Παρακαλώ συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απενεργοποιήσετε τις διαφημίσεις.
Η δοτρια δεν φαίνεται άψογη φίλε vlafo!Δότρια άψογη και είσαι ήδη στη φύτρωση.
Άσε πλέον τα μαλλιά να μεγαλώσουν για να αρχίσεις να βλέπεις τις διαφορές.
Τι δεν σου αρέσει σε αυτό το μήκος με τέτοιο κούρεμα?Η δοτρια δεν φαίνεται άψογη φίλε vlafo!
συμφωνώ. επίσης η φύτρωση δεν έχει εξελιχθεί αρκετά. Μάλλον τον πάει αργά η φύτρωση...Η δοτρια δεν φαίνεται άψογη φίλε vlafo!
Η δοτρια δεν φαίνεται σε καλή κατάσταση εκτός και αν δεν βλέπω καλαΤι δεν σου αρέσει σε αυτό το μήκος με τέτοιο κούρεμα?
Δεν ειναι θέμα μάκρους μαλλιών, αλλά οτι δεν έχει εξελιχθεί αρκετά ακόμα. Θα περιμένει 2-3 μήνες ακόμα για την φύτρωση.Για τη φύτρωση θα συμφωνήσω αν και είναι πολύ κοντά τα μαλλιά.
Παίρνει τίποτα ο φίλος?
Είναι και θέμα μάκρους γιατί στα κοντά χάνει η πυκνότητα και έχεις εντελώς διαφορετική εικόνα από ότι στα μακρυά.Δεν ειναι θέμα μάκρους μαλλιών, αλλά οτι δεν έχει εξελιχθεί αρκετά ακόμα. Θα περιμένει 2-3 μήνες ακόμα για την φύτρωση.
Αυτό που βλέπω είναι ότι το φιλέτο της δοτριας έχει αραίωση επικυνδιναΑντιθέτως εγώ τη βλέπω μια χαρά.
Ίσως και εγώ να μη βλέπω καλά.
Παρακαλώ συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απενεργοποιήσετε τις διαφημίσεις.
Ναι εντάξει το μήκος παιζει ρόλο σίγουρα, αλλά συμφωνούμε οτι τον πάει αργά η φύτρωση καθώς έχει κενά. Καλύτερα ας τα αφήσει να μακρύνουν από εδώ και πέρα...Είναι και θέμα μάκρους γιατί στα κοντά χάνει η πυκνότητα και έχεις εντελώς διαφορετική εικόνα από ότι στα μακρυά.
Αλλά συμφωνώ ότι τον πάει αργά.
Σε εξαγωγή 4000g πάντα το φιλέτο θα είναι το πιο αραιωμένο σε σχέση με τις υπόλοιπες περιοχές.Αυτό που βλέπω είναι ότι το φιλέτο της δοτριας έχει αραίωση επικυνδινα
Όπως βλέπω τον φίλο δεν ξέρω κατά πόσο με μακρύ μαλλί στην δοτρια θα φαίνεται καλύτερος. Τώρα θα ελεγα παρότι έχει αραίωση είναι αρκετά ομοιομορφαΣε εξαγωγή 4000g πάντα το φιλέτο θα είναι το πιο αραιωμένο σε σχέση με τις υπόλοιπες περιοχές.
Αυτό είναι δεδομένο αλλά ο φίλος εδώ τα έχει πολύ κοντά τα μαλλιά.
Πόσα έχει να δώσει ακόμα ξέρουμε?
Αν έχεις κάνει σωστά ομογενοποίηση της δότριας ναι δε θα φαίνεται διαφορά.Όπως βλέπω τον φίλο δεν ξέρω κατά πόσο με μακρύ μαλλί στην δοτρια θα φαίνεται καλύτερος. Τώρα θα ελεγα παρότι έχει αραίωση είναι αρκετά ομοιομορφα
Κοίτα vlafo εγώ θεωρώ ότι μια δοτρια ακόμα και με 35 πυκνότητα αν έχει γίνει σωστή ομογενοποιηση μπορεί να δείχνει οκΑν έχεις κάνει σωστά ομογενοποίηση της δότριας ναι δε θα φαίνεται διαφορά.
Εδώ σε τόσο κοντό μήκος δείχνει μια χαρά.
35 τι εννοείς πυκνότητα?Κοίτα vlafo εγώ θεωρώ ότι μια δοτρια ακόμα και με 35 πυκνότητα αν έχει γίνει σωστή ομογενοποιηση μπορεί να δείχνει οκ
Δότρια άψογη και είσαι ήδη στη φύτρωση.
Άσε πλέον τα μαλλιά να μεγαλώσουν για να αρχίσεις να βλέπεις τις διαφορές.
Εσύ πρέπει να μου κάνεις πλάκα σίγουρα δεν εξηγείται αλλιώς.Η δότρια δεν είναι άψογη, ούτε καν σε καλή κατάσταση. Επίσης άλλες δότριες άλλων γιατρών που ηταν σε καλύτερη κατάσταση από του φίλου τις αποκάλεσες μακελιό. Κατά τα άλλα θίχτηκες όταν στο θέμα μου σου είπα ότι δεν είσαι αντικειμενικός...
Φίλε Tulka, εμένα η δότριά σου δεν μου φαίνεται καλή. Επίσης, απ'ότι φαίνεται και η φύτρωση δεν αρχίσει ακόμα ενώ θα έπρεπε. Τα ίδια θέματα έχω και εγώ και κάναμε την μμ στον ίδιο γιατρό. Εύχομαι τα πράγματα να πάνε καλύτερα στο μέλλον.