LoverBoy
Well-Known Member
Άγιος Αεράτος μεγάλη η χάρη του!Να...βλέπεις που δεν με αφήνεις να αγιασω??
Άγιος Αεράτος μεγάλη η χάρη του!Να...βλέπεις που δεν με αφήνεις να αγιασω??
Παρακαλώ συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απενεργοποιήσετε τις διαφημίσεις.
Eγώ πάντως σε έμαθα απο το τοππικΚανε μια προσπαθεια να ξαναδιαβασεις αυτα που σου εγραψα με καθαρο μυαλο.
ναι, ακομα και να ΗΤΣΑΝ αληθεια οτι εσυ με εμαθες απο το ...φορουμ, οταν εχω μια πορεια 20 ετων ηδη στον κλαδο, απο το 2004, το κανεις να φαινεται καπως... Φυσικα και δεν μπορεις να με προσβαλεις με μια αστοχη φραση, αλλα σιγουρα δεν ειναι ευγενική τοποθετηση
Επισης, δεν καταλαβαινω τι σχεση εχει το ποσό που βγαζει κανεις???
Ειμαι ΙΑΤΡΟΣ και βιοποριζομαι απο αυτο που σπουδασα και εξειδικευτηκα.
Εσυ βγαζεις καποιο, οποιο, ποσο στο κλαδο απο τι ακριβως και με ποια προσοντα ακριβως ωστε να συγκριθούμε????
Δεν βγαζει νοημα
διαφήμιζε τοπικ; Σοβαρά ρωτάωEγώ πάντως σε έμαθα απο το τοππικ
διαφήμιζε τοπικ; Σοβαρά ρωτάω
Αμάν θα ανάψεις μεγάλη φωτιά τώρα και πάνω που είχαμε ηρεμήσειΤωρα που θυμηθηκατε το τοπικ εγω θυμηθηκα και αυτο εδω το περιστατικο που φωτογράφιζε την κλινικη και εχει ξεχαστει απτο φορουμ
Thread 'Διόρθωση των προηγούμενων μεταμοσχεύσεων μου στην MHRC 1700 grafts'
https://www.hairlossgr.com/forum/threads/Διόρθωση-των-προηγούμενων-μεταμοσχεύσεων-μου-στην-mhrc-1700-grafts.13837/
αυτο δεν το χα δει ποτε..... Ω ρε μανα μουΤωρα που θυμηθηκατε το τοπικ εγω θυμηθηκα και αυτο εδω το περιστατικο που φωτογράφιζε την κλινικη και εχει ξεχαστει απτο φορουμ
https://www.hairlossgr.com/forum/threads/Διόρθωση-των-προηγούμενων-μεταμοσχεύσεων-μου-στην-mhrc-1700-grafts.13837/
Ήταν αντιπρόσωπος κάποτε , από το 2008 έπαιρνα από εκεί. Παίζει να έχω ακόμα ένα cd που έβαζε μέσα ένα φεγγάρι για το πώς θα το χρησιμοποιουμε σωστά.διαφήμιζε τοπικ; Σοβαρά ρωτάω
Ήταν αντιπρόσωπος κάποτε , από το 2008 έπαιρνα από εκεί. Παίζει να έχω ακόμα ένα cd που έβαζε μέσα ένα φεγγάρι για το πώς θα το χρησιμοποιουμε σωστά.
Παρακαλώ συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απενεργοποιήσετε τις διαφημίσεις.
Σε λίγο θα πείτε ότι το 2004 είχε μαγαζί με περούκες….Ήταν αντιπρόσωπος κάποτε , από το 2008 έπαιρνα από εκεί. Παίζει να έχω ακόμα ένα cd που έβαζε μέσα ένα φεγγάρι για το πώς θα το χρησιμοποιουμε σωστά.
Το 2004 περούκες είχε η Bergman kord..όλα τα ξέρω παναθεμαμεΣε λίγο θα πείτε ότι το 2004 είχε μαγαζί με περούκες….
επειδή ήταν παλιομοδίτης τις έλεγε ποστιςΣε λίγο θα πείτε ότι το 2004 είχε μαγαζί με περούκες….
Ότι ήταν αντιπρόσωπος τοπικ δεν το ήξερα πάντως. Πάντως είναι εξαιρετικός στο sale. Ότι και να λέμεεπειδή ήταν παλιομοδίτης τις έλεγε ποστις
Πω πω ….τι μου θύμισες τώρα;;;;;;
Διόρθωση των προηγούμενων μεταμοσχεύσεων μου στην MHRC 1700 grafts
Ε οκ τον 1 κακό αποτέλεσμα τελευταια δε το λες και αρκετά σε σχέση με αυτά που διαβάζουμε για άλλους γιατρούς τελευταια αλλά οκ! Για αυτό είναι το φόρουμ... διαβάζεις τα πάντα, προσέχεις και κρίνεις.... το “αρκετά” πήγαινε για το προηγούμενο διάστημα που ο γιατρός είχε αρκετά στο φόρουμ...www.hairlossgr.com
"Και κάπως έτσι πρίν λίγα χρόνια έκανα το πρώτο μου χειρουργείο σε γνωστή κλινική του λεκανοπεδίου Αττικής. Η οποία φαίνεται να δραστηριοποιείται εντόνως και στο φόρουμ.?"Τωρα που θυμηθηκατε το τοπικ εγω θυμηθηκα και αυτο εδω το περιστατικο που φωτογράφιζε την κλινικη και εχει ξεχαστει απτο φορουμ
Ειπα να προλαβω τα περι βαλτων.Πω πω ….τι μου θύμισες τώρα;;;;;;
Ότι ήταν αντιπρόσωπος τοπικ δεν το ήξερα πάντως. Πάντως είναι εξαιρετικός στο sale. Ότι και να λέμε