tricomin kai proscar

formyhair

New Member
Καλησπερα, ειμαι πολυ προβληματισμενος σχετικα με το tricomin ...το παραγγηλα προσφατα γιατι σκεφτηκα να ξεκινησω tricomin kai proscar ως εναλλακτικη θεραπεια αντι regain γιατι δεν αντεχω το shedding....το θεμα ειναι το εξης ειναι το tricomin αυτο που λετε? Δλδ μια θεραπεια κατα της τριχωπτωσης???........Και το λεω γιατι γραφει teicomin follicle therapy spray και οτι ειναι ουσιαστικα ενα conditioner το οποιο εχει ενα triamino copper complex που βοηθαει τα μαλλια να σειχνουν πυκνοτερα και πιο υγιη. Και πισω αναφερει οτι μπορει να χρησιμποποιηθει πολλεσ φορες μεσα στην μερα....πως γινετε ενα προιον τριχωορωσης να χρησιμποποιται πολλες φορες μεσα στην μερα πρωτον, δευτερον δεν λεει πουθενα anti hairloss i regrowth η τα σχετικα που αναφερεται εσεις εδω. Τριτον εχει καποια συστατικα οπως panthenol, polyguaternium που τα εχει και ενα προιον κερατινης που εχω και το βαζω για να δειχνουν τα μαλλια πιο πυκνα και υγιη πριν τα χτενισω με λιγα λογια ενα καθορο προιον styling .......μηπως ειναι κατι τετοιο και το tricomin?............... και αν οχι πειτε μου που εσεις εχετε διαβασει οτι κανει regrwth και καταπολεμα την τριχωπτωση......γιατι πισω δεν γραφει κατι τετοιο.....επισης ειμαι μπερδεμενος το πηρα το προιον απο το σαιτ που λεγεται tricomin follicle therapy spray αλλα το δικο μου γραφει στο πλαισιο to promote visibly fuller,thicker,and healthier hair. Ενω του σαιτ achieve optimal hair growth function......δεν γινετε να πηρα αλλο αυτο πηρα γιατι εψαξα ξανα παντου στο amazon και δεν μου βγαινει κανενα που να γραφει στο τελος αυτα που λεει το δικο μου..... αυτο πηρα.....δειτε και πειτε μου αν ειναι το σωστο..www.amazon.com/Tricomin-Follicle-Therapy η διαφορα που ειδα ειναι οτι στο πλαισιο εδω αναφερει την λεξη growth ενω εμενα healthy hair..αλλα αυτο πηρα ειμαι σιγουρος δεν πηρα αλλο αλλα γιατι εμενα κατω γραφει ετσι?

Παρακαλώ συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απενεργοποιήσετε τις διαφημίσεις.

kapa

Μέλος του προσωπικού
δωσε λινκ το σκευασμα που εχεις.
παντως απο πεπτιδια χαλκου το folligen εχει μεγαλυτερη περιεκτικοτητα καλυτερη τιμη και δουλευει τέλεια αν το συνδιασεις με ενα μεγαλο derma roller http://www.hairlossgr.com/forum/thread-9569-post-129772.html#pid129772

formyhair

New Member
Για καποιο λογο δεν μπορω να στειλω λινκ το γραφω πανω κατω και στι ιντερνετ αυτο παντου βγαζει αν ψαξεις www.amazon.com tricomin Follicle Therapy Spray εμενα ενω γραφει tricomin follicle therapy spray διπλα λεει leave on contitionig booster ενω αυτο leave on treatment το παραλλογο ειναι οτι τα συστατικα ειναι ακριβως ακριβως τα ιδια...τι γινετε? Ειναι το ιδιο και αν ναι μπορω να χρησιμοποιοω regain tricomin και proscar η θα εχω shedding? Εχω χρονο 25 μερες αν ειναι να μην εχει σταματησει τι να κανω να παιρνω μονο proscar?

kapa

Μέλος του προσωπικού
formyhair είπε:
Για καποιο λογο δεν μπορω να στειλω λινκ το γραφω πανω κατω και στι ιντερνετ αυτο παντου βγαζει αν ψαξεις www.amazon.com tricomin Follicle Therapy Spray εμενα ενω γραφει tricomin follicle therapy spray διπλα λεει leave on contitionig booster ενω αυτο leave on treatment το παραλλογο ειναι οτι τα συστατικα ειναι ακριβως ακριβως τα ιδια...τι γινετε? Ειναι το ιδιο και αν ναι μπορω να χρησιμοποιοω regain tricomin και proscar η θα εχω shedding? Εχω χρονο 25 μερες αν ειναι να μην εχει σταματησει τι να κανω να παιρνω μονο proscar?

θα λες γι αυτο http://www.amazon.com/Tricomin-Solution-Follicle-Therapy-Spray/dp/B0000Y3FUI/ref=sr_1_1?ie=UTF8&qid=1407335771&sr=8-1&keywords=tricomin+Follicle+Therapy+Spray
το κλασικο tricomin
αν ειναι τοσο επειγον να μην ξεκινησει shedding το συγκεκριμενο διαστημα μην ξεκινας ακομα τιποτα απο τοπικα.
μολις περασει το διαστημα δοκιμαζεις

formyhair

New Member
Ναι αυτο ειναι.......αλλα εμενα γιατι γραφει διπλα contitionig booster ενω αυτο treatment........οκ τα σταματαω αλλα το regain που το χρησιμποποιω ηδη μια εβδομαδα τα εκανε χαλια ηδη....αν σταματησω θα γινουν καλυτερα? Επισης να παιρνω φιναστεριδη?

kapa

Μέλος του προσωπικού
formyhair είπε:
Ναι αυτο ειναι.......αλλα εμενα γιατι γραφει διπλα contitionig booster ενω αυτο treatment........οκ τα σταματαω αλλα το regain που το χρησιμποποιω ηδη μια εβδομαδα τα εκανε χαλια ηδη....αν σταματησω θα γινουν καλυτερα? Επισης να παιρνω φιναστεριδη?
δεν νομιζω να προλαβαινουν να γινουν καλυτερα σε τοσο λιγο διαστημα.
εκτος και αν εισαι τυχερος με την κορτιζονη.η οποια μονο με μινοξιδιλη μπορει να κανει καποια πραγματα σε ταχυτητα.
για την φιναστεριδη βλεποντας και κανοντας.
με μπερδευεις,γραφει shampoo?
αν οχι εχεις την λοσιον

formyhair

New Member
Κορτιζονη..???? Οχι δεν γραφει shampoo στελνω μια φωτο το δικο μου...

Και αυτο απο τι ιντερνετ που παρηγγηλα δες και πες....

Τα συστατικα ειναι τα ιδια παντως.....

Συνημμένα

• WIN_20140806_180822 (3).JPG
    WIN_20140806_180822 (3).JPG
    66.7 KB · Προβολές: 273
  • untitled.png
    untitled.png
    267 KB · Προβολές: 291

kapa

Μέλος του προσωπικού
formyhair είπε:
Κορτιζονη..???? Οχι δεν γραφει shampoo στελνω μια φωτο το δικο μου...

αυτο εινα το κλασικο tricomin,η λοσιον.
ο συνδιασμος κορτιζονης μινοξιδιλης σε παρθενο κεφαλι απο θεραπειες φυσαει σε ταχυτητα http://www.hairlossgr.com/forum/thread-3625.html
αλλα δεν ειναι δεδομενο οτι θα δουλεψει το ιδιο σε ολους,απλα δεν προκειται να σου προκαλεσει αραιωση

formyhair

New Member
Α οκ ειδες οτι γραφουν διαφορετικα στο πλαι? Αρα αν ειναι το ιδιο το χρησιμοποιω κανονικα αυτο δεν κανει shedding ετσι? Ξανακοιτα σε παρακαλω τις εικονες λενε διαφορετικα στο πλαι η πρωτη conditioning και η δευτερη treatment.......κορτιζονη που βρησκω?

kapa

Μέλος του προσωπικού
formyhair είπε:
Α οκ ειδες οτι γραφουν διαφορετικα στο πλαι? Αρα αν ειναι το ιδιο το χρησιμοποιω κανονικα αυτο δεν κανει shedding ετσι? Ξανακοιτα σε παρακαλω τις εικονες λενε διαφορετικα στο πλαι η πρωτη conditioning και η δευτερη treatment.......κορτιζονη που βρησκω?
η δραστικη ουσια ειναι τα πεπτιδια χαλκου,αν αναγραφονται στα συστατικα ειναι το ιδιο.
κορτιζονη απο το φαρμακειο της γειτονιας.
για ευκολια ζητας το υγρο butavate και ριχνεις 20ml στο μπουκαλακι της μινοξιδιλης ανακατευεις πριν απο καθε χρηση και κανεις μια εφαρμογη την ημερα απο αυτο

Παρακαλώ συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απενεργοποιήσετε τις διαφημίσεις.

formyhair

New Member
Kapa καλαησπερα....θελω να κανω μια τελευταια ερωτηση....ειπες για κορτιζονη με μινοξιδηλη οτι εχει αποτελεσματα πολυ γρηγορα...θελω να ρωτησω 1 ξερουμε σιγουρα οτι ο συνδιαδμος αυτος δεν κανει shedding? Και 2 μιλατε για λεπτυνση της επιδερμιδας... αυτο συμβαινει μονο στο κεφαλι? Η και στο προσωπο?

kapa

Μέλος του προσωπικού
formyhair είπε:
Kapa καλαησπερα....θελω να κανω μια τελευταια ερωτηση....ειπες για κορτιζονη με μινοξιδηλη οτι εχει αποτελεσματα πολυ γρηγορα...θελω να ρωτησω 1 ξερουμε σιγουρα οτι ο συνδιαδμος αυτος δεν κανει shedding? Και 2 μιλατε για λεπτυνση της επιδερμιδας... αυτο συμβαινει μονο στο κεφαλι? Η και στο προσωπο?

καλησπερα.
η κορτιζονη γενικα μειωνει την τριχοπτωση,σε εμενα αυθημερον.
λεπτυνση επιδερμιδας μονο στα σημεια εφαρμογης της κορτιζονης.
ακομα και μηνα να την χρησιμοποιεις δεν θα προλαβει να γινει κατι τετοιο

formyhair

New Member
Πρεπει δηλαδη να χρησιμοποιησω το butavete μαζι με regain η ξεχωριστα μονο του? Ρε φοβαμαι παρα πολυ το shedding.......εγω εδω και δυο χρονια δεν ειχα καθολου τρχιωπτωση η κατασταση μου ηταν στασιμη απλα λεπτιναν πολυ οι τριχες και ηθελα να ξαναρχισω θεραπεια για να δυναμωσουν αλλα και επανεκφυση ειδικα πισω ειναι χαλια τα μαλλια......με το που ξεκινησα regain πανω στην εβδομαδα γυαλισε το κεφαλι μου ειναι απιστευτο δλδ αν το χρησιμοποιησω παραπανω θα πεσουν ολα ολα τιποτα δεν θα μεινει.....δεν το αντεχω αυτο μεχρι να ξαναβγουν.....αρα κορτιζονη μονη? Η με μινιξιδιλη? Επισης η φιναστεριδη κανει shedding?

kapa

Μέλος του προσωπικού
formyhair είπε:
Πρεπει δηλαδη να χρησιμοποιησω το butavete μαζι με regain η ξεχωριστα μονο του? Ρε φοβαμαι παρα πολυ το shedding.......εγω εδω και δυο χρονια δεν ειχα καθολου τρχιωπτωση η κατασταση μου ηταν στασιμη απλα λεπτιναν πολυ οι τριχες και ηθελα να ξαναρχισω θεραπεια για να δυναμωσουν αλλα και επανεκφυση ειδικα πισω ειναι χαλια τα μαλλια......με το που ξεκινησα regain πανω στην εβδομαδα γυαλισε το κεφαλι μου ειναι απιστευτο δλδ αν το χρησιμοποιησω παραπανω θα πεσουν ολα ολα τιποτα δεν θα μεινει.....δεν το αντεχω αυτο μεχρι να ξαναβγουν.....αρα κορτιζονη μονη? Η με μινιξιδιλη? Επισης η φιναστεριδη κανει shedding?

ολες οι θεραπειες κανουν με εξαιρεση την κορτιζονη.η οποια κορτιζονη δεν ειναι θεραπεια,αλλα ενα προσωρινο push

kapa

Μέλος του προσωπικού
formyhair είπε:
Οκ το θεμα ειναι γιατι σε συνδιασμο με μινοξιδιλη και οχι μονη της?

μονη της δεν ειναι σε θεση να δωσει επανεκφυση παρα μονο σε ευκολες καταστασεις.
με μινοξιδιλη μαζι πολαπλασιαζει την ταχυτητα επανεκφυσης της μινοξιδιλης και αυξανει και τα αποτελεσματα της

formyhair

New Member
Καταλαβα......οκ θα το παρω μαλλον να δω ετσι για λιγοτερο απο μηνα......οκ και μπλοκαρει δλδ το shedding της μινοξιδηλης?

Μπλουζα