Tulkas, FUE 4010 grafts, 6-7/08/21

aeratos28

Just aeratos
Witcher το είπες αυτό και στον Μάκη?
εγώ αυτό που συμπέρανα είναι ότι για να ποστάρουμε κάτι τέτοιο π.χ. μέτρημα αριθμού grafts θα πρέπει να ειμαστε 110% σίγουροι ότι μπορούμε να το κάνουμε σωστά και έχουμε τα μέσα (πολύ καθαρές και υψηλής ανάλυσης φωτογραφίες όλης της επιφάνειας και ίσως κ κάποιο πρόγραμμα), αλλιώς το μόνο που θα καταφέρουμε θα είναι να δημιουργήσουμε ίντριγκες και πιθανον να πετάμε αθελα μας λάσπη προς εναν γιατρό , δίνοντας και τροφή σε διάφορους να αμφισβητήσουν.

Παρακαλώ συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απενεργοποιήσετε τις διαφημίσεις.

Gianney

Well-Known Member
Ρε συ Gianney
Τι καλείς τον Cvial να μιλήσει.
Τα έχει πει και έχει ξαναπεί την άποψη του.
Τι επαναλαμβάνεις συνέχεια τα ίδια και τα ίδια.
Διάβασε την να δεις.
Ναι συμφωνώ φίλε Vlafo , καταλήγουμε στο συμπέρασμα ότι χάθηκαν 500-800 εκεί.

vlafo

Well-Known Member
Όχι ρε φίλε αυτό είναι δικό σου αυθαίρετο συμπέρασμα.
Ζήτησες τη γνώμη του Cvial.
Την έχει παραθέσει.
Τη διάβασες ποτέ η κάνεις την πειθία?
Και αν όχι μην περιμένεις να στην πω.

aeratos28

Just aeratos
Την επόμενη φορά ,επειδή έχεις κολλήσει και λες κάτι συνέχεια..περιμένω να δω τις μετρήσεις σου και την ανάλυση σου ώστε να μου αποδείξεις ότι όντως χάθηκαν τα grafts gianney
Ναι συμφωνώ φίλε Vlafo , καταλήγουμε στο συμπέρασμα ότι χάθηκαν 500-800 εκεί.

Gianney

Well-Known Member
Όχι ρε φίλε αυτό είναι δικό σου αυθαίρετο συμπέρασμα.
Ζήτησες τη γνώμη του Cvial.
Την έχει παραθέσει.
Τη διάβασες ποτέ η κάνεις την πειθία?
Και αν όχι μην περιμένεις να στην πω.
Στείλε μου σελίδα γιατί στο νήμα σου έχω χαθεί

Gianney

Well-Known Member
Την επόμενη φορά ,επειδή έχεις κολλήσει και λες κάτι συνέχεια..περιμένω να δω τις μετρήσεις σου και την ανάλυση σου ώστε να μου αποδείξεις ότι όντως χάθηκαν τα grafts gianney
Να σου πω την ικανότητα του mike δεν την έχω ,ούτε την εμπειρία κάποιων αλλά με αυτά που είδα από αλλά εμπειρα μέλη και με τις μετρήσεις ξαναλέω μετρήσεις που δεν βγαίνουν και βάζοντας την δική μου κρίση , συμφωνώ με αυτούς και επίσης μιλάμε για σημαντικό ζήτημα και όχι της πλάκας,αλλά εσύ θα το καταλάβεις αν έχεις ανάγκη μέχρι και 500 πχ gtafts και δεις ότι δεν βγαίνουν τα κουκιά και ...τι θα γίνει

alex7

Well-Known Member
Να σου πω την ικανότητα του mike δεν την έχω ,ούτε την εμπειρία κάποιων αλλά με αυτά που είδα από αλλά εμπειρα μέλη και με τις μετρήσεις ξαναλέω μετρήσεις που δεν βγαίνουν και βάζοντας την δική μου κρίση , συμφωνώ με αυτούς και επίσης μιλάμε για σημαντικό ζήτημα και όχι της πλάκας,αλλά εσύ θα το καταλάβεις αν έχεις ανάγκη μέχρι και 500 πχ gtafts και δεις ότι δεν βγαίνουν τα κουκιά και ...τι θα γίνει
Έχεις μεγάλη επιμονή εσυ .Αν είχες γουρούνι θα το έσκασες

aeratos28

Just aeratos
Συγκεκριμένα μιλάμε .
Λες με σιγουριά ότι λείπουν 800 από τον vlafo..από που που προκύπτει?ανάλυσε μου.

Παρακαλώ συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απενεργοποιήσετε τις διαφημίσεις.

nick90

Well-Known Member
έτσι έψαχνε και ο xristos87 τα grafts του vlafo και το επαναλάμβανε συνεχώς :p

aeratos28

Just aeratos
Για ποιες μετρήσεις καταρχήν μιλάς?έγιναν μετρήσεις στον vlafo από φωτό που να δείχνουν όλη την επιφάνεια μπρος πίσω από την μέρα της επέμβασης?οι αυτές οι μετρήσεις έγιναν μετά από μέρες?ας ξεκινήσουμε από αυτό..γτ έχω κουραστεί με αυτό το παραμύθι άκουσα κάτι άκουσα να λένε κτλ κτλ

Neverwinter

Active Member
Πιο εύκολα είναι να μετρήσεις τις τρύπες από την δότρια ή τα grafs στην λήπτρια ; Γιατί έχω κάτι πεντακάθαρες φωτό αμέσως μετά την επέμβαση που φαίνεται το σουρωτήρι μου και αν τις μετρήσετε σωστά μήπως σας φύγει η φοβία που έχετε ;

Ααα και κάτι που ξέχασα … έχω φωτογραφία το πιατάκι από την κλινική δεν το έβγαλα εγώ το έβγαλε η κλινική και μου το έστειλε , ποιος μπορεί να τα μετρήσει ή ποιος έχει κάνει μεταμόσχευση σε κλινική που να του στέλνει φωτο και το πιατάκι με τα μοσχεύματα , τραβηγμένη η φωτό μπροστά μου έτσι ;

aeratos28

Just aeratos
Το θέμα ξέρεις ποιο είναι και με φουντώνουν ??ότι το έχουν σίγουρο ότι χάθηκαν..εδώ λέμε δεν έχει γίνει σωστή εξαρχής η διαδικασία για να μετρηθουν τα grafts και ότι εύκολα μπορεί να είναι όλα λάθος αυτά που λέγονται και δεν λένε να το καταλάβουν..όπως και στο παλικάρι που άνοιξε νήμα ως μη ικανοποιημένος του αναστ..έχει προκύψει ένα θέμα αλλά δεν είδα να αναφέρεται κανείς εκεί και να μιλάει με σιγουριά για το αν μπήκαν η όχι τα grafts που έχουν κανονιστεί..αλλά νούμερα βγαίνουν εντελώς ..και εγώ ,αν δεις gianney ,δεν έχω πει κάτι,παρόλο ότι έχω την (κόντρα) με τον Ντοκ,γτ πιστεύω πως και εκεί δεν μπορούν να βγουν εύκολα συμπεράσματα για το πόσα μπήκαν με φωτό σαν αυτές που έβαλε.

Ronaldo

Well-Known Member
Το θέμα ξέρεις ποιο είναι και με φουντώνουν ??ότι το έχουν σίγουρο ότι χάθηκαν..εδώ λέμε δεν έχει γίνει σωστή εξαρχής η διαδικασία για να μετρηθουν τα grafts και ότι εύκολα μπορεί να είναι όλα λάθος αυτά που λέγονται και δεν λένε να το καταλάβουν..όπως και στο παλικάρι που άνοιξε νήμα ως μη ικανοποιημένος του αναστ..έχει προκύψει ένα θέμα αλλά δεν είδα να αναφέρεται κανείς εκεί και να μιλάει με σιγουριά για το αν μπήκαν η όχι τα grafts που έχουν κανονιστεί..αλλά νούμερα βγαίνουν εντελώς ..και εγώ ,αν δεις gianney ,δεν έχω πει κάτι,παρόλο ότι έχω την (κόντρα) με τον Ντοκ,γτ πιστεύω πως και εκεί δεν μπορούν να βγουν εύκολα συμπεράσματα για το πόσα μπήκαν με φωτό σαν αυτές που έβαλε.
Tο εχω και εγώ απορία αυτό. Όπως στο παράδειγμα του jacksmith που δήλωνε απογοητευμένο το παλικάρι με το αποτέλεσμα και τις ουλές του. Δεν ειδα να μετράει κανείς εκεί ούτε να αμφισβητήσουν ούτε τίποτα που δεν έβγαιναν τα νούμερα, τους πιάνει ο καημός και τον ενδιαφέρον στον Τυρκαλά, και στον Αναστασάκη κάνουν πως δεν τα βλέπουν εσκεμμένα είτε φοβούνται να μιλήσουν....εκεί δηλαδη που θα πρέπει να τον υπεραναλύσεις γιατί μιλάει για barcelones κτλπ σιωπούν...

aeratos28

Just aeratos
Εγώ αν δεν γίνει η μέτρηση με φωτό από την ημέρα τοποθέτησης ,έχω επιφυλάξεις..και για το περιστατικό του αναστ έχω επιφυλάξεις για αυτό και δεν ξεκίνησα να λέω διάφορα..δεν γίνεται εύκολα μέτρηση..ειδικά με φωτό μετά από μέρες πολλές..και εκεί πιστεύω κάτι παρόμοιο έχει γίνει.

Ronaldo

Well-Known Member
Εγώ αν δεν γίνει η μέτρηση με φωτό από την ημέρα τοποθέτησης ,έχω επιφυλάξεις..και για το περιστατικό του αναστ έχω επιφυλάξεις για αυτό και δεν ξεκίνησα να λέω διάφορα..δεν γίνεται εύκολα μέτρηση..ειδικά με φωτό μετά από μέρες πολλές..και εκεί πιστεύω κάτι παρόμοιο έχει γίνει.
ε ναι σίγουρα πρέπει να ειναι πεντακάθαρη η φώτο από όλη την επιφάνεια και από τη μέρα της τοποθέτησης...στου jacksmith είχε κιόλας πανοραμική από τη μέρα της τοποθέτησης από την κλινική αλλα κ παλι έχανε σε κάποια σημεία σε καθαρότητα. Και εγώ γι'αυτο δεν μπήκα στη διαδικασία να σχολιάσω περεταίρω...

Μπλουζα