Toppik

giwrgos athina

Active Member
Εγω το μαυρο εχω πλεον αλλα παλια ειχα παρει και το καφε..Στο καφε δεν θυμαμαι να ειχα κανα παραπονο.

Παρακαλώ συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απενεργοποιήσετε τις διαφημίσεις.

tasos33

Well-Known Member
εμενα απο πολωνια ειναι το μαυρο κουτι....αρχιζω και πιστευω πως ακομα και εγχωριοι κανουν αναμ..υ..ξουλες... και το χρυσοπληρωνεται κιολας

txc25

Member
Οπότε δεν είμαι ο μόνος που το παρατήρησε. Το ψεκαστήρι χλωμό το κόβω να είναι. Παιδιά εγώ βρήκα μια λύση όχι τέλεια βέβαια αλλά δούλεψε. Έβαλα τη μισή ποσότητα τόπικ σε παλιό τελειωμένο μπουκαλάκι τόπικ, το κούνησα πάρα πολλή ώρα, ψέκασα και τα αποτελέσματα ήταν καλά.

Να πω την αλήθεια το έχω μπουχτίσει. Πριν μια 5ετία όταν ξεκίνησα, μου ανέβασε κατακόρυφα τη ψυχολογία αλλά επειδή η αραίωση μου ήταν χρόνο με το χρόνο και μεγαλύτερη, έχω φτάσει σε σημείο κάθε φορά που μπαίνω να λουστώ, να μαρτυράω μέχρι να το βάλω σωστά. Και το φρέσκο τόπικ τουλάχιστον στο δικό μου κεφάλι (medium brown συσκευασία), υπό έντονο φωτισμό το κάνει να κοκκινίζει ελαφρώς. Έτσι, όταν λουστώ κοιτάζω να αποφεύγω το πρώτο βράδυ, μέρη με έντονο λευκό φωτισμό.

Ίσως να φανεί κάπως, αλλά αν μπορούσα να γυρίσω το χρόνο 5 χρόνια πίσω, δε θα το ακουμπούσα ποτέ, θα είχα (ελπίζω) συμβιβαστεί με την εικόνα μου και δε θα ήμουν τόσο junkie με το τόπικ.

Νικολας νικ

Well-Known Member
Oλοι τα ιδια περναμε τι εξ σι το καμουφλαζ απαιτει χρονο και υπομονη αλλα ποτε δεν ειναι αργα να συμβιβαστεις με την εικονα σου, χεχε ποσο ευκολο να το γραφει κανεις...

tasos33

Well-Known Member
txc ειπες μεγαλη κουβεντα....ναγυρνουσα κ εγω στο 2009 και να μην το ακουμπουσα.....εξι χρονια εξαρτησης καθε πρωι η ιδια διαδικασια...καθε πρωι δεκα λεπτα πεταμενα..αν μαζευα τα λεφτα απο το τοππικ θα κανα μτμ τωρα...εχουμε γινει χρηστες στην κυριολεξια...ασε που εχουμε κ το αγχος μη ηινει τιποτα ςξω και μας φυγει κ γινουμε ρεζιλι κιολας...βεβαια με τον πηλο που βαζω το δενω καλα ακομα καο σε ακραιες συνθηκες...αλλα πολλες δρασρηριοτητες δεν κανω πχ βουτιες σε θαλασσα..μηχανη με κρανος...σκι συη θαλασσα σερφ...να κανω μπανιο μαζι με γκομενα...και ποσα ακομα...αν το ξεκινησεις δεν εχει γυρισμοοο

txc25

Member
Από τη στιγμή που ακόμα μπορείς και βάζεις πηλό είσαι σε καλό στάδιο. Εγώ στο μόνο σημείο που θα μπορούσα να βάλω πηλό (ελάχιστο πάλι) είναι τέρμα μπροστά στην κορυφογραμμή. Στο ροξάκι δεν υπάρχει μαλλί και τις 5-10 τρίχες που μείνανε τις καλύπτω με το μάκρος των υπολοίπων.

Εγώ δεν αποφεύγω απλώς τον έντονο φωτισμό. Όλη τη ζωή μου λειτουργώ βάσει του τόπικ. Προτιμώ να βγαίνω βράδια μόνο, θάλασσα για κανένα λόγο και πάμπολλα ακόμα παραδείγματα που αν τα πω θα γίνω εντελώς γραφικός. Άσε που είμαι και πάντα στη τσίτα αν δω κανέναν να πάει να ακουμπήσει το μαλλί. Η μόνη που το ξέρει είναι η κοπέλα. Και είμαι βέβαιος για αυτό γιατί ο περίγυρός μου είναι από άτομα που αν υποψιάζονταν κάτι δε θα δίσταζαν να το πουν.

Περιμένω πότε θα γίνω ρόμπα καμιά μέρα και στη συνέχεια μου τη δώσει, πάω τα πάρω όλα (όσα είναι τέλος πάντων) και πατήσω και κάνα τατού κεφαλιού.

petrospap

Active Member
πως σε παει 2 μηνες ενα μπουκαλι ρε συ?? (αν εννοεις το μεγαλο)...εμενα με τραβαει 2 χρονια...και θεωρω οτι βαζω και πολυ

ubek

New Member
Παιδιά μια ερώτηση.. Ποσά εκατοστά πρέπει να είναι το μήκος των μαλλιών για να πιάσει το τοπικ??

giwrgos athina

Active Member
Εγω ειμαι και τα 2 και αραιο και απαιτητικος για αυτο τελειωνει γρηγορα...Ειμαι και noorwood 5 αλλη ποσοτητα χρειαζομαι εγω αλλη ενα μιkροτερο norwood

Παρακαλώ συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απενεργοποιήσετε τις διαφημίσεις.

βαγγελης

Active Member
Έτσι εξαρτημένος ήμουν κι εγώ με το τοπικ.Αλλος άνθρωπος το πρωί άλλος το βραδυ μετα το λούσιμο.Στην αρχή πραγματικά μου ανέβασε την ψυχολογία-μου έφτιαξε τη διάθεση..Όταν περνούσαν τα χρόνια κι άδειασα απο μαλλιά άρχισαν και με κοιτούσαν περίεργα μερικοί.Εφτασε λοιπόν ο κόμπος στο χτένι,ή θα έκανα μμ ή θα τα ξυριζα τελείως.Επελεξα το πρώτο.Απο τότε δεν ξανά έβαλα τοπικ και νιώθω πραγματικά σαν να αποτοξινωθηκα απο αυτό!(μέσα στο ντουλάπι του μπάνιου εχω ένα γεμάτο μπουκάλι...)

tasos33

Well-Known Member
βαγγελη κ γω μτμ θελω να κανω αλλα τα ευρω δεν βλεπω..τι χρωμα τοππικ εχεις κ τι μπουκαλι...αν δεν το θες βα το αγορασω

petrospap

Active Member
παιδια μαλλον απως το παρακανετε και το αδειαζετε τοσο γρηγορα..δεν παιζει αλλιως...μη χρησιμοποιειτε ψεκαστηρα γιατι μια ψεκασια καλυπτει πολυ μικρη εκταση και ετσι για να καλυφθει ολο το μερος που θελετε κανετε παρα πολλες και τελειωνει γρηγορα...ριξτε απλως παο πανω με το μπουκαλι για να απλωθει και ειναι κομπλε

txc25

Member
Εμένα πάλι μου είναι ψυχοφθόρο το να προσπαθώ να το βάζω σε καθημερινή βάση, επειδή έφτασε σε σημείο να με δυσκολεύει πολύ λόγω της αραίωσης. Έτσι ενώ μπάνιο κάνω κάθε μέρα, αναγκαστικά λούζομαι μόνο 1 φορά τη βδομάδα γιατί παρατήρησα ότι το τόπικ φαίνεται εντελώς φυσικό από την επόμενη μέρα που θα λουστείς (2η), μέχρι και την 5η το πολύ. Οι επόμενες 2 επειδή λαδώνουν τα όποια μαλλιά έχουν μείνει δεν είναι και ότι καλύτερο, αλλά και πάλι το προτιμώ από τον εφιάλτη της εφαρμογής του τόπικ πάνω στο κεφάλι μου. Έτσι ενώ εσάς το τεράστιο μπουκάλι μπορεί να σας πηγαίνει 2 μήνες, εμένα μου πηγαίνει 4-5 επειδή το χρησιμοποιώ μια φορά τη βδομάδα για κάλυψη και τις υπόλοιπες για να φτιάχνω τις ατέλειες όταν ξυπνάω.

txc25

Member
Έτσι εξαρτημένος ήμουν κι εγώ με το τοπικ.Αλλος άνθρωπος το πρωί άλλος το βραδυ μετα το λούσιμο.Στην αρχή πραγματικά μου ανέβασε την ψυχολογία-μου έφτιαξε τη διάθεση..Όταν περνούσαν τα χρόνια κι άδειασα απο μαλλιά άρχισαν και με κοιτούσαν περίεργα μερικοί.Εφτασε λοιπόν ο κόμπος στο χτένι,ή θα έκανα μμ ή θα τα ξυριζα τελείως.Επελεξα το πρώτο.Απο τότε δεν ξανά έβαλα τοπικ και νιώθω πραγματικά σαν να αποτοξινωθηκα απο αυτό!(μέσα στο ντουλάπι του μπάνιου εχω ένα γεμάτο μπουκάλι...)

Βαγγέλη σε τι κλίμακα norwood ήσουν όταν έκανες μμ? Ρωτάω γιατί με ενδιαφέρει αρκετά αλλά νομίζω ότι έχω χάσει ήδη πολύ έδαφος. Να φανταστείς ότι πλέον στο ροξάκι δε βάζω τόπικ και το αφήνω έτσι γιατί σχεδόν δεν υπάρχουν τρίχες εκεί.

βαγγελης

Active Member
Ήμουν 4αρης σίγουρα.Μπορεις αν θες να δεις φωτο στις μεταμοσχεύσεις.Η αλήθεια ειναι ότι το τοπικ μου δημιούργησε προβλημα.Οταν αραιώσεις πολυ κάποια στιγμή τι θα κανείς;Οταν δε έχεις πολλά μαλλιά φαίνεται φίλε η σκόνη και σε κοιτούν περίεργα.Εγω το μετάνιωσα που το ξεκίνησα πριν χρόνια.Ακομη και τώρα μετα τη μμ ντρέπομαι να βγω έξω...Βεβαια είμαι δυόμιση μήνες μετα τη μμ και δεν εχω δει τα τελικά αποτελέσματα

βαγγελης

Active Member
Φίλε μη βάζεις μια φορά την εβδομάδα.Ετσι έκανα κι εγώ και χειροτέρεψε η κατάσταση της αραίωσης.Δεν αναπνέουν τα μαλλιά και τα καταστρέφεις.
Εγώ είμαι παθον..

giwrgos athina

Active Member
Bαγγελη σου φαινετσι πολυ να βαζουμε 1 φορα την βδομαδα?καθε ποτε εσυ προτεινεος ωστε να μην αραιωσουμε περισσοτερο?

Μπλουζα