Tetris88, FUE, 2600g, 14/10/2024

Kostas97

Well-Known Member
Εαν θεωρησουμε οτι ο φιλος εκανε αναζητηση και κατεληξε στην κλινικη Αναστασακη, απεριψε κλινικες με μικροτερο κοστος, πιθανως και οσες αναφερετε( αφου διαβαζε φορουμ )και αυτο ειναι δικαιωμα του. Διοτι, ως γνωστον, οποιος παει στα 6 παει και στα λιγοτερα απο αυτα (στο αντιθετο εχουμε θεμα).
Σε αυτη την περιπτωση τα σχολια μας του ειναι αδιαφορα.

Εαν απο την αλλη πηγε κατευθειαν εκει χωρις να ψαξει και πειστηκε, ειναι σωστο να θελουμε να αισθανθει κοροιδο?? που πληρωσε 6 (αυτος/μαλλον οι γονεις του), αναφεροντας οτι εμεις πηραμε με λιγοτερα καλο αποτελεσμα;

Ας αφησουμε τον 23χρονο φιλο μας να κανει την παρουσιαση του.

Τελευταία επεξεργασία:

Παρακαλώ συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απενεργοποιήσετε τις διαφημίσεις.

Corona

Active Member
Εγώ είμαι ικανοποιημένος και από το αποτέλεσμα κ από τις υπηρεσίες!τέλος του μήνα κλείνω 5 μηνο κ έχει βελτιωθεί αρκετά το αποτέλεσμα! θα κάνω ενημέρωση στο νήμα μου!
Ναι αναφέρομαι για την πρώτη επέμβαση που έκανες στη Seneca. Στη πρώτη δεν πηγες μια χαρά ?? Και τώρα είσαι στη δεύτερη που εννοείται έχεις δρόμο ακόμα..

LoverBoy

Well-Known Member
Παιδιά δεν βγάζει πουθενά αυτή η κουβέντα.... σίγουρα όσο θέλει ο καθένας πληρώνει κ είναι δικαίωμα του να επιλέξει οποια κλινική θέλει! αλλά καλό είναι να μην αφήνονται υπονοούμενα ότι δεν υπάρχουν άλλα καλά αποτελέσματα στο φόρουμ εκτός της γνωστής κλινικής γιατί είναι ψέμα! έχουμε δει όπως προείπα όλα από όλους καλά κ άσχημα ακόμη κ από τους τοπ!

Anastasakis Hair Clinic

Κλινική αποκατάστασης τριχωτού
Υπάρχουν στο φόρουμ πολύ καλα αποτελέσματα και από άλλες κλινικές με πολύ πιο προσιτές τιμές.Και η HDC και Σταρκς έχουν πολύ καλά αποτελέσματα και είναι πιο προσιτές για τον ασθενή.
Σε αυτο το σταδιο, με αυτο τον αροθμο τριχοθυλακιων και με ΜΙΑ επεμβαση???

Δειξε μου ΕΝΑ απο την καθεμια αν εχεις την καλοσυνη

Anastasakis Hair Clinic

Γιατρέ πρέπει να απολογηθεί κάποιος αν θεωρεί ένα ποσό υψηλό? Επίσης με τέτοια τριβή που έχετε με το φόρουμ και με τόσα σχόλια που κάνετε και σε παρουσιάσεις άλλων είμαι σίγουρος πως έχετε δει πολλά καλά περιστατικα για τα ελληνικά δεδομένα. Για κάποιο λόγο "λέτε" συνέχεια το ποσό καλός είστε εσείς και ποσό σκάρτες όλες οι ελληνικές κλινικές. Εγώ δεν θα πάρω θέση για το αν είστε ο καλύτερος ή οχι αλλά νομίζω πως μπορούν να μιλήσουν τα έργα σας για εσάς και δεν χρειάζεται να προσπαθείτε να πείσετε με ποστ επί ποστ επί ποστ.
Δεν ζητησα να απολογηθει κανεις
Δεν ειπα οτι εκανε καποιος λαθος
ΕΚΑΝΑ ΜΙΑ ΕΡΩΤΗΣΗ

και επειτα, ΔΕΝ ειπα καπου κατι για εμενα και ολα αυτα που γραφεις.
Ειπα πως ΕΓΩ δεν Θυμαμαι ΕΝΑ περιστατικο με "λογικη χρεωση" να εχει παει καλα!
Και συμπληρωσα να ειναι :
  • Σε αυτο το σταδιο,
  • με αυτο τον αριθμο τριχοθυλακιων
  • και με ΜΙΑ επεμβαση

Αν εχεις εσυ καποιο που θυμασαι, δειξε το μου.

Το εντυπωσιακο ειναι πως και εσυ και ο @Tetrakis κοιτατε ΤΟ ΔΑΚΤΥΛΟ και ΟΧΙ αυτο που δειχνω:
Ασε με εμενα που ειναι δικο ΜΟΥ το δακτυλο, μην ασχοληστε ΠΑΛΙ με με εμενα!
Δειχνω το γεγονος οτι μπροστα στην ΤΙΜΟΥΛΑ, ΚΑΠΟΙΟΙ κατεβαζουν τα στανταρτς τους ΣΤΟ ΠΑΤΩΜΑ (και βαφτιζουν ΜΕΤΡΙΟΤΑΤΑ περιστατικα ως επιτυχιες!), ενω αν δεν συμφωνουν με την τιμουλα σε συνδυασμο με τον ιατρο, οχι μονο ανεβαζουν τα στανταρτς σε ΑΝΗΚΟΥΣΤΑ επιπεδα, αλλα μετακινουν και το γκολποστ ωστε ΠΟΤΕ να μην φαινονται ικανοποιημενοι!

Τραγικο!

theoblue

Well-Known Member
ΕΚΑΝΑ ΜΙΑ ΕΡΩΤΗΣΗ

• Σε αυτο το σταδιο,
  • και με ΜΙΑ επεμβαση

Το εντυπωσιακο ειναι πως και εσυ και ο @Tetrakis κοιτατε ΤΟ ΔΑΚΤΥΛΟ και ΟΧΙ αυτο που δειχνω:
Δειχνω το γεγονος οτι μπροστα στην ΤΙΜΟΥΛΑ, ΚΑΠΟΙΟΙ κατεβαζουν τα στανταρτς τους ΣΤΟ ΠΑΤΩΜΑ (και βαφτιζουν ΜΕΤΡΙΟΤΑΤΑ περιστατικα ως επιτυχιες!), ενω αν δεν συμφωνουν με την τιμουλα σε συνδυασμο με τον ιατρο, οχι μονο ανεβαζουν τα στανταρτς σε ΑΝΗΚΟΥΣΤΑ επιπεδα, αλλα μετακινουν και το γκολποστ ωστε ΠΟΤΕ να μην φαινονται ικανοποιημενοι!

Τραγικο!
Πάντως κι εσείς γιατρέ ως πρόεδρος της ΕΛΑΜΑΤ δεν είστε ικανοποιημένος που τα τελευταία χρόνια πληθαίνουν οι γιατροί/κλινικές στην Ελλάδα που προσφέρουν αξιοπρεπέστατα αποτελέσματα και σίγουρα πολύ καλύτερα από ότι στο παρελθόν;

Anastasakis Hair Clinic

Πάντως κι εσείς γιατρέ ως πρόεδρος της ΕΛΑΜΑΤ δεν είστε ικανοποιημένος που τα τελευταία χρόνια πληθαίνουν οι γιατροί/κλινικές στην Ελλάδα που προσφέρουν αξιοπρεπέστατα αποτελέσματα και σίγουρα πολύ καλύτερα από ότι στο παρελθόν;
Αν ημουν πονηρος θα ελεγα οτι το ποστ σου ειναι δολωμα για να γραψω κατι διαφορετικό και να πεσουν να με φανε οτι το παιζω ο καλύτερος, και ειμαι αλαζονας και ολες τις γνωστες παπαρούνες
Αλλα δεν ειμαι πονηρος και υποθετω το λες καλοπροαιρετα.
Θα σου απαντησω οπως παντα ειλικρινα
Δεν το εχω δει αυτο που λες.
Προσωπικα ειμαι πληρως απογοητευμενος.

Το μονο θετικό που ΕΧΩ δει ειναι ας πουμε ο Δρ. Βεκρης να βγαινει ΚΑΙ αυτος να μιλαει για το πως να προστατευτει το κοινο απο απατεωνες και να κανει ενημερωτικα βιντεο αντι να δειχνει "βραβεια" και επιτευγματα πωλήσεων, και εχω δει ο Δρ. Ζοντος να ανεβαζει ΚΑΙ αυτος καλα περιστατικα με καποιο ειδος βιντεο και μετα εχω δει ΧΑΟΣ:
  • Ψευτικες αναφορες για δηθεν 70.000 χειρουργεια και για κλινικές 50 χρόνια στο κουρμπετι, ενω στην πραγματικοτητα πουλανε κυριως περούκες
  • ιατροί που λενε πως εχουν κανει 4000 επεμβασεις, αλλος χειρουργει 30 χρόνια και που δεν εχουν ΕΝΑ σωστα φωτογραφημενο περιστατικό ΑΚΟΜΑ...
  • Προσπαθεια εντυπωσιασμού αγκαλια με celebrities που ποτε δεν βλεπουμε σε μια ΚΟΝΤΙΝΗ φωτογραφια ΜΕΤΑ και χωρις Τοπικ
  • Κλινικές που δηθεν εχουν "40 χρονια εμπειρια στην τριχοπτωση" επειδη εχουν ενα ατομο στην ομαδα που δουλευε ως γραμματεας ΟΝΤΩΣ πριν απο 40 χρονια σε άλλη κλινική = εμπειρια 40 χρονια...
  • Κλινικές που δεν ποσταρουν ΚΑΝΕΝΑ βιντεο, αλλα μονο χαλια φωτογραφιες, και σχεδον αποκλειστικα απο αλλοδαπους με πολυ ευνοικα χαρακτηριστικα τριχων
  • Προσπαθεια εντυπωσιασμού με δηθεν θεσεις κυρους (Διευθυντης Διαγαλαξιακού Νοσοκομειου κτλ)
  • Προσπαθεια εντυπωσιασμού με δηθεν μοναδικες τεχνικές Μικροστριπ, Turbo GTi κτλ
  • Προσπαθεια δελεασμου με προσφορες "με 2000 ελα κανε απειρες μεταμοσχευσεις"
  • Προσπαθεια εξαπατησης με δηθεν βλαστοκύτταρα και αντιγυρανση μαλλιων
Μπορω να συνεχισω αλλα εχω κανει σειρα βιντεο, προσεχως

Αλλα, μπορει εμενα να μου εχουν ξεφυγει τα "αξιοπρεπεστατα αποτελεσματα".
Που ειναι?
Γιατι δεν ποσταρουν δεκαδες οι εκατονταδες ολοι αυτοι/αυτες???
Μιλαμε για κανα-δυο ο καθενας???
Γιατι ακομα και ενα σταματημενο ρολοι, δειχνει σωστη ωρα 2 φορες καθε ημερα!
Αυτοι ειναι η ...προοδος?? Πως αντιρροπει ολο το υπολοιπο χάλι της ΑΠΑΤΗΣ???

Flag17

Well-Known Member
ΕΚΑΝΑ ΜΙΑ ΕΡΩΤΗΣΗ

• Σε αυτο το σταδιο,
  • και με ΜΙΑ επεμβαση

Τραγικο!
Γιατρέ μην γράφετε κεφαλαία)δηλαδή ότι φωνάζετε) ας κρατήσουμε ένα επίπεδο στην συζήτηση . Επίσης να δεχτώ ότι σας απατά η μνήμη σας και δεν θυμάστε ούτε ένα καλό αποτέλεσμα από άλλη ελληνική κλινική. Σε ποιο ανεξάρτητο περιστατικό δηλαδή θεωρείτε ότι δεν υπήρξε κράξιμο για κακές φωτογραφίες ή για ωραιοποιημενο αποτέλεσμα ή ακόμα και όταν του ζητήθηκαν φωτογραφίες σε συνθήκες οποιαδήποτε φωτισμού και δεν έβαλε? Που χαρίστηκε το φόρουμ και ειπε για καποια τετοια παρουσιαση οτι το αποτελεσμα ειναι φοβερο? Πείτε μου συγκεκριμένα εκεί εκεί εκεί. Το καλύτερο παράδειγμα ότι δεν ισχύει αυτό που λέτε είστε εσείς ο ίδιος. Δείτε πόσο καλύτερα μιλάει το φόρουμ για την δουλειά σας ( δεν μιλάω για το χαρακτήρα τσακωμούς κλπ) σε σχέση με 4 χρόνια πριν. Ο λόγος? Πλέον δίνετε καλύτερα αποτελέσματα άρα και η κριτική ειναι καλύτερη στο μεγαλύτερο φάσμα του φορουμ

Anastasakis Hair Clinic

Γιατρέ μην γράφετε κεφαλαία)δηλαδή ότι φωνάζετε) ας κρατήσουμε ένα επίπεδο στην συζήτηση . Επίσης να δεχτώ ότι σας απατά η μνήμη σας και δεν θυμάστε ούτε ένα καλό αποτέλεσμα από άλλη ελληνική κλινική. Σε ποιο ανεξάρτητο περιστατικό δηλαδή θεωρείτε ότι δεν υπήρξε κράξιμο για κακές φωτογραφίες ή για ωραιοποιημενο αποτέλεσμα ή ακόμα και όταν του ζητήθηκαν φωτογραφίες σε συνθήκες οποιαδήποτε φωτισμού και δεν έβαλε? Που χαρίστηκε το φόρουμ και ειπε για καποια τετοια παρουσιαση οτι το αποτελεσμα ειναι φοβερο? Πείτε μου συγκεκριμένα εκεί εκεί εκεί. Το καλύτερο παράδειγμα ότι δεν ισχύει αυτό που λέτε είστε εσείς ο ίδιος. Δείτε πόσο καλύτερα μιλάει το φόρουμ για την δουλειά σας ( δεν μιλάω για το χαρακτήρα τσακωμούς κλπ) σε σχέση με 4 χρόνια πριν. Ο λόγος? Πλέον δίνετε καλύτερα αποτελέσματα άρα και η κριτική ειναι καλύτερη στο μεγαλύτερο φάσμα του φορουμ
Ας παμε σε αυτο που ρωτησα, γιατι η αποδειξη οτι δεν ιχυει το ...αντστροφο, δεν λεει κατι,

Δειξτε μου σας παρακαλω τα περισταικα εσεις που ειναι ...αξιοπρπεστατα με λογικη τιμη και παρομοιες παραμετρους.

Τελος τα κεφαλαιa, bold!

Tetrakis

Active Member
Ας παμε σε αυτο που ρωτησα, γιατι η αποδειξη οτι δεν ιχυει το ...αντστροφο, δεν λεει κατι,

Δειξτε μου σας παρακαλω τα περισταικα εσεις που ειναι ...αξιοπρπεστατα με λογικη τιμη και παρομοιες παραμετρους.

Τελος τα κεφαλαιa, bold!
Αξιοπρεπέστατο ορίστε . Υπάρχουν δεκάδες εδώ αγαπητέ! Δεν παίζεις με όρους μονοπωλίου. Παρτο απόφαση

Παρακαλώ συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απενεργοποιήσετε τις διαφημίσεις.

tasos33

Well-Known Member
Αν ημουν πονηρος θα ελεγα οτι το ποστ σου ειναι δολωμα για να γραψω κατι διαφορετικό και να πεσουν να με φανε οτι το παιζω ο καλύτερος, και ειμαι αλαζονας και ολες τις γνωστες παπαρούνες
Αλλα δεν ειμαι πονηρος και υποθετω το λες καλοπροαιρετα.
Θα σου απαντησω οπως παντα ειλικρινα
Δεν το εχω δει αυτο που λες.
Προσωπικα ειμαι πληρως απογοητευμενος.

Το μονο θετικό που ΕΧΩ δει ειναι ας πουμε ο Δρ. Βεκρης να βγαινει ΚΑΙ αυτος να μιλαει για το πως να προστατευτει το κοινο απο απατεωνες και να κανει ενημερωτικα βιντεο αντι να δειχνει "βραβεια" και επιτευγματα πωλήσεων, και εχω δει ο Δρ. Ζοντος να ανεβαζει ΚΑΙ αυτος καλα περιστατικα με καποιο ειδος βιντεο και μετα εχω δει ΧΑΟΣ:
  • Ψευτικες αναφορες για δηθεν 70.000 χειρουργεια και για κλινικές 50 χρόνια στο κουρμπετι, ενω στην πραγματικοτητα πουλανε κυριως περούκες
  • ιατροί που λενε πως εχουν κανει 4000 επεμβασεις, αλλος χειρουργει 30 χρόνια και που δεν εχουν ΕΝΑ σωστα φωτογραφημενο περιστατικό ΑΚΟΜΑ...
  • Προσπαθεια εντυπωσιασμού αγκαλια με celebrities που ποτε δεν βλεπουμε σε μια ΚΟΝΤΙΝΗ φωτογραφια ΜΕΤΑ και χωρις Τοπικ
  • Κλινικές που δηθεν εχουν "40 χρονια εμπειρια στην τριχοπτωση" επειδη εχουν ενα ατομο στην ομαδα που δουλευε ως γραμματεας ΟΝΤΩΣ πριν απο 40 χρονια σε άλλη κλινική = εμπειρια 40 χρονια...
  • Κλινικές που δεν ποσταρουν ΚΑΝΕΝΑ βιντεο, αλλα μονο χαλια φωτογραφιες, και σχεδον αποκλειστικα απο αλλοδαπους με πολυ ευνοικα χαρακτηριστικα τριχων
  • Προσπαθεια εντυπωσιασμού με δηθεν θεσεις κυρους (Διευθυντης Διαγαλαξιακού Νοσοκομειου κτλ)
  • Προσπαθεια εντυπωσιασμού με δηθεν μοναδικες τεχνικές Μικροστριπ, Turbo GTi κτλ
  • Προσπαθεια δελεασμου με προσφορες "με 2000 ελα κανε απειρες μεταμοσχευσεις"
  • Προσπαθεια εξαπατησης με δηθεν βλαστοκύτταρα και αντιγυρανση μαλλιων
Μπορω να συνεχισω αλλα εχω κανει σειρα βιντεο, προσεχως

Αλλα, μπορει εμενα να μου εχουν ξεφυγει τα "αξιοπρεπεστατα αποτελεσματα".
Που ειναι?
Γιατι δεν ποσταρουν δεκαδες οι εκατονταδες ολοι αυτοι/αυτες???
Μιλαμε για κανα-δυο ο καθενας???
Γιατι ακομα και ενα σταματημενο ρολοι, δειχνει σωστη ωρα 2 φορες καθε ημερα!
Αυτοι ειναι η ...προοδος?? Πως αντιρροπει ολο το υπολοιπο χάλι της ΑΠΑΤΗΣ???
γνωστες παπαρούνες

Οι παπαρούνες είναι όμορφες αρκεί να μην καπνίζονται.

Ο Β@κρ@ς γιατρέ εχει συμμορφωθεί τα τελευταία χρονια, μέχρι να συμμορφωθεί όμως είχε ξεπατώσει ουκ ολίγες δότριες.
για την ακρίβεια οι νοσηλεύτριες του, από το 2016 που άρχισαν να πάνε μαζικά είχαμε δει εδώ μέσα τα απειρα χάλια, ήταν και οικονομικός
και οι υποψήφιοι έρεαν ως ποταμός. Η αλήθεια είναι πως τα τελευταία χρόνια δημοσιεύει βίντεο με συμβουλές προς την σωστη κατεύθυνση , συμβουλές εμπειρίας που έχουν προέλθει από τις δεκάδες παραθυροποιημένες δότριες και τις λάθος στρατηγικές που εφάρμοζε. Είδε έπαθε εμαθε. Παρολαυτα για εμένα είναι ο πιο γάτος επιχειρηματίας στον χώρο.

Ο Ζόντος δείχνει σοβαρότητα και κατάρτιση με λίγα safe αποτελέσματα δημοσιοποιημένα, φοβάται να τολμήσει έχω την εντύπωση,
σε αντίθεση με εσένα που παρουσιάζει και δύσκολες περιπτώσεις και δέχεσαι πυρά δικαίως και αδίκως ενίοτε.

Από κει και πέρα υπάρχουν πολλά αξιόλογα αποτελέσματα από γιατρούς (Τυρκαλάς, Κεραμιδάς κ.α) οι οποίοι δεν προβάλλουν και δεν προβάλλονται γιατί απλά δεν τους ενδιαφέρει.

Vdupa

Well-Known Member
Σε αυτο το σταδιο, με αυτο τον αροθμο τριχοθυλακιων και με ΜΙΑ επεμβαση???

Δειξε μου ΕΝΑ απο την καθεμια αν εχεις την καλοσυνη
HDC:
Από

σε

Ειναι μεγαλος αριθμος grafts, σε πολυ προχωρημενο στάδιο σε 2 επεμβάσεις. Oπότε δεν ειναι ακριβώς αυτό που ζητάς γιατρέ.
Ομως το παραπάνω μπορεις να το εχεις με 1.8/graft
Τελικό ποσό πάλι πολύ μεγάλο λόγω αριθμού grafts, αλλά και πάλι το 1.8 σου δίνει το δικαίωμα να σκέφτεσαι ότι θα μπορούσες μελλοντικά να φτάσεις σε κάτι τέτοιο.

Τελευταία επεξεργασία:

vlafo

Well-Known Member
Είδε έπαθε εμαθε
Αυτός έμαθε τα κεφάλια που σακάτεψε ξαναγίνονται?
Όχι δεν υπάρχει επιστροφή.
Αυτός λοιπόν αναφέρεται σαν παράδειγμα μάθησης.
Και απο το 2015 που κέρδισε το βραβείο σε ιαματικό τουρισμό ήταν μόνιμα στην προβολή και στην διαφήμιση.
Επειδή έχουμε κοντή μνήμη και προβάλλουμε τεχνηέντως τις λάθος πληροφορίες.
Ο Ζόντος είναι σοβαρός και δουλεύει ένα μοντέλο δικό του.

Vdupa

Well-Known Member
Ο Ζόντος δείχνει σοβαρότητα και κατάρτιση με λίγα safe αποτελέσματα δημοσιοποιημένα, φοβάται να τολμήσει έχω την εντύπωση,
Σε Ζόντο έχω δει πράγματι κάποια πολύ δυνατά.

πχ

tasos33

Well-Known Member
Αυτός έμαθε τα κεφάλια που σακάτεψε ξαναγίνονται?
Όχι δεν υπάρχει επιστροφή.
Αυτός λοιπόν αναφέρεται σαν παράδειγμα μάθησης.
Και απο το 2015 που κέρδισε το βραβείο σε ιαματικό τουρισμό ήταν μόνιμα στην προβολή και στην διαφήμιση.
Επειδή έχουμε κοντή μνήμη και προβάλλουμε τεχνηέντως τις λάθος πληροφορίες.
Ο Ζόντος είναι σοβαρός και δουλεύει ένα μοντέλο δικό του.
Οι χαρακτηρισμοί μου (τωρινοί και παλαιότεροι)μόνο άφεση αμαρτιών δε δίνουν. Έχω αποτρέψει πολλούς να πάνε εκεί άλλωστε.

vlafo

Well-Known Member
Οι χαρακτηρισμοί μου (τωρινοί και παλαιότεροι)μόνο άφεση αμαρτιών δε δίνουν. Έχω αποτρέψει πολλούς να πάνε εκεί άλλωστε.
Το γνωρίζω απλά ήταν αναφορά στο προηγούμενο σχόλιο γιατί τον εκθείασε ο συνάδελφος.

tasos33

Well-Known Member
Το γνωρίζω απλά ήταν αναφορά στο προηγούμενο σχόλιο γιατί τον εκθείασε ο συνάδελφος.
Ο συνάδελφος δεν ήταν εδώ το 2016 οπότε τα αγνοούσε, πιστεύω όμως ότι τον έχουν επισκεφθεί πολλά παράθυρα της συνονόματης κλινικής και τα έχει δει,αλλά λόγω καλών σχέσεων δεν μιλάει με γρίφους όπως για άλλες κλινικες

vlafo

Well-Known Member
Ο συνάδελφος δεν ήταν εδώ το 2016 οπότε τα αγνοούσε, πιστεύω όμως ότι τον έχουν επισκεφθεί πολλά παράθυρα της συνονόματης κλινικής και τα έχει δει,αλλά λόγω καλών σχέσεων δεν μιλάει με γρίφους όπως για άλλες κλινικες
Το 2016 ήταν στη νεολιθική εποχή όλοι τους.

Gianisvele

New Member
Εγώ νομίζω ότι τώρα εν έτη 2025 που ζούμε βλέπουμε πολύ καλύτερα αποτελέσματα απο τα παλιά .... Στην χειρότερη εδώ στο φόρουμ (τα τελευταία 3-4 χρονια) να δούμε ένα μέτριο αποτέλεσμα ...και μιλάω για ένα 5-10%
.. το 90 τοις εκατό θα είναι από καλό έως πολύ καλό ...κάτι που δεν βλέπαμε παλιότερα...και μιλάω για τις γνωστες κλινικές (Σενέκα , advance, hdc ,τουρκαλας , Κεραμιδάς, ζοντος κτλ ) σορυ αν ξέχασα κάποιον ..και φυσικά Αναστασάκης ...που Κάτε με καμία σχέση τα αποτελέσματα του Αναστασάκη το 2017 με το 2024

Τα αποτελέσματα βελτιώνονται σε μεγάλο βαθμό και είναι λογικό γτ αυτή η επιστήμη στην Ελλάδα λειτουργεί λίγα χρόνια και είναι ο καιρος που το "πήραν το κολάι οι γιατροι "

Δρ Αναστασάκη για εμένα είστε κορυφή στην Ελλάδα αλλά στεναχωριέμαι όταν δεν παραδέχεστε ότι τα αποτελέσματα βελτιώνονται χρόνο με το χρόνο ...

Δλδ το νήμα που παρουσιάζουν εδώ οι κλινικές τα αποτελέσματα τους τι είναι ψέματα? Δεν βλέπουμε καλά αποτελέσματα?

Μπλουζα