MariosOik
Active Member
Μεγάλη κουβέντα ανοίγεις και τεράστιο ερώτημα. Ειλικρινά αυτό δεν το ξέρει κανείς... εγώ ας πούμε 6,5 χρόνια φίνα και τώρα σιγά σιγά χάνω την α ζωνη αλλά οπως μου εχουν πει πολλοι δεν κανει και τοσα πολλα πια αυτο το φαρμακο. Αν ειχα προδιαθεση απο πλευρα πατερα θα ημουν 5αρι τωρα. Ειπαμε κανει θαυματα αλλα δεν γινεται το 1/5 proscar και χωρις μινοξιδιλη τοσα χρονια να ειμαι 1-1,5, θεωρω οτι ειναι μια ασφαλεια για να μην προχωρησω καποιος στις βαθμιδες 6-7 και να μεινει δυνατη η δοτρια... με την σειρα μου μιας και παραθετουμε εμπειριες, μηδενικες παρενεργειες απο το 2011 και εδω και 1 μηνα που το εκανα 1,25 αυξημενη λιμπιντο. Χωρίς φίνα κατά την προσωπική μου άποψη το πάτερν που θα ακολουθήσεις ολοκληρώνεται στα 33-34. Απο κει και περα περαιτερω αραιωσεις θεωρω δημιουργουνται επειδη μεγαλωνουμε. Γενικα παντως τα μεγαλα nw εξελισσονται επιθετικα μεχρι τα 25-26.με τα 4.5 χρονια διακοπης εχασες αρκετο εδαφος;
Γενικα το εχω απορια υπαρχει καποιος 50αρης+ στο φορουμ που να σταματησε την φινα 45-50 και μετα εως τα 60+ να μην προχωρησε η αραιωση και το norwood παρα πολυ. Δηλαδη να μην εγινε μεγαλο norwood οπως θα γινονταν αν δεν επερνε φινα απο 25 εως 45-50. Νομιζω καποια στιγμη σταθεροποιείται η τριχοπτωση δηλαδη το περισσοτερο εδαφος θα το χασουμε μεχρι τα 40. Οπως και γραφουν και αρκετοι εδω μεσα αν εχεις μαλλια μεχρι τα 40 με ελαχιστα ανοιχτους κροταφους μετα δυσκολα να κανεις μεγαλη καραφλα. Βεβαια αυτο ισχυει σε περιπτωσεις που δεν επερναν φινα.