Legwg James
If you try to take it, .40 with a laser
Η απόλυτη ασφάλεια έγκειται από τη σωστή τοποθέτηση ή από το ότι δεν είχε γυαλίσει γυαλίσει κάποια περιοχή πάνω σου ;
Παρακαλώ συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απενεργοποιήσετε τις διαφημίσεις.
Ναι baby είναι σωστό αλλά δεν κολλάνε είναι μικρές.20 χρονών εύκολα . Αυτές τις τριχούλες που πάνε προς το μέτωπο και μάλλον πρέπει να ναι baby hair κόλλα τες λίγο με το υπόλοιπο μαλλί φίλε μου. Άποψη μου .
Ναι baby είναι σωστό αλλά δεν κολλάνε είναι μικρές.
Εκτός και τις βγάλω.
Ε θα τις κολλάω όταν βάζω κερί τότε συμφωνώ,αλλά δε φαίνεται παράτερο ελπίζω.Μη τις βγάλεις, επειδη εχω και εγώ μία φύτρα παρόμοια στην Α' ζώνη μικρός την είχα πάρει μόνος στο σχολείο με ψαλίδι και από τότε βγαίνει μία τούφα ολόκληρη στο μέτωπο σχεδόν. Εκτός και αν το κάνεις με τσιμπιδάκι αλλά θα ναι επίπονο/ κουραστικό.
Ε θα τις κολλάω όταν βάζω κερί τότε συμφωνώ,αλλά δε φαίνεται παράτερο ελπίζω.
Βασικά η γυναίκα μου με κουρεύει χαχα.Πες στον μπαρμπέρη όταν ξαναπάς να στα αραιώσει πίσω, να σου αφήσει περισσότερο όγκο μπροστά και να σου κάνει μεσαίο σβήσιμο αφήνοντας όγκο στο πλάι αρχίζοντας από 0. Η κυρία vlafo θα αρχίσει τις ζήλιες χεχε.
Παρακαλώ συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απενεργοποιήσετε τις διαφημίσεις.
Σε ευχαριστώ φίλε ξέρω με ποιόν μιλάω.
Ακόμα και μέσω γραπτού λόγου,μπορώ να καταλάβω το ποιόν του άλλου.
Να μη ζηλεύεις γιατί θα το πάρεις και εσύ δεν σε φοβάμαι,για αυτό παλεύουμε να βλέπουμε άριστα αποτελέσματα και όχι μετριότητες,αυτά μου φτιάχνουν και εμένα το μάτι και την διάθεση.
Πάρε και μια φώτο πως ήμουν δε βάζω άλλη γιατί με βλέπω πολλές φορές και πραγματικά μετανιώνω που δεν το έκανα το 2015.
Πως την πάτησα έτσι ακόμα δε μπορώ να το καταλάβω.
Για να μη νομίζουν ότι δεν είχα θέμα.
Χερλάιν απουσία,temples,α ζώνη 0 πυκνότητα και μόνο πίσω που τα έριχνα για κάλυψη.
Τώρα μάλιστα ξαναγύρισα εκεί που ήμουν πάντα.
Η 2μμ θα τα κάνει απλά πυκνότητα μαμά.
Ωραίο λουκ.Το χειμώνα μετά το λούσιμο χωρίς πιστολάκι πως την βγάζεις;δεν κρυώνεις ειδικά αν βγεις;Μετά από ένα κουρεματάκι,έκανα ένα νεανικό λουκ καθώς δοκιμάζω διάφορα και χρησιμοποίησα πρώτη φορά πιστολάκι.
Αν και το μαλλί είναι 5εκ και λογικά δεν θα το έχω σε αυτό το ύψος αλλά κοντύτερο,η αλήθεια είναι οτι στρώνει ωραία και κάνει πιο μαλακή και φυσική την τρίχα μου.
Η κανονική μου όμως είναι σκληρή χωρίς πιστολάκι απλά δε στρώνει καλά.
Ακόμα.
Δεν το νομίζω,κοίτα για μένα θεωρούσα ότι έχω μεγάλο θέμα,αντικειμενικά δεν είχα nw3 ήμουν, απλά είχα χάσει την Α ζώνη όχι όλη αλλά τα μαλλιά που είχα εκεί πέφτανε μπροστά,μπορούσαν να σηκωθούν ψηλά αλλά δεν είχαν πυκνότητα.Στη φωτό αυτή που έβαλες το πριν,είσαι σε καλύτερη κατάσταση από εμένα έτσι όπως το βλεπω..θα το φέρω στα ίσια όμως και εγώ όποτε δεν αγχώνομαι.αντε να μπούμε για επεμβαση να τελειώνουμε ένας ένας .χαχαχα