Giorgos-3
Well-Known Member
χαχαχαχα....ειναι ειναι..μονο και μονο που ειναι στο φορουμ μελος!Αγαπητέ καλύτερα να σκεφτείς εσύ τον εαυτό σου. Αντί να χαλαρώνεις και να κους μουσικούλα διαβάζεις το φόρουμ; Μαζοχιστής είσαι;
χαχαχαχα....ειναι ειναι..μονο και μονο που ειναι στο φορουμ μελος!Αγαπητέ καλύτερα να σκεφτείς εσύ τον εαυτό σου. Αντί να χαλαρώνεις και να κους μουσικούλα διαβάζεις το φόρουμ; Μαζοχιστής είσαι;
Παρακαλώ συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απενεργοποιήσετε τις διαφημίσεις.
Επρεπε να υπαρχει και live μεταδοση στο forum, να σας βλεπαμε απο εδω φιλε. Αναμενουμε τις εξελιξεις.Αγαπητέ Cvial κάνω μεταμόσχευση αυτή τη στιγμή τη hairline πιο συγκεκριμένα και σας παρακολουθούμε on line κυριολεκτικά .Θα τελειώσω γύρω στις 9 και θα σας μεταφέρω τι μου λέει ο Σωτήρης για όλα τα θέματα που θίγετε όπως του Vlafo ,το θέμα του punch αλλά και τα τρίτροχα στη Hairline κάντε λίγη υπομονή .Σκεφτείτε λίγο και εμένα που κάνω ΜΜ αυτή τη στιγμή και είμαι πολύ δυσκολότερο περιστατικό από του συμπάσχοντες Vlafo
Δεν ξέρω αν υπολόγισες ένα μικρό όριο επάνω ψηλά που είναι οριακά πάνω και έξω από τη safe zone ίσως εκεί είναι ή μικρή απόκλιση.Εγώ φίλε ακολούθησα αυτό που σου χάραξε ο Τυρκάλας, πιθανώς αν την ανεβάσεις και πιο πάνω να είναι μεγαλύτερη θα ποστάρω τα σχήματα αργότερα.
να πω την αμαρτια μου εχω χαζεψει και εγω στα διαλειμματα.....Ούτε o tol δεν είναι τόσο μαζόχα με τα ωραία του κείμενα.
Αυτό να κάνεις επέμβαση και να διαβάζεις φόρουμ με ξεπερνάει πραγματικά.
Δεν ξέρω αν υπολόγισες ένα μικρό όριο επάνω ψηλά που είναι οριακά πάνω και έξω από τη safe zone ίσως εκεί είναι ή μικρή απόκλιση.
Φιλε Τζωρτζ δημιουργειτε ανυπομονησια στο νημα με τα τελευταια σας μηνυματα . Ουτε ενα σποιλερ??ριχ τα....
δεν ειναι δικο μου νημα...ο αμεσα εμπλεκομενος θα μιλησει οποτε θεωρει το σωστο ταιμινγκ....απλα νομιζω με τις φτωχες μου γνωσεις ειναι εντελως ακυρα οτι συζηταμε τοσες μερες γιατι μιλαμε σε διαφορετικες βασεις για εναν παρα πολυ απλο λογο που καλυπτουν και τα "1000" μοσχευματα που και καλα που χαθηκαν συν 2-3 τεχνικες λεπτομερειες.....Φιλε Τζωρτζ δημιουργειτε ανυπομονησια στο νημα με τα τελευταια σας μηνυματα . Ουτε ενα σποιλερ??
Παρακαλώ συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απενεργοποιήσετε τις διαφημίσεις.
ναι εκτεθειμένος εισαι οταν γνωριζεις τοοοσα πολλα για μμ κ ανακαλύπτεις τον καλυτερο Έλληνα γιατρο οπου πας κ φευγεις με ζημια! γιατι μη μου πεις δεν ειναι ζημια το χασιμο περιπου 1000γρ. διαλεξες μετα απο μεγαλη μελετη τον καλυτερο..πηγες σ εκανε ζημια κ σ εβαλε κ λαθος τα μαλλακια...δλδ αν δεν εισαι εκτεθειμενος με την επιλογη σ τι εισαι....;;;
κακως κοβεις κ εμφανιζεις μια παραγραφο απο ολα αυτα π εχουμε πει.Παρακολουθώ με πολύ ενδιαφέρον το νήμα και έχω μάθει πολλά πράγματα.
Αναμένω και τη θέση του γιατρού περί των grafts,των δίτριχων-τρίτριχων,κ.λ.π.
Θέλω επίσης να κάνω δύο παρατηρήσεις για το forum με αφορμή κάποια πράγματα που γράφτηκαν εδώ...
Για πολλοστή φορά...
Πολύ δράμα ρε παιδιά,τι μαρθαβουρτσισμός είναι αυτός..
Τα κλασσικά σεντόνια που όταν ποστάρονται για 123η φορά,δεν προσφέρουν τίποτα.
Πιστεύει κάποιος από εσάς ότι ένα μέλος με μέση ευφυΐα δεν μπορεί να αντιληφθεί τα στοιχειώδη και χρειάζεται
τον κάθε αυτόκλητο υπερασπιστή των απανταχού φαλακρών;
Τα ίδια και τα ίδια,κάνετε και τον CVIAL να τρέχει από πίσω σας λες και είστε 5χρονα..
Επίσης η συντριπτική πλειοψηφία άσχημων περιστατικών που έχω διαβάσει είναι από μέλη που δεν είχαν ανακαλύψει το forum,
όχι από μέλη που μελέτησαν το forum,πριν κάνουν μμ..
Πάμε στο στο άλλο...
Όχι πως ο vlafo χρειάζεται υπεράσπιση,αλλά πως είναι δυνατόν να γράφεις σε κάποιον που έκανε μμ πριν 12 μέρες
τα παραπάνω;
Έχεις αναλογιστεί την ψυχολογία κάποιου μετά από μμ;
Ακόμη και να είναι αληθή τα παραπάνω(εδώ είμαστε να ακούσουμε και την άποψη του γιατρού) πόσο βοηθάς ένα μέλος που αυτή τη στιγμή και τους επόμενους μήνες δεν μπορεί να κάνει για τα παραπάνω,απολύτως τίποτα;
Kαι στο τέλος ευχολόγια για καλή φύτρωση....
ψαροντουφεκο κανω αδερφε....συναγριδες, τσιπουρες, σαργους....εδω μεσα δεν μπορω να ψαρέψω!Όχι είναι ο Αναστασάκης που μου έστελνες και μηνύματα τον Νοέμβριο και δήθεν μου το έπαιζες άσχετος και προσπαθούσες να πιάσεις ψαριές.
Ρε άντε από εδώ.
Εσύ δεν μπορείς νσ αξιολογήσεις γιατί δεν έχεις τη γνώση,τα δεδομένα σου είναι ελάχιστα έως ανύπαρκτα άρα η επεξεργασία που κάνεις και που μπορείς είναι από μηδενική έως ανύπαρκτη οπότε η άποψη σου είναι αδιάφορη και ανύπαρκτη.
Κατάλαβε το.
Μου κάνεις copy paste ότι έχεις διαβάσει από τον Cvial και μου το πετάς λες και εγώ δεν μπορώ να ξέρω τι και πώς.
Και ποιος σου είπε επειδή ο Cvial έχει τη γνώση και την εμπειρία έχει το αλάθητο του πάπα?
Ποιός σου είπε ότι τα αριθμητικά νούμερα πάντα είναι αυτά που καθορίζουν το αποτέλεσμα?
Ξέρεις σε πόσα ματς μπάσκετ που είναι γεμάτο στατιστικά,πόσες φορές λένε ψέματα για την πραγματικη εικόνα?
Ενώ αν τα διαβάσεις δείχνουν άλλο από αυτό που έγινε πραγματικά.
Και θα παρασύρουμε εμείς νέα μέλη που το μόνο που κάνουμε είναι να βοηθάμε να βλέπουν κάθε λεπτομέρεια με πλήρη διαφάνεια.
Έλεος έχει καταντήσει αηδία με όλους τους άσχετους.