Αν ημουν πονηρος θα ελεγα οτι το ποστ σου ειναι δολωμα για να γραψω κατι διαφορετικό και να πεσουν να με φανε οτι το παιζω ο καλύτερος, και ειμαι αλαζονας και ολες τις γνωστες παπαρούνες
Αλλα δεν ειμαι πονηρος και υποθετω το λες καλοπροαιρετα.
Θα σου απαντησω οπως παντα ειλικρινα
Δεν το εχω δει αυτο που λες.
Προσωπικα ειμαι πληρως απογοητευμενος.
Το μονο θετικό που ΕΧΩ δει ειναι ας πουμε ο Δρ. Βεκρης να βγαινει ΚΑΙ αυτος να μιλαει για το πως να προστατευτει το κοινο απο απατεωνες και να κανει ενημερωτικα βιντεο αντι να δειχνει "βραβεια" και επιτευγματα πωλήσεων, και εχω δει ο Δρ. Ζοντος να ανεβαζει ΚΑΙ αυτος καλα περιστατικα με καποιο ειδος βιντεο και μετα εχω δει ΧΑΟΣ:
- Ψευτικες αναφορες για δηθεν 70.000 χειρουργεια και για κλινικές 50 χρόνια στο κουρμπετι, ενω στην πραγματικοτητα πουλανε κυριως περούκες
- ιατροί που λενε πως εχουν κανει 4000 επεμβασεις, αλλος χειρουργει 30 χρόνια και που δεν εχουν ΕΝΑ σωστα φωτογραφημενο περιστατικό ΑΚΟΜΑ...
- Προσπαθεια εντυπωσιασμού αγκαλια με celebrities που ποτε δεν βλεπουμε σε μια ΚΟΝΤΙΝΗ φωτογραφια ΜΕΤΑ και χωρις Τοπικ
- Κλινικές που δηθεν εχουν "40 χρονια εμπειρια στην τριχοπτωση" επειδη εχουν ενα ατομο στην ομαδα που δουλευε ως γραμματεας ΟΝΤΩΣ πριν απο 40 χρονια σε άλλη κλινική = εμπειρια 40 χρονια...
- Κλινικές που δεν ποσταρουν ΚΑΝΕΝΑ βιντεο, αλλα μονο χαλια φωτογραφιες, και σχεδον αποκλειστικα απο αλλοδαπους με πολυ ευνοικα χαρακτηριστικα τριχων
- Προσπαθεια εντυπωσιασμού με δηθεν θεσεις κυρους (Διευθυντης Διαγαλαξιακού Νοσοκομειου κτλ)
- Προσπαθεια εντυπωσιασμού με δηθεν μοναδικες τεχνικές Μικροστριπ, Turbo GTi κτλ
- Προσπαθεια δελεασμου με προσφορες "με 2000 ελα κανε απειρες μεταμοσχευσεις"
- Προσπαθεια εξαπατησης με δηθεν βλαστοκύτταρα και αντιγυρανση μαλλιων
Μπορω να συνεχισω αλλα εχω κανει σειρα βιντεο, προσεχως
Αλλα, μπορει εμενα να μου εχουν ξεφυγει τα "αξιοπρεπεστατα αποτελεσματα".
Που ειναι?
Γιατι δεν ποσταρουν δεκαδες οι εκατονταδες ολοι αυτοι/αυτες???
Μιλαμε για κανα-δυο ο καθενας???
Γιατι ακομα και ενα σταματημενο ρολοι, δειχνει σωστη ωρα 2 φορες καθε ημερα!
Αυτοι ειναι η ...προοδος?? Πως αντιρροπει ολο το υπολοιπο χάλι της ΑΠΑΤΗΣ???