Δεν έχω δει κάτι τέτοιο, δεν έχει λογική. Τι θα συμβεί στον 6ο χρόνο;Το οτι εχει σταθεροποιηθει για 5 χρονια δεν σημαινει οτι στα 6 δεν μπορει να ξεκινησει να χανει εδαφος και μαλιστα γρηγορα
Δεν έχω δει κάτι τέτοιο, δεν έχει λογική. Τι θα συμβεί στον 6ο χρόνο;Το οτι εχει σταθεροποιηθει για 5 χρονια δεν σημαινει οτι στα 6 δεν μπορει να ξεκινησει να χανει εδαφος και μαλιστα γρηγορα
Παρακαλώ συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απενεργοποιήσετε τις διαφημίσεις.
Αυτο που λες ισχυει 100%. Τι να την κανεις την αγωγη αν δεν δεις εμπρακτως οτι κανει αυτο που πρεπει, αλλα ακομα και να σε σταθεροποιησει υπαρχουν περιπτωσεις με φυσιολογικης επιθετικοτητας τριχοπτωση που μετα απο χρονια χανουν εδαφος ενω συνεχιζουν να ειναι σε αγωγη, εδω μιλαμε για πολυ πιο επιθετικη αα οποτε δεν ξερω ακομα και να τον ειχε σταθεροποιησει 100% αν επρεπε να μπειΗ ηλικία είναι εως και αδιάφορη αν έχει σταθεροποιηθεί με αγωγή η ΑΑ. Η λέξη κλειδί είναι "σταθεροποιηθεί". Αυτό σημαίνει ψάξιμο 1-2 χρόνια με φίνα/ντουτα, φώτο μετρήσεις και μετά μμ. Το ότι παίρνω σκέτα φίνα δεν λέει κάτι, πρέπει να μετρήσεις το αποτέλεσμα της.
Το 5 χρονια ειναι λαθος εκφραση, δεν το ανεφερα λογω ερευνων.Το οτι εχει σταθεροποιηθει για 5 χρονια δεν σημαινει οτι στα 6 δεν μπορει να ξεκινησει να χανει εδαφος και μαλιστα γρηγορα, η τριχοπτωση του ειναι τοσο επιθετικη που η μμ ειναι απαγορευτικη, δεν ειναι μια απλα περιπτωση που λες παιρνω φινα, σταθεροποιουμαι και μπαινω.
Εχω δει περιπτωσεις στο hairrestoration network που ειναι χρονια σε φινα και ξεκινανε να χανουν εδαφος, οι ορμονολικες ισορροπιες αλλαζουν με τα χρονια δεν ειναι σταθερες για παντα και αυτο επηρρεαζει προφανως και την τριχοπτωση και το κατα ποσο την περιοριζει η αγωγη.Δεν έχω δει κάτι τέτοιο, δεν έχει λογική. Τι θα συμβεί στον 6ο χρόνο;
Ναι κι εγω ως παραδειγμα το χρησιμοποιω, οχι οτι τα 5 χρονια συγκεκριμενα ειναι καποιο διαστημα αναφοραςΤο 5 χρονια ειναι λαθος εκφραση, δεν το ανεφερα λογω ερευνων.
Απλως επειδη ειπωθηκε πιο πανω ως χρονος.
Εγώ αυτό που έχω δει είναι ότι δεν γίνονται αξιόπιστες μετρήσεις για να αξιολογήσεις την σταθεροποίηση. Αυτό γίνεται μόνο με μικροσκόπιο από γιατρό με εμπειρία, έχοντας μια βάση αναφοράς σε συγκεκριμένες περιοχές του κεφαλιού και ιστορικό αρχείο. Ποιος το κάνει; Κανείς. Απλά χάνεις πολύ αργά που νομίζεις ότι έχεις σταθεροποιηθεί, αλλά κάποια στιγμή όταν περάσεις ένα threshold πτώσης καταλαβαίνεις την διαφορά και νομίζεις ότι έγινε ξαφνικά κάτι, όπως και με την ΑΑ. Δεν έγινε κάτι ξαφνικά απλά τότε το πήρες χαμπάρι.Εχω δει περιπτωσεις στο hairrestoration network που ειναι χρονια σε φινα και ξεκινανε να χανουν εδαφος, οι ορμονολικες ισορροπιες αλλαζουν με τα χρονια δεν ειναι σταθερες για παντα και αυτο επηρρεαζει προφανως και την τριχοπτωση και το κατα ποσο την περιοριζει η αγωγη.
Εγώ αυτό που έχω δει είναι ότι δεν γίνονται αξιόπιστες μετρήσεις για να αξιολογήσεις την σταθεροποίηση. Αυτό γίνεται μόνο με μικροσκόπιο από γιατρό με εμπειρία, έχοντας μια βάση αναφοράς σε συγκεκριμένες περιοχές του κεφαλιού και ιστορικό αρχείο. Ποιος το κάνει; Κανείς. Απλά χάνεις πολύ αργά που νομίζεις ότι έχεις σταθεροποιηθεί, αλλά κάποια στιγμή όταν περάσεις ένα threshold πτώσης καταλαβαίνεις την διαφορά και νομίζεις ότι έγινε ξαφνικά κάτι, όπως και με την ΑΑ. Δεν έγινε κάτι ξαφνικά απλά τότε το πήρες χαμπάρι.
Υπαρχει περιπτωση καποιος να μην σταθεροποιηθει ουτε με ντουτα; Μηπως κρυβεται και καποιο αλλο προβλημα πισω απο την ΑΓΑ σε τετοιες περιπτωσεις που να επηρεαζει το τριχωτο οπως πχ υποθυροειδισμος; Υπαρχει καποια εξηγηση;Σε έναν μετά από μια διετία του είπε δεν έχεις σταθεροποιηθεί δεν μπορώ να κάνω κάτι,
Αυτο δλδ δεν ειναι ειρωνια??? Η να την συμπεριλαβουμε στον ...σαρκασμο???Συμπέρασμα ένα! Δηλαδή όσοι θέλετε να έχετε μαλλιά μόνο στο Χαλάνδρι μπορείτε να το πετύχετε! Όλοι οι άλλοι μας κοροϊδεύουν μας παίρνουν τα λεφτά και αποτέλεσμα μηδέν! Αυτό έχω καταλάβει απο τα λεγόμενα σας γιατρέ!
Παρακαλώ συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απενεργοποιήσετε τις διαφημίσεις.
Λυπάμαι αλλά αυτό δεν είναι ειρωνία αλλά ακολουθεί δικό σας μήνυμα προηγούμενο που χλευάζει την επιλογή ασθενή να επιλέξει κλινική με βάση την τιμή κ χωρίς βίντεο!Δεν θα βγάλουμε άκρη όμως κ το σταματάω εδώΑυτο δλδ δεν ειναι ειρωνια??? Η να την συμπεριλαβουμε στον ...σαρκασμο???
Βλεπεις που δεν καταλαβεινεις τι γραφεις?