Tulkas, FUE 4010 grafts, 6-7/08/21

Tulkas

Member
Ο aeratos τοποθετήθηκε και έδειξε το σκεπτικό του, δεν μέτρησε. Είναι 2 διαφορετικά πράγματα.
Εάν αυτό που ισχυρίζεται ο aeratos28 ισχύει, ότι δηλαδή υπάρχουν περιοχές που δεν έχουν μετρηθεί, τότε καταλήγουμε στο σίγουρο συμπέρασμα ότι η μέτρηση του makis25 ΔΕΝ μπορεί να είναι ακριβής. Προφανώς και δεν παίρνουμε απάντηση στο ποσα grafts έχουν μπει και ούτε μπορεί καποιος να δώσει απάντηση ακριβή.Άποψη μου ότι τζάμπα παιδευομαστε.

Παρακαλώ συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απενεργοποιήσετε τις διαφημίσεις.

aeratos28

Just aeratos
Δεν είναι σκεπτικό oreo αυτό που έδειξα.δεν είναι αποψη..διαπίστωση είναι την οποία κατάλαβε και ο Μάκης και το διόρθωσε.κατι δεν κατάλαβες καλά μαλλον

oreo

Well-Known Member
Με λίγα λόγια για να μην το κουράζουμε. Όταν ένα μέλος που το εμπιστεύομαστε τόσο καιρό, στις μετρήσεις βγαίνει και κάνει μια δήλωση, με πάσα επιφύλαξη, είναι θεμιτό και κάποιος άλλος με αριθμούς να επιβεβαιώσει ή να αναιρέσει το αποτέλεσμα. Ο Τυρκαλάς αποτελεί εναν πολλά υποσχόμενο γιατρό και value for money για τεράστια μερίδα εντός και εκτός φόρουμ.
Το τελευταίο που εγώ προσωπικά, θέλω να δω, είναι να υπάρχει ασυνέπεια. Για αυτό και μου αρέσει να ξεκαθαρίζονται τα πράγματα και να μην παραμένουμε στο ναι μεν, αλλά.
Μιας και δεν υποστηρίζω κανέναν γιατρό, αλλά αποτελέσματα επιτυχημένα, φαντάζομαι αυτό που γράφω να γίνεται πλήρως κατανοητό.

aeratos28

Just aeratos
Από λάθος αναγνωρισμένο από τον ίδιο που το έκανε έχουμε κουράσει το νήμα παιδιά..και συζητάτε ακόμα κάτι το οποίο εδώ και τουλάχιστον 3-4 σελίδες πίσω έχει λυθεί..

oreo

Well-Known Member
Δεν είναι σκεπτικό oreo αυτό που έδειξα.δεν είναι αποψη..διαπίστωση είναι την οποία κατάλαβε και ο Μάκης και το διόρθωσε.κατι δεν κατάλαβες καλά μαλλον
Έκανες διαπίστωση ναι, προσωπικά εξέλαβα οτι ο Μάκης περίμενε να γίνουν μετρήσεις, αλλά κομψά αποχώρησε. Αυτή είναι προσωπική τοποθετησή μου.

aeratos28

Just aeratos
Πως να γίνουν μετρήσεις ρε ορεο σε αυτές τις φωτό ?για αυτό και είπα πάλι στη φάση εκείνη 3-4-5 σελίδες πίσω,πως για να μπορεί να γίνει σωστή μέτρηση χρειάζονται φωτό καθαρές πανοραμικές ,από μπροστά από πίσω από πλάγια ώστε να φαίνεται κάθε σημείο μετά το πέρας της επέμβασης για να μπορέσουν να μετρηθούν..μετά από μέρες που έχουν φύγει τα κακαδια τι να μετρήσεις?δεν βοηθάνε οι φωτό..διαβάστε τα νήματα πριν πείτε κάτι μην κάνουμε τους παπαγάλους και επαναλαμβάνουμε τα ίδια.οτι ρωτάς έχει απαντηθεί πιο πισω

Disco

Well-Known Member
Ρε disco ball τρελιάρη, για την μέτρηση τα ίδια λέμε, τώρα, κάποιες φορές η συνιστώσες δεν είναι θετικές για να αποδοθεί.
Αυτοί που μετράνε μια χαρά μετράνε, γιατί πρωτίστως καίγεται η γούνα τους.
Προσωπικά δεν μπορώ να εμπιστευτώ κάτι χωρίς αποδείξεις και εμείς απλά βασιζόμαστε στο οτι είπε ενα μέλος. Δεν λέω οτι μετράει λάθος,(που τελικά δεν ειχε μετρήσει κ καποιες επιφάνειες + ότι ειχαν φύγει κακαδάκια) αλλά δεν ξέρω και αν μετράει σωστά. Οπότε κρατάω μια επιφύλαξη.

oreo

Well-Known Member
Πως να γίνουν μετρήσεις ρε ορεο σε αυτές τις φωτό ?για αυτό και είπα πάλι στη φάση εκείνη 3-4-5 σελίδες πίσω,πως για να μπορεί να γίνει σωστή μέτρηση χρειάζονται φωτό καθαρές πανοραμικές ,από μπροστά από πίσω από πλάγια ώστε να φαίνεται κάθε σημείο μετά το πέρας της επέμβασης για να μπορέσουν να μετρηθούν..μετά από μέρες που έχουν φύγει τα κακαδια τι να μετρήσεις?δεν βοηθάνε οι φωτό..διαβάστε τα νήματα πριν πείτε κάτι μην κάνουμε τους παπαγάλους και επαναλαμβάνουμε τα ίδια.οτι ρωτάς έχει απαντηθεί πιο πισω
Δεν ρωτάω τίποτα, το έχω διαβάσει το νήμα, άλλο λέγαμε.

oreo

Well-Known Member
Προσωπικά δεν μπορώ να εμπιστευτώ κάτι χωρίς αποδείξεις και εμείς απλά βασιζόμαστε στο οτι είπε ενα μέλος. Δεν λέω οτι μετράει λάθος,(που τελικά δεν ειχε μετρήσει κ καποιες επιφάνειες + ότι πιθανον να ειχαν φύγει κακαδάκια) αλλά δεν ξέρω και αν μετράει σωστά. Οπότε κρατάω μια επιφύλαξη.
Πάντα με επιφύλαξη, ακριβώς.

aeratos28

Just aeratos
Προφανώς και η προσωπική τοποθέτηση σου για το θέμα νομίζω δεν έχει βάση..αν νομίζεις πως ο Μάκης αποχώρησε κομψά γτ περίμενε μετρήσεις από εμένα μάλλον κανείς λάθος..ας απαντήσει ο Μάκης ο ίδιος σε αυτό..αυτό που είχα πει τότε και δεύτερη φορά πριν και τρίτη τώρα είναι πως χωρίς φωτό από την ημέρα της επέμβασης πανοραμικές μπρος πίσω πλαγιές δεν μπορεί να γίνει καμία αξιόπιστη μέτρηση ..πλέον είναι αργά και δυστυχώς δεν γίνεται..η εικόνα όμως έστω αυτές τις 2-3 που έβαλε ο tulkas,αντιπροσωπεύουν τα 4k grafts συνολικά.

Παρακαλώ συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απενεργοποιήσετε τις διαφημίσεις.

vlafo

Well-Known Member
Πάντως η αίσθηση και η δική μου είναι πως ο Μάκης για κάποιο λόγο που τον πείραξε,αποχώρησε πολύ κομψά.
Και το πιο πιθανό να μην κάνω λάθος

Gianney

Well-Known Member
Δεν είναι κοροιδευτικό είναι λάθος παντελώς και όσο προσπαθεί να πείσει τόσο αυτοεκτίθεται.
Δεν έχω να αποδείξω τίποτα και σε κανένα και δεν χρωστάω απολύτως τίποτα και πουθενά.
Έχω προκαλέσει όποιος θέλει και αμφισβητεί,να μου δείξει ένα αποτέλεσμα ίδιο case με το δικό μου,που αντί για 3000g(που αμφισβητουνται ότι μπήκανε τόσα)π.χ μπήκανε 2300-2400g και είναι ακριβώς έτσι.
Ίδιο όμως έτσι?
Ψάξτε στα ytubia να βρείτε και να ποστάρετε.
Ανοιχτός είμαι.
Νομίζω έτσι δεν θα γίνει δουλεια γιατί θα μπλέξουμε με άλλα πχ ο άλλος έχει πιο χοντρή τρίχα,ο άλλος μεγαλύτερη επιφάνεια κτλ για αυτό ας μας πει ο @CVIAL που είναι και ακριβής στις μετρήσεις του ξανά την γνώμη του για τα χαμένα grafts

aeratos28

Just aeratos
Αν πειραχτηκε ο Μάκης από κάτι η από εμένα ,αν είπα κάτι απότομα και τον πείραξε ,να βγει να το πει και να του ζητήσω συγνώμη ..καμία πρόθεση να τον θίξω δεν είχα..μια ιντερνετική παρέα είμαστε παιδιά .ούτε φαγωμαρες ούτε τπτ.

oreo

Well-Known Member
Αν πειραχτηκε ο Μάκης από κάτι η από εμένα ,αν είπα κάτι απότομα και τον πείραξε ,να βγει να το πει και να του ζητήσω συγνώμη ..καμία πρόθεση να τον θίξω δεν είχα..μια ιντερνετική παρέα είμαστε παιδιά .ούτε φαγωμαρες ούτε τπτ.
Ρε αεράτε χααχαχααχαααχααχ , δεν είπε κανένας οτι περίμενε να κάτσεις εσύ να μετρήσεις. έκανες μια διαπίστωση, καλώς την έκανες. Πάπαλα, αυτό ήταν :cool:

vlafo

Well-Known Member
Δε νομίζω αεράτε προσωπικά με σένα.
Εκτιμώ πως ηταν σίγουρος για αυτά που μέτρησε και επειδή αμφισβητήθηκε για κάποιο λόγο,φυσικά επεξηγήθηκε τι ακριβώς δεν μετριούνταν,κάπως θίχτηκε δεν μπορώ αλλιώς να το πω.
Γενικά γιατί μπήκαν και άλλοι στο παιχνίδι.

aeratos28

Just aeratos
Έλα μωρέ θίχτηκε τώρα σιγά..εμένα με έβριζε και με βριζει το μισό φόρουμ (μπορεί και παραπάνω) και δεν μασάω ούτε θίγομαι.σιγα..μακη γύρνα πίσω η έστω τηλεφώνα.

witcher

Well-Known Member
εγώ αυτό που συμπέρανα είναι ότι για να ποστάρουμε κάτι τέτοιο π.χ. μέτρημα αριθμού grafts θα πρέπει να ειμαστε 110% σίγουροι ότι μπορούμε να το κάνουμε σωστά και έχουμε τα μέσα (πολύ καθαρές και υψηλής ανάλυσης φωτογραφίες όλης της επιφάνειας και ίσως κ κάποιο πρόγραμμα), αλλιώς το μόνο που θα καταφέρουμε θα είναι να δημιουργήσουμε ίντριγκες και πιθανον να πετάμε αθελα μας λάσπη προς εναν γιατρό , δίνοντας και τροφή σε διάφορους να αμφισβητήσουν που έψαχναν ευκαιρία.

vlafo

Well-Known Member
Νομίζω έτσι δεν θα γίνει δουλεια γιατί θα μπλέξουμε με άλλα πχ ο άλλος έχει πιο χοντρή τρίχα,ο άλλος μεγαλύτερη επιφάνεια κτλ για αυτό ας μας πει ο @CVIAL που είναι και ακριβής στις μετρήσεις του ξανά την γνώμη του για τα χαμένα grafts
Ρε συ Gianney
Τι καλείς τον Cvial να μιλήσει.
Τα έχει πει και έχει ξαναπεί την άποψη του.
Τι επαναλαμβάνεις συνέχεια τα ίδια και τα ίδια.
Διάβασε την να δεις.

vlafo

Well-Known Member
Έλα μωρέ θίχτηκε τώρα σιγά..εμένα με έβριζε και με βριζει το μισό φόρουμ (μπορεί και παραπάνω) και δεν μασάω ούτε θίγομαι.σιγα..μακη γύρνα πίσω η έστω τηλεφώνα.
Δεν είναι όλοι σκληρόπετσοι σαν και εσένα. :)
Έχει και ευαίσθητα αγόρια.

Μπλουζα