Ω ρε μάνα μου....
Αρχικά λες θες ένα μόνο περιστατικό με λογική τιμή για τα Ελληνικά δεδομένα. Μετά, μόλις σου έδωσαν μερικά, λες πως θες ένα με τα χαρακτηριστικά του συγκεκριμένου ασθενή σου. Πάντα κάτι θα βρεις να το γυρίσείς. Δεν ξέρω πολλά για Ελλάδα, αλλά η Κύπρος βγάζει καλά αποτελέσματα για χρόνια, πριν καν μάθουμε για το δικό σου ιατρείο και έχει και καλές τιμές. έχω δει τουλάχιστον 10 άτομα από κύπρο(από κοντά) με καλό αποτέλεσμα και από αρκετά παλιά, από εποχές που εσύ εδώ δεν είχες όχι βίντεο, ούτε περιστατικό. Για Ελλάδα, δεν έχω πολλά, εκτός από του Βλάφο και ενός φίλου μου που έκανε σε σένα και είναι στο 7μηνο. Μιας που δεν θελει να παρουσιασει, δεν θα κάνω σχόλιο.
Τώρα σχετικά με το Βεκρή και το πως να προστατευτεί το κοινό με έκανες και γέλασα. Δεν φτάνει που καταστράφηκε κόσμος και κοσμάκης εκεί, τώρα αφού πρώτα καηκάν κεφάλια, βγαίνει και μιλάει να προστατευσεί..... Έχω πέσει σε τυπά σε αεροπλάνο στην τύχη που καθόταν δίπλα μου και ήταν μάνατζερ στην κλινική του.... Μου έλεγε να παω σε αυτούς να κανω μμ και μου έλεγε να δω την τρομερη μμ στο δικό του κεφάλι που ήταν στο 3μηνο. Και μετά ένα φίλος μου που είχε κάνει στο Βεκρή μου είπε ότι ένα χρόνο πριν ο ίδιος μάνατζερ του είχε πει το ίδιο... Να δει την τρομερή μμ του δλδ που ήταν στο τρίμηνο!! ήταν βλεπεις για καμιά δεκατία στο τρίμηνο αυτός
Και τώρα μετά από όσα έχουμε δει για το Βεκρή, βγαίνει και μιλάει κιολάς... Αν η Ελλάδα ήταν σοβαρή Ευρωπαική χώρα οι περισσότεροι θα είχαν κλείσει και θα χαν πληρώσει και μερικά προστίμα χιλιάδων.