Reve
Active Member
2v με λές Τάσο. Έχω αρκετά μαμά μαλλιά ακόμα και δένει καλά αλλά με την θάλασσα έχω πρόβλημα.οσο μεγαλυτςερη η αραιωση τοσο πιο ευκολα φευγει
2v με λές Τάσο. Έχω αρκετά μαμά μαλλιά ακόμα και δένει καλά αλλά με την θάλασσα έχω πρόβλημα.οσο μεγαλυτςερη η αραιωση τοσο πιο ευκολα φευγει
Παρακαλώ συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απενεργοποιήσετε τις διαφημίσεις.
τοππικ...λακ δεν εχω συγκεκριμενη...απλως παιρνω την πιο δυνατη που βρισκω...αυτον τον καιρο μεχρι να τελειωσει βαζω μια της syoss...την πρασινη MAX HOLDτο τοππικ εννοείς ή το dermamed? Αν μπορείς στείλε με πμ την λακ που χρησιμοποιείς
Reve, το ότι με το λούσιμο έφυγε δύσκολα με προβληματίζει. Ελπίζω δηλαδή μετά από καιρό να μην αυξάνει την τριχόπτωση στα σημεία που το βάζεις.
ποσο καιρο κανει να ερθει ? καλα στους μισους στελνουν και στους αλλουσ μισους οχι ?πριν δεκα μερες εκανα κανονικα...το περιμενω..
Παρακαλώ συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απενεργοποιήσετε τις διαφημίσεις.
ειμαι απο αυτους τους λιγους που στελνουν αν θελει καποιος ας μου στειλει..συτες τις μερες θα παραγγειλωΜου ειπανε πως μονο σε λιγους στελνουν επειδη απαγορευται κ να τους πω ενα ονομα καποιου που παραγγελνει και μου προτεινε το site μηπως κανουν μια εξαιρεση .. αν εχει καποιος την καλοσυνη να μου στειλει σε private θα με βοηθουσε..αναγκάστηκα και παρήγγειλα απο Ελλαδα το ακριβο .. αλλα θα μου χρειαστει για αλλη φορα