Toppik

Παρακαλώ συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απενεργοποιήσετε τις διαφημίσεις.

tasos33

Well-Known Member
to τοπικ εννοω..η dermamed ειναι η επισημη εταιρεια που προμηθευει την ελλαδα,δεν χρησιμοποιω λακ
χρησιμοποιω αυτο
http://www.google.gr/imgres?imgurl=...dByVZWxOoqqUZe4gIAB&tbm=isch&ved=0CEoQMygiMCI
και μια κρεμα διαμορφωσης σαν πηλος βαζψ στο χερι απλωνω στις τριχες οχι δερμαμετα χτενιζω με μια βουρτσα και ριχνω τοπικ,ετσι καθεται το περισσοτερο στην τριχα και οχι στο δερμα
το υγρο κερι το ριχνω στην hairlione οταν εχει ακραιες καιρικες συνθηκες και δεν κουνιεται τιποτα

petrospap

Active Member
το τοππικ εννοείς ή το dermamed? Αν μπορείς στείλε με πμ την λακ που χρησιμοποιείς
τοππικ...λακ δεν εχω συγκεκριμενη...απλως παιρνω την πιο δυνατη που βρισκω...αυτον τον καιρο μεχρι να τελειωσει βαζω μια της syoss...την πρασινη MAX HOLD

Reve

Active Member
Παιδιά καλημέρα. Δοκίμασα να βάλω το Dermatch χωρίς πριν να έχω βρέξει το βουρτσάκι του. Κάθεται πολύ καλύτερα σχεδόν σαν το τόππικ αλλά παίρνει περισσότερη ώρα. Στην συνέχεια το βούρτσισα με μια βούρτσα από τρίχες αγριογούρουνου που έχω (τα έχουμε πει στο νήμα του βουρτσίσματος) για να απλωθεί καλύτερα. Αρχικά έμεινα έκπληκτος όταν είδα ότι δεν φεύγει (χωρίς να έχω βάλει λακ) με το βούρτσισμα σε αντίθεση με το τοππικ που έφευγε σχεδόν όλο. Στην συνέχεια το κλείδωσα με Λακ και βουρ για θάλασσα. Το τέσταρα πραγματικά. Βουτιές, τρίψιμο με τα χέρια και με πετσέτα και όμως έμεινε εκεί. Μάλιστα δυσκολεύτηκα να το βγάλω και με σαμπουάν (λούστικα 2-3 φορές). Άρα για θάλασσα αδιαμφισβήτητα καλύτερο είναι το dermatch. Θα χαρώ θάλασσα επιτέλους. Αυτά.

Serifis

Active Member
Reve, το ότι με το λούσιμο έφυγε δύσκολα με προβληματίζει. Ελπίζω δηλαδή μετά από καιρό να μην αυξάνει την τριχόπτωση στα σημεία που το βάζεις.

Reve

Active Member
Reve, το ότι με το λούσιμο έφυγε δύσκολα με προβληματίζει. Ελπίζω δηλαδή μετά από καιρό να μην αυξάνει την τριχόπτωση στα σημεία που το βάζεις.

Serifi και μένα με προβλημάτισε γι αυτό θα το χρησιμοποιώ μόνο σε θάλασσα - πισίνα.

johny D

New Member
Καλησπερα παιδια !

πηγα να κανω παραγγελια απο το eng.toppik.pl το οποιο ειχα δει απο εδω και δεν με αφηνει "We would like to inform you that we do not send the goods abroad because we are Polish distributor of Toppik. Please make an order by a local distributor."
Υπαρχει καμια εναλακτικη η θα το πληρωσουμε χρυσό στην Ελλαδα ?

johny D

New Member
Μου ειπανε πως μονο σε λιγους στελνουν επειδη απαγορευται κ να τους πω ενα ονομα καποιου που παραγγελνει και μου προτεινε το site μηπως κανουν μια εξαιρεση .. αν εχει καποιος την καλοσυνη να μου στειλει σε private θα με βοηθουσε..αναγκάστηκα και παρήγγειλα απο Ελλαδα το ακριβο .. αλλα θα μου χρειαστει για αλλη φορα

Παρακαλώ συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απενεργοποιήσετε τις διαφημίσεις.

tasos33

Well-Known Member
η dermamed τα χει μαμησει ολα...το μεγαλο 99 ευρω ..το το ππικ της γερμανιας το δινει 77 της πολωνισς 75...απο αλλες χωρες φν εχω δει αλλα σιγουρα θα ειναι φθηνοτερο
υγ..αυτο της ππολωνιας δν ειναι απο κει που παραγγελνουμε αλλα απο το τοππικ.pl το επισημο δηλαδη

tasos33

Well-Known Member
Μου ειπανε πως μονο σε λιγους στελνουν επειδη απαγορευται κ να τους πω ενα ονομα καποιου που παραγγελνει και μου προτεινε το site μηπως κανουν μια εξαιρεση .. αν εχει καποιος την καλοσυνη να μου στειλει σε private θα με βοηθουσε..αναγκάστηκα και παρήγγειλα απο Ελλαδα το ακριβο .. αλλα θα μου χρειαστει για αλλη φορα
ειμαι απο αυτους τους λιγους που στελνουν αν θελει καποιος ας μου στειλει..συτες τις μερες θα παραγγειλω

txc25

Member
Παρατηρεί κανείς σας διαφορά στην ποιότητα του τόπικ? Εγώ εδώ και χρόνια που παραγγέλνω δε παρατηρούσα κάτι, αλλά τον τελευταίο καιρό με αποκορύφωμα την τελευταία παρτίδα συμβαίνει το εξής: Ενώ το πατάω με το ψεκαστήρι, ελάχιστο κάθεται στα μαλλιά και το υπόλοιπο γίνεται σαν καπνός που βγάζει το τσιγάρο. Δηλαδή πέφτει κάποια ποσότητα μικρή στα μαλλιά και το υπόλοιπο το βλέπω να εξατμίζεται, είναι σαν να έχει πάρει φωτιά το κεφάλι μου εκείνη την ώρα. Απογοητεύτηκα από τη τελευταία παραγγελία μου.

giwrgos athina

Active Member
Txc25 και εμενα τα 2 τελευταια μπουκαλια τοπικ που εχω παρει(παιτνω ενα μπουκαλι ανα 2μηνο περιπου) μου κανουν το ιδιο προβλημα..Οκ καλυπτει την αραιωση αλλα νιωθω αυτο που λες οτι καπνιζει πανω απο το κεφαλι μου και εξατμιζεται..

tasos33

Well-Known Member
αυτο με το ψεκαστηρι συμβαινει κ σε μενα ειτε βαζω τοππικ απο πολωνια ειτε απο ελλαδα...με το ψεκαστηρι οντως φαινεται μια αχνα να αναδυεται και αυτο σε μενα συμβαινει πολυ καιρο..δεν θυναμαι αν αυτο γινιταν σπο την αρχη που εβαζα μα το ψεκαστηρι....πιθανες αιτιες υα μποτουσαν να ηταν η αραιωση που προχωρα...μεγαλυτερο κενο σημαινει οτι η ποσοτητα που σκαει πανω δτις τριχες δεν βρισκει πολλες τριχες και υπαρχει μια αναδευση κ φευγει ο αερας με μικροποσοτητα χασις....ε σκονης ηθελα να πω....και δεττερον να μην δουλευει καλα μετα σπο χρονια το ψεκαστηρι δδηλαδη η φουσκα να μη τρομπαρει καλα

giwrgos athina

Active Member
Εγω δεν πιστευω οτι φταιει η αραιωση που προχωραει...σε 2 μηνες ποσο ποια να καραφλιασα παραπανο??Μαλλον η παρτιδα τοπικ βγηκε ελατωματικη τι να πω..

giwrgos athina

Active Member
Απο την εταιρια στο μαρουσι μεσο τηλεφωνικης παραγκελιας και μου το φερνει σπιτι με κουριελ.

Νικολας νικ

Well-Known Member
το τελευταιο τοπικ που τελειωσα ηταν το καφε κουτι απο τη derμαμεδ, πολυ ευχαριστημενος. αυτο που μου ηρθε πριν μια βδομαδα απο την dermamed ενω ειναι η ιδια αποχρωση dark brown, ειναι σε μαυρο κουτι , καταρχας εχει μια μυρωδια που δεν θυμαμαι να ειχε το προηγουμενο στην αρχη, οπως επισης ειναι πιο χοντρος ο κοκος της σκονης, εσεις ρε παιδια το μαυρο κουτι εχετε? ή το καφε? ειμαι σιγουρος πως υπαρχει διαφορα

Μπλουζα