπον τις τεχνικές τους ,και ξεχνάμε ότι κάναμε μέχρι τότε που νομίζαμε ότι ήταν το τέλειο,αλλά δεν....
ΟΛΟΙ οι ΤOP ιατροι που προσκυνατε εδω μεσα ποσταρουν ΜΟΝΟ ΒΙΝΤΕΟ

..οπως έκανες εσύ .

Gianisvele

New Member
Κριμα που στεναχωριεσαι.
Αν εσυ βλεπεις να βελτιωνονται τα αποτελεσματα πες μου γιατι :
  • ΟΛΟΙ οι ΤOP ιατροι που προσκυνατε εδω μεσα ποσταρουν ΜΟΝΟ ΒΙΝΤΕΟ
  • ΚΑΝΕΝΑΣ στην Ελλάδα δεν ποσταρει βιντεο.
Ειναι σαν κατι φιλους που εχουμε ολοι μας που ποτε δεν τον εχουμε δει με κοπελα αλλα συνεχως τις αλλαζει σαν πουκαμισα, οταν κανεις δεν τον βλεπει!:))
Ξανά αναφέρω ότι για εμένα ο Αναστασάκης ειναι ο καλύτερος στην Ελλάδα....

Από εκεί και πέρα αυτό με το βίντεο νομίζω ότι ότι υπονοείται ότι οι παρουσιάσεις αποτελεσμάτων από τα μέλη και επίσημα από τις κλινικές είναι ψέματα ...

Οκ δεν ποσταρουν βίντεο ....όλες οι άλλες παρουσιάσεις εδώ μέσα στο φόρουμ από μέλη - κλινικές δεν είναι αλήθεια?
Και αν δεν ειναι αλήθεια όλες... είναι σε κάποιο ποσοστό;
Απαντήστε σε αυτήν την ερώτηση ευθέως

Vdupa

Well-Known Member
Ωραιο, αλλα εχω μπερδευετι.
Σου ζηταω κατι :
  • Σε αυτο το σταδιο,
  • με αυτο τον αριθμο τριχοθυλακιων
  • και με ΜΙΑ επεμβαση,
και μου δειχνεις αυτο?
ρε συ, αν σου ειχα ζητησει, δειξε μου ενα οσο γινεται αντιθετο σε ολα, να το καταλαβω...
θες να ξαναπροσπαθησεις?
Για μένα δεν έχει σημασία (για τις απαιτήσεις μου) αν μπορεί κάποιος να πετύχει ένα ικανοποιητικό (για κάποιους) αλλά αραιό αποτέλεσμα με μια επέμβαση και με συγκεκριμένο (μικρό) αριθμό τριχοθυλακίων, για αυτό και το πήγα σε ένα αποτέλεσμα που θα με ενδιέφερε. Πολύ πυκνό και σε νορμάλ κόστος/graft.
Δεν θα πλήρωνα τόσα χρήματα για να είμαι και πάλι αραιός με ημιτελές αποτέλεσμα και να λέω ότι είμαι ικανοποιημένος επειδή το καταφέραμε με λίγα grafts. Αυτό που ποσταρα ήταν ένα εξαιρετικό και ολοκληρωμένο αποτέλεσμα.

Καμία σχέση με τον 2ο και 3ο που ζητάς γιατρέ, πράγματι, αλλά αν ήμουν σε αυτό το στάδιο θα ήθελα το αποτέλεσμα που είδα από HDC, όχι κάτι λιγότερο. Και το κόστος θα μου επέτρεπε να το ''ονειρευτώ''.

Τελευταία επεξεργασία:

Vdupa

Well-Known Member
Σας ζητησα ΕΔΩ ΜΕΣΑ!
Ο Γιωργος ειναι ο μονος που κανει επιστημονική δουλεια.
Αλλα για καποιο λογο ΔΕΝ ποσταρει εδω.

Μηπως θε ςνα μου αναβσεις και τα ποστ Κολωνακι με σελεμπριτις αγκαλια???
Γραψατε, εσυ, vlavo και τασος οτι ο Ζοντος εχει καλές δουλειές και εγώ με το συγκεκριμένο ποστ απλά συμφώνησα. Τίποτα παραπάνω από αυτό. Ειχα δει προσφατα κατι βιντεο που μου εκαναν εντυπωση και με την ευκαιρία τα εβαλα στο μήνυμα μου.

Τελευταία επεξεργασία:

Anastasakis Hair Clinic

Το ποιος προσκυνάει και ποιος δεν προσκυνάει τώρα σχετικό είναι.τουλαχιστον εμείς τους πληρώνουμε κιόλας γτ είναι αυτοί που είναι και δεν προσκυνάμε,απλά παραδεχόμαστε την αξία τους..δεν αντιγράφουμε καρμπον τις τεχνικές τους ,και ξεχνάμε ότι κάναμε μέχρι τότε που νομίζαμε ότι ήταν το τέλειο,αλλά δεν....

..οπως έκανες εσύ .

Κοιτα, οποισδηποτε εχει προσωργσει περαν του υποχρεωστικού Γυμνασιου γνωριζει πως:
  • δεν υπάρχει αντιγραφη στην Επιστημη, ΟΛΑ τα κανουμε προς οφελος της Επιστημης και του ασθενούς. Αν καποιος βρει κατι που προάγει την Επιστημη ή βοηθαει τους ασθενέις το μοιραζεται και κερδιζουν ολοι! Εξαιρεση ειναι ο Zarev... Και παλιότερα ο Woods
  • αυτο που λες αντιγραφη ειναι υποχρεωση ενος επιστημονα και μονο οι αμορφωτοι το λοιδορουν. Εσυ φυσικα δεν το κανεις αυτο!
  • οι επιστημονες ανταλάσσουν αποψεις, τεχνικες και εμπειριες. Γενικα το κανουν αυτο οι επαγγελατιες. Οι μορφωμενοι ανθρωποι βλεπουν την ζωή ως win-win και non-zero-sum-game. Οι κομπλεξικοι και αμορφωτοι που μαστιζονται απο ταπεινα ενστικτα, τα βλεπουν ολα ως zero-sum-game γιατι οντως ο θανατος του άλλου ειανι η ζωη τους, δεν παραγουν τιποτα, πρεπει να μοιραστουν περιορισμενους πορους...
  • Εστω οτι εγω εχω δει κατι απο καποιον συναδελφο και το βρηκα καλο και το "αντεγραψα" με θετικα αποτελεσματα για τους ασθενείς μου. Ειναι κατι να ντρεπομαι ή κατι να περηφανευομαι?
καλα, δεν περιμενω να καταλαβεις και να απαντησεις, λεμε τωρα

Anastasakis Hair Clinic

Ξανά αναφέρω ότι για εμένα ο Αναστασάκης ειναι ο καλύτερος στην Ελλάδα....

Από εκεί και πέρα αυτό με το βίντεο νομίζω ότι ότι υπονοείται ότι οι παρουσιάσεις αποτελεσμάτων από τα μέλη και επίσημα από τις κλινικές είναι ψέματα ...

Οκ δεν ποσταρουν βίντεο ....όλες οι άλλες παρουσιάσεις εδώ μέσα στο φόρουμ από μέλη - κλινικές δεν είναι αλήθεια?
Και αν δεν ειναι αλήθεια όλες... είναι σε κάποιο ποσοστό;
Απαντήστε σε αυτήν την ερώτηση ευθέως
Ως ανθρωπος θα δεις οτι δεν υπονοώ ποτε και τιποτα.
Τα λεω ευθεως και ας εχω αντιδρασεις απο ανωνυμους χουλιγκαν που απο κοντα δεν θα ελεγαν κουβεντα αλλα πισω απο το μονιτορ μετατρεπονται σε Σουπερμαν...

Τα επιπεδα εγκυροτητας/ασφάλειας ενος αποτελεσματος ειναι τα εξης:
  • Βλεπεις καποιον απο κοντα και του χτενιζεις, βρεχεις, τραβας, καις, οτι θες τεσπα, τα μαλλια! 100% εγκυροτητα, 0% πιθανοτητα απατης, δεν κρυβεται ΤΙΠΟΤΑ!
  • τραβας βιντεο RAW (δλδ, χωρις καμερας φωτισμούς κτλ, οπως ερχεται ο άλλος) και του χτενιζεις, βρεχεις, τραβας, καις, οτι θες τεσπα, τα μαλλια! >99% εγκυροτητα, σχεδον 0,5% πιθανοτητα απατης. Αν η καμερα παει και κοντα, δεν κρυβεται ΤΙΠΟΤΑ! (εγω αυτο κανω, αλλα στην καινουργια κλινικη θα υπαρχει δυνατοτητα συναντησης και απο κοντα!)
Για ολα τα άλλα, φωτογραφες, απαρουσιασεις κτλ βαλε εσυ ποσοστα.

Και μετα απαντησε μου γιατι ΔΕΝ ενδιαφερονται οι κλινικές/ιατροί να σας δωσουν το 99% οπως κανω εγω?
Οποτε, για να μην εχετε ΚΑΜΙΑ αμφιβολια, καλο ειναι να ζητατε ΒΙΝΤΕΟ και στις παρουσιασεις και των μελών

Αλλα αυτο δεν θα γινει, παρόλο που ΟΛΟΙ ξερουν πως το βιντεο ειναι το πιο ΕΓΚΥΡΟ μετα την προσωπικη συναντηση.
Ξερεις γιατι?
Γιατι φιλε μου το κοινο του φορουμ θελει να πιστεψει πως υπάρχει αποτελεσμα και καλο και φθηνο!
Και πως "ελα μωρε, απλα αυτοι δεν ασχολουνται με βιντεο, το παιδι δεν προλαβαινει να τραβηξει βιντεο κτλ κτλ. αλλα το αποτελεσμα ειναι τελειο με μολις 0,5 ευρω το μοσχευμα!!" "Οχι μωρε, δεν χρειαζεται βιντεο, αφου ειδα φωτογραφιες, ειναι και ανεξαρτητη παρουσιαση!!!!"
Τιμούλα καλη χρειαζομαι και να ...πιστεψω την παπατζα που λεω στον εαυτο μου"

(βεβαια οι ιατροι με αποτελεσματα εχουν ΜΟΝΟ βιντεο, αλλα αυτο θα κανω πως δεν το βλεπω γιατι πρεπει να πεισω το εαυτο μου! Αν και τα βραδυα τα ΒΙΝΤΕΟ αυτων τον ιατρων θα χαζευω σε ολα τα φορουμ, αλλα μετα θα παω στην MEKAPSES Clinic γιατι καποιος εκανε παρουσιαση απο εκει με καλη τιμούλα....)

LoverBoy

Well-Known Member
Συμπέρασμα ένα! Δηλαδή όσοι θέλετε να έχετε μαλλιά μόνο στο Χαλάνδρι μπορείτε να το πετύχετε! Όλοι οι άλλοι μας κοροϊδεύουν μας παίρνουν τα λεφτά και αποτέλεσμα μηδέν! Αυτό έχω καταλάβει απο τα λεγόμενα σας γιατρέ!

Tetrakis

Active Member
Συμπέρασμα ένα! Δηλαδή όσοι θέλετε να έχετε μαλλιά μόνο στο Χαλάνδρι μπορείτε να το πετύχετε! Όλοι οι άλλοι μας κοροϊδεύουν μας παίρνουν τα λεφτά και αποτέλεσμα μηδέν! Αυτό έχω καταλάβει απο τα λεγόμενα σας γιατρέ!
Σε κορόιδεψαν φίλε!

Παρακαλώ συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απενεργοποιήσετε τις διαφημίσεις.

theoblue

Well-Known Member
Μη βγάζεις βιαστικά συμπεράσματα.
Κάτσε να δεις πρώτα που θα είναι η νέα κλινική!

feanor

Active Member
γτ δεν κανουν οι αντιστοιχες κλινικες/γιατροι ενα live talk show με ερωτησεις κοινου να καλυφθουμε ολοι? Θεωρω πως εχει γινει πολυ φασαρια για το τιποτα. Ο καθενας εχει ελευθερια επιλογης σε οποιαδηποτε πτυχη της ζωης του.

Anastasakis Hair Clinic

Συμπέρασμα ένα! Δηλαδή όσοι θέλετε να έχετε μαλλιά μόνο στο Χαλάνδρι μπορείτε να το πετύχετε! Όλοι οι άλλοι μας κοροϊδεύουν μας παίρνουν τα λεφτά και
αποτέλεσμα μηδέν! Αυτό έχω καταλάβει απο τα λεγόμενα σας γιατρέ!

Δεν φταιω για το τι καταλαβεινεις, αληθεια.
ρωτησα κατι απλο.
Γιατι ΔΕΝ ενδιαφερονται οι κλινικές/ιατροί να σας δωσουν το 99% οπως κανω εγω?

LoverBoy

Well-Known Member
αποτέλεσμα μηδέν! Αυτό έχω καταλάβει απο τα λεγόμενα σας γιατρέ!

Δεν φταιω για το τι καταλαβεινεις, αληθεια.
ρωτησα κατι απλο.
Γιατι ΔΕΝ ενδιαφερονται οι κλινικές/ιατροί να σας δωσουν το 99% οπως κανω εγω?
Δεν λέτε αυτό! Απλά επισημαίνετε σε κάθε ποστ σας ότι μόνο εσείς καταφέρνετε να κάνετε επιτυχημένα μια μεταμόσχευση κ όλοι οι άλλοι απλά δεν μπορούν! μιλάω για το πόρισμα όσων γράφετε τόσο καιρό! Πάντα δεν καταλαβαίνουμε εμείς στο τέλος κ πάντα το γυρνάτε εκεί που θέλετε! Αλήθεια μερικές φορές νομίζουμε ότι υποτιμάτε την νοημοσύνη μας! γιατροί δεν είμαστε αλλά δεν είμαστε κ χαζοί!

gregkont13

Verified MM member
Ειδικα οταν δεν θυμαμαι ΕΝΑ περιστατικο με "λογικη τιμή ...για τα Ελληνικα δεοδμενα" να εχει παει εστω και καλα!

Το μονο θετικό που ΕΧΩ δει ειναι ας πουμε ο Δρ. Βεκρης να βγαινει ΚΑΙ αυτος να μιλαει για το πως να προστατευτει το κοινο απο απατεωνες και να κανει ενημερωτικα βιντεο αντι να δειχνει "βραβεια" και επιτευγματα πωλήσεων.

Ω ρε μάνα μου....

Αρχικά λες θες ένα μόνο περιστατικό με λογική τιμή για τα Ελληνικά δεδομένα. Μετά, μόλις σου έδωσαν μερικά, λες πως θες ένα με τα χαρακτηριστικά του συγκεκριμένου ασθενή σου. Πάντα κάτι θα βρεις να το γυρίσείς. Δεν ξέρω πολλά για Ελλάδα, αλλά η Κύπρος βγάζει καλά αποτελέσματα για χρόνια, πριν καν μάθουμε για το δικό σου ιατρείο και έχει και καλές τιμές. έχω δει τουλάχιστον 10 άτομα από κύπρο(από κοντά) με καλό αποτέλεσμα και από αρκετά παλιά, από εποχές που εσύ εδώ δεν είχες όχι βίντεο, ούτε περιστατικό. Για Ελλάδα, δεν έχω πολλά, εκτός από του Βλάφο και ενός φίλου μου που έκανε σε σένα και είναι στο 7μηνο. Μιας που δεν θελει να παρουσιασει, δεν θα κάνω σχόλιο.

Τώρα σχετικά με το Βεκρή και το πως να προστατευτεί το κοινό με έκανες και γέλασα. Δεν φτάνει που καταστράφηκε κόσμος και κοσμάκης εκεί, τώρα αφού πρώτα καηκάν κεφάλια, βγαίνει και μιλάει να προστατευσεί..... Έχω πέσει σε τυπά σε αεροπλάνο στην τύχη που καθόταν δίπλα μου και ήταν μάνατζερ στην κλινική του.... Μου έλεγε να παω σε αυτούς να κανω μμ και μου έλεγε να δω την τρομερη μμ στο δικό του κεφάλι που ήταν στο 3μηνο. Και μετά ένα φίλος μου που είχε κάνει στο Βεκρή μου είπε ότι ένα χρόνο πριν ο ίδιος μάνατζερ του είχε πει το ίδιο... Να δει την τρομερή μμ του δλδ που ήταν στο τρίμηνο!! ήταν βλεπεις για καμιά δεκατία στο τρίμηνο αυτός :) Και τώρα μετά από όσα έχουμε δει για το Βεκρή, βγαίνει και μιλάει κιολάς... Αν η Ελλάδα ήταν σοβαρή Ευρωπαική χώρα οι περισσότεροι θα είχαν κλείσει και θα χαν πληρώσει και μερικά προστίμα χιλιάδων.

Anastasakis Hair Clinic

Δεν λέτε αυτό! Απλά επισημαίνετε σε κάθε ποστ σας ότι μόνο εσείς καταφέρνετε να κάνετε επιτυχημένα μια μεταμόσχευση κ όλοι οι άλλοι απλά δεν μπορούν! μιλάω για το πόρισμα όσων γράφετε τόσο καιρό! Πάντα δεν καταλαβαίνουμε εμείς στο τέλος κ πάντα το γυρνάτε εκεί που θέλετε! Αλήθεια μερικές φορές νομίζουμε ότι υποτιμάτε την νοημοσύνη μας! γιατροί δεν είμαστε αλλά δεν είμαστε κ χαζοί!
Για δειξε μου ΕΝΑ σημειο που ειπα κατι -οχι τετοια γελοιοτητα-, κατι που ΚΑΝ να υπονοει κατι τετοιο???
περιμενω, αν και ειανι Σαββατοβραδο πανε για κανα ποτο και εσυ και απατα αυριο, πουπαλι δεν θα βρεις κατι.

Για μένα δεν έχει σημασία (για τις απαιτήσεις μου) αν μπορεί κάποιος να πετύχει ένα ικανοποιητικό (για κάποιους) αλλά αραιό αποτέλεσμα με μια επέμβαση και με συγκεκριμένο (μικρό) αριθμό τριχοθυλακίων, για αυτό και το πήγα σε ένα αποτέλεσμα που θα με ενδιέφερε. Πολύ πυκνό και σε νορμάλ κόστος/graft.
Δεν θα πλήρωνα τόσα χρήματα για να είμαι και πάλι αραιός με ημιτελές αποτέλεσμα και να λέω ότι είμαι ικανοποιημένος επειδή το καταφέραμε με λίγα grafts. Αυτό που ποσταρα ήταν ένα εξαιρετικό και ολοκληρωμένο αποτέλεσμα.

Καμία σχέση με τον 2ο και 3ο που ζητάς γιατρέ, πράγματι, αλλά αν ήμουν σε αυτό το στάδιο θα ήθελα το αποτέλεσμα που είδα από HDC, όχι κάτι λιγότερο. Και το κόστος θα μου επέτρεπε να το ''ονειρευτώ''.
Το περιστατικο που ποσταρες ειναι
-με χοντρη τριχα
-τεραστιο αριθμο μοσχευματων
-σε δυο επεμβασεις
-μηπως πηρε ΚΑΙ φινα?

Αλλα, οκ, να σε ρωτησω αν εχει βιντεο να το δω και εγω με ενα τροπο που ξερω οτι ειναι απολυτα (99%) εγκυρος?
Και ναι, δειχνει αριστο!
Εχει και αλλα τετοια?

Anastasakis Hair Clinic

Ω ρε μάνα μου....

Αρχικά λες θες ένα μόνο περιστατικό με λογική τιμή για τα Ελληνικά δεδομένα. Μετά, μόλις σου έδωσαν μερικά, λες πως θες ένα με τα χαρακτηριστικά του συγκεκριμένου ασθενή σου. Πάντα κάτι θα βρεις να το γυρίσείς. Δεν ξέρω πολλά για Ελλάδα, αλλά η Κύπρος βγάζει καλά αποτελέσματα για χρόνια, πριν καν μάθουμε για το δικό σου ιατρείο και έχει και καλές τιμές. έχω δει τουλάχιστον 10 άτομα από κύπρο(από κοντά) με καλό αποτέλεσμα και από αρκετά παλιά, από εποχές που εσύ εδώ δεν είχες όχι βίντεο, ούτε περιστατικό. Για Ελλάδα, δεν έχω πολλά, εκτός από του Βλάφο και ενός φίλου μου που έκανε σε σένα και είναι στο 7μηνο. Μιας που δεν θελει να παρουσιασει, δεν θα κάνω σχόλιο.

Τώρα σχετικά με το Βεκρή και το πως να προστατευτεί το κοινό με έκανες και γέλασα. Δεν φτάνει που καταστράφηκε κόσμος και κοσμάκης εκεί, τώρα αφού πρώτα καηκάν κεφάλια, βγαίνει και μιλάει να προστατευσεί..... Έχω πέσει σε τυπά σε αεροπλάνο στην τύχη που καθόταν δίπλα μου και ήταν μάνατζερ στην κλινική του.... Μου έλεγε να παω σε αυτούς να κανω μμ και μου έλεγε να δω την τρομερη μμ στο δικό του κεφάλι που ήταν στο 3μηνο. Και μετά ένα φίλος μου που είχε κάνει στο Βεκρή μου είπε ότι ένα χρόνο πριν ο ίδιος μάνατζερ του είχε πει το ίδιο... Να δει την τρομερή μμ του δλδ που ήταν στο τρίμηνο!! ήταν βλεπεις για καμιά δεκατία στο τρίμηνο αυτός :) Και τώρα μετά από όσα έχουμε δει για το Βεκρή, βγαίνει και μιλάει κιολάς... Αν η Ελλάδα ήταν σοβαρή Ευρωπαική χώρα οι περισσότεροι θα είχαν κλείσει και θα χαν πληρώσει και μερικά προστίμα χιλιάδων.
Δεν ζητησα ποτε περιστατικο με "λογικη" τιμη, καπου κανεις λαθος.

Εγω ειπα τι βλεπω αυτη τη στιγμη.
Καταλαβαινω ολα αυτα που λες και φαντασου ΤΙ εχω δει στο ιατρειο μου για επιδιορθωση.
Περισσοτερα απο ολοι εδω μεσα μαζι, επι 20-30 φορες.

Η αλήθεια ειναι πως ΟΤΙ και να απαντησω, θα βρεθει καποιος να το γυρισει εναντιον μου
Αν πω αυτα που κανουν ΟΛΟΙ, θα πουν οτι την εχω δει ο καλυτερος, το μονοπωλειο, οτι ειμαι αντισυναδελφικος κτλ
Αν πω κατι θετικο για καποιον, θα που "ναι, αλλα αυτος εχει κανει αυτο κτλ"
Μονα - ζυγα χανω.
Οποτε πειτε εσεις οτι θελετε, ελευθερα.

Εγω μιλαω με τη δουλεια μου, με τα βιντεο και τις οσο καλυτερες γινεται φωτογραφιες μου
Αναρωτηθειτε ΓΙΑΤΙ δεν μιλανε και ΟΛΟΙ οι άλλοι με τον ιδιο τροπο,
γιατι δεν τολμαει κανεις να ποσταρει εδω μεσα επισημα περιστατικα,
γιατι καποιοι εδω μεσα επιτηθενται σε εμενα,
γιατι καποιοι εκθειαζουν/πουλανε "νεα ταλεντα" απο Ιρλανδια θεσσαλονική, Κυπρο,κτλ που δεν εχουν ΕΝΑ περιστατικο στο site τους το επισημο,
και μετα ξαναμιλαμε...

Τελευταία επεξεργασία:

LoverBoy

Well-Known Member
Για δειξε μου ΕΝΑ σημειο που ειπα κατι -οχι τετοια γελοιοτητα-, κατι που ΚΑΝ να υπονοει κατι τετοιο???
περιμενω, αν και ειανι Σαββατοβραδο πανε για κανα ποτο και εσυ και απατα αυριο, πουπαλι δεν θα βρεις κατι.
  • ΚΑΝΕΝΑΣ στην Ελλάδα δεν ποσταρει βιντεο

Αναρωτηθειτε ΓΙΑΤΙ δεν μιλανε και ΟΛΟΙ οι άλλοι με τον ιδιο τροπο,
γιατι δεν τολμαει κανεις να ποσταρει εδω μεσα επισημα περιστατικα,
γιατι καποιοι επιτηθενται σε εμενα,
γιατι καποιοι εκθειαζουν/πουλανε "νεα ταλεντα" απο Ιρλανδια θεσσαλονική, Κυπρο,κτλ που δεν εχουν ΕΝΑ περιστατικο στο site τους το επισημο,
και μετα ξαναμιλαμε...

Απαντήσατε μόλις και χωρίς να χρειάζεται να ψάξω πολύ!Συνέχεια αυτό κάνετε!Εμμέσως πλην σαφώς αυτό εννοείτε!Είπαμε δεν είμαστε γιατροί αλλά έχουμε νοημοσύνη!

Μπλουζα