To proscar μου έδωσε ανεπιθύμητες ενέργειες. Τι να κάνω?

akishellas3

Well-Known Member
Απ: To proscar μου έδωσε ανεπιθύμητες ενέργειες. Τι να κάνω?

Mανο σου ευχομαι να πανε ολα καλα φιλε αλλα κ μεταμοσχευση να κανεις παλι φινα θα σου πουν να παρεις μετα θα σου το συνιστησουν για να κρατησεις τα υπολοιπα μαλια.
Εγω περνω φινα εδω κ 5 μηνες πριπου ξεκινησα με 1mg ανα μια μερα η μονη παρενεργεια για 2 μηνες ηταν η μειωμενη διαθεση αλλα οχι οταν ηταν να γινει απλα απο μονη της . Διαβαζοντας ομως εδω μεσα διαφορα φοβηθηκα κ το γυρισα σε μισο χαπακι ανα μερα κ δεν εχω κανα προβλημα η λιμπιντο εχει μειωθει κατα πολυ λιγο κ η στυσεις ειναι οκ .
Με το διαλυμα του george ,τη φινα ανα μερα ,τη κρεμα κετοκοζανολη το απογευμα πριν το γυμναστηριο κ μια μιξη δικια μου με διαφορα εχω δει μεγαλη διαφορα τωρα τι εχει βοηθησει για ολα αυτα πιστευω ολα απο λιγο ,μου επανηλθαν πολλες τριχες ,το θεμα ειναι οτι βοηθα η μινιξ κ δεν ξερω τι θα γινει οταν την συνιθισει ο οργανισμος μου ,θα δειξει .

Παρακαλώ συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απενεργοποιήσετε τις διαφημίσεις.

manosss

New Member

steve4 είπε:
μανος έχεις τριχόπτωση πολύ τώρα?

δεν εχω την ιδια οπως οταν πρωτοεκοψα την φινα αλλα δεν εχει σταματησει και τελειως.. ακομα χανω σταδιακα..

manosss

New Member

akishellas3 είπε:
Mανο σου ευχομαι να πανε ολα καλα φιλε αλλα κ μεταμοσχευση να κανεις παλι φινα θα σου πουν να παρεις μετα θα σου το συνιστησουν για να κρατησεις τα υπολοιπα μαλια.
Εγω περνω φινα εδω κ 5 μηνες πριπου ξεκινησα με 1mg ανα μια μερα η μονη παρενεργεια για 2 μηνες ηταν η μειωμενη διαθεση αλλα οχι οταν ηταν να γινει απλα απο μονη της . Διαβαζοντας ομως εδω μεσα διαφορα φοβηθηκα κ το γυρισα σε μισο χαπακι ανα μερα κ δεν εχω κανα προβλημα η λιμπιντο εχει μειωθει κατα πολυ λιγο κ η στυσεις ειναι οκ .
Με το διαλυμα του george ,τη φινα ανα μερα ,τη κρεμα κετοκοζανολη το απογευμα πριν το γυμναστηριο κ μια μιξη δικια μου με διαφορα εχω δει μεγαλη διαφορα τωρα τι εχει βοηθησει για ολα αυτα πιστευω ολα απο λιγο ,μου επανηλθαν πολλες τριχες ,το θεμα ειναι οτι βοηθα η μινιξ κ δεν ξερω τι θα γινει οταν την συνιθισει ο οργανισμος μου ,θα δειξει .
Ακη εγω φινα δεν ξαναβαζω στο στομα μου..
μετα απο ολα αυτα που περασα το εχω παρει αποφαση.. εχω καλυτερα να δωσω ενα σκασμο λεφτα για μεταμοσχευση και γιατι οχι και αλλη μια στο μελλον, παρα αυτο το χαλι τοσο καιρο τωρα.. εχασα ενα χρονο απο τη ζωη μου κ δεν μου το αναπληρωνει τιποτα αυτο.. σ'ευχαριστω για τα καλα σου λογια, ελπιζω να πανε ολα καλα και με σενα... και εδω ειμαστε, θα τα λεμε..

steve4

New Member

μανος σταμάτησε το regain βιταμίνες κρατα μονο τα ω3 και δεν θα πέφτει τρίχα ;)

manosss

New Member

steve4 είπε:
Steve μη με κολαζεις νυχτιατικα.... Ξεκιναω Ω3 απο αυριο κι'ολας..!!

steve4

New Member

μανος αν και την έχω ξαναπεί την ιστορία ίσος δεν την διάβασες καλο είναι να ξέρεις τι παίζει και με τα ω3 ;)

λοιπον manos έχω προδιάθεση για αλωπεκία από το πατέρα μου είναι καραφλός ... και έχει τα τελευταία χρονια μου πέφτανε τα μαλλιά "γ@@μιoντ@ς" αραίωση και τα γνωστά ξέρεις... e πάω περνώ κάτι βιταμίνες για αρχή. σταμάτησε η τριχόπτωση με τι μια ε λέω ωραία από βιταμίνες είναι ;D τελειώνουνε οι βιταμίνες αρχινάει πάλι η τριχόπτωση "γαμιοντας" .... ε πάω ξαναπαίρνω βιταμίνες αλλα κάτι άλλες όχι τις πρώτες που πήρα με τι σιγουριά θα σταματήσει η τριχόπτωση ... έλα που δεν σταμάτησε η τριχόπτωση :-[ λέω κάτι δεν πάει καλά εδώ και αρχινάω να το ψάχνω κοιτάω το πρώτο κουτί
από τις βιταμίνες και το δεύτερο τι διαφορα έχουνε και η διαφορα ήτανε στα ω3 πήγα πήρα ω3 στο καπάκι και η τριχόπτωση σταμάτησε με τι μια :tease: πειραματίστηκα και λίγο να το τσεκαρω ότι όντως είναι τα ω3 η λύση σταματα-αρχινα ... και οποτε τα σταματούσα τριχόπτωση :-[ οποτε τα αρχινούσα δύναμη ;D τα τραβάω και δεν βγαίνει τρίχα ε και έχω κάνα 10 μηνες -1 χρόνο με ω3 που ειμαι καλα δεν κουνιέται τρίχα :worshipper :worshipper :worshipper 8)

ANAR

Well-Known Member

steve4 είπε:

Μα ειναι δυνατον μονο με Ω3 να σταματήσεις την τριχόπτωση; ::)

manosss

New Member

steve4 είπε:
μανος αν και την έχω ξαναπεί την ιστορία ίσος δεν την διάβασες καλο είναι να ξέρεις τι παίζει και με τα ω3 ;)

λοιπον manos έχω προδιάθεση για αλωπεκία από το πατέρα μου είναι καραφλός ... και έχει τα τελευταία χρονια μου πέφτανε τα μαλλιά "γ@@μιoντ@ς" αραίωση και τα γνωστά ξέρεις... e πάω περνώ κάτι βιταμίνες για αρχή. σταμάτησε η τριχόπτωση με τι μια ε λέω ωραία από βιταμίνες είναι ;D τελειώνουνε οι βιταμίνες αρχινάει πάλι η τριχόπτωση "γαμιοντας" .... ε πάω ξαναπαίρνω βιταμίνες αλλα κάτι άλλες όχι τις πρώτες που πήρα με τι σιγουριά θα σταματήσει η τριχόπτωση ... έλα που δεν σταμάτησε η τριχόπτωση :-[ λέω κάτι δεν πάει καλά εδώ και αρχινάω να το ψάχνω κοιτάω το πρώτο κουτί
από τις βιταμίνες και το δεύτερο τι διαφορα έχουνε και η διαφορα ήτανε στα ω3 πήγα πήρα ω3 στο καπάκι και η τριχόπτωση σταμάτησε με τι μια :tease: πειραματίστηκα και λίγο να το τσεκαρω ότι όντως είναι τα ω3 η λύση σταματα-αρχινα ... και οποτε τα σταματούσα τριχόπτωση :-[ οποτε τα αρχινούσα δύναμη ;D τα τραβάω και δεν βγαίνει τρίχα ε και έχω κάνα 10 μηνες -1 χρόνο με ω3 που ειμαι καλα δεν κουνιέται τρίχα :worshipper :worshipper :worshipper 8)
Steve οντως δεν ειχα διαβασει την ιστορια σου κ ευχαριστω που την παραθετεις παλι.. την Ω3 σε τι μορφη την παιρνεις και ποσο συχνα??

* νομιζω πριν, εγραψα οτι παιρνω Ω σε ενεσιμη μορφη αλλα δεν ειναι Ω τελικα αλλα Β1 Β6 και Β12. Λαθος δικο μου. ;D και διορθωθηκε!!

steve4

New Member

ANAR είπε:
[quote author=steve4 link=topic=173.msg35956#msg35956 date=1277506307]

[/quote]

ANAR και εγώ αυτό απορώ :D

manos εγώ περνώ κάτι κάψουλες που έχουνε έλαιο σολωμού 8) δοκίμασε και εσύ φιλε μήπως κάνουνε δουλειά και σε εσένα 8) αν δεν γουστάρεις από φαρμακείο και θέλεις κάτι ακόμα ποιο φυσικό να βάλεις στη διατροφή σου πολύ συχνά ψάρι λιπαρά που έχουνε πολλά ω3 σαρδέλες κτλ ;)άμα αρχινίσεις ω3 ρίξε καμια γραμμή εδώ ρε φιλε για τα αποτελέσματα σου θέλω να δω άμα δουλεύει και σε άλλους εκτος από εμενα ??? και τα αποτελέσματα φαίνονται άμεσα
πχ σε εμενα μόλις τα αρχινάω σε 2 μέρες άντε το πολύ εβδομάδα τα μαλλί είναι δύναμη 8)

Panos1982

Well-Known Member

αν και δεν εχω ασχοληθει ιδιαιτερα με τα ω3 κτλ κτλ.....σε περιπτωσεις που υπαρχει ΑΑ δεν νομιζω να βοηθανε σε κατι.....γιατι πολυ απλα η ΑΑ εχει να κανει με το ορμονικο.....τα ω3 σε τι επηρεαζουν το ορμονικο ετσι ωστε να σταματησουν την λειτουργια της τριχοπτωσης???
Ισως εσυ στιβ πασχεις απο κατι αλλο και σε βοηθανε.....θα δειξει ο χρονος....

steve4

New Member

Panos1982 είπε:
αν και δεν εχω ασχοληθει ιδιαιτερα με τα ω3 κτλ κτλ.....σε περιπτωσεις που υπαρχει ΑΑ δεν νομιζω να βοηθανε σε κατι.....γιατι πολυ απλα η ΑΑ εχει να κανει με το ορμονικο.....τα ω3 σε τι επηρεαζουν το ορμονικο ετσι ωστε να σταματησουν την λειτουργια της τριχοπτωσης???
Ισως εσυ στιβ πασχεις απο κατι αλλο και σε βοηθανε.....θα δειξει ο χρονος....

δεν ξέρω τι να πω ίσος έχω κάτι άλλο αλλα κληρονομικότητα για ΑΑ έχω και από μάνα και από πατέρα :-[

τώρα όσο αναφορά τα αιτια τις τριχόπτωσης δεν είναι έτσι ακριβώς όπως μας τα παρουσιάζουνε
με dhi τετοστερονες και παραμυθια .... γιατί υπάρχουνε άντρες με άπειρη τετοστερόνη που έχουνε μαλλί άφθονο.... ;D άντρες που έχουνε τριχόπτωση με φυσιολογικές τιμές τετοστερονης -dhi ... :-[ αντρες με αντιανδρογονα(proscar) μια απο τα ιδια.... :-[ και γυναίκες με τριχόπτωση που όπως και να το κάνουμε δεν έχουνε τις @@ μας ώστε να παράγουνε άφθονη τετοστερόνη :D επίσης οι ιάπωνες δεν είχανε καράφλα μέχρι να υιοθετήσουμε το δυτικό τρόπο ζωής ... αυτά και αλλα πολλά με οδηγούνε στο συμπέρασμα οτι η ΑΑ δεν έχει να κάνει αποκλειστικά με τετοστερόνη-dhi ;D έχει να κανει με τον τρόπο ζωής ;)

Παρακαλώ συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απενεργοποιήσετε τις διαφημίσεις.

μηπως τοτε εμεις θα πρεπει να στραφουμε στην γιαπονεζικη κουζινα; :)

Άκης

Administrator

steve4 είπε:
τώρα όσο αναφορά τα αιτια τις τριχόπτωσης δεν είναι έτσι ακριβώς όπως μας τα παρουσιάζουνε
με D-$-I τετοστερονες και παραμυθια .... γιατί υπάρχουνε άντρες με άπειρη τετοστερόνη που έχουνε μαλλί άφθονο.... ;D άντρες που έχουνε τριχόπτωση με φυσιολογικές τιμές τετοστερονης -D-$-I ... :-[ αντρες με αντιανδρογονα(proscar) μια απο τα ιδια.... :-[ και γυναίκες με τριχόπτωση που όπως και να το κάνουμε δεν έχουνε τις @@ μας ώστε να παράγουνε άφθονη τετοστερόνη :D επίσης οι ιάπωνες δεν είχανε καράφλα μέχρι να υιοθετήσουμε το δυτικό τρόπο ζωής ... αυτά και αλλα πολλά με οδηγούνε στο συμπέρασμα οτι η ΑΑ δεν έχει να κάνει αποκλειστικά με τετοστερόνη-D-$-I ;D έχει να κανει με τον τρόπο ζωής ;)
Καταρχάς δεν είναι d h i αλλά dht..
Δεύτερον δεν επηρεάζει η τεστοστερόνη που αναφέρεσαι συνεχώς, αλλά η dht.

Τώρα για την διατροφή της Ιαπωνίας, δεν ισχύει και ιδιαίτερα. Μια απλή αναδρομή σε ιστορικές εικόνες (~1890 πχ) της Ιαπωνίας για να εμφανίσει αμέτρητους καραφλούς...

steve4

New Member

Άκης είπε:
[quote author=steve4 link=topic=173.msg36000#msg36000 date=1277550831]
με D-$-I τετοστερονες και παραμυθια .... γιατί υπάρχουνε άντρες με άπειρη τετοστερόνη που έχουνε μαλλί άφθονο.... ;D άντρες που έχουνε τριχόπτωση με φυσιολογικές τιμές τετοστερονης -D-$-I ... :-[ αντρες με αντιανδρογονα(proscar) μια απο τα ιδια.... :-[ και γυναίκες με τριχόπτωση που όπως και να το κάνουμε δεν έχουνε τις @@ μας ώστε να παράγουνε άφθονη τετοστερόνη :D επίσης οι ιάπωνες δεν είχανε καράφλα μέχρι να υιοθετήσουμε το δυτικό τρόπο ζωής ... αυτά και αλλα πολλά με οδηγούνε στο συμπέρασμα οτι η ΑΑ δεν έχει να κάνει αποκλειστικά με τετοστερόνη-D-$-I ;D έχει να κανει με τον τρόπο ζωής ;)
Καταρχάς δεν είναι d h i αλλά dht..
Δεύτερον δεν επηρεάζει η τεστοστερόνη που αναφέρεσαι συνεχώς, αλλά η dht.

[/quote]

Το σώμα μετατρέπει την τεστοστερόνη σε DHT την ορμόνη μέσω ένζυμο που υπάρχει στους διάφορους ιστούς σε όλο το σώμα. όχι γιάννης γιαννάκης ;)

manosss

New Member

steve4 είπε:
[quote author=ANAR link=topic=173.msg35973#msg35973 date=1277534737]
[quote author=steve4 link=topic=173.msg35956#msg35956 date=1277506307]

[/quote]

ANAR και εγώ αυτό απορώ :D

manos εγώ περνώ κάτι κάψουλες που έχουνε έλαιο σολωμού 8) δοκίμασε και εσύ φιλε μήπως κάνουνε δουλειά και σε εσένα 8) αν δεν γουστάρεις από φαρμακείο και θέλεις κάτι ακόμα ποιο φυσικό να βάλεις στη διατροφή σου πολύ συχνά ψάρι λιπαρά που έχουνε πολλά ω3 σαρδέλες κτλ ;)άμα αρχινίσεις ω3 ρίξε καμια γραμμή εδώ ρε φιλε για τα αποτελέσματα σου θέλω να δω άμα δουλεύει και σε άλλους εκτος από εμενα ??? και τα αποτελέσματα φαίνονται άμεσα
πχ σε εμενα μόλις τα αρχινάω σε 2 μέρες άντε το πολύ εβδομάδα τα μαλλί είναι δύναμη 8)
[/quote]
Steve4 Δευτερα πρωι παιρνω τον ομοιπαθητικο να τον ρωτησω και αν παρω το οκ, παω καπακι φαρμακειο για καψουλες.. Εννοειται οτι θα σε ενημερωσω, δεν το συζητω.. και φυσικα θα δουλεψει και σε μενα η Ω3, δεν το διαπραγματευομαι να γινει διαφορετικα..!!! ;D
ειμαι σε αναμονη.. καλο Σαββατοβραδο!!

steve4

New Member

xaxaxaxa manos έχεις καλή ψυχολογία πάντως θα σε βοηθήσει σε πολλά ;) κανεις θεραπεία σε ομοιοπαθητικό?

manosss

New Member

steve4 είπε:
xaxaxaxa manos έχεις καλή ψυχολογία πάντως θα σε βοηθήσει σε πολλά ;) κανεις θεραπεία σε ομοιοπαθητικό?
Steve4 απο την στιγμη που εχω κοψει την φινα ειμαι παντα σε πολυ καλη ψυχολογικη κατασταση!! κανω ομοιοπαθητικη ναι και φυσικα δεν θα του αφησω περιθωριο να μου αρνηθει την Ω3 ουτε αυτος..!! χαχαχα ;D

steve4

New Member

xaxaxaxa.... δεν νομίζω να στα αρνηθεί τα ω3 υπάρχουνε στην διατροφή μας ψάρι ,καρυδια κτλ .... έχεις κάποιο πρόβλημα και κανεις ομοιοπαθητική?άμα θέλεις απαντάς
σε αυτό... ???

manosss

New Member

steve4 είπε:
xaxaxaxa.... δεν νομίζω να στα αρνηθεί τα ω3 υπάρχουνε στην διατροφή μας ψάρι ,καρυδια κτλ .... έχεις κάποιο πρόβλημα και κανεις ομοιοπαθητική?άμα θέλεις απαντάς
σε αυτό... ???
ετσι πιστευω και εγω, οτι θα μου δωσει το οκ.. καποιο συγκεκριμενο προβλημα δεν εχω απλως ηθελα να καθαρισω λιγο τον οργανισμο μου για ολα αυτα τα χρονια που εχουν περασει και να τον βοηθησω γι'αυτα που ερχονται.... και σιγουρα εχει βοηθησει πολυ και στην ψυχολογικη μου κατασταση!! ;D

steve4

New Member

σωστός ;) γιατί όπως λέγανε και οι αρχαίοι έλληνες νους υγιής εν σώματι υγιεί ;D

Μπλουζα