Tetris88, FUE, 2600g, 14/10/2024

Παρακαλώ συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απενεργοποιήσετε τις διαφημίσεις.

tasos33

Well-Known Member
Κανε μια προσπαθεια να ξαναδιαβασεις αυτα που σου εγραψα με καθαρο μυαλο.
ναι, ακομα και να ΗΤΣΑΝ αληθεια οτι εσυ με εμαθες απο το ...φορουμ, οταν εχω μια πορεια 20 ετων ηδη στον κλαδο, απο το 2004, το κανεις να φαινεται καπως... Φυσικα και δεν μπορεις να με προσβαλεις με μια αστοχη φραση, αλλα σιγουρα δεν ειναι ευγενική τοποθετηση

Επισης, δεν καταλαβαινω τι σχεση εχει το ποσό που βγαζει κανεις???
Ειμαι ΙΑΤΡΟΣ και βιοποριζομαι απο αυτο που σπουδασα και εξειδικευτηκα.
Εσυ βγαζεις καποιο, οποιο, ποσο στο κλαδο απο τι ακριβως και με ποια προσοντα ακριβως ωστε να συγκριθούμε????
Δεν βγαζει νοημα
Eγώ πάντως σε έμαθα απο το τοππικ

JimKan1

Well-Known Member

alex7

Well-Known Member
Τωρα που θυμηθηκατε το τοπικ εγω θυμηθηκα και αυτο εδω το περιστατικο που φωτογράφιζε την κλινικη και εχει ξεχαστει απτο φορουμ

Thread 'Διόρθωση των προηγούμενων μεταμοσχεύσεων μου στην MHRC 1700 grafts'
https://www.hairlossgr.com/forum/threads/Διόρθωση-των-προηγούμενων-μεταμοσχεύσεων-μου-στην-mhrc-1700-grafts.13837/
Αμάν θα ανάψεις μεγάλη φωτιά τώρα και πάνω που είχαμε ηρεμήσει

aeratos28

Just aeratos
Είναι μπόλικα τέτοια άμα τα βάλεις κάτω όλα μαζί.αλλα κανένας μας δεν είχε κάτσει να ασχοληθει με όλα ..για αυτά τα οποία υπήρξαν οι δημόσιες κατηγορίες μιλούσαμε.

gregkont13

Verified MM member
Τωρα που θυμηθηκατε το τοπικ εγω θυμηθηκα και αυτο εδω το περιστατικο που φωτογράφιζε την κλινικη και εχει ξεχαστει απτο φορουμ

https://www.hairlossgr.com/forum/threads/Διόρθωση-των-προηγούμενων-μεταμοσχεύσεων-μου-στην-mhrc-1700-grafts.13837/
αυτο δεν το χα δει ποτε..... Ω ρε μανα μου

1731956309403.png

Kostas97

Well-Known Member
:confused:

Παρακαλώ συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απενεργοποιήσετε τις διαφημίσεις.

Tetrakis

Active Member
Ήταν αντιπρόσωπος κάποτε , από το 2008 έπαιρνα από εκεί. Παίζει να έχω ακόμα ένα cd που έβαζε μέσα ένα φεγγάρι για το πώς θα το χρησιμοποιουμε σωστά.
Σε λίγο θα πείτε ότι το 2004 είχε μαγαζί με περούκες….

bobby

Well-Known Member
:confused:
Πω πω ….τι μου θύμισες τώρα;;;;;;

witcher

Well-Known Member

"Και κάπως έτσι πρίν λίγα χρόνια έκανα το πρώτο μου χειρουργείο σε γνωστή κλινική του λεκανοπεδίου Αττικής. Η οποία φαίνεται να δραστηριοποιείται εντόνως και στο φόρουμ.?"

"Αν και με προβλημάτισε πολύ ο τρόπος και μία γεμάτη έπαρση, αλαζονική συμπεριφορά του γιατρού αποφάσισα να μην ακούσω το ένστικτο μου (το οποίο με προειδοποίησε έντονα από το πρώτο λεπτό της συνάντησης που είχα μαζί του) και μολονότι ο γιατρός δεν με έπεισε, έκλεισα ημερομηνία χειρουργείου επηρεασμένος μόνο από βίντεο κάποιον επιτυχημένων επεμβάσεων"

"Ένα χρόνο μετά και αφού το αποτέλεσμα για μένα δεν ήταν το επιθυμητό, αμφισβητώ το άθροισμα των μοσχευμάτων που τοποθετήθηκαν και ο γιατρός με μία μεζούρα και ένα κομπιουτεράκι κάνοντας κάποιους υπολογισμούς μου ανακοινώνει ότι έχουν μεταμοσχευτεί μόνο λίγα λιγότερα μοσχεύματα από τη συμφωνία μας και μη μπορώντας να αποδείξω την αντίθετη άποψη μου αναγκάζομαι να συμφωνήσω με τη πρόταση του προκειμένου να πραγματοποιήσει εντελώς δωρεάν μια συμπληρωματική συνεδρία με κάποια επιπλέον μοσχεύματα και ευτυχώς με την μόθοδο FUE αυτή τη φορά."

"Μετά από το τελευταίο χειρουργείο και έχοντας τοποθετηθεί στο κεφάλι μου κοντά 2800 μοσχεύματα απογοητεύτηκα και είπα ότι δεν θα ασχοληθώ ποτέ ξανά με το θέμα των μαλλιών μου, πλέον μου είχε μείνει η εικόνα μιας μεταμόσχευσης που δεν μου άρεσε καθόλου και ένα άσχημο σημάδι απο το strip παρόλο που ο γιατρός με είχε διαβεβαιώσει ότι είναι καλλιτέχνης στο είδος και δεν θα φαίνεται τίποτα.!"

Ποιον να λέει άραγε ο Finally Restore ; Μηπως ειναι στο Χαλάνδρι η Κλινική ή κάπου αλλου ; Λέω μηπως...εμεις δεν μπορούμε να ξέρουμε...:p

Τελευταία επεξεργασία:
Μπλουζα