Tulkas, FUE 4010 grafts, 6-7/08/21

alex7

Well-Known Member
Κάτσε να κλείσω πρώτα χρόνο από την πρώτη και μετά θα την κάνω την 2η...αν έχω τα λεφτά αλλιώς θα πάω αλλού δεν με περιορίζουν οι επιλογές μου....εσύ να μας πεις για τους βαλτούς? Εγώ νικόλα μου ξέρω ότι οι μπηχτές αυτές δεν παιρνάνε σε μένα γιατί εγώ χέστηκα για τον αναστασάκη και τον κάθε αναστασάκη...λες και αμά βρει πελάτες από εδώ εγώ θα κερδίσω κάτι ή κόπτομαι για την πελατεία του καθενός...άλλοι το κάνουν...ξέρεις nick μου εσύ....πάμε για καφέ με σταυρούλα και κερνάω εγώ...και αν μας φέρουν λιγότερα καλαμάκια δεν θα τα μετρήσουμε αλλά θα περιμένουμε να δούμε την γεύση του.... η κριτική καλόπιστα θα συνεχίσει είτε λέγεται Τυρκάλας είτε baiden.. βαρεθήκα προσωπικά να μπαίνω και να βλέπω για βαλτούς και άλλους, χωρίς να έχετε τα .... να τους κατονομάσετε....όταν θα το κάνεις τότε είμαι εδώ να μιλήσουμε για ότι θες...
Αν ξέρεις κάτι πες το και εσυ .Όλο αυτιά ειμαστε
Θα συμφωνήσω απόλυτα για το VFM. Τα μόνα ερωτηματικά μου είναι το μέγεθος punch (για 3-4τριχα ΟΚ για 1-2 τριχα είναι μεγάλο) και για το θέμα της διαφοράς αριθμού graft (δηλωθέντα-μετρηθέντα). Καλό θα ήταν κάποια στιγμή αυτά να διευκρινιστούν. Τώρα για το «θα τον φάνε», δεν νομίζω γιατί αν συνεχίσει να φέρνει καλά αποτελέσματα σε λογικές τιμές δεν υπάρχει περίπτωση. Όσοι ασχολούνται με το «σπορ» και μελετάνε γιατρούς δεν επηρεάζονται από την «πιάτσα».
Το punch φίλε όπως σου έγραψα και σε απάντηση σε προηγούμενο post δεν πρόκειται ούτε να ξεκαθαριστεί ούτε να αναλυθεί εκτενώς .Είναι μυστικό του κάθε γιατρού γιατί εκεί στηρίζεται όλη η επιτυχία της δουλειάς του .Θα μείνει μυστικό άσχετα με το τι θα ειπωθεί εδώ στο φόρουμ

Παρακαλώ συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απενεργοποιήσετε τις διαφημίσεις.

aeratos28

Just aeratos
Εγώ bobby αυτό που βλέπω είναι πως είναι π@π@ριες αυτά που λέγονται ..και στο θέμα με τον vlafo ,βρες μου ένα αποτέλεσμα παρόμοιο σε α ζώνη με λιγότερα από 2500 grafts..γτ έτσι λένε,ότι είναι 2500 τα grafts που έχουν μπει.η εικόνα η τωρινή του vlafo,ταιριάζει στα νούμερα που ακούστηκαν εξαρχής..και δεν πάω να δικαιολογήσω κανέναν..και στο νήμα του jacksmith αν συνεχιστεί (πράγμα που δεν το βλέπω καν) τα ίδια θα πω,εκτός αν έχουμε φωτό οι οποίες επιτρέπουν μέτρηση συνολική.
Δεν ξέρω φίλε μου air, ούτε έχω κάνει ούτε έχω σε γνώση μου τέτοιες μετρήσεις. Απλά όταν πχ λέει στο νήμα ότι μπήκαν πχ 4500 αλλά από τις μετρήσεις δεν φαίνεται αυτό, τότε υποθέτω ότι ή δεν τα μετρήσαμε σωστά στην εξαγωγή (κανένα πρόβλημα τότε) ή στα graft που βγήκαν (4500) υπήρχε αριθμός (πόσα δεν ξέρω) που δεν μπήκαν γιατί προφανώς ήταν μερικώς ή ολικώς transected (εδώ υπάρχει θέμα). Υποθέσεις κάνω και εγώ. Δεν στέκομαι στο νήνα του φίλου μας εδώ, πιο πολύ με είχε προβληματίσει το νήμα του vlafo που έκανε αναλυτικές μετρήσεις ο CVIAL. Έδω οι φωτο δεν προσφέρονται για κάτι τέτοιο. Αν δεν απατώμαι βέβαια είναι το τρίτο περιστατικό που υπάρχει αμφιβολία για τον αριθμό. Απλά εκφράζω την ανησυχία μου γιατί τα άτιμα τα graft είναι πεπερασμένα, αν ήταν άπειρα δεν θα ασχολουμουν.

nick90

Well-Known Member
Κάτσε να κλείσω πρώτα χρόνο από την πρώτη και μετά θα την κάνω την 2η...αν έχω τα λεφτά αλλιώς θα πάω αλλού δεν με περιορίζουν οι επιλογές μου....εσύ να μας πεις για τους βαλτούς? Εγώ νικόλα μου ξέρω ότι οι μπηχτές αυτές δεν παιρνάνε σε μένα γιατί εγώ χέστηκα για τον αναστασάκη και τον κάθε αναστασάκη...λες και αμά βρει πελάτες από εδώ εγώ θα κερδίσω κάτι ή κόπτομαι για την πελατεία του καθενός...άλλοι το κάνουν...ξέρεις nick μου εσύ....πάμε για καφέ με σταυρούλα και κερνάω εγώ...και αν μας φέρουν λιγότερα καλαμάκια δεν θα τα μετρήσουμε αλλά θα περιμένουμε να δούμε την γεύση του.... η κριτική καλόπιστα θα συνεχίσει είτε λέγεται Τυρκάλας είτε baiden.. βαρεθήκα προσωπικά να μπαίνω και να βλέπω για βαλτούς και άλλους, χωρίς να έχετε τα .... να τους κατονομάσετε....όταν θα το κάνεις τότε είμαι εδώ να μιλήσουμε για ότι θες...
Χαίρομαι για σένα φίλε μου. Απλά είχες πει ότι έκλεισες και την δεύτερη επέμβαση μαζί του, όχι ότι απλά το σκέφτεσαι να κάνεις. Κοίταξε mike όταν μπεις δεύτερη μαζί του θα σου κάνει καλύτερη τιμή πιστεύω. Οπότε λογικά θα βρεις τα λεφτά. Τώρα που είσαι και ενεργός στο φόρουμ, θα έχεις και άλλη αντιμετώπιση πιστεύω καθώς ο γιατρός το παρακολουθεί γενικά και ξέρει ποιοι τον στηρίζουν από εδώ μέσα. Οπότε ίσως μετρήσει αυτό στο ποσό της επέμβασης και σου κάνει καλή τιμή. Ίδωμεν.
Και εγώ πιστεύω θα πρέπει να γίνεται κριτική προς όλους και δεν θα πρέπει να υπάρχουν υποστηρικτές κλινικών. Εγώ ουδεμία σχέση έχω με κανένα γιατρό, και ούτε έχω κάνει κάποια επέμβαση και δεν έχω κανένα συμφέρον ούτε υποστηρίζω κανέναν. Άλλοι ίσως να υποστηρίζουν γιατρούς για να πάρουν δωράκι σε δεύτερη επέμβαση με τον γιατρό τους και επεμβαίνουν να αντιμετωπίσουν και την πέφτουν σε όσους κάνουν κριτική σε αναστασάκη και νοιάζονται τόσο πολύ για τα μετρήσεις σε περιστατικά άλλων γιατρών ενώ στον δικό τους που έκαναν επέμβαση ούτε που τους νοιάζει. Ξέρεις mike μου εσύ....

Τελευταία επεξεργασία:

CVIAL

Moderator
Μέλος του προσωπικού
Αεράτε μην έχεις 2 μέτρα και 2 σταθμά. Πολύ σωστά λες ότι δεν μπορούμε να βγάλουμε συμπέρασμα από φωτό θολές και όταν δεν έχουν γίνει μετρήσεις, εισαγωγές, εξαγωγές, κλπ, κλπ. Τώρα λες ότι η εικόνα του τωρινή εικόνα του Vlafo συνάδει με τα δηλωθέντα graft και φέρτε μας ένα αποτέλεσμα παρόμοιο με 2500g που να έγινε έτσι. Αυτό και αν είναι μπακαλίστικο. Έβαλε κάποιος ένα με 2500g, καλύτερο αποτέλεσμα και είπατε δεν είναι παρόμοιο. Γιατί δεν είναι παρόμοιο; Το μέτρησε κανείς; Τα 5 εκατοστά τα χάνεις για πλάκα με το μάτι αν δεν τα μετρήσεις.

Μην πέφτεις και εσύ στην ανάποδη λούμπα. Το ότι έγινε ένα εμφανέστατο λάθος δεν σημαίνει ότι ούτε ο Τυρκάλας το κάνει συστηματικά, ούτε ότι το κάνει πονηρά. Το ότι κάποιοι προσπαθούν να απαξιώσουν τον γιατρό λέγοντας ότι «χάνει» graft με βρίσκει ριζικά αντίθετο. Αντίθετο επίσης με βρίσκει και η προσπάθεια υπεράσπισης για κάτι που έχει αναλυθεί και έχει αποδειχθεί με νούμερα καιρό τώρα.

Τελευταία επεξεργασία:

Stratos

Well-Known Member
Η κλινικη εχει δωσει τα διαπιστευτηρια της με ωραια αποτελέσματα σε λογικη τιμη και εσεις αντι να κανετε μπανια πινοντας ποτά και φλερταροντας με το ωραιο φυλο εχοντας φουλ μαλλι, καθεστε και μετρατε με τον μεγεθυντικο φακο αν εβαλε ακριβως οσα δηλωσε ή αν εκλεψε κανενα graft..

witcher

Well-Known Member
Η αλήθεια είναι ότι αυτό που κάνει ο Τυρκαλας δεν αρέσει. Τι εννοώ;

Πολύ χαμηλές τιμές και δεν θα πω «πολύ καλά», θα πω για την οικονομία της συζήτησης “σκέτο” καλά αποτελέσματα. Μιλώντας με ένα εξαιρετικά γνωστό πλαστικό χειρουργό στην Αθήνα για την περίπτωση του Τυρκαλα αυτό που απάντησε ηταν “θα τον φάνε”. Γιατί καλώς η καλώς έχει τόσο μεγάλη διαφορά στο λόγο value for money από τον δεύτερο που “χαλάει τη πιάτσα”.
Σίγουρα δεν αρέσει αυτό σε κάποιους να υπάρχει αξιόλογη κλινική σε λογικές τιμες, γιατί χάνουν πελάτες. Αλλά δεν θα πρέπει να τον νοιάζει τον Τυρκαλά αυτό, καθώς το πρόβλημα δεν το έχει ο Τυρκαλάς αλλά ο ανταγωνιστής με την υψηλή τιμή, που χάνει πελάτες.

mike1988

Active Member
Χαίρομαι για σένα φίλε μου. Απλά είχες πει ότι έκλεισες και την δεύτερη επέμβαση μαζί του, όχι ότι απλά το σκέφτεσαι να κάνεις. Κοίταξε mike όταν μπεις δεύτερη μαζί του θα σου κάνει καλύτερη τιμή πιστεύω. Οπότε λογικά θα βρεις τα λεφτά. Τώρα που είσαι και ενεργός στο φόρουμ, θα έχεις και άλλη αντιμετώπιση πιστεύω καθώς ο γιατρός το παρακολουθεί γενικά και ξέρει ποιοι τον στηρίζουν από εδώ μέσα. Οπότε ίσως μετρήσει αυτό στο ποσό της επέμβασης και σου κάνει καλή τιμή. Ίδωμεν.
Και εγώ πιστεύω θα πρέπει να γίνεται κριτική προς όλους και δεν θα πρέπει να υπάρχουν υποστηρικτές κλινικών. Εγώ ουδεμία σχέση έχω με κανένα γιατρό, και ούτε έχω κάνει κάποια επέμβαση και δεν έχω κανένα συμφέρον ούτε υποστηρίζω κανέναν. Άλλοι ίσως να υποστηρίζουν γιατρούς για να πάρουν δωράκι σε δεύτερη επέμβαση με τον γιατρό τους και επεμβαίνουν να αντιμετωπίσουν και την πέφτουν σε όσους κάνουν κριτική σε αναστασάκη και νοιάζονται τόσο πολύ για τα μετρήσεις σε περιστατικά άλλων γιατρών ενώ στον δικό τους που έκαναν επέμβαση ούτε που τους νοιάζει. Ξέρεις mike μου εσύ....
Επειδή λες συνέχεια μαλακίες .... δεν θα κρατήσω για σένα το political correct... δεν σου αξίζει κιόλας... δες τι απάντησα στο φίλο @vlafo όταν με ρώτησε πότε θα κάνω παρουσίαση...του είπα δεν κάνω γιατί θέλω να μην έχω οικονομικές παρτίδες με κανέναν παρά μόνο αν τελειώσω....σε προκαλώ φίλε μου να πεις αν σαν μέλος έχω (τον λίγο καιρό που είμαι στηρίξει κάποιον) . Ρίχνε λάσπη αλλά εγώ καλέ μου φίλε δεν έχω ανάγκη ΚΑΝΕΝΑΝ για εκπτώσεις με 5700€ που έδωσα για 2500 grafts έκανα σε άλλους 2 επεμβάσεις :p ;) ... Μην μιλάς ξανά για μένα γιατί δεν έχεις τα....άντερα να βρεις ένα μήνυμα μου που να προμοτάρω κανέναν...Επίσης το έχω ξαναπει αναμένω πως και πως να μου την κάνει δώρο την 2η επέμβαση και θα γράψω διθυράμβους ...το ίδιο και αν μου κάνει πρόταση ο τυρκαλάς....φέρε με σε επαφή ...ξέρεις εσύ....

nick90

Well-Known Member
Επειδή λες συνέχεια μαλακίες .... δεν θα κρατήσω για σένα το political correct... δεν σου αξίζει κιόλας... δες τι απάντησα στο φίλο @vlafo όταν με ρώτησε πότε θα κάνω παρουσίαση...του είπα δεν κάνω γιατί θέλω να μην έχω οικονομικές παρτίδες με κανέναν παρά μόνο αν τελειώσω....σε προκαλώ φίλε μου να πεις αν σαν μέλος έχω (τον λίγο καιρό που είμαι στηρίξει κάποιον) . Ρίχνε λάσπη αλλά εγώ καλέ μου φίλε δεν έχω ανάγκη ΚΑΝΕΝΑΝ για εκπτώσεις με 5700€ που έδωσα για 2500 grafts έκανα σε άλλους 2 επεμβάσεις :p ;) ... Μην μιλάς ξανά για μένα γιατί δεν έχεις τα....άντερα να βρεις ένα μήνυμα μου που να προμοτάρω κανέναν...Επίσης το έχω ξαναπει αναμένω πως και πως να μου την κάνει δώρο την 2η επέμβαση και θα γράψω διθυράμβους ...το ίδιο και αν μου κάνει πρόταση ο τυρκαλάς....φέρε με σε επαφή ...ξέρεις εσύ....
Μαλακίες δεν λέω. Απλά δεν σε συμφέρει να ακούγονται αυτά που λέω γιατί εκτίθεσαι. Δεν κάνεις και τίποτα αλλο βασικά. Χώνεσαι σε όλα τα θέματα που έχουν σχέση με αναστασάκη για να τον υποστηρίξεις αλλά και να κατηγορήσεις ως κολλημένους και διάφορα άλλα τα μέλη που κάνουν κριτική στον Αναστασάκη ώστε να τους κάνεις να σωπάσουν και να μη κάνουν κριτική στον γιατρό σου. Φίλε θα λέω αυτό που πιστεύω. Τέτοιες συμπεριφορές σαν την δική σου κρύβουν διάφορα κίνητρα. Εύχομαι τουλάχιστον να σου έχει κάνει έκπτωση ο γιατρός σου και μη πάνε τζάμπα οι κόποι σου εδώ μέσα, γιατί κρίμα ειναι τόσο αγώνα που κάνεις. Πριν μας έλεγες οτι έκλεισες επέμβαση, αρα θα υπαρχει και συνεννόηση για το οικονομικο και τωρα μας λες "α δεν ξερω που θα κανω κτλπ"....Προσπαθεις να τα μπαλώσεις για να μη φαίνεται ότι έχεις σχέση με τον γιατρό...άστο φίλε μου δεν το σώζεις.. ;)

mike1988

Active Member
Μαλακίες δεν λέω. Απλά δεν σε συμφέρει να ακούγονται αυτά που λέω γιατί εκτίθεσαι. Δεν κάνεις και τίποτα αλλο. Χώνεσαι σε όλα τα θέματα που έχουν σχέση με αναστασάκη για να τον υποστηρίξεις αλλά και να κατηγορήσεις ως κολλήμένους και διάφορα άλλα τα μέλη που κάνουν κριτική στον Αναστασάκη ώστε να τους κάνεις να σωπάσουν και να μη κάνουν κριτική στον γιατρό σου. Φίλε θα λέω αυτό που πιστεύω. Τέτοιες συμπεριφορές σαν την δική σου κρύβουν διάφορα κίνητρα. Εύχομαι τουλάχιστον να σου κάνει έκπτωση ο γιατρός σου και μη πάνε τζάμπα οι κόποι σου εδώ μέσα. Πριν μας έλεγες οτι έκλεισες, αρα θα υπαρχει και συννενοηση για το οικονομικο και τωρα μας λες α δεν ξερω που θα κανω κτλπ....Προσπαθεις να τα μπαλώσεις...άστο φίλε μου δεν το σώζεις.
Γελάω μαζί σου....απλά...εγώ θα συνεχίσω να γράφω σε όλα τα θέματα....δεν θα κάτσω αλλό μαζί σου να ασχοληθώ...πίστευε ότι θες.... επειδή με λες βαλτό θα παρακαλέσω τον @CVIAL αν έχει τέτοιες υπόνοιες να με διαγράψει...είπαμε βαλτοί πουθενά... εσύ κάνεις εδώ την δουλεία σου και εγώ την πλάκα μου (μαθαίνω βέβαια κιόλας). Θα κλείσω όπου θέλω, συνήθως περιμένεις να τελειώσει ο 1 χρόνος της 1ης μ.μ. απλά για να ξέρεις...Μακάρι να μου κάνει πρόταση για τσάμπα επαναλαμβάνω :):)...το λες και καλό δώρο τόσα λεφτά... ελπίζω με την συμπεριφορά μου να μην κόψω την ευκαιρία μου να με δει και ένας όντως πολύ καλός γιατρός όπως ο Τυρκαλάς επειδή τα έχω σπάσει με κάποιους 'αβανταδόρους' του κατά καιρούς...καλημέρα αγόρι...

nick90

Well-Known Member
Γελάω μαζί σου....απλά...εγώ θα συνεχίσω να γράφω σε όλα τα θέματα....δεν θα κάτσω αλλό μαζί σου να ασχοληθώ...πίστευε ότι θες.... επειδή με λες βαλτό θα παρακαλέσω τον @CVIAL αν έχει τέτοιες υπόνοιες να με διαγράψει...είπαμε βαλτοί πουθενά... εσύ κάνεις εδώ την δουλεία σου και εγώ την πλάκα μου (μαθαίνω βέβαια κιόλας). Θα κλείσω όπου θέλω, συνήθως περιμένεις να τελειώσει ο 1 χρόνος της 1ης μ.μ. απλά για να ξέρεις...Μακάρι να μου κάνει πρόταση για τσάμπα επαναλαμβάνω :):)...το λες και καλό δώρο τόσα λεφτά... ελπίζω με την συμπεριφορά μου να μην κόψω την ευκαιρία μου να με δει και ένας όντως πολύ καλός γιατρός όπως ο Τυρκαλάς επειδή τα έχω σπάσει με κάποιους 'αβανταδόρους' του κατά καιρούς...καλημέρα αγόρι...
Φυσικά αποδείξεις δεν υπάρχουν αλλά όλα αυτά που είπα για σένα ειναι γεγονότα. Δηλαδή οτι υπάρχει μια διαρκή υποστήριξη προς τον γιατρό σου και οτι μιλάς συνέχεια για κολλημένους και διάφορα τέτοια σε μέλη που κανουν κριτική στον αναστασάκη για να τους κάνεις να σωπάσουν και ότι έκλεισες δεύτερη επέμβαση μαζί του.
Μπα οχι φίλε μου εσυ ΕΚΛΕΙΣΕΣ ΗΔΗ 2Η ΕΠΕΜΒΑΣΗ με τον γιατρό σου, ΟΠΩΣ ΜΑ ΠΛΗΡΟΦΟΡΗΣΕΣ. Τώρα προσπαθείς να το μπαλώσεις αυτό που είπες για να φανεί οτι εισαι σε αναζήτηση και όλα ειναι ανοιχτά ενω είσαι κλεισμένος για Χαλάνδρι μεριά από καιρό. Στρατόπεδο δεν αλλάζεις. Ξέρεις εσύ ;) Αν έχεις αποδείξεις επίσης για τον @alex7 ότι τον πληρώνει ο Τυρκαλάς για να τον προμοτάρει να τις αναφέρεις στον @CVIAL να τον μπανάρει.

Τελευταία επεξεργασία:

aeratos28

Just aeratos
Kαλα τώρα σοβαρά μιλάς?έχει σχέση το περιστατικό που ανέβασε προς σύγκριση με τον vlafo? Το μισό πρόβλημα που λέει ο λόγος από τον vlafo είχε ο τύπος..εγώ δύο μέτρα και δύο σταθμά δεν έχω και δεν είχα..δύο μέτρα και δύο σταθμά ως προς τις υπεραναλυσεις από εσένα βλέπω σε μετρήσεις τώρα..στον jacksmith έμεινε στον πάγο το ζήτημα και δεν έγινε καμία αναφορά -συζητηση-αναλυση για τη φωτό που έβαλε..στον vlafo έκανες και εσύ την τρίχα τριχιά ..και πολύ καλά έκανες..στον jacksmith??
Αεράτε μην έχεις 2 μέτρα και 2 σταθμά. Πολύ σωστά λες ότι δεν μπορούμε να βγάλουμε συμπέρασμα από φωτό θολές και όταν δεν έχουν γίνει μετρήσεις, εισαγωγές, εξαγωγές, κλπ, κλπ. Τώρα λες ότι η εικόνα του τωρινή εικόνα του Vlafo συνάδει με τα δηλωθέντα graft και φέρτε μας ένα αποτέλεσμα παρόμοιο με 2500g που να έγινε έτσι. Αυτό και αν είναι μπακαλίστικο. Έβαλε κάποιος ένα με 2500g, καλύτερο αποτέλεσμα και είπατε δεν είναι παρόμοιο. Γιατί δεν είναι παρόμοιο; Το μέτρησε κανείς; Τα 5 εκατοστά τα χάνεις για πλάκα με το μάτι αν δεν τα μετρήσεις.

Μην πέφτεις και εσύ στην ανάποδη λούμπα. Το ότι έγινε ένα εμφανέστατο λάθος δεν σημαίνει ότι ούτε ο Τυρκάλας το κάνει συστηματικά, ούτε ότι το κάνει πονηρά. Το ότι κάποιοι προσπαθούν να απαξιώσουν τον γιατρό λέγοντας ότι «χάνει» graft με βρίσκει ριζικά αντίθετο. Αντίθετο επίσης με βρίσκει και η προσπάθεια υπεράσπισης για κάτι που έχει αναλυθεί και έχει αποδειχθεί με νούμερα καιρό τώρα.

Παρακαλώ συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απενεργοποιήσετε τις διαφημίσεις.

aeratos28

Just aeratos
Τι έχει αποδειχθεί με νούμερα ?γτ εγώ νούμερα δεν έχω δει ούτε από δοτρια ούτε από ληπτρια ώστε να ισχυριστεί κάποιος ότι η του έφαγε grafts η ότι έχασε grafts..αν δω τις αποδείξεις αυτές ,πρώτος θα είμαι που θα βγω να κράξω αυτη την αποτυχία -ανικανοτητα πιθανώς το να καταστρέφει 700-800 grafts ένας γιατρός..ΟΠΟΙΟΣ ΚΑΙ ΑΝ ΕΙΝΑΙ ΑΥΤΟΣ.
Αντίθετο επίσης με βρίσκει και η προσπάθεια υπεράσπισης για κάτι που έχει αναλυθεί και έχει αποδειχθεί με νούμερα καιρό τώρα.

aeratos28

Just aeratos
Εγώ λέω εσάς τους καινούριους εδώ στο φόρουμ ότι αν ήμουν mod θα σας είχα μπαναρει ήδη επειδή ακόμα δεν γραφτηκατε στο φόρουμ τα μάθατε όλα και ξέρετε για βαλτούς για προμοταρισματα ,ακούμε ότι έχετε σκέψεις πονηρές για αβάντα σε γιατρούς ώστε να επωφεληθειτε οικονομικώς ..πολύ αλεπού τρώτε μου φαίνεται ορισμένοι ..πονηρηδιδες..για αραχτε μάγκες.και αφήστε τα οικονομικά συμφέροντα που έχει ο καθένας για να μη χεστουμε..έχει γίνει το φόρουμ όπλο για το οικονομικό συμφέρον ορισμένων βλέπω και δεν γουστάρω καθόλου..

CVIAL

Moderator
Μέλος του προσωπικού
Δεν ξέρεις όλη την ιστορία. Ο Vlafo ήρθε σε μένα, αυτός με πήρε τηλέφωνο. Αν δεν με είχε προσεγγίσει ούτε καν θα είχα ασχοληθεί με μετρήσεις στο κεφάλι του. Νομίζεις ότι έχω χόμπυ να χάνω ώρες να μετράω και να προσκαλώ ανθρώπους στο γραφείο μου? Από την στιγμή που ήρθε και προέκυψαν οι διαφορές απλά προσπαθήσαμε (από κοινού) να βρούμε και να δώσουμε μια εξήγηση. ΜΟΝΟ για τέτοια περιστατικά που έχω δει από κοντά μπορώ να εκφέρω μια πιο σίγουρη άποψη και μόνο όταν κάποιος επιμένει να έρθει να με δει. Για όλα τα άλλα αποφεύγω να τοποθετούμαι με μια μόνη εξαίρεση στο παλικάρι που έκανε στον Τιρκάλα και έβγαζε μάτι από τις φώτο ότι μάλλον δεν έχουν μπει τόσα κάτι που εσύ πρώτος το παρατήρησες. Εννοείται ότι του ζητήσαμε να βάλει και άλλες φώτο για να κρίνουμε καλύτερα. Και πάλι όμως σίγουρο συμπέρασμα δεν μπορεί να βγει.

Τώρα για το περιστατικό σαφώς και είναι παρόμοιο για όσους καταλαβαίνουν τι πρέπει να κοιτάξουν και αυτό είναι οι κενοί του κρόταφοι πριν-μετά και όχι το forelock. Αν θες περισσότερη ανάλυση ευχαρίστως. Εγώ τον vlafo τον έχω δει από κοντά και ξέρω πως είναι το κεφάλι του, πόση είναι η έκταση και τι μαμά είχε. Εσύ απλά κρίνεις από φώτο. Εγώ δια ζώσης αρκετές φορές. Θα επαναλάβω. Αν είχαν μπεί περί τα 3300 μπροστά, η μέση πυκνοτητά του στις έπρεπε να είναι 52g που σημαίνει στις κενές (κρόταφοι) 60+g κάτι που δεν γίνεται σε 1μμ και που η τωρινή του εικόνα το δείχνει ότι δεν ισχύει. Τελος ΟΥΔΕΠΟΤΕ ισχυρίστηκα ότι του φάγανε graft, ή τα χάσανε. Είπα απλά ότι μάλλον έγινε κάποιο αριθμητικό λάθος.

aeratos28

Just aeratos
Δεν είπα ότι είπες εσύ ότι του έφαγε grafts..λέω αυτό που λένε κάποιοι συνεχώς ,για κάτι που εδώ στο φόρουμ ακόμα δεν έχουμε στοιχεία..εσύ είδες από κοντά,μιλήσατε ,οκ..εδώ στο φόρουμ δεν ξέρουμε τι και πως και το να ακούγεται έτσι ότι φαγώθηκαν τόσα grafts είναι άδικο..όπως άδικο θα είναι και για τον Αναστασάκη στο περιστατικό του jacksmith αν το πει κάποιος..δεν έχουμε στοιχεία..τώρα όσο για το περιστατικό του couto εγώ ξαναλέω ότι ο τύπος είχε αρκετά μικρότερο πρόβλημα από τον vlafo..και ξαναγυρνάμε πάλι στο νήμα του vlafo να τα ξαναδούμε και να ποντάρω κάποιο που θεωρώ πως όντως θα μπορούσε να συγκριθεί.

CVIAL

Moderator
Μέλος του προσωπικού
Δεν με νοιάζει τι λένε οι άλλοι, με ενδιαφέρει τι λέω εγώ και νομίζω ότι είμαι σαφής. Ως προς του Cuto. Για κοίτα πχ τον δεξί κρόταφο του Cuto προσεκτικά και τον δεξί του Vlafo και πες μου ποιός είχε μεγαλύτερο πρόβλημα.

alex7

Well-Known Member
Δεν ξέρεις όλη την ιστορία. Ο Vlafo ήρθε σε μένα, αυτός με πήρε τηλέφωνο. Αν δεν με είχε προσεγγίσει ούτε καν θα είχα ασχοληθεί με μετρήσεις στο κεφάλι του. Νομίζεις ότι έχω χόμπυ να χάνω ώρες να μετράω και να προσκαλώ ανθρώπους στο γραφείο μου? Από την στιγμή που ήρθε και προέκυψαν οι διαφορές απλά προσπαθήσαμε (από κοινού) να βρούμε και να δώσουμε μια εξήγηση. ΜΟΝΟ για τέτοια περιστατικά που έχω δει από κοντά μπορώ να εκφέρω μια πιο σίγουρη άποψη και μόνο όταν κάποιος επιμένει να έρθει να με δει. Για όλα τα άλλα αποφεύγω να τοποθετούμαι με μια μόνη εξαίρεση στο παλικάρι που έκανε στον Τιρκάλα και έβγαζε μάτι από τις φώτο ότι μάλλον δεν έχουν μπει τόσα κάτι που εσύ πρώτος το παρατήρησες. Εννοείται ότι του ζητήσαμε να βάλει και άλλες φώτο για να κρίνουμε καλύτερα. Και πάλι όμως σίγουρο συμπέρασμα δεν μπορεί να βγει.

Τώρα για το περιστατικό σαφώς και είναι παρόμοιο για όσους καταλαβαίνουν τι πρέπει να κοιτάξουν και αυτό είναι οι κενοί του κρόταφοι πριν-μετά και όχι το forelock. Αν θες περισσότερη ανάλυση ευχαρίστως. Εγώ τον vlafo τον έχω δει από κοντά και ξέρω πως είναι το κεφάλι του, πόση είναι η έκταση και τι μαμά είχε. Εσύ απλά κρίνεις από φώτο. Εγώ δια ζώσης αρκετές φορές. Θα επαναλάβω. Αν είχαν μπεί περί τα 3300 μπροστά, η μέση πυκνοτητά του στις έπρεπε να είναι 52g που σημαίνει στις κενές (κρόταφοι) 60+g κάτι που δεν γίνεται σε 1μμ και που η τωρινή του εικόνα το δείχνει ότι δεν ισχύει. Τελος ΟΥΔΕΠΟΤΕ ισχυρίστηκα ότι του φάγανε graft, ή τα χάσανε. Είπα απλά ότι μάλλον έγινε κάποιο αριθμητικό λάθος.
Εδώ παρατηρούμε όμως ότι αρκετά μέλη και ειδικά στα νήματα τα καινούργια με περιστατικά του Τιρκαλα επαναλαμβάνεται η καραμέλα συστηματικά ότι «ο γιατρός δεν είναι ειλικρινής με τα grafts και ότι αυτό πρέπει να τελειώσει» ότι «το punch έχει θέμα γιατί είναι πιο μεγάλο από όσο δηλώνει και καταστρέφει τη δότρια» ότι « καλος και φυσικά τα αποτελέσματα αλλά θα μου φάει τα grafts και θα μου διαλύσει τη δότρια» τη στιγμή που αυτοί που τα γράφουν δεν έχουν καμία τεχνογνωσία από τα punch δεν έχει εκφραστεί κανένα παράπονο από τους ασθενείς για την δότρια και είναι ολοφάνερο σε κάποιον τρίτο που διαβάζει ότι επιχειρείται να κολληθεί «ρετσινιά» στο γιατρό ως λωποδύτη .Εντωμεταξύ και όλως τυχαίως είναι ο πιο φτηνός γιατρός .Αυτοί που έκαναν είναι ικανοποιημένοι .Εγώ αλλά και άλλοι που υποστήκαμε επέμβαση δεν μπορούμε να φανταστούμε ότι είναι καθόλου τυχαία αυτά τα σχόλια .Και θα πω άλλη μια φορά ότι ούτε δικηγόρος του γιατρού είμαι ,ούτε μου αρέσει να μαλώνω στα φόρουμ .Τη δουλειά μου ήρθα να κάνω δηλαδή να πάρω ένα άριστο κατά το δυνατό αποτέλεσμα

CVIAL

Moderator
Μέλος του προσωπικού
Alex οι "υπόγειοι" πόλεμοι πάντα υπήρχαν και πάντα θα υπάρχουν. Πολύ καλά κάνετε και το επισημαίνετε. Όμως, όσον αφορά εμένα έχω δηλώσει ρητά ότι δεν συμφωνώ με τέτοιους χαρακτηρισμούς για τον Τιρκάλα και το έχω επαναλάβει πολλές φορές. Πρέπει να βοηθήσει όμως και ο ίδιος τον εαυτό του. Πολύ καλές φώτο μετά την επέμβαση σε όλες τις περιοχές που έγινε η μμ έτσι ώστε να μην μπορεί κανείς να ρίξει λάσπη.

alex7

Well-Known Member
Alex οι "υπόγειοι" πόλεμοι πάντα υπήρχαν και πάντα θα υπάρχουν. Πολύ καλά κάνετε και το επισημαίνετε. Όμως, όσον αφορά εμένα έχω δηλώσει ρητά ότι δεν συμφωνώ με τέτοιους χαρακτηρισμούς για τον Τιρκάλα και το έχω επαναλάβει πολλές φορές. Πρέπει να βοηθήσει όμως και ο ίδιος τον εαυτό του. Πολύ καλές φώτο μετά την επέμβαση σε όλες τις περιοχές που έγινε η μμ έτσι ώστε να μην μπορεί κανείς να ρίξει λάσπη.
Θα πάρει σειρά από μέτρα στο εξής .Θα φωτογραφίζεται τι βγήκε από τη δότρια και τι μπήκε στη λήπτρια .Υπάρχουν τρόποι να προβληθεί η αξιοπιστία μου είπε γιατί κοντεύετε να τον τρελαίνεται με αυτά που γράφονται στο φόρουμ

aeratos28

Just aeratos
Εγώ λέω για το τι ακούγεται και είναι λάθος αυτό που ακούγεται επειδή χωρίς να ξέρουν το λένε ..και πρέπει κάποια στιγμή να τελειώσει αυτό το πράγμα..τώρα για αυτό που λες ,δεν τα βλέπεις σωστά τα περιστατικά ..και δεν ξέρω γτ.παω στο νήμα του vlafo για να τα δούμε πάλι..
Δεν με νοιάζει τι λένε οι άλλοι, με ενδιαφέρει τι λέω εγώ και νομίζω ότι είμαι σαφής. Ως προς του Cuto. Για κοίτα πχ τον δεξί κρόταφο του Cuto προσεκτικά και τον δεξί του Vlafo και πες μου ποιός είχε μεγαλύτερο πρόβλημα.

Μπλουζα