Η φίνα σίγουρα δίνει παρενέργειες σε πολλούς, όχι όλους, ποικίλων μορφών, αναστρέψιμες κατά το πλείστον αλλά σπανίως ίσως και όχι, δεν ξέρουμε πολύ μακροπρόθεσμα τι θα μας φέρει, σίγουρα έχει αποτέλεσμα, ωστόσο είναι η μόνη σοβαρή θεραπεία για τα μαλλιά, και αν είναι στην κατάλληλη ηλικία να την λάβεις (άνω των 25) και την αντέχει το κορμί σου, είναι μονόδρομος και αξίζει το ρίσκο αν το ψυχολογικό σου θέμα είναι μεγάλο με τα μαλλιά. Πολλά μέλη του φόρουμ που πρώτα διαβάζουν τις παρενέργειες και μετά την παίρνουν έχω ανάστροφο placebo, βγάζουν παρενέργεια από φόβο. Φυσικά και υπάρχει και το μεταφιναστεριδικό σύνδρομο και πολλά άλλα παρατράγουδα, αλλά νομίζω η κατάσταση έχει τραγικοποιηθεί με τις παρενέργειες της και υπάρχει μια αυξημένη καταστροφολογία. Όχι ότι είναι αθώα καραμέλα, αλλά υπάρχει από αρκετούς και υπερβολή. Εγώ έχω μιλήσει τα τελευταία 12 χρόνια με περισσότερους από 50 γιατρούς διαφόρων ειδικοτήτων μέχρι και γυναικολόγους προσφάτως και δεν κατάφερα να βρω γιατρό που να μου την καταδικάσει σε κανένα επίπεδο.