To proscar μου έδωσε ανεπιθύμητες ενέργειες. Τι να κάνω?

giannis1991

Well-Known Member
Απ: To proscar μου έδωσε ανεπιθύμητες ενέργειες. Τι να κάνω?

geofish είπε:
[quote author=giannis13 link=topic=173.msg36079#msg36079 date=1277645908]
και ο τροπος σου φιλε ειναι εριστικος.....εμενα απο την αρχη μο κινησες την περιεργεια αλλα δε γουσταρα να πω προσεχτε τον steve4 ειναι υποπτος....γτ μπορει και να μην ησουν και να ηταν ασχημο για εσενα....αλλα τελικα δε διαψευστηκα....παντως σας περιμενα πιο εξυπνους ρε γαμωτο......αλλα τιποτα....0......

Χαχα, μετά λένε να μην σου βγει το όνομα (επειδή θέλεις να πας για μπάτσος).
Πάντως και εμένα από την αρχή δεν μου γέμιζε το μάτι ο steve.
Ο συγκεκριμένος χρήστης να πω ότι γνωρίζει αρκετά και έχει εκπαίδευση και γνώση (όχι βέβαια για την τριχόπτωση). Ο σκοπός του βέβαια δεν ήταν να μάθει για την τριχόπτωση αλλά να μας την λέει με την πρώτη ευκαιρία.
Και ενώ στα πρώτα ποστ του δείχνει μια αφέλεια με άλλο σκοπό βέβαια (κυρίως να ειρωνευτεί) στην συνέχεια επειδή δεν είχε υπομονή παρασύρθηκε και φανέρωσε εν μέρη τον σκοπό του.

Θα παρακαλούσα τον Άκη να μην τον διαγράψει και να τον αφήσει να εκφράζει την άποψη και την γνώμη του (αρκεί να μην βρίζει και συκοφαντεί) ,όχι για τίποτα άλλο, αλλά να μην δίνουμε και το δικαίωμα να λένε ότι όποιος διαφωνεί διαγράφετε.

Y.Γ

Steve, κρίμα γιατί πιστεύω ότι η όποια γνώση σου που έχεις θα βοηθούσε πολύ.
[/quote]

ημουν σιγουρος οτι καποιος θα σχολιαζε το ποστ μου με το οτι παω για αστυνομικος..... ;D :D

Παρακαλώ συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απενεργοποιήσετε τις διαφημίσεις.

Panos1982

Well-Known Member

giannis13 είπε:
[quote author=boost link=topic=173.msg36125#msg36125 date=1277677796]
σου μικρυνε το πεος ;

που παει αυτο???
[/quote]

τελικα αυτη η συζητηση ηταν οντως για το πεος........ ;D
ε δε μπορουσα να κρατηθω αλλο...... :angel:

manosss

New Member

τοση φασαρια για το τιποτα ρε παιδια..
αν ηξερα οτι θα καταληξει ετσι, δεν θα εγραφα τιποτα :'(
μηπως η φινα τελικα εχει αλλη μια παρενεργεια λοιπον??
:chinscratch

Panos1982

Well-Known Member

manosss είπε:

σε ποια απ ολες αναφερεσαι???? μιλα ανοιχτα δε θελουμε μισολογα.....

geofish

New Member

Panos1982 είπε:
[quote author=manosss link=topic=173.msg36185#msg36185 date=1277741663]

[/quote]

Θέλουν προσοχή πάντως κάτι τέτοιοι τύποι (steve) γιατί δεν θέλει και πολύ να γίνουμε έτσι

000.jpg

manosss

New Member

geofish είπε:
[quote author=Panos1982 link=topic=173.msg36192#msg36192 date=1277746198]
[quote author=manosss link=topic=173.msg36185#msg36185 date=1277741663]

[/quote]

Θέλουν προσοχή πάντως κάτι τέτοιοι τύποι (steve) γιατί δεν θέλει και πολύ να γίνουμε έτσι

000.jpg

[/quote]τι κακο εκανε ο Steve ακομα δε μπορω να καταλαβω να σου πω την αληθεια.. Anyway..
και οσο για την παρενεργεια, εννοω οτι απ'οσο θυμαμαι τον εαυτο μου εγω ημουν πολυ πιο ευεξαπτος οσο επαιρνα το χαπι απ'οτι τωρα.. τιποτε αλλο δεν εννοω..

giannis1991

Well-Known Member

τι κακο εκανε????για καποιο λογο ηθελε να πλασαρει τα ω3 σαν τα θαυματουργα και κοροιδευε τις αποδεδειγμενες θεραπειες.....

manosss

New Member

giannis13 είπε:
τι κακο εκανε????για καποιο λογο ηθελε να πλασαρει τα ω3 σαν τα θαυματουργα και κοροιδευε τις αποδεδειγμενες θεραπειες.....
δε νομιζω οτι κοροιδεψε τιποτα.. και ισως τα Ω3 για μερικους να ειναι οντως θαυματουργα.. Δεν ξερεις αν δεν δοκιμασεις.. Ωστοσο δε νομιζω οτι κ εγω εχω να χασω κατι απο αυτο.. Και το αν θα αγορασω ενα μπουκαλακι με Ω3 και ο αλλος αλλο ενα και ο παραλλος αλλο ενα επισης δεν καταλαβαινω πως θα εχει οφελος το παιδι.. Μιλαμε για ασημαντα νουμερα μπροστα στα νουμερα της φινας..
Την οποια δεν αποθαρρυνω κανεναν να την κοψει αλλα δεν ενθαρρυνω και κανεναν να την ξεκινησει..
αυτα.. αντε και καλη μου τυχη με τα Ω3 8)

Παρακαλώ συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απενεργοποιήσετε τις διαφημίσεις.

giannis1991

Well-Known Member

manosss είπε:
[quote author=giannis13 link=topic=173.msg36246#msg36246 date=1277823577]
δε νομιζω οτι κοροιδεψε τιποτα.. και ισως τα Ω3 για μερικους να ειναι οντως θαυματουργα.. Δεν ξερεις αν δεν δοκιμασεις.. Ωστοσο δε νομιζω οτι κ εγω εχω να χασω κατι απο αυτο.. Και το αν θα αγορασω ενα μπουκαλακι με Ω3 και ο αλλος αλλο ενα και ο παραλλος αλλο ενα επισης δεν καταλαβαινω πως θα εχει οφελος το παιδι.. Μιλαμε για ασημαντα νουμερα μπροστα στα νουμερα της φινας..
Την οποια δεν αποθαρρυνω κανεναν να την κοψει αλλα δεν ενθαρρυνω και κανεναν να την ξεκινησει..
[/quote]

οκ δεκτον....μεγαλα παιδια ειμαστε ο καθενας κανει τις επιλογες του....

sovagg

New Member

manosss είπε:

Καλη τυχη φιλε.Ενημερωνε μας για το πως τα πας με τα Ω3

manosss

New Member

Καλη τυχη φιλε.Ενημερωνε μας για το πως τα πας με τα Ω3
[/quote] Ευχαριστω φιλαρακο... ελπιζω ολα καλα.. θα ενημερωσω as soon as possible!! ;)

tropheus

Well-Known Member

manosss είπε:
.. και ισως τα Ω3 για μερικους να ειναι οντως θαυματουργα.. Δεν ξερεις αν δεν δοκιμασεις..

Παίρνω Ω3 κατά καιρούς εδώ και πολλά χρόνια (όχι για την τριχόπτωση). Συγκεκριμένα και το τελευταίο τρίμηνο παίρνω 1000mg την ημέρα Krill Oil που είναι μια βασική πηγή των Ω3...
Δεν έχω δει ποτέ και τίποτα που να έχει σχέση με τα μαλλιά από τα Ω3...

Δεν υπάρχει έρευνα που να δείχνει κάτι θετικό σχετικά με τα Ω3 και την τριχόπτωση...

Δεν ξέρω αν έχεις υπόψιν σου αυτό : http://www.immortalhair.org/mycurrentregimen.htm
Όλοι όσοι ακολουθούν τη θεραπεία που προτείνει το παλληκάρι (immortalhair) παίρνουν εκτός των άλλων και Ω3 (Krill Oil) για διάβασε όμως το forum να δεις τι επιτυχία έχουν ... :down :down :down

Και μην ψαρώσεις... Ο τύπος (immortalhair) είναι διαβασμένος, αλλά έχει αλλάξει τη θεραπεία του δεκάδες φορές τα τελευταία χρόνια που τον παρακολουθώ. Γιατί άραγε ;;;

Hopefull

New Member

παιδια τα ω3 κανουν καλο στα μαλλια. Ειναι αντιοξειδωτικα και μαλιστα απο τα καλυτερα, οταν το σωμα μας και ο αργανισμος μας ειναι υγιες και τα μαλλια μας θα ειναι πιο υγιη. Δυστυχως ομως για την ανδρογενετικη αλωπεκια που εχεις να κανεις με την DHT τα ω3 θα της κλασουν τα @@@@ λιγο πολυ. Πολλοι τα παιρνουν και ο Farell που χει το HLH και αλλοι πολλοι συνδυαστικα με τις θεραπειες τους

Ομως η ολη παραμυθα σε αυτες τις βιταμινες και συμπληρωματα ειναι οτι δε πρεπει να τα παιρνεις συμπυκνωμενα και με χαπια αλλα με σωστη διατροφη. Το παιδι δεν εχει αδικο εν μερει αλλα εχει αδικο αν νομιζει οτι αυτα θα σωσουν τα μαλλια του μακροπροθεσμα, μπορει να τα κανει πιο υγιη και πιο δυνατα ειδικα στην αρχη της τριχοπτωσης αλλα η DHT κερδιζει.

Ξερω οτι το νοημα σε αυτο το forum ειναι σωστε τα μαλλια σας και οι θεραπειες γυρω απο αυτο αλλα ενταξει δε τα ξερουμε ολα και ισως να μην ειμαστε και πολυ πιο σοφοι απο αυτους που νομιζουν οτι θα σωθουν με ω3 ή οτι δινουμε καλυτερες συμβουλες. Στη τελικη αμα βγαλουμε τη τριχοπτωση και την φρικη οτι θα χασω τα μαλλια μου εξω απο την εξισωση για μια στιγμη και μεινουν propecia και regaine σε καθημερινη βαση...ε ενταξει δεν ειναι και ο πιο υγιεινος τροπος ζωης να σαι σε φαρμακευτικη θεραπεια μονιμα χωρις να σαι αρρωστος..το ενα μη ξεχναμε ειναι απο χαπι για την υπερταση και το αλλο για υπερπλασια προστατη που μειωνει ορμονες. Εγω το κανα τοσα χρονια και τωρα που τα σταματησα νιωθω πιο υγιης απο ποτε.

be cool guys :)

manosss

New Member

Hopefull ωραια αυτα που γραφεις..
4η μερα με Ω3 και μπορω να πω χανω τα μισα μαλλια απο αυτα που εχανα πριν 5 μερες.. Δεν ξερω αν ειναι τυχαιο, δεν ξερω αν ειναι επειδη μολις ξεκινησα και σε λιγο που θα συνηθισει ο οργανισμος θα εχω παλι τα ιδια, αλλα προς το παρον, ολα καλα..
Μπορει να ρευομαι ψαριλα για 2 ωρες καθε μερα :D αλλα πολυ που με νοιαζει.. εδω δε μπορουσα να ολοκληρωσω σεξουαλικη πραξη οταν επαιρνα φινα!! χαιρομαι που λες οτι εισαι πιο υγιης μετα τη φινα εποχη και θα συμφωνησω μαζι σου οτι επισης ειμαι στα καλυτερα μου..

ελπιζω να συνεχισει καλα με τα Ω.. αν οχι, δεν θα πεθανουμε κι'ολας..!!

καλο βραδυ παιδες ;D

sovagg

New Member

manosss είπε:
4η μερα με Ω3 και μπορω να πω χανω τα μισα μαλλια απο αυτα που εχανα πριν 5 μερες.. Δεν ξερω αν ειναι τυχαιο, δεν ξερω αν ειναι επειδη μολις ξεκινησα και σε λιγο που θα συνηθισει ο οργανισμος θα εχω παλι τα ιδια, αλλα προς το παρον, ολα καλα..
Μπορει να ρευομαι ψαριλα για 2 ωρες καθε μερα :D αλλα πολυ που με νοιαζει.. εδω δε μπορουσα να ολοκληρωσω σεξουαλικη πραξη οταν επαιρνα φινα!! χαιρομαι που λες οτι εισαι πιο υγιης μετα τη φινα εποχη και θα συμφωνησω μαζι σου οτι επισης ειμαι στα καλυτερα μου..

καλο βραδυ παιδες ;D

Φιλε manoss τα Ω3 τα παιρνεις σε χαπι ή σε καψουλες??Για πες λιγο μαρκα κ τιμη να εχουμε κι εμεις μια ιδεα...

giannis1991

Well-Known Member

manosss είπε:

καλο βραδυ παιδες ;D

ναι ναι πειτε με καχυποπτο αλλα παλι κατι βρωμαει και εδω.....

manosss

New Member

sovagg είπε:
[quote author=manosss link=topic=173.msg36331#msg36331 date=1278011278]

καλο βραδυ παιδες ;D

Φιλε manoss τα Ω3 τα παιρνεις σε χαπι ή σε καψουλες??Για πες λιγο μαρκα κ τιμη να εχουμε κι εμεις μια ιδεα...
[/quote]Φιλε Sovagg θα σου πω ιδιαιτερως γιατι βγηκαν τα καρφια απ'οτι βλεπεις. Σε λιγο θα με κατηγορησουν οτι θελω να πουλησω Ω ( αυτο μαλλον βρωμαει giannis13)..

Μπλουζα