Αν ξέρεις κάτι πες το και εσυ .Όλο αυτιά ειμαστεΚάτσε να κλείσω πρώτα χρόνο από την πρώτη και μετά θα την κάνω την 2η...αν έχω τα λεφτά αλλιώς θα πάω αλλού δεν με περιορίζουν οι επιλογές μου....εσύ να μας πεις για τους βαλτούς? Εγώ νικόλα μου ξέρω ότι οι μπηχτές αυτές δεν παιρνάνε σε μένα γιατί εγώ χέστηκα για τον αναστασάκη και τον κάθε αναστασάκη...λες και αμά βρει πελάτες από εδώ εγώ θα κερδίσω κάτι ή κόπτομαι για την πελατεία του καθενός...άλλοι το κάνουν...ξέρεις nick μου εσύ....πάμε για καφέ με σταυρούλα και κερνάω εγώ...και αν μας φέρουν λιγότερα καλαμάκια δεν θα τα μετρήσουμε αλλά θα περιμένουμε να δούμε την γεύση του.... η κριτική καλόπιστα θα συνεχίσει είτε λέγεται Τυρκάλας είτε baiden.. βαρεθήκα προσωπικά να μπαίνω και να βλέπω για βαλτούς και άλλους, χωρίς να έχετε τα .... να τους κατονομάσετε....όταν θα το κάνεις τότε είμαι εδώ να μιλήσουμε για ότι θες...
Το punch φίλε όπως σου έγραψα και σε απάντηση σε προηγούμενο post δεν πρόκειται ούτε να ξεκαθαριστεί ούτε να αναλυθεί εκτενώς .Είναι μυστικό του κάθε γιατρού γιατί εκεί στηρίζεται όλη η επιτυχία της δουλειάς του .Θα μείνει μυστικό άσχετα με το τι θα ειπωθεί εδώ στο φόρουμΘα συμφωνήσω απόλυτα για το VFM. Τα μόνα ερωτηματικά μου είναι το μέγεθος punch (για 3-4τριχα ΟΚ για 1-2 τριχα είναι μεγάλο) και για το θέμα της διαφοράς αριθμού graft (δηλωθέντα-μετρηθέντα). Καλό θα ήταν κάποια στιγμή αυτά να διευκρινιστούν. Τώρα για το «θα τον φάνε», δεν νομίζω γιατί αν συνεχίσει να φέρνει καλά αποτελέσματα σε λογικές τιμές δεν υπάρχει περίπτωση. Όσοι ασχολούνται με το «σπορ» και μελετάνε γιατρούς δεν επηρεάζονται από την «πιάτσα».