Vlafo. FUE, 4158g, 09-10/01/2021

Παρακαλώ συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απενεργοποιήσετε τις διαφημίσεις.

tol

Well-Known Member
Θα σου απαντήσει ο Vlafo είναι δικό του το νήμα αλλά αν διαβάσεις γράφω γιατί τα αγνοείσε
Μα αυτο ακριβως γραφω και εγω.

Τι σημαινει τα αγνοησε; Αν ειναι δυνατον να αγνοεις τοσα πολλα grafts!!! Με ποια λογικη τα θεωρει εντελως αδυναμα.

Επισυναπτω αλλη μια φωτογραφια.

20210111_153012.jpg

Ανεβαζω την προσωπικη μου εκτιμηση.

Θεωρω οτι τα μαμα grafts στη ληπτρια ειναι περιπου 1500!!!

1500 "θωρακισμενα" με φιναστεριδη και σε ηλικια 48 χρονων (δεν αναφερομαστε σε κανεναν 25χρονο που ειναι μαθηματικα βεβαιο οτι θα τα χασει).

Επιμενω...σοβαροτατο λαθος.

ΥΓ Μα αυτα ακριβως τα μαμισια μαλλια ειναι που δινουν τη βεβαιοτητα ενος μελλοντικου πυκνου αποτελεσματος. Αν δε ληφθουν υποψη, αν θεωρηθουν προκαταβολικα χαμενα, θα αναμενουμε το ιδιο τελικο αποτελεσμα;

aeratos28

Just aeratos
Tol δες τη φωτό του vlafo που ανέβασε πριν την επέμβαση με μακριά μαλλιά που τα έχει σηκώσει προς τα πάνω και θα δεις για πια μαλλιά μιλάς.μην βλέπεις μόνο με την ξυρισμένη .

Giorgos-3

Well-Known Member
Φιλοι μου, αν ισχυουν τα γραφομενα, τοτε θεωρω οτι τα "φαουλ" απο τον γιατρο συνεχιζονται. Ειναι δυνατον να εκανε κατι τετοιο; Ειναι δυνατον να αγνοησε τα υπαρχοντα μαλλια του φιλου vlafo; Με ποια λογικη εμφυτευσε πανω σε αυτα;

Προσωπικα, φιλοι μου, θεωρω οτι στη μεταμοσχευμενη περιοχη που επισυναπτω παρακατω (η κοκκινη γραμμη ειναι η σωστη, αφου η μαυρη γραμμη ηταν ο αρχικος σχεδιασμος, αλλά τελικα επεκταθηκε 1-2 εκατοστα πιο πανω) τα μαμα grafts του vlafo ειναι πανω απο 1000 grafts.

Προβολή συνημμένου 31118

Πως, λοιπον, τα αγνοησε; Δηλαδη τα θεωρησε ηδη χαμενα και πατησε πανω σε αυτα; Χαμενα μαλλια σε εναν ο οποιος παιρνει φιναστεριδη και ειναι 48 χρονων; Πως τα θεωρησε "εντελως αδυναμα";

Δεν μπορω να το πιστεψω οτι εκανε ενα τοσο σοβαρο λαθος.
Απάντησες και μόνος σου ουσιαστικά....

Giorgos-3

Well-Known Member
Φιλοι μου, αν ισχυουν τα γραφομενα, τοτε θεωρω οτι τα "φαουλ" απο τον γιατρο συνεχιζονται. Ειναι δυνατον να εκανε κατι τετοιο; Ειναι δυνατον να αγνοησε τα υπαρχοντα μαλλια του φιλου vlafo; Με ποια λογικη εμφυτευσε πανω σε αυτα;

Προσωπικα, φιλοι μου, θεωρω οτι στη μεταμοσχευμενη περιοχη που επισυναπτω παρακατω (η κοκκινη γραμμη ειναι η σωστη, αφου η μαυρη γραμμη ηταν ο αρχικος σχεδιασμος, αλλά τελικα επεκταθηκε 1-2 εκατοστα πιο πανω) τα μαμα grafts του vlafo ειναι πανω απο 1000 grafts.

Προβολή συνημμένου 31118

Πως, λοιπον, τα αγνοησε; Δηλαδη τα θεωρησε ηδη χαμενα και πατησε πανω σε αυτα; Χαμενα μαλλια σε εναν ο οποιος παιρνει φιναστεριδη και ειναι 48 χρονων; Πως τα θεωρησε "εντελως αδυναμα";

Δεν μπορω να το πιστεψω οτι εκανε ενα τοσο σοβαρο λαθος.
Γιατί πιστεύεις ότι ο vlafo θέλει να παίρνει φίνα; Και ποιος σου είπε ότι δεν θέλει να απαλαχτει μία κ καλή απ' όλα και τέλος; Ο vlafo του ζήτησε πολύ συγκεκριμένα πράγματα και πήρε αυτό ακριβώς που κατά γράμμα ήθελε ....

alex7

Well-Known Member
Μα αυτο ακριβως γραφω και εγω.

Τι σημαινει τα αγνοησε; Αν ειναι δυνατον να αγνοεις τοσα πολλα grafts!!! Με ποια λογικη τα θεωρει εντελως αδυναμα.

Επισυναπτω αλλη μια φωτογραφια.

Προβολή συνημμένου 31120

Ανεβαζω την προσωπικη μου εκτιμηση.

Θεωρω οτι τα μαμα grafts στη ληπτρια ειναι περιπου 1500!!!

1500 "θωρακισμενα" με φιναστεριδη και σε ηλικια 48 χρονων (δεν αναφερομαστε σε κανεναν 25χρονο που ειναι μαθηματικα βεβαιο οτι θα τα χασει).

Επιμενω...σοβαροτατο λαθος.

ΥΓ Μα αυτα ακριβως τα μαμισια μαλλια ειναι που δινουν τη βεβαιοτητα ενος μελλοντικου πυκνου αποτελεσματος. Αν δε ληφθουν υποψη, αν θεωρηθουν προκαταβολικα χαμενα, θα αναμενουμε το ιδιο τελικο αποτελεσμα;
Είναι γιατρός ενώ οι περισσότεροι εδώ δεν είμαστε .Όταν λοιπόν σου λέει ότι είναι αδύναμα πολύ και τελειωμένα ξέρει που το λέει .Όσο για τη φίνα εγώ έχω διαβάσει μέσα στο Φόρουμ ότι δεν δουλεύει πάντα καλά στη hairline και ότι η μινοξιδιλη είναι πιο αποτελεσματική στο hairline .Άλλο πίσω στη β ζώνη και στο Κράουν

tol

Well-Known Member
Απάντησες και μόνος σου ουσιαστικά..

Ειλικρινα δεν καταλαβαινω αυτο που εγραψες, φιλε Γιωργο. Αν μπορεις, εξηγησε το.

Tol δες τη φωτό του vlafo που ανέβασε πριν την επέμβαση με μακριά μαλλιά που τα έχει σηκώσει προς τα πάνω και θα δεις για πια μαλλιά μιλάς.μην βλέπεις μόνο με την ξυρισμένη .

Μα φυσικα και την εχω δει, φιλε aerate.

Την επισυναπτω...

Screenshot_20210121-233603~2.png

Παρατηρησε που βρισκεται η αρχικη μαυρη γραμμη (η οποια ανεβηκε και ενα εκατοστο πιο πανω).

Δες αυτη τη φωτογραφια, για να καταλαβεις μεχρι που ανεβηκε...
20210111_153012.jpg

Σε ρωτω, λοιπον, με την εμπειρια που εχεις... ποσα grafts υπαρχουν στη μεταμοσχευμενη περιοχη;

Προσωπικα θεωρω οτι ειναι 1500.

Ειναι ασημαντα; Ειναι προκαταβολικα χαμενα;

Giorgos-3

Well-Known Member
Ειλικρινα δεν καταλαβαινω αυτο που εγραψες, φιλε Γιωργο. Αν μπορεις, εξηγησε το.

Μα φυσικα και την εχω δει, φιλε aerate.

Την επισυναπτω...

Προβολή συνημμένου 31121

Παρατηρησε που βρισκεται η αρχικη μαυρη γραμμη (η οποια ανεβηκε και ενα εκατοστο πιο πανω).

Δες αυτη τη φωτογραφια, για να καταλαβεις μεχρι που ανεβηκε...
Προβολή συνημμένου 31122

Σε ρωτω, λοιπον, με την εμπειρια που εχεις... ποσα grafts υπαρχουν στη μεταμοσχευμενη περιοχη;

Προσωπικα θεωρω οτι ειναι 1500.

Ειναι ασημαντα; Ειναι προκαταβολικα χαμενα;

"Πως, λοιπον, τα αγνοησε; Δηλαδη τα θεωρησε ηδη χαμενα και πατησε πανω σε αυτα; Χαμενα μαλλια σε εναν ο οποιος παιρνει φιναστεριδη και ειναι 48 χρονων; Πως τα θεωρησε "εντελως αδυναμα"....λες αυτό....κ λέω απάντησες κ μόνος σου ...και σου είπε κ Άλεξ ....δεν χωράει περισσότερο ανάλυση κ νομίζω το θέμα θεωρείται λήξαν....άμα σου λέει ο γιατρός είναι έτσι ε θα είναι έτσι....

Kostas97

Well-Known Member
Για τα χιλια grafts που ελειπαν τελικα θεωρουμε οτι χαθηκαν με τα scrubs; Πολυ ομοιομορφη δεν ηταν η πτωση τους ;;; Ειδωμεν στο μελλον.
Ολα καλα να πανε και το αποτελεσμα ευχομαι να ναι οπως το επιθυμει ο Vlafo :D

tol

Well-Known Member
Είναι γιατρός ενώ οι περισσότεροι εδώ δεν είμαστε .Όταν λοιπόν σου λέει ότι είναι αδύναμα πολύ και τελειωμένα ξέρει που το λέει .

Επιμενεις, φιλε μου.

Επειδη, δηλαδη, λεει ο γιατρος οτι ειναι "χαμενα", θα το δεχθουμε.

Δηλαδη, θα παω εγω 51 χρονων στον κ. Τυρκαλα για να κανω μεταμοσχευση και θα ξερω προκαταβολικα οτι θα χασω τα μαμα μαλλια μου!!!

Για να καταλαβεις ποσο λαθος ειναι ο γιατρος, ο Cvial εκανε μετρησεις στις περιοχες που ειχε ηδη μαμα μαλλια ο vlafo. Η πυκνοτητα ειναι 30 grafts και μαζι με τα μαμα ανεβαινει πανω απο 45.

Αν, δηλαδη, χαθουν τα μαμα (αφου ο ιδιος ο γιατρος τα θεωρει προκαταβολικα χαμενα), θα ειμαστε ικανοποιημενοι με μια πυκνοτητα 30 grafts ανα cm2;

Υπαρχει καμια λογικη σε αυτο;

Παρακαλώ συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απενεργοποιήσετε τις διαφημίσεις.

alex7

Well-Known Member
Επιμενεις, φιλε μου.

Επειδη, δηλαδη, λεει ο γιατρος οτι ειναι "χαμενα", θα το δεχθουμε.

Δηλαδη, θα παω εγω 51 χρονων στον κ. Τυρκαλα για να κανω μεταμοσχευση και θα ξερω προκαταβολικα οτι θα χασω τα μαμα μαλλια μου!!!

Για να καταλαβεις ποσο λαθος ειναι ο γιατρος, ο Cvial εκανε μετρησεις στις περιοχες που ειχε ηδη μαμα μαλλια ο vlafo. Η πυκνοτητα ειναι 30 grafts και μαζι με τα μαμα ανεβαινει πανω απο 45.

Αν, δηλαδη, χαθουν τα μαμα (αφου ο ιδιος ο γιατρος τα θεωρει προκαταβολικα χαμενα), θα ειμαστε ικανοποιημενοι με μια πυκνοτητα 30 grafts ανα cm2;

Υπαρχει καμια λογικη σε αυτο;
Εγώ μεταφέρω απλά τι είπε ο Γιατρός.Αλλά επειδή έθιξες το θέμα της φιναστεριδης σου είπα ότι δεν είναι αποτελεσματική εμπρός

aeratos28

Just aeratos
Τολ η γνώμη μου για το συγκεκριμένο σημείο είναι πως ναι είναι αδύναμο.αν προσέξεις καλά τη φωτό,όπως την κοιτάμε εμείς μόνο από την αριστερή μεριά το ένα σημείο είναι κάπως πυκνότερο από το δίπλα.απο την στιγμή λοιπόν που πάει να κάνει τέτοια επέμβαση και να δουλέψει αυτές τις πυκνότητες μπροστά,δεν μπορεί να κάνει έκπτωση εκεί..το να μην τα δουλέψει αυτά τα τα σημεία όπως πρέπει και έκανε,θα του βγει μετά από 1 χρόνο στο συγκεκριμένο σημείο μπάλωμα..γιατί και αδύναμα είναι αλλά και η φίνα που είπες για μένα εκεί μπροστά δεν έχει τη δύναμη να θωρακίσει τπτ.στημ περίπτωση λοιπόν που δεν έμπαινε και εκεί όπως πρέπει θα ήταν αυτά τα σημεία τα οποία ο vlafo σε ένα χρόνο από τώρα θα έλεγε πως τον απασχολούν και ότι θα χρειαστεί ένα touch up.αυτο πιστεύω ο γιατρός το έκανε εξαρχής ωστε να μην υπάρχει τπτ που θα απασχολήσει το vlafo..αυτή είναι η γνώμη μου

CVIAL

Moderator
Μέλος του προσωπικού
Cvial
καλό βράδυ σε όλους.Παρακολουθώ το φορουμ 5 χρόνια περίπου και χάρη σε εσάς έμαθα πάρα πολλά για το πρόβλημα που το έχουμε κοινό όλοι,Μόλις τελείωσα ένα σουπερ εξαντλητικό διήμερα στην κλινική του κ.Τιρκάλα.Δε θα μπω σε λεπτομέρειες για τη δική μου περίπτωση καθώς το νήμα αφορά άλλον συνάδελφο.Παρακολουθούσα από το κρεβάτι του πόνου δύο μέρες την συζήτηση που έχετε για τον αριθμό των μοσχευμάτων που μπήκαν στην περίπτωση του vlafo (εννοείται στα διαλύματα και όχι στη διάρκεια της διαδικασίας για να απαντήσω και στον Cvial).Τον Cvial τον γνώρισα στο consultation με Lorenzo.Έχει εντυπωσιακές γνώσεις αναμφίβολα στο αντικείμενο μολονότι δεν είναι γιατρός , εγώ τον σέβομαι απεριόριστα.Δεν έχω σκοπό να αντιδικήσω με κανέναν αντίθετα είμαστε εδώ όλοι για να συζήτησουμε , να ενημερωθούμε και να βοηθηθούμε.Θα σας μεταφέρω λοιπόν τι μου είπε ο Σωτήρης για ότι του γράφεται στο Φορουμ για το περιστατικό του Vlafo.Μου είπε καταρχήν οτι "εγώ τώρα πρέπει να αποδείξω οτι δεν είμαι ελέφαντας.1.Πως μέτρησε στην δότρια τα "μαμίσια"μαλλιά;Εγώ αυτά τα λίγα που είχε στην εμπροσθια ζώνη τα είδα εντελώς αδύναμα και κατα την εμφύτευση τα αγνόησα εντελώς και εμφύτευσα και πάνω σε αυτά.Δεν εκανα καμιά πύκνωση σε συνδυασμό με μαμίσια αλλά μόνο με μεταμοσχευμένα.Άρα λοιπόν μαμίσια εμπρός δεν υπήρχαν καθόλου 2.Μετράει τα μοσχέυματα τη 10η και 11η μέρα ή την τέταρτη μέρα που πάνω έχουν scrubs.Tην 10η και 11η μέρα πολλά από τα μοσχεύματα έχουν πέσει.Με τα scrubs δεν γίνεται εύκολα μέτρηση,άρα λοιπόν η όποια μέτρηση δεν είναι ακριβής." Του είπα σε αυτό το σημείο ότι άλλο μέλος έχει μετρήσει μοσχεύματα σε άλλον ασθενή σε περιστατικό του και τα βρήκε ακριβή.Νομίζω σε περιστατικό με 3900.Σε αυτή τη στιγμή λοιπόν η συζήτηση στράφηκε στις λευκές τρίχες καθώς κάποια μέλη και ο Cvial ισχυρίζονται ότι χάσατε τις λευκές τρίχες που είναι πολύ δύσκολες στη διαχείριση( σε αυτό το σημείο να σημειώσω οτι έχω ακούσει τον ίδιο τον Λορέντζο να λέει στον Cvial ότι το πιο δύσκολο πράγμα σε μία μμ είναι οι άσπρες τρίχες και ότι αυτές είναι που τον δυσκολεύουν περισσότερο) , η απάντηση του ήταν "εμείς τα βάφουμε και έτσι μπορούμε και τα δουλεύουμε" και πράγματι εμένα μου έβαψαν τη δότρια και τις δύο μέρες.Του είπα για τα τρίτριχα στη hairline του Vlafo και μου είπε αλλά και μου έδειξε ένα μόνοτριχο δικό μου που είχε επάνω δύο τρίχες και ένα άλλο μονότριχο με 3 τρίχες."Προσέξτε τι λάθος γίνεται εδώ :ο βολβός της ρίζας στα συγκεκριμένα είναι ένας .1 τρίχα αντιστοιχεί σε 1 βολβό , οι άλλες τρίχες έχουν βολβό αντίστοιχα δικό τους αλλά αυτός παρέμεινε στη θέση του στη δότρια περιοχή και μελλοντικά θα ξαναφυτρώσει διτριχο ή τρίτριχο.άρα λοιπόν μπορεί να βλέπεις 3 τρίχες σε μοσχευμα αλλά αυτό θα πέσει και θα ξαναβγάλει-προσέξτε- μονότριχο."Εχω και άλλα να σας πωκαι άλλα πολύ ενδιαφέροντα για το punch αλλά αυριο καθώς πρέπει να ξεκουραστώ γιατί είμαι πολύ ταλαιπωρημένος από τη ΜΜ σήμερα

Θα ήθελα και εγώ να έχει απαντήσει ο vlafo αλλά από την στιγμή που έχει δώσει το ελεύθερο θα πω την αποψή μου για αυτά που είπε ο γιατρος:

1. Ως προς τις γκρίζες κακώς τον ρώτησες, το έχω ποστάρει και εγώ όταν είδα μπλε τρίχες στην hairline σημείο βαψίματος.
2. Ως προς τα 3τριχα, δεκτόν για to partial transection (άρα υπήρχε). Αν και δεν συνηθίζεται καθόλου τέτοια τακτική θα το δεχτώ σαν δικαιολογία αφού έχει λογική αλλά εξακολουθώ να πιστεύω ότι είναι λάθος αφού στα sentinels και στην αρχή της hairlines θες μαμίσια μονοτριχα που είναι λεπτά απο την φύση τους και όχι υπόλειμα από χοντρό 3τριχο. Δηλαδή έβγαλε 568μαμισια μονοτριχα (και αρκετά από σβέρκο) και στην φάτσα έβαλε σακατεμένα 3τριχά, δεν βρήκε 35 καλά λεπτά? Δεν είναι λογικό.
3. Τις φώτο με τα scrub τις πήρα την 7η μέρα και όχι την 4η. Φυσικά και είναι δύσκολο να μετρήσεις τα graft με scrub ως προς το τι πολυτριχο είναι αλλά είναι εξαιρετικά εύκολο να δεις τις διακριτες οπές άρα ξέρεις πόσες τρύπες έχουν γίνει άρα πόσα graft έχουν μπει ειδικά όταν έχεις πάρει πολλές φώτο όπως εγώ. Επίσης ο αριθμός κουμπώνει με αυτές των 11 μερων με πολύ μικρές αποκλίσεις. Εξάλλου την 11η μερα δεν είναι καθόλου δεδομένο ότι έχουν πέσει αρκετά graft, μάλλον το αντίθετο.
4. Η δικαιολογια (γι αυτό τολμώ να πω ότι είναι δικαιολογία) ότι πάτησε πάνω στα μαμα δεν ευσταθεί κατά την αποψή μου γιατί στις φώτο από τα μαμα που πόσταρα είναι διακριτές οι μαμα (λεπτές, μακριές) από τις μμ (χοντρές, κοντές). Είναι εμφανές ότι οι 30 προέρχονται από μμ και οι υπόλοιπες είναι μαμίσιες. Αυτό είναι προφανές για κάποιον με λίγη εμπειρια δεν χρειάζεται να είσαι γιατρός (αν και μπορούν να το επιβεβαιώσουν και γιατροί). Δεν θα πεσω στην παγίδα του Τολ "γιατί να το κάνει", εγώ λέω ότι δεν έχει γίνει σε ευρεία κλιμακα (πιθανώς να έγινε σε μερικές εντελώς αποδυναμωμένες). Ομως:

3500/62 σημαίνει 57g/cm2 σε όλο το κεφάλι. Ακόμα και εντελώς κενό να ήταν δεν υπάρχει τέτοια πυκνότητα ούτε με σφαίρες. Ούτε προκύπτει από μέτρηση ούτε από την εικόνα του κεφαλιού μετά την τοποθέτηση. 57g σημαίνει κεφάλι που είναι γεμάτο scrub και δεν φαίνεται δέρμα, του vlafo η εικόνα μετά την μεταμόσχευση δεν έχει καθόλου αυτή την εικόνα. Και ευτυχώς γιατί κάποιος που επιχειρεί να βάλει 57g ρισκάρει αφάνταστα.

Δεν θα σχολιάσω κάτι άλλο, δέχομαι τις εξηγήσεις του γιατρού αλλά δεν τις βρίσκω καθόλου πειστικές. Προφανώς δεν θα κάνω το λάθος να ¨κολλήσει" η βελονα. Είπε την γνώμη του, είπα την δική μου την οποία τουλάχιστον τεκμηρίωσα με φωτογραφικό υλικό (μακάρι να είχε και αυτός αντίστοιχο για να δούμε τοποθέτηση 57g), το θέμα θεωρείται λήξαν από εμένα.

Τελευταία επεξεργασία:

tol

Well-Known Member
άμα σου λέει ο γιατρός είναι έτσι ε θα είναι έτσι....
Δηλαδη, αν σου πει "πετα ο γαϊδαρος", θα το δεχθεις;

Σε τελικη αναλυση, ας δεχθουμε οτι εχει δικιο ο γιατρος.

Θελει πολυ λογικη να καταλαβετε οτι ουσιαστικα "σκαβει το λακκο του ο ιδιος";

Συμφωνα με τις μετρησεις του Cvial, στη μιση ληπτρια (30 cm2) που υπηρχαν ηδη μαμα μαλλια, η πυκνοτητα εμφυτευσης ειναι 30 grafts ανα cm2 και ερχεται ο γιατρος και λεει με βεβαιοτητα οτι τα μαμα μαλλια θα χαθουν!!!

Επομενως, συμφωνα με τα λεγομενα του γιατρου, η μελλοντικη πυκνοτητα που αναμενουμε ειναι 30 grafts ανα cm2.

Ειναι αυτη η επιδιωκομενη πυκνοτητα; Τοσο χαμηλα θετει τον πηχη;

aeratos28

Just aeratos
Μα δεν είπε ρε τολ πως σε όλη την ληπτρια τα μαμά θα χαθούν.ειπε ότι σε κάποια σημεία έβαλε grafts στα οποία είναι σίγουρο ότι θα χαθούν.αυτο δεν αφορούσε όλη τη ληπτρια

tol

Well-Known Member
απο την στιγμή λοιπόν που πάει να κάνει τέτοια επέμβαση και να δουλέψει αυτές τις πυκνότητες μπροστά,δεν μπορεί να κάνει έκπτωση εκεί..το να μην τα δουλέψει αυτά τα τα σημεία όπως πρέπει και έκανε
Μαλλον, φιλε aerate, δε διαβασες τις μετρησεις του Cvial.

Δε διαφωνει κανείς οτι επρεπε να μπει σε αυτες τις περιοχες ο γιατρος.

Αλλά ΕΚΑΝΕ ΕΚΠΤΩΣΕΙΣ. Σε αυτες τις περιοχες η πυκνοτητα ειναι 30 grafts, γιατι υπηρχαν ηδη πανω απο 15 μαμα.

Στις γυμνες περιοχες η πυκνοτητα ειναι πανω απο 40 grafts.

Επομενως, αν χαθουν, οπως γραφετε, τα μαμα, θα αρκεστουμε σε πυκνοτητα 30 grafts;

CVIAL

Moderator
Μέλος του προσωπικού
Δηλαδη, αν σου πει "πετα ο γαϊδαρος", θα το δεχθεις;

Σε τελικη αναλυση, ας δεχθουμε οτι εχει δικιο ο γιατρος.

Θελει πολυ λογικη να καταλαβετε οτι ουσιαστικα "σκαβει το λακκο του ο ιδιος";

Συμφωνα με τις μετρησεις του Cvial, στη μιση ληπτρια (30 cm2) που υπηρχαν ηδη μαμα μαλλια, η πυκνοτητα εμφυτευσης ειναι 30 grafts ανα cm2 και ερχεται ο γιατρος και λεει με βεβαιοτητα οτι τα μαμα μαλλια θα χαθουν!!!

Επομενως, συμφωνα με τα λεγομενα του γιατρου, η μελλοντικη πυκνοτητα που αναμενουμε ειναι 30 grafts ανα cm2.

Ειναι αυτη η επιδιωκομενη πυκνοτητα; Τοσο χαμηλα θετει τον πηχη;

Σου λέει ότι ήταν 57g και μέχρι την 11η έγιναν 30g γιατί έπεσαν οι τρίχες, τότε πως υπάρχουν και αρκετές μαμίσιες? Αδύνατον γιατί δεν υπάρχουν τόσα αποτυπώματα από punch στην 7η μέρα που έχω φώτο. Ούτε την 11η. Δεν κουμπώνει με τίποτα. Ο γιατρός έκανε το σωστό, μπηκε στις περιοχές με αρκετά μαλλιά με λιγότερα graft και στις άδειες με περισσότερα με ένα νούμερο που θα έδινε καλή κάλυψη και υψηλή φύτρωση 45χ2.5= 112τρίχες, άριστο. Δηλαδή θέλει να μας πει ότι θα έβαζε, 57χ2.5=142, αυτά δεν τα κάνει κανείς, Το θεωρώ δικαιολογία για να κουμπώσει ο συνολικός αριθμός graft.

Τελευταία επεξεργασία:

aeratos28

Just aeratos
Εγώ πάντως θα περιμένω και την ενημέρωση από τον vlafo για το τι και πώς.ακομα δεν έχω ακριβής άποψη επί του θέματος..πάντως θα το πω αυτό που σκέφτομαι..1000grafts να πήγαν χαμένα το θεωρώ απίθανο..και για αυτό είμαι 100% σίγουρος.

Μπλουζα