Παρακαλώ συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απενεργοποιήσετε τις διαφημίσεις.
ΑΠΑΝΤΗΣΗ ΑΠΟ ΙΝΣΤΙΤΟΥΤΟ ΨΥΧΙΚΗΣ ΚΑΙ ΣΕΞΟΥΑΛΙΚΗΣ ΥΓΕΙΑΣ
Αγαπητέ Κε Π.,
Λάβαμε το email στο οποίο μας απευθύνατε τις ερωτήσεις σας σχετικά με την
ουσία φιναστεδίνη.
...
Dimitris173475 είπε:Εντωμεταξύ λέγεται φιναστερίδη, όχι φιναστεδίνη.
Πάντως, οι παραπάνω παρενέργειες παύουν μέσα σε λίγες μέρες από τη διακοπή
του φαρμάκου και δεν τίθεται θέμα ανικανότητας και στειρότητας.
giannis13 είπε:ΑΛΛΑ ΜΑΛΛΟΝ ΤΗΣ ΚΟΝΤΗΣ Ψ..ΗΣ,Η ΦΙΝΑΣΤΕΡΙΔΗ ΤΗΣ ΦΤΑΙΕΙ
αυτο παιζει... δεν ειναι ειναι μύθος. είναι πιθανό. τωρα η πιθανοτητα σιγουρα σπανιζει αλλα 1 στους 500-1000 (ίσως και μικροτερη πιθανοτητα) μπορει να εχει τετοιο θεμα.giannis13 είπε:αλλοι σε ξενα φορουμ λενε ''σταματησα το προσκαρ γτ μου εμφανισε γυναικομαστια στο αριστερο στηθος
αυτο παιζει... δεν ειναι ειναι μύθος. είναι πιθανό. τωρα η πιθανοτητα σιγουρα σπανιζει αλλα 1 στους 500-1000 (ίσως και μικροτερη πιθανοτητα) μπορει να εχει τετοιο θεμα.genesis είπε:[quote author=giannis13 link=topic=173.msg26047#msg26047 date=1266186070]
αλλοι σε ξενα φορουμ λενε ''σταματησα το προσκαρ γτ μου εμφανισε γυναικομαστια στο αριστερο στηθος
Τώρα το πρόσεξα και εγώ, παρότι το διάβασα και πριν και κανα 2 φορές.Dimitris173475 είπε:Εντωμεταξύ λέγεται φιναστερίδη, όχι φιναστεδίνη. Και αν και κανείς δεν μπορεί να κατηγορήσει ένα απλό μέρος του φόρουμ που έκανε λάθος στην ορολογία, μου χτύπησε πολύ άσχημα ότι ο λάθος όρος χρησιμοποιήθηκε αυτούσιος στην απάντηση του ινστιτούτου.
Εγώ με 1-1.2mg είχα ενοχλήσεις στο στήθος, ειδικά στην αρχή. Με τον καιρό είχαν φύγει βέβαια, αλλά καμιά φορά ξανά "έρχονταν".genesis είπε:αυτο παιζει... δεν ειναι ειναι μύθος. είναι πιθανό. τωρα η πιθανοτητα σιγουρα σπανιζει αλλα 1 στους 500-1000 (ίσως και μικροτερη πιθανοτητα) μπορει να εχει τετοιο θεμα.
**και όταν λεω οτι μπορει να εχει τετοιο θεμε εννοω με το 1mg γτ με μικροτερη ποσοτητα (0,5-0,8) δεν παιζει τετοια παρενεργεια...κι αν παιξει ειναι τοσο πιθανο οσο να σε φαει καρχαριας ή να σε χτυπησει κεραυνος. και βεβαια αυτες οι ποσοτητες φινας έχουν ΠΑΡΑ πολυ καλα αποτελεσματα (τουλάχιστον έτσι λένε οι χρήστες και κάποιες έρευνες)
υπαρχει αυτο το ενδεχομενο ακη. εγω σκεψου, απο τοτε που παρηγγειλα (δεν εχει ερθει ακομα) φινα ενας φιλος μου χωρισε με την κοπελα του και η αδερφη μου τσακωθηκε με το αγορι της. που να μου ερθει κιολας και να ξεκινησω να την παιρνω... τελευταια σκεφτομαι και το ενδεχομενο η κριση στην ελληνικη οικονομια να ειναι side απο τη ληψη φινας ολο και περισσοτερων ατομων..........πολυ παρενεργεια μιλαμε! :tease:Άκης είπε:Τώρα το πρόσεξα και εγώ, παρότι το διάβασα και πριν και κανα 2 φορές.
Μάλλον θα πρέπει να πάω σε οφθαλμίατρο αντί για δερματολόγο :chinscratch
Να είναι καμία παρενέργεια της φιναστερίδης
Και μόνο στην ιδέα ε; Μήπως σε έχουνε "ματιάξει" ???genesis είπε:υπαρχει αυτο το ενδεχομενο ακη. εγω σκεψου, απο τοτε που παρηγγειλα (δεν εχει ερθει ακομα) φινα ενας φιλος μου χωρισε με την κοπελα του και η αδερφη μου τσακωθηκε με το αγορι της. που να μου ερθει κιολας και να ξεκινησω να την παιρνω... τελευταια σκεφτομαι και το ενδεχομενο η κριση στην ελληνικη οικονομια να ειναι side απο τη ληψη φινας ολο και περισσοτερων ατομων..........πολυ παρενεργεια μιλαμε! :tease:
Παρακαλώ συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απενεργοποιήσετε τις διαφημίσεις.
το ιδιο ειχα και εγω εμφανιστηκε την 6η εβδομαδα,συνεχισα 10 μερες μηπως και υποχωρισει αλλα αναγκαστικα να την σταματησω και υποχωρισε σε 3 μερεςΣπύρος είπε:ο Άκης είχε αναφέρει κάποια "τσιμπήματα" στους όρχις,
που έφυγαν μετά από λίγο καιρό...
πάντως το biomineral plus βλέπω έχει αρκετά καλά συστατικά-πόσο κοστίζει;