Καλησπερα, ειμαι πολυ προβληματισμενος σχετικα με το tricomin ...το παραγγηλα προσφατα γιατι σκεφτηκα να ξεκινησω tricomin kai proscar ως εναλλακτικη θεραπεια αντι regain γιατι δεν αντεχω το shedding....το θεμα ειναι το εξης ειναι το tricomin αυτο που λετε? Δλδ μια θεραπεια κατα της τριχωπτωσης???........Και το λεω γιατι γραφει teicomin follicle therapy spray και οτι ειναι ουσιαστικα ενα conditioner το οποιο εχει ενα triamino copper complex που βοηθαει τα μαλλια να σειχνουν πυκνοτερα και πιο υγιη. Και πισω αναφερει οτι μπορει να χρησιμποποιηθει πολλεσ φορες μεσα στην μερα....πως γινετε ενα προιον τριχωορωσης να χρησιμποποιται πολλες φορες μεσα στην μερα πρωτον, δευτερον δεν λεει πουθενα anti hairloss i regrowth η τα σχετικα που αναφερεται εσεις εδω. Τριτον εχει καποια συστατικα οπως panthenol, polyguaternium που τα εχει και ενα προιον κερατινης που εχω και το βαζω για να δειχνουν τα μαλλια πιο πυκνα και υγιη πριν τα χτενισω με λιγα λογια ενα καθορο προιον styling .......μηπως ειναι κατι τετοιο και το tricomin?............... και αν οχι πειτε μου που εσεις εχετε διαβασει οτι κανει regrwth και καταπολεμα την τριχωπτωση......γιατι πισω δεν γραφει κατι τετοιο.....επισης ειμαι μπερδεμενος το πηρα το προιον απο το σαιτ που λεγεται tricomin follicle therapy spray αλλα το δικο μου γραφει στο πλαισιο to promote visibly fuller,thicker,and healthier hair. Ενω του σαιτ achieve optimal hair growth function......δεν γινετε να πηρα αλλο αυτο πηρα γιατι εψαξα ξανα παντου στο amazon και δεν μου βγαινει κανενα που να γραφει στο τελος αυτα που λεει το δικο μου..... αυτο πηρα.....δειτε και πειτε μου αν ειναι το σωστο..www.amazon.com/Tricomin-Follicle-Therapy η διαφορα που ειδα ειναι οτι στο πλαισιο εδω αναφερει την λεξη growth ενω εμενα healthy hair..αλλα αυτο πηρα ειμαι σιγουρος δεν πηρα αλλο αλλα γιατι εμενα κατω γραφει ετσι?