Vlafo. FUE, 4158g, 09-10/01/2021

Giorgos-3

Well-Known Member
Αγαπητέ καλύτερα να σκεφτείς εσύ τον εαυτό σου. Αντί να χαλαρώνεις και να κους μουσικούλα διαβάζεις το φόρουμ; Μαζοχιστής είσαι;
χαχαχαχα....ειναι ειναι..μονο και μονο που ειναι στο φορουμ μελος!

Παρακαλώ συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απενεργοποιήσετε τις διαφημίσεις.

manly_Man

Well-Known Member
Αγαπητέ Cvial κάνω μεταμόσχευση αυτή τη στιγμή τη hairline πιο συγκεκριμένα και σας παρακολουθούμε on line κυριολεκτικά .Θα τελειώσω γύρω στις 9 και θα σας μεταφέρω τι μου λέει ο Σωτήρης για όλα τα θέματα που θίγετε όπως του Vlafo ,το θέμα του punch αλλά και τα τρίτροχα στη Hairline κάντε λίγη υπομονή .Σκεφτείτε λίγο και εμένα που κάνω ΜΜ αυτή τη στιγμή και είμαι πολύ δυσκολότερο περιστατικό από του συμπάσχοντες Vlafo
Επρεπε να υπαρχει και live μεταδοση στο forum, να σας βλεπαμε απο εδω φιλε. Αναμενουμε τις εξελιξεις.

vlafo

Well-Known Member
Εγώ φίλε ακολούθησα αυτό που σου χάραξε ο Τυρκάλας, πιθανώς αν την ανεβάσεις και πιο πάνω να είναι μεγαλύτερη θα ποστάρω τα σχήματα αργότερα.
Δεν ξέρω αν υπολόγισες ένα μικρό όριο επάνω ψηλά που είναι οριακά πάνω και έξω από τη safe zone ίσως εκεί είναι ή μικρή απόκλιση.

CVIAL

Moderator
Μέλος του προσωπικού
Δεν ξέρω αν υπολόγισες ένα μικρό όριο επάνω ψηλά που είναι οριακά πάνω και έξω από τη safe zone ίσως εκεί είναι ή μικρή απόκλιση.

Ναι όντως εκεί είναι η διαφορά στην δικιά μου διαφάνεια είναι χαμηλά αυτό το όριο πολύ μέσα στην safe ζώνη σε σχέση με την κατάσταση του crown σου.

Giorgos-3

Well-Known Member
Φιλε Τζωρτζ δημιουργειτε ανυπομονησια στο νημα με τα τελευταια σας μηνυματα :) . Ουτε ενα σποιλερ??
δεν ειναι δικο μου νημα...ο αμεσα εμπλεκομενος θα μιλησει οποτε θεωρει το σωστο ταιμινγκ....απλα νομιζω με τις φτωχες μου γνωσεις ειναι εντελως ακυρα οτι συζηταμε τοσες μερες γιατι μιλαμε σε διαφορετικες βασεις για εναν παρα πολυ απλο λογο που καλυπτουν και τα "1000" μοσχευματα που και καλα που χαθηκαν συν 2-3 τεχνικες λεπτομερειες.....

gerassis

Well-Known Member
Η εξαιρετικα σχολαστικη επιστημονική ανάλυση της μεταμοσχευσης του μέλους μας απο τον CVIAL δεν αφήνει καμία αμφιβολία ως προς τον αριθμό των grafts που τοποθετηθηκαν. Δεν μπορώ να γνωρίζω αν σε αυτήν την περιοχή μπορούσαν να τοποθετηθούν 1000 επιπλέον grafts. Η μεταμόσχευση σαν δουλειά ειναι ανω του μέσου όρου αυτών που εχω δει στα 2 χρόνια μου στο Φόρουμ. Μια υψηλή φύτρωση θα δικαιώσει τις προσδοκίες του παλικαριού.
Απο την άλλη αυτή η ανάλυση βοηθάει τα μέλη να βγάλουν αρκετά συμπεράσματα ως προς την ομαδική δουλειά που απαιτείται σε τέτοιες επεμβάσεις.
Στη δική μου 2η (πριν 15 μέρες) μεταμόσχευση σε τριτοδευτερη κλινική οπου η ομαδα αποτελούταν απο τον γιατρό και 3 νοσηλευτριες. Ο γιατρος έκανε τις ενέσεις αναισθησιας τρύπησε εξήγαγε και έκανε τις οπές για τη τοποθέτηση. Οι 3 νοσηλευτριες μέτρησαν, κατηγοριοποιησαν και τοποθέτησαν τα grafts με απόλυτη συνεργασία όλων - και εμου του ίδιου που αρνήθηκα να λάβω άνετη στάση ώστε να παρακολουθήσω τη ταινία που μου έβαλαν (ταινία βλεπω και αύριο το μαλλί ειναι τώρα). Και όλη αυτή η ομαδα για 1500 grafts.
Με τα λεπτοτερα εργαλεία που χρησιμοποιηθηκαν (0.8) είχα ταχύτερη ανάρρωση σε σχέση με την προηγούμενη δουλειά τους. Την 7η ημέρα βρισκόμουν καλύτερα απο οτι την 12η της προηγούμενης μμ. Τα κακαδακια είχαν φύγει εντελώς την 8 μέρα. Επίσης φίλος που με είχε παρακολουθήσει την προηγούμενη φορά σήμερα μου ανέφερε οτι εμφάνιση της δοτριας μου δεν εχει σχέση με την προηγούμενη φορά (προς το καλύτερο)
Καλη φυτρωση στο παλικάρι!!

Παρακαλώ συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απενεργοποιήσετε τις διαφημίσεις.

Aris81

Well-Known Member
Παρακολουθώ με πολύ ενδιαφέρον το νήμα και έχω μάθει πολλά πράγματα.
Αναμένω και τη θέση του γιατρού περί των grafts,των δίτριχων-τρίτριχων,κ.λ.π.

Θέλω επίσης να κάνω δύο παρατηρήσεις για το forum με αφορμή κάποια πράγματα που γράφτηκαν εδώ...

Για πολλοστή φορά...
Πολύ δράμα ρε παιδιά,τι μαρθαβουρτσισμός είναι αυτός..
Τα κλασσικά σεντόνια που όταν ποστάρονται για 123η φορά,δεν προσφέρουν τίποτα.
Πιστεύει κάποιος από εσάς ότι ένα μέλος με μέση ευφυΐα δεν μπορεί να αντιληφθεί τα στοιχειώδη και χρειάζεται
τον κάθε αυτόκλητο υπερασπιστή των απανταχού φαλακρών;
Τα ίδια και τα ίδια,κάνετε και τον CVIAL να τρέχει από πίσω σας λες και είστε 5χρονα..
Επίσης η συντριπτική πλειοψηφία άσχημων περιστατικών που έχω διαβάσει είναι από μέλη που δεν είχαν ανακαλύψει το forum,
όχι από μέλη που μελέτησαν το forum,πριν κάνουν μμ..

Πάμε στο στο άλλο...
Όχι πως ο vlafo χρειάζεται υπεράσπιση,αλλά πως είναι δυνατόν να γράφεις σε κάποιον που έκανε μμ πριν 12 μέρες

ναι εκτεθειμένος εισαι οταν γνωριζεις τοοοσα πολλα για μμ κ ανακαλύπτεις τον καλυτερο Έλληνα γιατρο οπου πας κ φευγεις με ζημια! γιατι μη μου πεις δεν ειναι ζημια το χασιμο περιπου 1000γρ. διαλεξες μετα απο μεγαλη μελετη τον καλυτερο..πηγες σ εκανε ζημια κ σ εβαλε κ λαθος τα μαλλακια...δλδ αν δεν εισαι εκτεθειμενος με την επιλογη σ τι εισαι....;;;

τα παραπάνω;
Έχεις αναλογιστεί την ψυχολογία κάποιου μετά από μμ;
Ακόμη και να είναι αληθή τα παραπάνω(εδώ είμαστε να ακούσουμε και την άποψη του γιατρού) πόσο βοηθάς ένα μέλος που αυτή τη στιγμή και τους επόμενους μήνες δεν μπορεί να κάνει για τα παραπάνω,απολύτως τίποτα;
Kαι στο τέλος ευχολόγια για καλή φύτρωση....

CVIAL

Moderator
Μέλος του προσωπικού
Εμένα με ενδιαφέρει όχι να ακούσω μόνο την άποψη του γιατρού αλλά να αξιολογήσω πόσο ρεαλιστική και λογική είναι. Προφανώς επειδή σε αυτό το νήμα είναι μεγάλο το διακύβευμα, υπάρχει δημοσιότητα, η απάντηση είναι must. Αυτό όμως ρε συ Γιώργο που δεν καταλαβαίνω είναι γιατί είσαι τόσο σίγουρος ότι όλοι έχουμε "λάθος", μια απάντηση (ή οποιαδήποτε απάντηση) δεν είναι λογικό να εμπεριέχει και μια απόπειρα δικαιολογίας? Δεν έχω την ψευδαίσθηση ότι θα βγει δημόσια κάποιος να παραδεχθεί ότι έγιναν λάθη, αυτό θα ισοδυναμούσε με αυτοκτονία. Το πιο λογικό είναι να προσπαθήσει να το δικαιολογήσει. Είναι ανθρώπινο και κατανοητό. Αυτό δεν σημαίνει ότι και εμείς θα το καταπιούμε αν δεν είναι πειστικό.

Τελευταία επεξεργασία:

Xristos87

Well-Known Member
Παρακολουθώ με πολύ ενδιαφέρον το νήμα και έχω μάθει πολλά πράγματα.
Αναμένω και τη θέση του γιατρού περί των grafts,των δίτριχων-τρίτριχων,κ.λ.π.

Θέλω επίσης να κάνω δύο παρατηρήσεις για το forum με αφορμή κάποια πράγματα που γράφτηκαν εδώ...

Για πολλοστή φορά...
Πολύ δράμα ρε παιδιά,τι μαρθαβουρτσισμός είναι αυτός..
Τα κλασσικά σεντόνια που όταν ποστάρονται για 123η φορά,δεν προσφέρουν τίποτα.
Πιστεύει κάποιος από εσάς ότι ένα μέλος με μέση ευφυΐα δεν μπορεί να αντιληφθεί τα στοιχειώδη και χρειάζεται
τον κάθε αυτόκλητο υπερασπιστή των απανταχού φαλακρών;
Τα ίδια και τα ίδια,κάνετε και τον CVIAL να τρέχει από πίσω σας λες και είστε 5χρονα..
Επίσης η συντριπτική πλειοψηφία άσχημων περιστατικών που έχω διαβάσει είναι από μέλη που δεν είχαν ανακαλύψει το forum,
όχι από μέλη που μελέτησαν το forum,πριν κάνουν μμ..

Πάμε στο στο άλλο...
Όχι πως ο vlafo χρειάζεται υπεράσπιση,αλλά πως είναι δυνατόν να γράφεις σε κάποιον που έκανε μμ πριν 12 μέρες

τα παραπάνω;
Έχεις αναλογιστεί την ψυχολογία κάποιου μετά από μμ;
Ακόμη και να είναι αληθή τα παραπάνω(εδώ είμαστε να ακούσουμε και την άποψη του γιατρού) πόσο βοηθάς ένα μέλος που αυτή τη στιγμή και τους επόμενους μήνες δεν μπορεί να κάνει για τα παραπάνω,απολύτως τίποτα;
Kαι στο τέλος ευχολόγια για καλή φύτρωση....
κακως κοβεις κ εμφανιζεις μια παραγραφο απο ολα αυτα π εχουμε πει.
οτι εχω πει ακομη κ σε αυτην την παραγραφο π εκοψες ειναι αληθεια!

ο νηματοδοτης προσπαθει διακαως να εμφανισει τον συγκεκρινενο γιατρο ως τον ΚΟΡΥΦΑΙΟ κ μοναδικο στην Ελλαδα. Γεγονος π μπορει να παρει στο λαιμο του νεα μελη π ειναι βιαστικα,αν κατςλαβαινεις τι λεω.
Για να δεχτω ο,τι λεει καποιος πρεπει να το αξιολογησω δεν ειμαι χαπατο να τρωω το σανο π πουλαει καποιος. αξιολογώ τη μμ του την οποια εχει κανει ΚΟΡΥΦΑΙΟΣ στην Ελλαδα σύμφωνα με τα λογια κ υστερα απο τη μμ κ τα αποτελέσματα του cvial εμμενει στην αποψη του.

εν κατακλείδι φιλε μ Αρη

ειναι ΚΟΡΥΦΑΙΟΣ ή ΟΧΙ αυτος π σε 2 μερες βγάζει περι τα 4.100gts και χανει περι τα 1000;;;

ειναι ΚΟΡΥΦΑΙΟΣ ή ΟΧΙ αυτος π στη χερλαιν βαζει 1τριχα, 18
2τριχα, 52
3τριχα, 35
4τριχα 3

ειναι ΚΟΡΥΦΑΙΟΣ ή οχι αυτος π χρησιμοποιει 1mm παντσ και οχι μικροτερο

CVIAL

Moderator
Μέλος του προσωπικού
Αγαπητέ προτρέχεις, πρέπει πρώτα να ακούσουμε τι έχει να πει και ο γιατρός. Χαμήλωσε τους τόνους σου. Αυτό που δηλώνει ο καθένας είναι η προσωπική του άποψη την οποία ο καθένας την αξιολογεί με βάση αυτα που διαβάζει. Εδώ δεν είμαστε για να πείσουμε κανέναν αλλά για να παρουσιάσει ο καθένας με επιχειρήματα τις απόψεις του.

Fiponazio

Active Member
Σαν νέο μέλος και άκυρος χωρίς πολλές γνώσεις όπως είπαν κάποιο (αν και δεν νμζ να παίζει ρόλο ποσό καιρό είσαι μέλος στην γνώση και την άποψη) έχω να πω συγχαρητήρια στον CVIAL για όλη την δουλειά και φυσικά ευχαριστώ και τον φίλο vlafo για την παρουσίαση. Δεν χρειάζεται φανατισμός από καμία πλευρά.
Xristos87 μου θυμίζεις κάτι λαοπλάνους του μεσαίωνα σε κάτι ταινίες σειρές ειδικά στο τελευταίο σχόλιο χαχαχαχαχα she’s is a witch κάψτε την. Φιλικά πάντα

Xristos87

Well-Known Member
κ ο Γιωργακης (Παπανδρεου) ελεγε λεφτα υπσρχουν και τελικα οχι λεφτα δεν υπηρχαν αλλα βαλαμε κ απο την τσεπη μας.
θελω να πω οτι ο καθενας μπορει να λεει οτι θελει. Το σεβομαι κ ειμαι υπερμαχος αλλα τετοιες βαρυγδουπες αποψεις περι κορυφαιων ΕΠΗΡΕΑΖΟΥΝ καποιον... ειναι γκεμπελιστικο..λεγε λεγε θα μεινει κατι. ε οχι εγω δεν συμφωνω. πες οτι εχει τα θετικα κ τα αρνητικα του κ ασε τον αλλον να κρινει.
φτανει με τους κορυφαιους. Τα αποτελεσματα κ μονο μιλάνε....

δλδ επειδη πηγες "εσυ" ειναι ΚΟΡΥΦΑΙΟΣ κ ολοι οι αλλοι πηγαμε ή θα παμε σε τριτοδευτερους...;;

κοιτα να δεις π θα παω σε καποιον π θα μ βγαλει 2000gts k θα μ βαλει 1950gts κ θα νομιζω οτι κατεβηκε ο θεος!
κοιτα να δεις π θα παω καπου κ θα χρησιμοποιουν 0.9 ...0 8 παντς κ θα τον κοιταω σαν εξωγηινος...κ αλλα..μην γραφω ..

vlafo

Well-Known Member
Όχι είναι ο Αναστασάκης που μου έστελνες και μηνύματα τον Νοέμβριο και δήθεν μου το έπαιζες άσχετος και προσπαθούσες να πιάσεις ψαριές.
Ρε άντε από εδώ.
Εσύ δεν μπορείς να αξιολογήσεις γιατί δεν έχεις τη γνώση,τα δεδομένα σου είναι ελάχιστα έως ανύπαρκτα άρα η επεξεργασία που κάνεις και που μπορείς είναι από μηδενική έως ανύπαρκτη οπότε η άποψη σου είναι αδιάφορη και ανύπαρκτη.
Κατάλαβε το.
Μου κάνεις copy paste ότι έχεις διαβάσει από τον Cvial και μου το πετάς λες και εγώ δεν μπορώ να ξέρω τι και πώς.
Και ποιος σου είπε επειδή ο Cvial έχει τη γνώση και την εμπειρία έχει το αλάθητο του πάπα?
Ποιός σου είπε ότι τα αριθμητικά νούμερα πάντα είναι αυτά που καθορίζουν το αποτέλεσμα?
Ξέρεις σε πόσα ματς μπάσκετ που είναι γεμάτο στατιστικά,πόσες φορές λένε ψέματα για την πραγματικη εικόνα?
Ενώ αν τα διαβάσεις δείχνουν άλλο από αυτό που έγινε πραγματικά.
Και θα παρασύρουμε εμείς νέα μέλη που το μόνο που κάνουμε είναι να βοηθάμε να βλέπουν κάθε λεπτομέρεια με πλήρη διαφάνεια.
Έλεος έχει καταντήσει αηδία με όλους τους άσχετους.

Τελευταία επεξεργασία:

Anxious

New Member
Καλησπέρα :)

Περιμένω με ιδιαίτερη ανυπομονησία τις απαντήσεις τις κλινικής καθώς έχω κλείσει μεταμόσχευση με τον Τυρκαλά τον επόμενο μήνα.
Όπως και να χει να ευχηθώ με την σειρά μου τα καλύτερα αποτελέσματα στον Vlafo!

Xristos87

Well-Known Member
Όχι είναι ο Αναστασάκης που μου έστελνες και μηνύματα τον Νοέμβριο και δήθεν μου το έπαιζες άσχετος και προσπαθούσες να πιάσεις ψαριές.
Ρε άντε από εδώ.
Εσύ δεν μπορείς νσ αξιολογήσεις γιατί δεν έχεις τη γνώση,τα δεδομένα σου είναι ελάχιστα έως ανύπαρκτα άρα η επεξεργασία που κάνεις και που μπορείς είναι από μηδενική έως ανύπαρκτη οπότε η άποψη σου είναι αδιάφορη και ανύπαρκτη.
Κατάλαβε το.
Μου κάνεις copy paste ότι έχεις διαβάσει από τον Cvial και μου το πετάς λες και εγώ δεν μπορώ να ξέρω τι και πώς.
Και ποιος σου είπε επειδή ο Cvial έχει τη γνώση και την εμπειρία έχει το αλάθητο του πάπα?
Ποιός σου είπε ότι τα αριθμητικά νούμερα πάντα είναι αυτά που καθορίζουν το αποτέλεσμα?
Ξέρεις σε πόσα ματς μπάσκετ που είναι γεμάτο στατιστικά,πόσες φορές λένε ψέματα για την πραγματικη εικόνα?
Ενώ αν τα διαβάσεις δείχνουν άλλο από αυτό που έγινε πραγματικά.
Και θα παρασύρουμε εμείς νέα μέλη που το μόνο που κάνουμε είναι να βοηθάμε να βλέπουν κάθε λεπτομέρεια με πλήρη διαφάνεια.
Έλεος έχει καταντήσει αηδία με όλους τους άσχετους.
ψαροντουφεκο κανω αδερφε....συναγριδες, τσιπουρες, σαργους....εδω μεσα δεν μπορω να ψαρέψω!

σ ειχα στειλει μνμ για τον Αναστασακη τι παιζει κ μιλαει ετσι γιατι σε εβλεπα να κοντράρεται μαζι σου. επισης τον ειχα ξεχωρισει γιατι αυτο αποκαλουνταν ΚΟΡΥΦΑΙΟΣ .....μετα ξεχωρισα κ τον Τιρκαλα γιατι καποιοι σαν εσενα τον ελεγαν ΚΟΡΥΦΑΙΟ.
Κ αυτο ακριβώς θελω να αποφυγουν νεα μελη. Την παραπλανηση του λογου...μην βαζετε ταμπελες ΚΟΡΥΦΑΙΟΥ....

ΜΟΝΟ τα αποτελεσματα μετρανε. τωρα οτι κ να λες , να λεει ο αλλος κ ο παραλλος εχω να πω παιδια ΜΟΝΟ αποτελεσματα κοιτατε κ αξιολογηστε.

Μπλουζα