Vlafo. FUE, 4158g, 09-10/01/2021

Georgie

Well-Known Member
Ενα μέλος μας παρουσιάζει όλα τα δεδομένα της μεταμοσχευσης του .
Που ειναι πολυ ενδιαφέρον απο πολλές απόψεις γιατι παράλληλα μαθαίνουμε οσοι ενδιαφερόμαστε .

Δυστυχώς για μια ακόμη φορα η λέξεις ΥΠΟΜΟΝΗ και ΣΕΒΑΣΜΟΣ αγνοούνται στο δημόσιο διάλογο.
Ειναι βαρετοί οι ζηλωτές της μιας και της άλλης πλευράς .
Δε προσφέρουν τιποτα .
Μονο κουράζουν .

Θα ξανά σχολιάσω εάν χρειαστεί στο 5μηνο στο συγκεκριμένο νήμα .
Καλή συνέχεια φίλε @vlafo

Παρακαλώ συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απενεργοποιήσετε τις διαφημίσεις.

vlafo

Well-Known Member
Εσυ έχεις δει αποτελέσματα του Αναστασάκη και του Τιρκαλά?
Γιά πες μου.

Γιατί εγώ έχω δει ζωντανά.

vlafo

Well-Known Member
Ενα μέλος μας παρουσιάζει όλα τα δεδομένα της μεταμοσχευσης του .
Που ειναι πολυ ενδιαφέρον απο πολλές απόψεις γιατι παράλληλα μαθαίνουμε οσοι ενδιαφερόμαστε .

Δυστυχώς για μια ακόμη φορα η λέξεις ΥΠΟΜΟΝΗ και ΣΕΒΑΣΜΟΣ αγνοούνται στο δημόσιο διάλογο.
Ειναι βαρετοί οι ζηλωτές της μιας και της άλλης πλευράς .
Δε προσφέρουν τιποτα .
Μονο κουράζουν .

Θα ξανά σχολιάσω εάν χρειαστεί στο 5μηνο στο συγκεκριμένο νήμα .
Καλή συνέχεια φίλε @vlafo
ΟΧΙ Georgie
Εσύ να σχολιάζεις και να λες ότι θέλεις και όχι στο 5μηνο.

Georgie

Well-Known Member
ΟΧΙ Georgie
Εσύ να σχολιάζεις και να λες ότι θέλεις και όχι στο 5μηνο.
Τεχνικά θέματα δε ξέρω πολλα φίλε .
Το μονο που θελω ειναι να πάρεις το καλυτερο αποτέλεσμα , όπως και τα αλλα παιδια όπου και αν επέλεξαν .

vlafo

Well-Known Member
Τεχνικά θέματα δε ξέρω πολλα φίλε .
Το μονο που θελω ειναι να πάρεις το καλυτερο αποτέλεσμα , όπως και τα αλλα παιδια όπου και αν επέλεξαν .
Georgie το πάρω δεν το πάρω καλά θα είμαι και πάλι εκτός και γίνω κρανίου τόπος.. :)
Όπως και να χει σε ευχαριστώ εσύ είσαι από τους πιο cool και νορμάλ τύπους.
Ίσως επειδή είσαι στο εξωτερικό.

Giorgos-3

Well-Known Member
Εμένα με ενδιαφέρει όχι να ακούσω μόνο την άποψη του γιατρού αλλά να αξιολογήσω πόσο ρεαλιστική και λογική είναι. Προφανώς επειδή σε αυτό το νήμα είναι μεγάλο το διακύβευμα, υπάρχει δημοσιότητα, η απάντηση είναι must. Αυτό όμως ρε συ Γιώργο που δεν καταλαβαίνω είναι γιατί είσαι τόσο σίγουρος ότι όλοι έχουμε "λάθος", μια απάντηση (ή οποιαδήποτε απάντηση) δεν είναι λογικό να εμπεριέχει και μια απόπειρα δικαιολογίας? Δεν έχω την ψευδαίσθηση ότι θα βγει δημόσια κάποιος να παραδεχθεί ότι έγιναν λάθη, αυτό θα ισοδυναμούσε με αυτοκτονία. Το πιο λογικό είναι να προσπαθήσει να το δικαιολογήσει. Είναι ανθρώπινο και κατανοητό. Αυτό δεν σημαίνει ότι και εμείς θα το καταπιούμε αν δεν είναι πειστικό.
Δεν ξέρω αν έχεις μιλήσει ήδη με ,vlafo....πάντως πιστεύω αυτό όλο που γίνεται τώρα θα σε κάνουν να σκεφτείς και εσύ ίσως οτι καμιά φορά ότι δεν τα προβλέπουμε όλα η σκεφτόμαστε όσο οξύμωρο και αν ακούγεται αυτό επειδή το λέω εγώ σε σένα ....καμιά φορά ίσως όση θεωρία και να ξέρει κάποιος αν δεν το κάνεις στη πράξη δεν γνωρίζεις η δεν σκέφτεσαι ακόμα και εντελώς απλούς κ γελοίους παραμέτρους....

Giorgos-3

Well-Known Member
κακως κοβεις κ εμφανιζεις μια παραγραφο απο ολα αυτα π εχουμε πει.
οτι εχω πει ακομη κ σε αυτην την παραγραφο π εκοψες ειναι αληθεια!

ο νηματοδοτης προσπαθει διακαως να εμφανισει τον συγκεκρινενο γιατρο ως τον ΚΟΡΥΦΑΙΟ κ μοναδικο στην Ελλαδα. Γεγονος π μπορει να παρει στο λαιμο του νεα μελη π ειναι βιαστικα,αν κατςλαβαινεις τι λεω.
Για να δεχτω ο,τι λεει καποιος πρεπει να το αξιολογησω δεν ειμαι χαπατο να τρωω το σανο π πουλαει καποιος. αξιολογώ τη μμ του την οποια εχει κανει ΚΟΡΥΦΑΙΟΣ στην Ελλαδα σύμφωνα με τα λογια κ υστερα απο τη μμ κ τα αποτελέσματα του cvial εμμενει στην αποψη του.

εν κατακλείδι φιλε μ Αρη

ειναι ΚΟΡΥΦΑΙΟΣ ή ΟΧΙ αυτος π σε 2 μερες βγάζει περι τα 4.100gts και χανει περι τα 1000;;;

ειναι ΚΟΡΥΦΑΙΟΣ ή ΟΧΙ αυτος π στη χερλαιν βαζει 1τριχα, 18
2τριχα, 52
3τριχα, 35
4τριχα 3

ειναι ΚΟΡΥΦΑΙΟΣ ή οχι αυτος π χρησιμοποιει 1mm παντσ και οχι μικροτερο
Ακόμα γράφεις εσύ ; Η πλάκα είναι ότι κάποια στιγμή δια μαγείας θα σε χάσουμε ....

vagosx

Well-Known Member
Για να βάζουμε τα πράγματα στη θέση τους γιατί νομιζω ότι υπάρχει ενας τεράστιος αποπροσανατολισμός.
Τα grafts που μπήκαν στο Vlafo σε συνδυασμό και με τα grafts που είχε και τον πολυ καλο λόγο του δίνουν ένα τρομερό CV που εαν η φυτρωση πιάσει τα συνηθισμένα ποσοστά του Τυρκαλα το αποτέλεσμα του θα είναι από τα πολυ δυνατά.
Το θέμα με τη διαφορά των grafts προφανως και είναι σημαντικό τόσο ως προς το να δούμε το ποσοστό του transaction, όσο και με το καταλάβουμε που τελικα πήγαν, αλλά δεν έχει καμια σχέση με το αποτέλεσμα που θα εχει ο Vlafo.
Επίσης εχω δει άπειρα βιντεο της HLC ποτε δε βάζει πυκνότητα πάνω από 50, άρα Vlafo μην αγχώνεσαι για το αποτέλεσμα σου θεωρώ ότι θα είναι σούπερ.
Ομως σε κάθε περίπτωση περιμένω και εγω με αγωνία να ακούσω την εξήγηση του γιατρού για τη μεγάλη διαφορά εξαχθεντων και τοποθετηθεντων grafts.

alex7

Well-Known Member
Cvial
καλό βράδυ σε όλους.Παρακολουθώ το φορουμ 5 χρόνια περίπου και χάρη σε εσάς έμαθα πάρα πολλά για το πρόβλημα που το έχουμε κοινό όλοι,Μόλις τελείωσα ένα σουπερ εξαντλητικό διήμερα στην κλινική του κ.Τιρκάλα.Δε θα μπω σε λεπτομέρειες για τη δική μου περίπτωση καθώς το νήμα αφορά άλλον συνάδελφο.Παρακολουθούσα από το κρεβάτι του πόνου δύο μέρες την συζήτηση που έχετε για τον αριθμό των μοσχευμάτων που μπήκαν στην περίπτωση του vlafo (εννοείται στα διαλύματα και όχι στη διάρκεια της διαδικασίας για να απαντήσω και στον Cvial).Τον Cvial τον γνώρισα στο consultation με Lorenzo.Έχει εντυπωσιακές γνώσεις αναμφίβολα στο αντικείμενο μολονότι δεν είναι γιατρός , εγώ τον σέβομαι απεριόριστα.Δεν έχω σκοπό να αντιδικήσω με κανέναν αντίθετα είμαστε εδώ όλοι για να συζήτησουμε , να ενημερωθούμε και να βοηθηθούμε.Θα σας μεταφέρω λοιπόν τι μου είπε ο Σωτήρης για ότι του γράφεται στο Φορουμ για το περιστατικό του Vlafo.Μου είπε καταρχήν οτι "εγώ τώρα πρέπει να αποδείξω οτι δεν είμαι ελέφαντας.1.Πως μέτρησε στην δότρια τα "μαμίσια"μαλλιά;Εγώ αυτά τα λίγα που είχε στην εμπροσθια ζώνη τα είδα εντελώς αδύναμα και κατα την εμφύτευση τα αγνόησα εντελώς και εμφύτευσα και πάνω σε αυτά.Δεν εκανα καμιά πύκνωση σε συνδυασμό με μαμίσια αλλά μόνο με μεταμοσχευμένα.Άρα λοιπόν μαμίσια εμπρός δεν υπήρχαν καθόλου 2.Μετράει τα μοσχέυματα τη 10η και 11η μέρα ή την τέταρτη μέρα που πάνω έχουν scrubs.Tην 10η και 11η μέρα πολλά από τα μοσχεύματα έχουν πέσει.Με τα scrubs δεν γίνεται εύκολα μέτρηση,άρα λοιπόν η όποια μέτρηση δεν είναι ακριβής." Του είπα σε αυτό το σημείο ότι άλλο μέλος έχει μετρήσει μοσχεύματα σε άλλον ασθενή σε περιστατικό του και τα βρήκε ακριβή.Νομίζω σε περιστατικό με 3900.Σε αυτή τη στιγμή λοιπόν η συζήτηση στράφηκε στις λευκές τρίχες καθώς κάποια μέλη και ο Cvial ισχυρίζονται ότι χάσατε τις λευκές τρίχες που είναι πολύ δύσκολες στη διαχείριση( σε αυτό το σημείο να σημειώσω οτι έχω ακούσει τον ίδιο τον Λορέντζο να λέει στον Cvial ότι το πιο δύσκολο πράγμα σε μία μμ είναι οι άσπρες τρίχες και ότι αυτές είναι που τον δυσκολεύουν περισσότερο) , η απάντηση του ήταν "εμείς τα βάφουμε και έτσι μπορούμε και τα δουλεύουμε" και πράγματι εμένα μου έβαψαν τη δότρια και τις δύο μέρες.Του είπα για τα τρίτριχα στη hairline του Vlafo και μου είπε αλλά και μου έδειξε ένα μόνοτριχο δικό μου που είχε επάνω δύο τρίχες και ένα άλλο μονότριχο με 3 τρίχες."Προσέξτε τι λάθος γίνεται εδώ :ο βολβός της ρίζας στα συγκεκριμένα είναι ένας .1 τρίχα αντιστοιχεί σε 1 βολβό , οι άλλες τρίχες έχουν βολβό αντίστοιχα δικό τους αλλά αυτός παρέμεινε στη θέση του στη δότρια περιοχή και μελλοντικά θα ξαναφυτρώσει διτριχο ή τρίτριχο.άρα λοιπόν μπορεί να βλέπεις 3 τρίχες σε μοσχευμα αλλά αυτό θα πέσει και θα ξαναβγάλει-προσέξτε- μονότριχο."Εχω και άλλα να σας πωκαι άλλα πολύ ενδιαφέροντα για το punch αλλά αυριο καθώς πρέπει να ξεκουραστώ γιατί είμαι πολύ ταλαιπωρημένος από τη ΜΜ σήμερα

Giorgos-3

Well-Known Member
Cvial
καλό βράδυ σε όλους.Παρακολουθώ το φορουμ 5 χρόνια περίπου και χάρη σε εσάς έμαθα πάρα πολλά για το πρόβλημα που το έχουμε κοινό όλοι,Μόλις τελείωσα ένα σουπερ εξαντλητικό διήμερα στην κλινική του κ.Τιρκάλα.Δε θα μπω σε λεπτομέρειες για τη δική μου περίπτωση καθώς το νήμα αφορά άλλον συνάδελφο.Παρακολουθούσα από το κρεβάτι του πόνου δύο μέρες την συζήτηση που έχετε για τον αριθμό των μοσχευμάτων που μπήκαν στην περίπτωση του vlafo (εννοείται στα διαλύματα και όχι στη διάρκεια της διαδικασίας για να απαντήσω και στον Cvial).Τον Cvial τον γνώρισα στο consultation με Lorenzo.Έχει εντυπωσιακές γνώσεις αναμφίβολα στο αντικείμενο μολονότι δεν είναι γιατρός , εγώ τον σέβομαι απεριόριστα.Δεν έχω σκοπό να αντιδικήσω με κανέναν αντίθετα είμαστε εδώ όλοι για να συζήτησουμε , να ενημερωθούμε και να βοηθηθούμε.Θα σας μεταφέρω λοιπόν τι μου είπε ο Σωτήρης για ότι του γράφεται στο Φορουμ για το περιστατικό του Vlafo.Μου είπε καταρχήν οτι "εγώ τώρα πρέπει να αποδείξω οτι δεν είμαι ελέφαντας.1.Πως μέτρησε στην δότρια τα "μαμίσια"μαλλιά;Εγώ αυτά τα λίγα που είχε στην εμπροσθια ζώνη τα είδα εντελώς αδύναμα και κατα την εμφύτευση τα αγνόησα εντελώς και εμφύτευσα και πάνω σε αυτά.Δεν εκανα καμιά πύκνωση σε συνδυασμό με μαμίσια αλλά μόνο με μεταμοσχευμένα.Άρα λοιπόν μαμίσια εμπρός δεν υπήρχαν καθόλου 2.Μετράει τα μοσχέυματα τη 10η και 11η μέρα ή την τέταρτη μέρα που πάνω έχουν scrubs.Tην 10η και 11η μέρα πολλά από τα μοσχεύματα έχουν πέσει.Με τα scrubs δεν γίνεται εύκολα μέτρηση,άρα λοιπόν η όποια μέτρηση δεν είναι ακριβής." Του είπα σε αυτό το σημείο ότι άλλο μέλος έχει μετρήσει μοσχεύματα σε άλλον ασθενή σε περιστατικό του και τα βρήκε ακριβή.Νομίζω σε περιστατικό με 3900.Σε αυτή τη στιγμή λοιπόν η συζήτηση στράφηκε στις λευκές τρίχες καθώς κάποια μέλη και ο Cvial ισχυρίζονται ότι χάσατε τις λευκές τρίχες που είναι πολύ δύσκολες στη διαχείριση( σε αυτό το σημείο να σημειώσω οτι έχω ακούσει τον ίδιο τον Λορέντζο να λέει στον Cvial ότι το πιο δύσκολο πράγμα σε μία μμ είναι οι άσπρες τρίχες και ότι αυτές είναι που τον δυσκολεύουν περισσότερο) , η απάντηση του ήταν "εμείς τα βάφουμε και έτσι μπορούμε και τα δουλεύουμε" και πράγματι εμένα μου έβαψαν τη δότρια και τις δύο μέρες.Του είπα για τα τρίτριχα στη hairline του Vlafo και μου είπε αλλά και μου έδειξε ένα μόνοτριχο δικό μου που είχε επάνω δύο τρίχες και ένα άλλο μονότριχο με 3 τρίχες."Προσέξτε τι λάθος γίνεται εδώ :ο βολβός της ρίζας στα συγκεκριμένα είναι ένας .1 τρίχα αντιστοιχεί σε 1 βολβό , οι άλλες τρίχες έχουν βολβό αντίστοιχα δικό τους αλλά αυτός παρέμεινε στη θέση του στη δότρια περιοχή και μελλοντικά θα ξαναφυτρώσει διτριχο ή τρίτριχο.άρα λοιπόν μπορεί να βλέπεις 3 τρίχες σε μοσχευμα αλλά αυτό θα πέσει και θα ξαναβγάλει-προσέξτε- μονότριχο."Εχω και άλλα να σας πωκαι άλλα πολύ ενδιαφέροντα για το punch αλλά αυριο καθώς πρέπει να ξεκουραστώ γιατί είμαι πολύ ταλαιπωρημένος από τη ΜΜ σήμερα
Άλεξ όπως θα κτλ σε ένα από τα διαλείμματα σου μιλούσα με το γιατρό και μου πε αυτά ...έπρεπε να αφήσεις τον vlafo να τα πει όμως οπότε κρίνει αυτός ....για αυτό δεν μίλησα δημόσια αλλά μόνο σε αυτόν ....σε καταλαβαίνω στις προθέσεις σου αλλά έτσι είναι το σωστό ...
Υγ: καλή επιτυχία όλα θα πάνε καλά ...

Παρακαλώ συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απενεργοποιήσετε τις διαφημίσεις.

alex7

Well-Known Member
Άλεξ όπως θα κτλ σε ένα από τα διαλείμματα σου μιλούσα με το γιατρό και μου πε αυτά ...έπρεπε να αφήσεις τον vlafo να τα πει όμως οπότε κρίνει αυτός ....για αυτό δεν μίλησα δημόσια αλλά μόνο σε αυτόν ....σε καταλαβαίνω στις προθέσεις σου αλλά έτσι είναι το σωστό ...
Υγ: καλή επιτυχία όλα θα πάνε καλά ...
Ok

hairlosscursed

Well-Known Member
Δεν έχω παρακολουθήσει όλο το νήμα αλλα: λόγο προϋπηρεσίας βλέπω πως πάει να γίνει πάλι ζούγκλα.
Ένας άνθρωπος έκανε μεταμόσχευση και έχει την ευγενή καλοσύνη να το μοιραστεί προς όφελος όλων.ας ευχηθούμε απλά να πάει καλά Και το κέρδος για όλους θα είναι τεράστιο.1ον ο συνάδελφος θα έχει ένα πολύ καλό αποτέλεσμα.2ον θα εχουμε κερδισει ΟΛΟΙ εναν πολυ καλο γιατρό που στην Ελλάδα τον έχουμε ανάγκη.και σας το λέω εγώ που είμαι κατά των Ελλήνων ιατρών του είδους λόγο κακών εμπειριών του παρελθόντος. Παρ'όλα αυτά είμαι ανοιχτός σε αλλαγές,βελτιώσεις και ευχάριστες εκπλήξεις.τελος προσωπική εκτίμηση είναι πως ο flavo θα είναι ένα από τα καλύτερα ελληνικά περιστατικά υψηλού επιπέδου.
Μακάρι να πέσω μέσα.
Flavo κράτα μας updated όσο και αν έχεις κουράγιο και υπομονή.

tol

Well-Known Member
Θα σας μεταφέρω λοιπόν τι μου είπε ο Σωτήρης για ότι του γράφεται στο Φορουμ για το περιστατικό του Vlafo.Μου είπε καταρχήν οτι "εγώ τώρα πρέπει να αποδείξω οτι δεν είμαι ελέφαντας.1.Πως μέτρησε στην δότρια τα "μαμίσια"μαλλιά;Εγώ αυτά τα λίγα που είχε στην εμπροσθια ζώνη τα είδα εντελώς αδύναμα και κατα την εμφύτευση τα αγνόησα εντελώς και εμφύτευσα και πάνω σε αυτά

Φιλοι μου, αν ισχυουν τα γραφομενα, τοτε θεωρω οτι τα "φαουλ" απο τον γιατρο συνεχιζονται. Ειναι δυνατον να εκανε κατι τετοιο; Ειναι δυνατον να αγνοησε τα υπαρχοντα μαλλια του φιλου vlafo; Με ποια λογικη εμφυτευσε πανω σε αυτα;

Προσωπικα, φιλοι μου, θεωρω οτι στη μεταμοσχευμενη περιοχη που επισυναπτω παρακατω (η κοκκινη γραμμη ειναι η σωστη, αφου η μαυρη γραμμη ηταν ο αρχικος σχεδιασμος, αλλά τελικα επεκταθηκε 1-2 εκατοστα πιο πανω) τα μαμα grafts του vlafo ειναι πανω απο 1000 grafts.

Screenshot_20210121-230131~2.png

Πως, λοιπον, τα αγνοησε; Δηλαδη τα θεωρησε ηδη χαμενα και πατησε πανω σε αυτα; Χαμενα μαλλια σε εναν ο οποιος παιρνει φιναστεριδη και ειναι 48 χρονων; Πως τα θεωρησε "εντελως αδυναμα";

Δεν μπορω να το πιστεψω οτι εκανε ενα τοσο σοβαρο λαθος.

makis25

Well-Known Member
καταλαβα. Κατα βαση τα πολυτριχα μπροστα που βρηκε ο cvial ειναι transected , και για να μη χαραμιστουν ,να μην πανε στα σκουπιδια τα τοποθετησε μπροστα .Εξυπνο. Δηλαδη πχ ειχε 10 transected τριτριχα που αν επιβιωσουν θα δωσουν μια τριχα και τα χρησιμοποιησε ως μονοτριχα .

alex7

Well-Known Member
Φιλοι μου, αν ισχυουν τα γραφομενα, τοτε θεωρω οτι τα "φαουλ" απο τον γιατρο συνεχιζονται. Ειναι δυνατον να εκανε κατι τετοιο; Ειναι δυνατον να αγνοησε τα υπαρχοντα μαλλια του φιλου vlafo; Με ποια λογικη εμφυτευσε πανω σε αυτα;

Προσωπικα, φιλοι μου, θεωρω οτι στη μεταμοσχευμενη περιοχη που επισυναπτω παρακατω (η κοκκινη γραμμη ειναι η σωστη, αφου η μαυρη γραμμη ηταν ο αρχικος σχεδιασμος, αλλά τελικα επεκταθηκε 1-2 εκατοστα πιο πανω) τα μαμα grafts του vlafo ειναι πανω απο 1000 grafts.

Προβολή συνημμένου 31118

Πως, λοιπον, τα αγνοησε; Δηλαδη τα θεωρησε ηδη χαμενα και πατησε πανω σε αυτα; Χαμενα μαλλια σε εναν ο οποιος παιρνει φιναστεριδη και ειναι 48 χρονων; Πως τα θεωρησε "εντελως αδυναμα";

Δεν μπορω να το πιστεψω οτι εκανε ενα τοσο σοβαρο λαθος.
Θα σου απαντήσει ο Vlafo είναι δικό του το νήμα αλλά αν διαβάσεις γράφω γιατί τα αγνοείσε

makis25

Well-Known Member
Φανταστείτε να τουμπανιασει ο vlafo(το εύχομαι με όλη μου την καρδιά) τι θα γίνεται μετά έξω από την κλινική με τέτοιες τιμές.Φεραν και γρήγορο τρένο για Σαλόνικα...
θα αυξηθουν οι τιμες φανταζομαι . Το πιο λογικο . Οχι πολυ . Τοσο οσο διοτι υπαρχει ανταγωνισμος και απο κυπρο ειδα σημερα πολυ δυνατος. Πιστευω παντως πως οντως θα τουμπανιασει ο vlafo .

Μπλουζα