Valandis22, fue, 2000 grafts, 21/4/2015

Κατάσταση
Δεν είναι ανοικτή για περαιτέρω απαντήσεις.
Ειχα φτασει παντως σε απογνωση.Οπως κ να χτενιζα το μαλλι,σε ο,τι μηκος κ να ηταν εκανε καραμπαμ η αραιωση.Ημουν στο σταδιο η' εμφυτευση η' ξουρα.τελικα πηρα το ρισκο κ με βαση τις δικες μου προσδοκιες δικαιωθηκα.
 

Παρακαλώ συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απενεργοποιήσετε τις διαφημίσεις.

Δημητρης38

Active Member
2.000 grafts ?
Ωραιος ο Βεκρης... ηρθατε μαζεμενοι τους τελευταιους μηνες, αλλα εχετε καλα αποτελεσματα φυτρωσης η αληθεια ειναι
 

Stripar

Established Member
βγηκα στο μπαλκονι.δε μας θελει κ ο καιρος βεβαια που βρεχει..αυτες με δειχνουν καλυτερα απο τις προηγουμενες ομως...


Καλά τις φωτογραφίες αυτές , απορώ γιατί τις βάζετε κάν !!!

Είναι τόσο δύσκολο να γεμίσετε το κάδρο της φωτογραφικής σας μηχανής (όποια και άν είναι αυτή) με το ΘΕΜΑ μας που είναι το ΜΑΛΛΙ?
Δεν θέλουμε να βλέπουμε ούτε λευκούς τοίχους , ούτε παντζούρια...

1.jpg

2.jpg


Στην πρώτη φαίνεται αισθητά αρίωση στην hairline & Middle B , στην δεύτερη φαίνεσαι ΤΕΖΑ τουλάχιστον στην Hairline.

Οταν επίσης δημοσιεύουμε φωτογραφίες σε ένα νήμα τριχόπτωσης για να αξιολογηθεί η μτχ , ΔΕΝ φορμάρουμε το μαλλί μας έτσι , όπως όταν βγαίνουμε έξω (προς τα κάτω) και να προσπαθούμε να κρύψουμε τα κενά και τις αραιώσεις , αλλά προσπαθούμε να δήξουμε όλη την αλήθεια , όχι να την αποκρύψουμε !!!.

Δέν βοηθάτε κανέναν με αυτόν τον τρόπο , ούτε το ίδιο σας τον εαυτό...
 

CVIAL

Moderator
Μέλος του προσωπικού
Θα συμπλήρωνα stripar οτι φωτογράφηση απο τέτοια απόσταση με κινητό χωρίς έντονο φως απο πανω δίνει λάθος εντυπώσεις και δεν ενδείκνυται για περαιτέρω αναλυση. Το σωστό ειναι αν δεν προσφέρεται ο καιρός φωτο απο 20-30cm απόσταση κάτω απο λάμπα ή σποτ.


Sent from my iPhone using Tapatalk
 

poseidonas77

Well-Known Member
καταρχας εγω δεν ειπα οτι η μμ του δεν εχει καλο σχεδιασμο αντιθετως πιστευω οτι ειναι μια χαρα αλλα ειναι προσωπικη αποψη διοτι εμενα μου αρεσουν οι hairline του βεκρη...
δευτερον ο βεκρης δεν ανοιγει οπες αλλα χρησιμοποιει pen με το οποιο το μοσχευμα μπαινει κατευθειαν και ετσι εχουμε λιγοτερη αιμοραγια και τραυμα στη ληπτρια...αρα λιγοτερες πιθανοτητες για μονιμο σοκλος σε προυπαρχοντα μαλια..και ειδικα σε περιπτωση πυκνωσης σε περιοχες με μεταμοσχευμενα μαλια τα οποια εινα απαλαγμενα απο την καταστροφικη δουλεια της dht και εφοσων ο γιατρος ειναι προσεχτικος και δεν τραυματισει διπλανο θυλακα το μονιμο σοκλος γινεται ελαχιστα πιθανο για να μην πω μηδαμινο....και τελος αν διαβασεις ολλο το θεμα και δεις ολλες τις φωτο που εβαλε θα διαπιστωσεις οτι η φυτρωση του εχει χτυπησει κοκκινα....με βαση τα 2000 που εβαλε και την μεγαλη περιοχη που ειχε να καλυψει....αυτα...
 

John_John1

Ειδικός συνεργάτης HDC Hair Clinic Cyprus.
αν κανω και εγω κατα λατω μακρια το μαλλι μεχρι και τα Temple μου και οι κροταφοι κρυβοντε
 

Tasmania

Active Member
Παντα διαβαζω ολο τα ποστ φιλε δεν πεταω κουφια λογια...ειδα και τις φωτογραφιες...γι'αυτες σχολιασα ηδη ως προς την καθαροτητα για εξαγωγη συμπερασματων...Οταν ο Βαλαντης ανεβασει πιο κοντινες,οσο γινεται πιο καθαρες και απο την κλινικη τη μερα της μ/μ θα εχουμε φουλ αποψη..εσυ απο που καταλαβες για φουλ φυτρωση αμα δεν ειδες την φωτο με τα μοσχευματα... ποιος εγγυατε τα 2000 γραφτς οτι δεν ηταν 2500 ή 3000 γραφτς? Γι'αυτο η επαγγελματικη φωτο θα λυσει αρκετες αποριες. Σχήμα οξύμωρο αλλά ουδείς απο τα μελη που έκανε μ/μ στην κλινικη Βεκρή δεν ανεβασε επαγγελματικες φωτο δωσμένες απο την κλινικη {before&after}. Φιλε το pen (ταυτοχρονη τοποθετηση τριχοθυλακιου με την εισδοχη) περαν του οτι δεν το κανει ο Βεκρης (ή μαλλον λαθος το κανει σε καποια περιστατικα - οπως λεχθηκε θελει περισσοτερα χρηματα για να συμμετασχει ενεργα ή και αλλες φορες λειπει στο εξωτερικο και αναλαμβανουν μονον οι βοηθοι του) αλλα η Χρυσανθη, Μαρια, Αντωνια και δεν ξερω ποιος αλλος...δεν ξερω και ποιος θα κριθει για τα αποτελεσματα (ειτε καλα ειτε μετρια ειτε κακα...ως γνωστο σε καθε επεμβαση διαφορετικο χερι διαφορετικο αποτελεσμα...εδω με το ιδιο χερι εχουμε διαφορετικα αποτελεσματα απο ολους τους ιατρους&βοηθους τους)...Περαν τουτο το pen σε απειρο χερι ειναι νυστερι σε 1ετη φοιτητη ιατρικης....το γεγονος ειναι ενα : ειτε με pen ειτε με διανοιξη πρωτα υποδοχης και μετα τοποθετηση τριχοθυλακιου (οποια και αν ειναι η μεθοδος) περιεχει ρισκο σε τοποθετηση μεταξυ προυπαρχοντων μαλλιων (ασχετα αν ειναι μαμα ή απο προηγειθησα μ/μ)....ασφαλεστερη θεωρειτε η τμηματικη τοποθετηση ανα ζωνες. Δεν το λεω εγω... ειναι fact ! 2000 γραφτς σκορπισμενα σε μια μεγαλη νωδη απο τριχες περιοχη περαν του οτι δυσκολευει μια μελλοντικη μ/μ στο μεγιστο , θα επιφερει αναποφευκτα ενα αποτελεσμα φτωχο ως προς την πυκνοτητα...
 

Stripar

Established Member
@John_John1 μην σου πώ και το crown :D ( άν και είναι μεγαλούτσικο εσένα)

Θα συμπλήρωνα stripar οτι φωτογράφηση απο τέτοια απόσταση με κινητό χωρίς έντονο φως απο πανω δίνει λάθος εντυπώσεις και δεν ενδείκνυται για περαιτέρω αναλυση. Το σωστό ειναι αν δεν προσφέρεται ο καιρός φωτο απο 20-30cm απόσταση κάτω απο λάμπα ή σποτ.
Σωστά...
και πρέπει κάποιος να έχει κάνει σεμινάρια φωτογραφίας για να καταλάβει το αυτονόητο?
 

poseidonas77

Well-Known Member
ειπα την αποψη μου πολυ απλα
και θα σε παρακαλουσα να μη βαζεις στο στομα μου πραγματα που δεν εχω πει
οπως εκανες παραπανω
θενξ
 

CVIAL

Moderator
Μέλος του προσωπικού
Δυστυχως καμμία φορά χάνεται το νόημα της συμμετοχής στο φόρουμ. Όταν αρχίζεις και ποστάρεις στην "μμ μου" πρεπει να φανέρωσεις τα πάντα ακόμα και αν ειναι άσχημα, αποκαλυπτικά, δεν σου αρέσουν. Έτσι μόνο βοηθάς τους άλλους. Ο σκοπός μας δεν ειναι να πάρουμε το μπράβο η να είμαστε το "καλύτερο αποτελεσμα του φόρουμ" αλλα να πούμε την ξερή αλήθεια, όσο καμμία φορα και αν μας πληγώνει. Θέλει "άντερα" αλλα αυτός ειναι ο σωστός τρόπος...


Sent from my iPhone using Tapatalk
 

Tasmania

Active Member
και καλα εκανες Ποσειδωνα . για το σχεδιασμο hairline με τον Piro συμφωνησα..λαθος δικο μου μαν...τα υπολοιπα που σε εγραψα ως απαντηση στο ποστ σου : οσον αφορα τη στρατηγικη μ/μ δεν ειναι δικη μου αποψη αλλα εχουν λεχθει πολλακις στο γκρουπ με αναφορες και σε βιβλιογραφιες απο εργασιες...οσον αφορα το 1 000 000 % φυτρωση θα "αποδειχθει" οταν ανέβουν οι φωτο οπως υποσχεθηκε ο Βαλαντης... περαν τουτου μιλαμε για ενα περιστατικο πριν 9 μηνες που το ξεκινησε στο 7μηνο...δλδ εμεις ως μελη ουδεμια προοδο ειδαμε με φωτο... ως εκ τουτου θεωρω αβασιμα τα συμπερασματα θετικα ή αρνητικά αν δεν εχουμε πληρη εικονα απο την αρχη...
 

Παρακαλώ συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απενεργοποιήσετε τις διαφημίσεις.

dimitris50423

Well-Known Member
το πως θα χτενισει καποιος τα μαλλια του εξαρταται και απο τη φορα με την οποια εχουν μπει τα μεταμοσχευμενα. οταν τα μαλλια μπαινουν με φορα προς τα εμπρος σιγουρα το μηκος οταν μεγαλωσουν δινει περισσοτερη καλυψη. αυτο πιστευω οτι προτιμουν οι γιατροι για καποιον που εχει μεγαλο προβλημα και δεν εχει τη δυνατοτητα για διαφορους λογους να γεμισει ολα τα κενα και να μπουν πυκνα.. στον Βαλαντη μαλλον ισχυει αυτο. μεγαλη περιοχη που πρεπει να καλυφθει με αδυναμη δοτρια.
σε εμενα τα μοσχευματα μπηκαν με φορα προς τα πανω.. σε αυτη την περιπτωση πιστευω οτι αν πιασεις πολυ καλη φυτρωση και εχεις μια σχετικα καλη πυκνοτητα κερδιζεις πολυ στην τελικη εικονα που θα εχεις. με αυτο τον τροπο μπορεις να τα χτενιζεις προς τα πανω και η hairline να εχει και υψος. και στον john πρεπει να μπηκαν ετσι.
εγω απο δοτρια εχω πολυ ακομα οποτε μελλοντικα εχω πολλες επιλογες.
 

CVIAL

Moderator
Μέλος του προσωπικού
Δημητρη εχεις κάποια φωτο να δω αυτήν την φορά προς τα πανω που σου έκανε ο Β;


Sent from my iPhone using Tapatalk
 

Tasmania

Active Member
σ'αυτο εχεις δικαιο Δημητρη . Ο τροπος που τα χτενιζει τον βοηθα και καλα κανει ο Βαλαντης και τα χτενιζει ετσι και αφηνει και πιο μεγαλο το μαλλι να καλυπτει κενα.το ιδιο ακριβως θα εκανα.
 

Stripar

Established Member
σ'αυτο εχεις δικαιο Δημητρη . Ο τροπος που τα χτενιζει τον βοηθα και καλα κανει ο Βαλαντης και τα χτενιζει ετσι και αφηνει και πιο μεγαλο το μαλλι να καλυπτει κενα.το ιδιο ακριβως θα εκανα.

Δεν σημαίνει όμως ότι θα πρέπει να κάνει το ίδιο στις φωτογραφίες που ανεβάζει...
 

poseidonas77

Well-Known Member
φιλε μου καλε tasmania αν και παλι θα φανει οτι παω να δικαιολογησω το βαλαντη και το γιατρο(πραγμα που δεν με απασχολει καθολου γιατι αυτο που θελω να πω θα το πω ο χριστος να κατεβει κατω)
παει ο ανθρωπος να κανει μμ και του λενε 4000 για ενα καλο αποτελεσμα...ο βαλαντης προφανος δεν μπορει να καλυψει το κοστος και κλεινουν στα 2000...σε ενα norwood 5 τι στρατηγικη και σχεδιασμο να κανεις φιλε μου καλε???ωστε να εχεις ενα καλο αποτελεσμα..απλα δεν γινεται..του τα εριξε διασπαρτα παντου και καλα εκανε για μενα..αν του ταριχνε ολλα α και λιγο απο β ζωνη θα ηταν κακασχημο το αποτελεσμα μπορεις να το φανταστεις....μπροστα τουμπανο και απο τη μεση και πισω καμενη γη!!!!!
αν παρατηρησεις ολλες τις φωτο απο την αρχη του νηματος θα καταλαβεις τι λεω...ο ανθρωπος εχει βαλει και αληθινες φωτο που φενεται πραγματικα το προβλημα πυκνοτητας που εχει....και οτι εχει πολυ υψηλα φυτρωσης!!!

@τωρα εαν εβαλε 3000 και οχι 2000 οπως λεει εγω δεν μπορω να το ξερω..η αν βαζει τοπικ...
βασιζομαι σε αυτα που λεει με βαση αυτα που βλεπω....
οσο αναφορα για την φυτρωση δεν ειναι συμπτωση που εχει υψηλα ποσοστα γιατι εχουμε και το αποτελεσμα του δημητρη προσφατο και αυτο,,,αυτο κατι μας δειχνει....σε μερικους μηνες θα βγαλουμε καλυτερα συμπερασματα για την κλινικη του βεκρη
 
Τελευταία επεξεργασία:

dimitris50423

Well-Known Member
δεν εχω πολυ καλη ποιοτητας φωτο απο τοτε. εδω ειμαι στις 20 μερες..
http://s10.postimg.org/e1zlbz8tl/IMG_20150616_212833.jpg

πιστευετε δεν παιζει ρολο η γωνια εισαγωγης των μοσχευματων. εγω νομιζα οτι παιζει. στη φωτο νομιζω φαινεται η γωνια εισαγωγης του μοσχευματος
 

CVIAL

Moderator
Μέλος του προσωπικού
Μια ειναι η γωνια εισαγωγής των μοσχευμάτων Δημητρη, προς τα εμπρός, όπως ειναι και η δικιά σου, απλα αν θες να τα χτένισεις προς τα πισω όταν μεγαλωσει το μαλλί κανει κούρμπα και παει προς τα πισω για αυτό και βάζεις τζελ για να το κρατήσεις.


Sent from my iPhone using Tapatalk
 

Tasmania

Active Member
εχω διαβασει εξ 'αρχης το νημα του Βαλαντη φιλε Ποσειδωνα. Απο τη στιγμη που ο ιδιος προτιθεται να κανει 2η μ/μ οπως ειπε ,θα το ηξερε απο την πρωτη στιγμη (οτι υπαρχει ως πλανο) οταν αρνηθηκε τα 4000 γραφτς (λογω οικονομικου). Αρα ειτε ο ιδιος είτε ο ιατρος ειτε μαζι και οι 2 αποφασισαν για το διασκορπισμο των γραφτς. Επι της ουσιας του θεματος για να ξερουμε αν ειχε ή οχι πληρη φυτρωση επαναλαμβανω θα πρεπει να δουμε τις φωτο απο κλινικη να δουμε που & πως τοποθετηθηκαν τα 2000 γραφτς... Επισης δεν ειδαμε φωτο ανα μηνα γιατι το νημα ξεκινησε στο 7μηνο... πως μπορουν να εξαχθουν καταλληλα και βοηθητικα συμπερασματα για ενα νεο μελος εγω απορω πραγματικα. Στο φορουμ ουτε μεταλλια για το καλυτερο αποτελεσμα παιζουν ουτε χρηματικα επαθλα. Παρουσιαζονται οι μ/μ απο την αρχη ως το τελος με συνεχη updates για να κρινονται οι ιατροι με τα αποτελεσματα τους και τα μελη υποψηφιοι για μ/μ να παιρνουν μια γευση και να τους βοηθαει αυτο στην επιλογη τους. Επισης για αυτον που ανοιγει το νημα ακουει συμβουλεις κλπ που τον βοηθουν τον ιδιο.. ο εξυμνισμος μιας κλινικής για φουλ φυτρωσεις σε ελλειπες απο παρουσιαση περιστατικο τί εξυπηρετεί ?
 
Κατάσταση
Δεν είναι ανοικτή για περαιτέρω απαντήσεις.
Μπλουζα