vlafo
Well-Known Member
Τι να κρυώνω?Ωραίο λουκ.Το χειμώνα μετά το λούσιμο χωρίς πιστολάκι πως την βγάζεις;δεν κρυώνεις ειδικά αν βγεις;
Τα σκουπίζω με πετσέτα και είμαι έτοιμος.
Σε 1 λεπτό.
Τι να κρυώνω?Ωραίο λουκ.Το χειμώνα μετά το λούσιμο χωρίς πιστολάκι πως την βγάζεις;δεν κρυώνεις ειδικά αν βγεις;
Παρακαλώ συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απενεργοποιήσετε τις διαφημίσεις.
Aerate εμείς μείναμε....ετοιμάσου
Δεν το νομίζω,κοίτα για μένα θεωρούσα ότι έχω μεγάλο θέμα,αντικειμενικά δεν είχα nw3 ήμου, απλά είχα χάσει την Α ζώνη όχι όλη αλλά τα μαλλιά που είχα εκεί πέφτανε μπροστά,μπορούσαν να σηκωθούν ψηλά αλλά δεν είχαν πυκνότητα.
Είσαι ψυχούλα ρε μπαγάσα.Τούμπανο ο vlafo..άρχισε τα φρατζοχτενισματα ο τρελός..φίλε ζηλεύω,με την καλή έννοια να ξέρεις..δεν είμαι πονηρός και κακός άνθρωπος και το εννοώ ότι ζηλεύω με την καλή έννοια.επισης χαίρομαι να βλέπω καλά αποτελέσματα από όπου και να είναι,από όποιον γιατρό έχει πάει το κάθε παιδί εδώ μέσα γτ είναι λες και έκανε κάτι καλό καποιος από το σπίτι μας..(σπιτι-φορουμ)..
χειρότερα είσαι ?Στη φωτό αυτή που έβαλες το πριν,είσαι σε καλύτερη κατάσταση από εμένα έτσι όπως το βλεπω..θα το φέρω στα ίσια όμως και εγώ όποτε δεν αγχώνομαι.αντε να μπούμε για επεμβαση να τελειώνουμε ένας ένας .χαχαχα
Θα παιχτούν ρέστα...και αυτά δανεικάΌλα η τπτ hairlosscursed..
loosing is not an option !!!Θα παιχτούν ρέστα...και αυτά δανεικά
Η ρεφαρουμε η τρώμε ξύλο μέχρι θανάτου
H τώρα ή ποτέ φίλεΚαι συ πρέπει να παίρνεις σειρά
Ναι και μετά, όλοι καλά να μαστε, να τα λέμε στις καραφλοεσπερίδεςΤο 2022 προβλέπεται καταιγιστικό.
Ένας μεγάλος κύκλος θα κλείσει.
Παρακαλώ συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απενεργοποιήσετε τις διαφημίσεις.
Μετά μια ωραία συνάντηση να μετράμε τα πολύτριχα και τις χερλάιν μέχρι να γελοιοποιηθούμε.Ναι και μετά, όλοι καλά να μαστε, να τα λέμε στις καραφλοεσπερίδες
Η στις ψυχιατρειοεσπεριδεςΝαι και μετά, όλοι καλά να μαστε, να τα λέμε στις καραφλοεσπερίδες
Σε ευχαριστώ πολύ για την καλή σου προαίρεση.Μακαρι οσοι παλιοι μπείτε να τελειώνετε με άριστα αποτελέσματα . Δεν αξίζει σε κανέναν άνθρωπο να ταλαιπωρείται μια ζωή με αυτό το πράγμα. Σας εύχομαι τα καλύτερα. Μακάρι και σε εμάς τους νεότερους να κοιμηθεί ο θεός και να κάνουν καλή δουλειά τα μπλοκερς να παραμείνουμε ως έχει για κάποια χρόνια να το βγάλουμε από τη καθημερινότητα μας .
Σε ευχαριστώ πολύ για την καλή σου προαίρεση.
Άριστο στην φάση κάποιων δεν υπάρχει.
Υπάρχει μόνο αξιοπρεπές.
Και το λέω αυτό εν πλήρη επίγνωση γιατί έχω ζήσει την αναξιοπρεπεια big time
Μετά από ένα κουρεματάκι,έκανα ένα νεανικό λουκ καθώς δοκιμάζω διάφορα και χρησιμοποίησα πρώτη φορά πιστολάκι.
Αν και το μαλλί είναι 5εκ και λογικά δεν θα το έχω σε αυτό το ύψος αλλά κοντύτερο,η αλήθεια είναι οτι στρώνει ωραία και κάνει πιο μαλακή και φυσική την τρίχα μου.
Η κανονική μου όμως είναι σκληρή χωρίς πιστολάκι απλά δε στρώνει καλά.
Ακόμα.