TheodosisK, FUE, 2750g, 30/10/2024

Παρακαλώ συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απενεργοποιήσετε τις διαφημίσεις.

TheodosisK

Member
Τα μέγιστα αν θες το αποτέλεσμα να κρατήσει σε βάθος χρόνου. Πιθανότατα και μόνο με φίνα. Απλά με την μινο κάνεις άλλη δουλειά και μπουστάρεις ακόμα περισσότερο το αποτέλεσμα αφού επιμηκύνεις την αναγενή φάση της τρίχας. Το βέλτιστο είναι φίνα και μίνο σε χάπι. Αν δεν θες δύο, τότε μόνο φίνα σε low dose για την ηλικία σου και το προβλημά σου.
Σε αυτή τη φάση ο χειρουργός μου δεν μου έβαλε φίνα στην εξίσωση. Με βάση τη πορεία μου υποθέτω θα το εξετάσουμε. Σε κάθε περίπτωση, η μίνο μου αλλάζει σε αφρό εφεξής καθώς τα χάπια τελειώσαν.

CVIAL

Moderator
Μέλος του προσωπικού
Προφανώς ο γιατρός σου που έχει και την ευθύνη θα σου πει τι να κάνεις. Εμείς απλά εκφέρουμε την άποψη μας με βάση την δική μας εμπειρία.

TheodosisK

Member
Προφανώς ο γιατρός σου που έχει και την ευθύνη θα σου πει τι να κάνεις. Εμείς απλά εκφέρουμε την άποψη μας με βάση την δική μας εμπειρία.
Ναι ναι, δεν το ειπα με κακή πρόθεση. Οι συμβουλές είναι δεκτές πάντα! Άλλωστε γι αυτο είμαστε εδώ.

alex7

Well-Known Member
Σε αυτή τη φάση ο χειρουργός μου δεν μου έβαλε φίνα στην εξίσωση. Με βάση τη πορεία μου υποθέτω θα το εξετάσουμε. Σε κάθε περίπτωση, η μίνο μου αλλάζει σε αφρό εφεξής καθώς τα χάπια τελειώσαν.
Να έχεις υπόψιν σου ότι η μινο ήταν φάρμακο για την πίεση που λόγω παρενεργειών καταργήθηκε. Μία από τις παρενέργειες ήταν οι καρδιακές αρρυθμίες ενώ μία άλλη ήταν η ανεξήγητη εμφάνιση τριχοφυΐας! Στο γράφω ως παθών. Μετά από πολλά χρόνια εφαρμογής μινο εμφάνισα αρρυθμίες και ο καρδιολόγος μου δεν ήξερε που να τις αποδώσει. Όταν αργότερα σταμάτησα την τοπική μινο κατόπιν προτροπής του Lorenzo που εκείνη την εποχή δεν την θεωρούσε αξιόπιστη , οι αρρυθμίες εξαφανίστηκαν. Σκέψου λοιπόν πόσο περισσότερο ριψοκίνδυνο είναι να πάρεις τη μινο oral . Οι αρρυθμίες στην καρδιά δεν είναι αστεία λεπτομέρεια. Το δε συμπέρασμα ότι οι αρρυθμίες που έπαθα οφείλονταν στην μινο είναι συμπέρασμα καρδιολόγου και όχι δικό μου.

TheodosisK

Member
Να έχεις υπόψιν σου ότι η μινο ήταν φάρμακο για την πίεση που λόγω παρενεργειών καταργήθηκε. Μία από τις παρενέργειες ήταν οι καρδιακές αρρυθμίες ενώ μία άλλη ήταν η ανεξήγητη εμφάνιση τριχοφυΐας! Στο γράφω ως παθών. Μετά από πολλά χρόνια εφαρμογής μινο εμφάνισα αρρυθμίες και ο καρδιολόγος μου δεν ήξερε που να τις αποδώσει. Όταν αργότερα σταμάτησα την τοπική μινο κατόπιν προτροπής του Lorenzo που εκείνη την εποχή δεν την θεωρούσε αξιόπιστη , οι αρρυθμίες εξαφανίστηκαν. Σκέψου λοιπόν πόσο περισσότερο ριψοκίνδυνο είναι να πάρεις τη μινο oral . Οι αρρυθμίες στην καρδιά δεν είναι αστεία λεπτομέρεια. Το δε συμπέρασμα ότι οι αρρυθμίες που έπαθα οφείλονταν στην μινο είναι συμπέρασμα καρδιολόγου και όχι δικό μου.
Έχω οικογενειακό ιστορικό καρδιάς εντωμεταξύ. Χρήσιμη πληροφορία. Άρα ειναι 'ευχής έργον' ότι το γυρίζω σε τοπική χρήση. Εσύ τοπικά την λαμβάνεις;

alex7

Well-Known Member
Έχω οικογενειακό ιστορικό καρδιάς εντωμεταξύ. Χρήσιμη πληροφορία. Άρα ειναι 'ευχής έργον' ότι το γυρίζω σε τοπική χρήση. Εσύ τοπικά την λαμβάνεις;
Όπως σου γράφω ,την λάμβανα τοπικά από το 1989 που κυκλοφόρησε πρώτη φορά με τη μορφή αφρού έως το 2018 που την σταμάτησα μετά από προτροπή του γιατρού Lorenzo .Τα τελευταία χρόνια που την χρησιμοποιούσα είχα αρρυθμίες !Οταν το 2018 την σταμάτησα,σταμάτησαν απότομα και οι αρρυθμίες.Θελω να σου πω ότι πειράζει ακόμη και τοπικά ,ποσο περισσότερο όταν την πάρεις από το στόμα

TheodosisK

Member
Καλησπέρα και χρόνια πολλά! Να εχουμε ολοι υγεία ! Είμαι στις 2 μήνες πάρα 2 ημέρες σήμερα από την ΜΜ και επανέρχομαι με φωτογραφίες.

Το περίεργο είναι ότι δεν έχουν πέσει όλα τα μεταμοσχευμενα και βλέπω μαλλιά εκεί που δεν είχα, κυριως στο μπροστά μέρος. Φυσικά όχι πολλά, αλλά δεν παύει να με χαροποιεί ως γεγονός. Eν πάση περιπτώση, η κοκκινίλα συνεχίζεται ενώ παίρνω μόνο μινοξιδιλη σε μορφή αφρού (προς το παρόν).

Περίοδος της υπομονής λοιπόν εδώ.

Επισυνάπτω και φωτογραφίες από την ημέρα της ΜΜ όπως μου ζήτησε ο @JimKan1

Συνημμένα

• DSC00447.JPG
    DSC00447.JPG
    639.4 KB · Προβολές: 108
  • DSC00445.JPG
    DSC00445.JPG
    609.4 KB · Προβολές: 107
  • DSC00444.JPG
    DSC00444.JPG
    610.5 KB · Προβολές: 106
  • IMG_2293.jpg
    IMG_2293.jpg
    3 MB · Προβολές: 106
  • IMG_2311.jpg
    IMG_2311.jpg
    2.4 MB · Προβολές: 104
  • IMG_2279.jpg
    IMG_2279.jpg
    2.7 MB · Προβολές: 105
Τελευταία επεξεργασία:

Tetrakis

Active Member
Καλησπέρα και χρόνια πολλά! Να εχουμε ολοι υγεία ! Είμαι στις 2 μήνες πάρα 2 ημέρες σήμερα από την ΜΜ και επανέρχομαι με φωτογραφίες.

Το περίεργο είναι ότι δεν έχουν πέσει όλα τα μεταμοσχευμενα και βλέπω μαλλιά εκεί που δεν είχα, κυριως στο μπροστά μέρος. Φυσικά όχι πολλά, αλλά δεν παύει να με χαροποιεί ως γεγονός. Eν πάση περιπτώση, η κοκκινίλα συνεχίζεται ενώ παίρνω μόνο μινοξιδιλη σε μορφή αφρού (προς το παρόν).

Καλή επιτυχία φίλε να έχεις

bakalis

New Member

Καλή επιτυχία

ManCyprus87

Well-Known Member
Καλησπέρα και Χρόνια Πολλά φίλε.
Εύχομαι καλή και δυνατή φύτρωση.
Θα χρειαστεί να ενισχύσεις τη θεραπεία σου με φίνα όμως, καθώς η αλωπεκία σου έχει "σηματοδοτήσει" ένα ξεκάθαρο NW5-6.
Απλά λόγω ηλικίας ΙΣΩΣ να εξελιχθεί αργά, ίσως και μέχρι τα 45 να ολοκληρωθεί το τελικό "αλωπεκικό" σου στάδιο.
Κανείς δε γνωρίζει σίγουρα το ρυθμό με τον οποίο θα εξελιχθεί, αλλά σίγουρα η πρόθεση της αλωπεκίας είναι φανερή.
Τα αδύνατα μαλλιά που είναι σε εξέλιξη να φύγουν πρέπει να δυναμώσουν και να δέσουν και με τα μεταμοσχευμένα που έβαλες τώρα.
Προστάτεψε την επένδυση που έκανες με την μεταμόσχευση.

Τελευταία επεξεργασία:

Παρακαλώ συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απενεργοποιήσετε τις διαφημίσεις.

TheodosisK

Member
Ευχαριστώ για τις ευχές και τις συμβουλές!

Σε αυτό το στάδιο, με βαση το πλάνο του γιατρού, ξεκινήσαμε με μινοξιδιλη ώστε να δούμε τι μπορεί να πάρουμε. Έπειτα, στο 6μηνο, αφού δει πόσο καλά ανταποκριθηκε το κεφάλι μου στη ΜΜ, ενδεχομένως να προσθέσουμε και φιναστεριδη. Δεν είμαι καθόλου αρνητικός στο σενάριο χρησης της. Βέβαια θα προηγηθούν οι απαραίτητες εξετάσεις πριν και μετά για τυχόν (πραγματικες) παρενέργειες σεξουαλικης φύσεως!

ManCyprus87

Well-Known Member
Ευχαριστώ για τις ευχές και τις συμβουλές!

Σε αυτό το στάδιο, με βαση το πλάνο του γιατρού, ξεκινήσαμε με μινοξιδιλη ώστε να δούμε τι μπορεί να πάρουμε. Έπειτα, στο 6μηνο, αφού δει πόσο καλά ανταποκριθηκε το κεφάλι μου στη ΜΜ, ενδεχομένως να προσθέσουμε και φιναστεριδη. Δεν είμαι καθόλου αρνητικός στο σενάριο χρησης της. Βέβαια θα προηγηθούν οι απαραίτητες εξετάσεις πριν και μετά για τυχόν (πραγματικες) παρενέργειες σεξουαλικης φύσεως!
Οκ φίλε, είναι σημαντικό που έχεις πρόθεση να ακολουθήσεις θεραπεία.
Είναι και παρθένο το κεφάλι σου στις θεραπείες, θεωρώ θα ανταποκριθεί πολύ καλά, κυρίως με τη φίνα όμως όπως προείπα.

Μπλουζα