Παρακαλώ συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απενεργοποιήσετε τις διαφημίσεις.
αυτο το επιβεβαιωνω κ εγω που ειμαι 6 χρονια χρηστης...χαχαχα...επειδη εδω κ τρια χρονια παιρνω απο πολωνια καποιες φορες που κοντευα να μεινω πηρα το επισημο απο ελλαδα κ παρατηρω οτι ειναι ιδιο με το πολωνικο το οποιο ειχε πιο χοντρες ινες και ειναι πιγο πιο ανοιχτοχρωμο...πλεον και το επισημο ειναι ετσι ενω δεν ηταν γιατι τα τρια πρωτα χρονια χρησης επαιρνα απο dermamed και το ηξερα απεξω κ ανακατωτα....παρεπιπτωντος ολα τα επισημς ευρωπαικα σαιτ γαλλιας γερμανιας πολωνιας που εχω κοιταξει ειναι 20 ευρω φθηνοτερα απο τον δικο μας στο μεγαλο μπουκαλιιιιΛοιπόν παιδιά αναγκάστηκα λόγω της κατάστασης με τα cc (δεν μου πιάνει το κόλπο με τη κάρτα) να παραγγείλω από dermamed για πρώτη φορά μετά από χρόνια και όπως παρατηρήσατε ήδη αρκετοί επιβεβαιώνω πως ΣΙΓΟΥΡΑ το έχουνε αλλάξει και έχει πέσει πολύ η ποιότητα. Και δεν φταίει η προχωρημένη αραίωση γιατί το τελευταίο καφέ μπουκάλι από ebay τελείωσε πριν καμιά εβδομάδα. Ήρθε λοιπόν για πρώτη φορά σε μαύρο μπουκάλι, από την αντιπροσωπεία κιόλας, το χρυσοπλήρωσα και πραγματικά δεν έχει καμία σχέση με το παλιό. Οι κόκκοι φαίνονται πιο χοντροί και κομπιασμένοι, πιο αφύσικοι και νομίζω πως έχουν και μια ελαφριά διαφορά στην απόχρωση ως προς το ανοιχτότερο (ενώ μιλάμε για μαύρο χρώμα). Είναι τόσο μεγάλη η διαφορά που φοβάμαι πως φαίνεται άνετα. Απογοήτευση και μάλιστα πανάκριβη και με σφραγίδα αντιπροσωπείας....
Παρακαλώ συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απενεργοποιήσετε τις διαφημίσεις.
αυτο το επιβεβαιωνω κ εγω που ειμαι 6 χρονια χρηστης...χαχαχα...επειδη εδω κ τρια χρονια παιρνω απο πολωνια καποιες φορες που κοντευα να μεινω πηρα το επισημο απο ελλαδα κ παρατηρω οτι ειναι ιδιο με το πολωνικο το οποιο ειχε πιο χοντρες ινες και ειναι πιγο πιο ανοιχτοχρωμο...πλεον και το επισημο ειναι ετσι ενω δεν ηταν γιατι τα τρια πρωτα χρονια χρησης επαιρνα απο dermamed και το ηξερα απεξω κ ανακατωτα....παρεπιπτωντος ολα τα επισημς ευρωπαικα σαιτ γαλλιας γερμανιας πολωνιας που εχω κοιταξει ειναι 20 ευρω φθηνοτερα απο τον δικο μας στο μεγαλο μπουκαλιιιι
εγω βουκλα πηρα ενα μικρο σε μαυρο των 3 γραμμαριων απο πολωνια κ αυτο...εχουν μεγαλη διαφορα απο το dark brown...εγω που εχω καστανα σκουρα προς μαυρα ειναι too much to μαυρο..θα ποσταρω φωτο .μολις μπορεσω τις σκονες γισ να δεις.....αλλα δυο dark που εχω δοκιμασει εχουν φιαφορα αποτο τοπικ
Λογικά ναι. Προχτές προσπάθησα να αγοράσω από ebay και δεν με άφηνε.Δεν απάντησε κανείς όμως σε αυτό που ρώτησα βρε παιδιά. Δηλαδή μόνο από Ελλάδα αγοράζετε όλοι πλέον το toppik;