Απ: To proscar μου έδωσε ανεπιθύμητες ενέργειες. Τι να κάνω?
Αυτό που έχω να πω είναι ότι οκ, έχει κάποιος μια άποψη.
Οι βιταμίνες, τα μαντζούνια ή τα όποια χάπια με έλαια, έχουν επίδραση στην τριχόπτωση.
Δεν λέω για το σώμα, την τριχόπτωση. Γι' αυτό μιλάμε στο φορουμ.
Μην περιμένει να γράψει κάτι, να αναφέρει κάποια χάπια και να μην το σχολιάσω προσωπικά εγώ τουλάχιστον. Δεν εννοώ να τον βρίσω, να πω την γνώμη μου λέω.
Προσπαθούμε να λέμε τα σύκα σύκα και την σκάφη σκάφη. Δεν μπορώ να βλέπω κάποιον να λέει ότι τα ω3 πχ έχουν αποτέλεσμα και να μην το ψάξω πρώτον (και ας γνωρίζω, θα το ξανά ψάξω) και να μην απαντήσω τι βρήκα ή τι πιστεύω.
Γι' αυτό και σε φορουμς τύπου menshealth ή adslgr δεν μπορείς να βγάλεις άκρη. Γιατί ο καθένας μπορεί να γράφει ότι θέλει, δεν υπάρχει έλεγχος μιας και δεν γνωρίζουν οι υπεύθυνοι.
Τώρα γιατί όταν τους λες τα ω3 δεν έχουν αποτέλεσμα, είναι σαν να τους βρίζεις και να απαντούν ανάλογα, δεν ξέρω.
Τώρα το "θέατρο" και καλά "ναι, πουλάω στραγάλια και καρυδια, με βρήκατε μάγκες" κλπ, εντάξει ας το πουν αλλού. Τα ίδια άλλωστε έλεγε και ο μεξής και οι δικοί του σαν μέλη, το έπαιζαν παρθένες μαρίες και στο τέλος τους καταλάβαιναμε είτε από τα ip τους, είτε από την "πίεση" που ασκούσαν.
Το ότι λέω τα ω3 δεν έχουν αποτέλεσμα στα μαλλιά, δεν το λέω για να πω ότι το x μέλος τα πουλάει, αλλά το λέω για να γλυτώσουν τα λεφτά τους τα υπόλοιπα μέλη.
Αλλιώς να βγάλουμε τα snake oils από το site και ας πάει ο καθένας να αγοράζει ότι του πασάρουν οι γιατροί και οι φαρμακοποιοί.
@geofish:
Μπορεί οι γνώσεις του να είναι άριστες, όπως λες, αλλά δεν μπορεί να λέει "κοιτάξτε τους Ιάπωνες πχ παλιά ήταν οκ, τώρα όχι" γιατί είναι λόγια του αέρα που δεν έχουν κάποιο αντίκρισμα.
Το αν βρίζει εμένα, δεν με ενοχλεί τόσο, αλλά δεν μπορεί να βρίζει ή να κατηγορεί τα υπόλοιπα μέλη, που μπαίνουν για να συζητήσουν.
Και κάτι επίσης χιλιοειπωμένο. Το αν τα παίρνω εγώ ή κάποιο άλλο μέλος, δεν θέλει και πολύ μυαλό για να το καταλάβει κανείς.
Ζορίζεται κανείς ή όχι, στο site θα λέμε όπως έχουν τα πράγματα. Ακόμη και για πράγματα που δεν είναι για τριχόπτωση, αλλά για ιατρική γενικά (και όχι μόνο), είναι ελεύθερος κάποιος να ρωτήσει ή να αναφέρει. Πιθανών να βρει απαντήσεις που αλλού "χάνονται".