TheodosisK, FUE, 2750g, 30/10/2024

LoverBoy

Well-Known Member
Μέχρι τον 9ο μήνα είπαμε ότι θα έχει πάρει το 80% Μετά τον 6ο συνήθως έχεις πάρει το 60-70% φύτρωσης!Είδατε πουθενά να του είπαμε κάτι κακό?Και ποιοί είναι οι λόγοι δλδ να στεναχωρήσουμε τον Θεοδόση?(που κατά τα άλλα είναι ευγενέστατος και συμπαθέστατος)Για να πλήξουμε εσάς?Όχι δεν είμαστε τέτοιοι ούτε είστε το κέντρο του κόσμου!Κάθε άλλο του είπαμε ότι πάει καλά και ότι έχει ακόμα να λαμβάνει για το αποτέλεσμα το τελικό!
(Φυσικα, οι ...ειδικοι ξερουν.)
Αν δεν κάνω λάθος ο Θεοδόσης ζήτησε την γνώμη μας!Άν ήθελε την δικιά σας θα σας έπαιρνε τηλέφωνο!

Παρακαλώ συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απενεργοποιήσετε τις διαφημίσεις.

tasos33

Well-Known Member
Μέχρι τον 9ο μήνα είπαμε ότι θα έχει πάρει το 80% Μετά τον 6ο συνήθως έχεις πάρει το 60-70% φύτρωσης!Είδατε πουθενά να του είπαμε κάτι κακό?Και ποιοί είναι οι λόγοι δλδ να στεναχωρήσουμε τον Θεοδόση?(που κατά τα άλλα είναι ευγενέστατος και συμπαθέστατος)Για να πλήξουμε εσάς?Όχι δεν είμαστε τέτοιοι ούτε είστε το κέντρο του κόσμου!Κάθε άλλο του είπαμε ότι πάει καλά και ότι έχει ακόμα να λαμβάνει για το αποτέλεσμα το τελικό!

Αν δεν κάνω λάθος ο Θεοδόσης ζήτησε την γνώμη μας!Άν ήθελε την δικιά σας θα σας έπαιρνε τηλέφωνο!
Ξέρει τι λέει έκανε μετρήσεις με το μικροσκόπιο και είδε το ποσοστό φυτρωσης αλλιώς δε θα απαντούσε με τόση βεβαιοτητα

LoverBoy

Well-Known Member
Ξέρει τι λέει έκανε μετρήσεις με το μικροσκόπιο και είδε το ποσοστό φυτρωσης αλλιώς δε θα απαντούσε με τόση βεβαιοτητα
Τάσο δεν ξέρω για τις μετρήσεις και τα μικροσκόπια!Εμείς ερωτηθήκαμε απο το παλικάρι και δώσαμε απάντηση βάση αυτών που γνωρίζουμε απο εκεί και πέρα οι ειρωνίες δεν χρειάζονται γιατί θα λέει πάλι ότι ποτέ δεν ξεκινάει τον καυγά και ότι εμείς τον κατηγορούμε άδικα!
Μπορεί να έχει δίκιο αλλά υπάρχει και τρόπος για να το εξηγήσει!

Τελευταία επεξεργασία:

bobby

Well-Known Member
Το καλύτερο γιατρικό.

Συνημμένα

• IMG_0794.jpeg
    IMG_0794.jpeg
    185.1 KB · Προβολές: 14

tasos33

Well-Known Member
Τάσο δεν ξέρω για τις μετρήσεις και τα μικροσκόπια!Εμείς ερωτηθήκαμε απο το παλικάρι και δώσαμε απάντηση βάση αυτών που γνωρίζουμε απο εκεί και πέρα οι ειρωνίες δεν χρειάζονται γιατί θα λέει πάλι ότι ποτέ δεν ξεκινάει τον καυγά και ότι εμείς τον κατηγορούμε άδικα!
Μπορεί να έχει δίκιο αλλά υπάρχει και τρόπος για το εξηγήσει!
Δίκιο έχεις αλλά ας μην κάνουμε γης Μαδιάμ το νήμα του Θεοδόση κρίμα ειναι

TheodosisK

Active Member
Σας παρακαλώ, κρατήστε το νήμα μου καθαρό από επιθέσεις ένθεν κι εκείθεν. Η άποψη όλων είναι σεβαστή, είτε είναι γιατροί, είτε όχι, είτε είναι συμπαθείς στο forum είτε όχι.

Καλό μήνα, με υγεία!

Anastasakis Hair Clinic

Κλινική αποκατάστασης τριχωτού

Δεν καταλαβαινω τι λες.
Αυτα που γραφεις τα φανταζεσαι μαλλον.

Κεντρο του κοσμου για εσενα και τους φιλους σου δεν ειμαι.
Ειμαι απλα ο ευκολος στοχος για τις ανανδρες επιθεσεις επειδη ΝΟΜΙΖΕΤΕ οτι ειστε ανωνυμοι και πως δεν εχω τροπο να αμυνθω. ;)

FreeThinker

Well-Known Member
Μπήκα αισίως σήμερα στον 6ο μήνα.

Παραθέτω φωτογραφίες οπως ξυπνησα σήμερα καθώς και βίντεο που γύρισα πριν λίγες ημέρες

Η δεξιά πλευρά εξακολουθει να υπολείπεται ελαφρως της αριστερης, αλλά γενικά νοιώθω πολύ καλά.

Τι λέτε ομως εσεις; Επισης έχει να δώσει κι αλλο πιστεύετε ή έκλεισε τώρα που ξεκίνησε ο 6ος;
Θεοδόση νομίζω μπερδεύεις λίγο τον κόσμο όταν γράφεις "σήμερα μπήκα στον 6ο μήνα". Καλύτερα γράφε "σήμερα έκλεισα τον 5ο μήνα" γιατί είσαι στους 5 μήνες και 1 μέρα, όντως μπήκες στην 1η μέρα του 6ου, αλλά εμείς βλέπουμε εικόνες 5μήνου, όχι 6μήνου. Μέχρι κι εσύ μπερδεύεσαι όπως το γράφεις, γιατί στο update 4μήνου έγραψες "Εχθές μπήκα στο 5ο (σε 4 γεννάω)", ενώ σε 4 μήνες θα έκλεινες 8μηνο, όχι 9μηνο. Φιλικά στα λέω για αποφυγή συγχύσεων!

Οπότε ισχύει αυτό που λέει ο γιατρός για το ποσοστό φύτρωσης αλλά φυσικά δεν μπορεί να απαντήσει ψύχραιμα μόνο σε αυτό, γιατί νίωθει την ανάγκη παράλληλα να συντηρήσει τις βεντέτες του.

Παρακαλώ συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απενεργοποιήσετε τις διαφημίσεις.

LoverBoy

Well-Known Member
Δεν καταλαβαινω τι λες.
Αυτα που γραφεις τα φανταζεσαι μαλλον.

Κεντρο του κοσμου για εσενα και τους φιλους σου δεν ειμαι.
Ειμαι απλα ο ευκολος στοχος για τις ανανδρες επιθεσεις επειδη ΝΟΜΙΖΕΤΕ οτι ειστε ανωνυμοι και πως δεν εχω τροπο να αμυνθω. ;)
Αν θεωρείτε εσείς γιατρέ επίθεση μια γνώμη που έγραψα στον Θεοδοση χωρίς καν να αναφερθεί τίποτε το αρνητικό ούτε για το αποτέλεσμα( θετικά είπαμε )ούτε για εσας τότε κάτι καταλαβατε λάθος

Τελευταία επεξεργασία:

CVIAL

Moderator
Μέλος του προσωπικού
@GeorgeXz, κάπου πρέπει να μπει ένα όριο. Δεν έχω βρει ακόμα καιρό για να ανοίξω τα άλλα νήματα αλλά την περίπτωση εδώ την αντιμετωπίζετε και εσείς και ο γιατρός για κόντρα και χαβαλέ. Στο τέλος γίνεται της βαβελ και αρχίζετε να ψάχνετε τον cvial. Επειδή δεν έχω καιρό για τέτοια, από εδώ και στο εξής κάθε νήμα που θα παρεκρέπεται η συζήτηση θα κλειδώνεται και μόνο αυτός που ποστάρει θα έχει δικαίωμα να γράφει. Τα μόνα σχόλια που θα γίνονται ανεκτά θα είναι σχόλια που δεν θα έχουν καμμία χροιά ούτε ειρωνείας, ούτε επιθετικότητας, ούτε χαβαλέ. Προφανώς αυτοί που εξακολουθούν σε αυτό το στυλ θα μπανάρονται και αυτό αφορά ΑΠΑΝΤΕΣ.

TheodosisK

Active Member
Θεοδόση νομίζω μπερδεύεις λίγο τον κόσμο όταν γράφεις "σήμερα μπήκα στον 6ο μήνα". Καλύτερα γράφε "σήμερα έκλεισα τον 5ο μήνα" γιατί είσαι στους 5 μήνες και 1 μέρα, όντως μπήκες στην 1η μέρα του 6ου, αλλά εμείς βλέπουμε εικόνες 5μήνου, όχι 6μήνου. Μέχρι κι εσύ μπερδεύεσαι όπως το γράφεις, γιατί στο update 4μήνου έγραψες "Εχθές μπήκα στο 5ο (σε 4 γεννάω)", ενώ σε 4 μήνες θα έκλεινες 8μηνο, όχι 9μηνο. Φιλικά στα λέω για αποφυγή συγχύσεων!

Οπότε ισχύει αυτό που λέει ο γιατρός για το ποσοστό φύτρωσης αλλά φυσικά δεν μπορεί να απαντήσει ψύχραιμα μόνο σε αυτό, γιατί νίωθει την ανάγκη παράλληλα να συντηρήσει τις βεντέτες του.

Εχεις δικιο! Έτσι όπως το γράφω ειναι σαν να μιλάει ο πρόεδρος του Εδεσσαικού από το γνωστό βιντεο :p

Επίσης, αν μου επιτρέπετε ολοι, μια συμβουλή. Μέρες που είναι, ρίξτε τους τόνους λίγο, να μην πω συγχωρείστε. Τα υπόλοιπα κρατήστε τα σε άλλα νήματα.

TheodosisK

Active Member
Θεοδόση θύμησε μου αγωγή που λαμβάνεις?
Προς το παρόν μόνο μινοξιδίλη. Στην συνέχεια, στο τέλος αυτού του μήνα, σε συνεννόηση με το γιατρό μου θα ξεκινησω δοκιμαστικά φιναστερίδη. Αν και η αλήθεια ειναι πως, ύστερα από συναντηση που είχα εχθές με το παθολόγο μου για άλλο λόγο, ήταν αρκετά αρνητικός στη χρήση της.

LoverBoy

Well-Known Member
Προς το παρόν μόνο μινοξιδίλη. Στην συνέχεια, στο τέλος αυτού του μήνα, σε συνεννόηση με το γιατρό μου θα ξεκινησω δοκιμαστικά φιναστερίδη. Αν και η αλήθεια ειναι πως, ύστερα από συναντηση που είχα εχθές με το παθολόγο μου για άλλο λόγο, ήταν αρκετά αρνητικός στη χρήση της.
Σου έδωσε κάποια εξήγηση ο Παθολόγος ή απλά ήταν αντίθετος?

TheodosisK

Active Member
Ναι, μου ανέφερε πως μιλάμε για "ένα χάπι που θα πρέπει να λαμβάνεις επί μόνιμου βάσεως, με πολλαπλές αναφορές ότι επηρεάσει την στύση. Καλύτερα να κάνεις μεταμοσχευση"

Δεν πήρε χαμπάρι ότι έχω κάνει.

LoverBoy

Well-Known Member
Ναι, μου ανέφερε πως μιλάμε για "ένα χάπι που θα πρέπει να λαμβάνεις επί μόνιμου βάσεως, με πολλαπλές αναφορές ότι επηρεάσει την στύση. Καλύτερα να κάνεις μεταμοσχευση"

Δεν πήρε χαμπάρι ότι έχω κάνει.
Αυτό με την στύση είναι ο μεγαλύτερος φόβος όλων αλλά αν δεν δοκιμάσεις δεν θα ξέρεις αν ανήκεις σε αυτό το μικρό ποσοστό

Μπλουζα