Μακάρι να είναι υπεκόπωση, η χρόνια έλλειψη ύπνου (μόνιμα 5 ώρες ύπνου ή και λιγότερο έχω φτάσει πλεον ενώ ελλειψη έχω εδώ και χρόνια επιδεινούμενη).
Φιλε μου, προσωπικη αποψη....τραγικο, τραγικοτατο, ολεθριο λαθος που σταματησες τη φιναστεριδη. Ηταν ο μονος τροπος θεραπειας σου!!! Το αντιδοτο στην "αρρωστια" σου.
Και φυσικα δεν αναφερομαι στην τριχοπτωση....αλλά στην εμμονη σου, παθολογικη θα την χαρακτηριζα, με τον αυνανισμο. Πασχεις απο μια υπερβολικη μανια παρακολουθησης ερωτικων video και αυτοϊκανοποιησης. Πιθανον αυτη η μανια να σου θολωνει το μυαλο, να επηρεαζει την καθημερινη σκεψη και συμπεριφορα σου, να σε κανει εμμονικο.
Η καλυτερη, λοιπον, λυση/θεραπεια για σενα ειναι η φιναστεριδη. Ειναι το αντιδοτο. Αν υποθεσουμε οτι λειτουργει κατασταλτικα οσον αφορα στην ερωτικη διαθεση, ειναι η ενδεδειγμενη λυση.
Θα ξεκολλησει το μυαλο σου απο τον αυνανισμο, θα καταλαγιασουν οι περαν καθε λογικης ορμες σου, θα νιωσεις αλλος ανθρωπος. Θα ξελαμπικαρει ο νους, θα αρχισεις να σκεφτεσαι και άλλα πιο σημαντικα πραγματα στη ζωη σου, θα απαλλαγεις απο αυτη τη μανια που σε καταδιωκει. Θα ξαναβρεις τον υπνο σου, την ησυχια σου.
Εν κατακλειδι, ξαναρχισε παραυτα τη χρηση της φιναστεριδης, για να σωθεις!!!
ΥΓ Οσα γραφτηκαν, φιλε μου, ειναι μεταξυ σοβαρου και αστειου. Ετσι, για να ευθυμησουμε λιγο. Σου ευχομαι καλη συνεχεια!