hairlosscursed
Well-Known Member
Που να δεις πως θα γίνει με την τρίτη...
Παρακαλώ συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απενεργοποιήσετε τις διαφημίσεις.
Απο σένα όλα τα περιμένουμε ειναι η αλήθεια..τώρα τι πυκνότητα έχεις Α ζώνη ; Με την 1η πρέπει να ειχες γύρω στο 47-48 αν θυμάμαι καλά;Θα δείξει.
Sky is the limit.
Δεν χτίζεις ομαδάρα για τρεμπλ αν στον πάγκο δεν έχεις προπονηταρα αδερφέ μου. Όπου προπονητής βάλε φίνα και παίρνεις την απάντηση Μάριε.Μου έχει πέσει το σαγόνι. Να το χαίρεσαι. Κανεις και θεραπεια ;
Η προτροπή αυτή δείχνει αντίστροφα τον οδηγό προς την πλευρά σου.Τι την ήθελα την προτροπή;
Δάγκωμα δάγκωμα δεν θα μείνει τίποτα στο τέλος (απ' τη ζήλια)
Vlafo ειλικρινά χαίρομαι όταν βλέπω ψαγμένα και απαιτητικά άτομα όπως εσύ να παίρνουν το μέγιστο από μία μ.μ.
Θα ήταν άδικο οτιδήποτε λιγότερο για σένα, αλλά δυστυχώς δεν συμβαίνει με όλους.
Στο τέλος της λίστας των απαιτητικών βάζω και τον εαυτό μου, αν και δεν το δείχνω ίσως και ελπίζω...
Το απογείωσες!!!
Με την πρώτη φυτεμένα ήταν 45-46max αλλά και με τα υπόλοιπα μαμά η μέση πυκνότητα ήταν 51-52g.Απο σένα όλα τα περιμένουμε ειναι η αλήθεια..τώρα τι πυκνότητα έχεις Α ζώνη ; Με την 1η πρέπει να ειχες γύρω στο 47-48 αν θυμάμαι καλά;
60g είναι η ανώτερη εφικτή πυκνότητα να υποθέσω; Γενικά, όχι μόνο στο κεφάλι σου.Με την πρώτη φυτεμένα ήταν 45-46max αλλά και με τα υπόλοιπα μαμά η μέση πυκνότητα ήταν 51-52g.
Τώρα επειδή ζητήθηκαν μπήκανε 1661g με λόγο 2.41,τα 750g μπροστά και τα υπόλοιπα πίσω.
Συνεπώς αύξησα μια πυκνότητα στην Α ζώνη σε πάνω απο 60g και εκεί είναι βασικά.
Η φακή έχει σίδηρο και το παστίτσιο λιπαρά...να χαίρεσαι το μαλλί.Το παστίτσιο με τη φακή τα συγκρίνεις?
Δε νομίζω.
Το πιο σημαντικό είναι η φύτρωση κατά την γνώμη μουVlafo μεταξύ του γιατρού που διάλεξες και του Yaman, αντικειμενικά ποιος πιστεύεις ότι είναι καλύτερος;
μια χαρά φύτρωση πετυχαίνει με ωραία αποτελέσματα η Starks, απλά δεν νομίζω ότι η σύγκριση με τον Yaman είναι σαν τις φακές με το παστίτσιο..Το πιο σημαντικό είναι η φύτρωση κατά την γνώμη μου
Μετά διαχείριση δοτριας, φυσικότητα κτλ
Ο κύριος Τιρκαλας με εξαίρεση το διαστημικό αποτέλεσμα του vlafo και κανά δυο καλά αποτελέσματα δεν το έχει με την φύτρωση
Αποψη μου πάντα σύμφωνα με αυτά που βλέπω
Όποτε τώρα τι τρίτη επέμβαση να έκανες; Να πήγαινες από 60 σε 65-70; Θα έμπαινε ο Τυρκαλας; Βάλε και καμία φωτο με την τοποθέτηση αν μπορείς..Με την πρώτη φυτεμένα ήταν 45-46max αλλά και με τα υπόλοιπα μαμά η μέση πυκνότητα ήταν 51-52g.
Τώρα επειδή ζητήθηκαν μπήκανε 1661g με λόγο 2.41,τα 750g μπροστά και τα υπόλοιπα πίσω.
Συνεπώς αύξησα μια πυκνότητα στην Α ζώνη σε πάνω απο 60g και εκεί είναι βασικά.
Παρακαλώ συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απενεργοποιήσετε τις διαφημίσεις.
Αυτό είναι και το δικό μου ερώτημα. Ένας κορυφαίος γιατρός μέχρι τι πυκνότητα θα έμπαινε σαν ταβάνι;Όποτε τώρα τι τρίτη επέμβαση να έκανες; Να πήγαινες από 60 σε 65-70; Θα έμπαινε ο Τυρκαλας; Βάλε και καμία φωτο με την τοποθέτηση αν μπορείς..
Αν είναι κάποιος που θα έμπαινε μόνο αυτός θα ήταν.Όποτε τώρα τι τρίτη επέμβαση να έκανες; Να πήγαινες από 60 σε 65-70; Θα έμπαινε ο Τυρκαλας; Βάλε και καμία φωτο με την τοποθέτηση αν μπορείς..
Και εγώ θα ειχα αυτή την απορία, επίσης πόσα τρχοθυλακια μπήκαν;Βλαφο παίζει να εχεις φωτό από 1ο μηνα -2μηνο -3μηνο από τη 2 η μμ?Δηλαδή με μαλλιά κοντά...Εκτός αν έκανες ακουρευτη...