TheodosisK, FUE, 2750g, 30/10/2024

bobby

Well-Known Member
@GeorgeXz, κάπου πρέπει να μπει ένα όριο. Δεν έχω βρει ακόμα καιρό για να ανοίξω τα άλλα νήματα αλλά την περίπτωση εδώ την αντιμετωπίζετε και εσείς και ο γιατρός για κόντρα και χαβαλέ. Στο τέλος γίνεται της βαβελ και αρχίζετε να ψάχνετε τον cvial. Επειδή δεν έχω καιρό για τέτοια, από εδώ και στο εξής κάθε νήμα που θα παρεκρέπεται η συζήτηση θα κλειδώνεται και μόνο αυτός που ποστάρει θα έχει δικαίωμα να γράφει. Τα μόνα σχόλια που θα γίνονται ανεκτά θα είναι σχόλια που δεν θα έχουν καμμία χροιά ούτε ειρωνείας, ούτε επιθετικότητας, ούτε χαβαλέ. Προφανώς αυτοί που εξακολουθούν σε αυτό το στυλ θα μπανάρονται και αυτό αφορά ΑΠΑΝΤΕΣ.
Η τοξικότητα και όλα τα παρελκόμενα εδώ μέσα έχουν ονοματεπώνυμο. Ένας τα ξεκινάει και ένας τα συνεχίζει και μένει ατιμώρητος. Όχι ότι έχει σημασία η τιμωρία αλλά όταν σε κάθε μη αρεστό σχόλιο επιτίθεται με ειρωνίες, χαρακτηρισμούς, βρισίδια και απειλές πόσο ζεν πρέπει να είσαι για μα μην αντιδράσεις;

Παρακαλώ συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απενεργοποιήσετε τις διαφημίσεις.

CVIAL

Moderator
Μέλος του προσωπικού
Η τοξικότητα και όλα τα παρελκόμενα εδώ μέσα έχουν ονοματεπώνυμο. Ένας τα ξεκινάει και ένας τα συνεχίζει και μένει ατιμώρητος. Όχι ότι έχει σημασία η τιμωρία αλλά όταν σε κάθε μη αρεστό σχόλιο επιτίθεται με ειρωνίες, χαρακτηρισμούς, βρισίδια και απειλές πόσο ζεν πρέπει να είσαι για μα μην αντιδράσεις;

Ο πρώτος που θα ξεκινήσει θα μπαναριστει και το νήμα θα κλειδώσει. Το έγραψα και έτσι θα γίνει.

TheodosisK

Active Member
@CVIAL αν μπορεις καθάρισε λιγο τη δική μου ανάρτηση. Δεν θέλω τοξικότητα ούτε διαμάχες. Δεν έχω το στομάχι (κυριολεκτικά) για τέτοια πράγματα στα γεράματα! Σέβομαι τους πάντες, το γιατρό και τους πολέμιους του και αυτό θέλω να αντανακλά (κατ' άλλους να 'αντανακλάνει' :p) το νήμα μου

Τελευταία επεξεργασία:
Μπλουζα