Καλή επιτυχία φίλε vlafo και από εμένα. Ωραία παρουσίαση με αναφορές από το ξεκίνημα του προβλήματος, το μπακραουντ αλλά και τους τρόπους αντιμετώπισης, είναι ιδιαίτερα σημαντικό να αναφέρονται. Τα μέλη έχουν μια ολοκληρωμένη εικόνα και ελπίζω κάποιοι να εντοπίζουν πόσο δύσκολη απόφαση είναι για αρκετούς , αλλά και τι έρευνα έχουν ρίξει ώστε να ελαχιστοποιησουν το περιθώριο λάθους.Μπράβο σου που το έκανες.
Πέρα από τα τεχνικά χαρακτηριστικά που υπάρχουν άλλα μέλη να τα υπεραναλυσουν με πλούσιες γνώσεις.. Θα ήθελα να σταθώ στο ποσό σημαντικό είναι πως οι γιατροί που ήθελες να πας ήταν στην ελίτ, δεδομένων των δυσκολιών όμως πηγές
ας πούμε σε έναν ανερχόμενο γιατρό που σε ενθουσίασε σε μεγάλο βαθμό ενώ όλοι γνωρίζουμε τον δικό σου πήχη. Αυτό με κάνει αρκετά αίσιοδοξο διότι αν ο συγκεκριμένος με αυτήν τη τιμή αποδείξει της ικανότητες του θα μιλάμε για μια νέα δυνατή επιλογή.
Κάποιες ερωτήσεις: ο αδερφός σου κάνει χρήση φιναστεριδης; Ύστερα από τις μμ του τι εικόνα έχει; Ακολουθησε ακριβώς το μοτίβο του πατέρα σας.Ο γιατρός κάνει μετρήσεις σε πάχος τρίχας, εμβαδομετρηση ληπτριας δοτριας;(σε βαθμό ερντο Λορέν) Οσον αφορά το εργαλείο εξαγωγής από την δοτρια, τι πάχος είχε; Νομίζω το διάβασα κάπου στο νήμα αλλά δεν το βρίσκω.Και τέλος εάν έχεις άποψη, γιατί δεν υπάρχει μια προώθηση διαφήμιση των περιστατικών του, θέλει απλά από κοντά και είναι άλλης νοοτροπίας όπως πχ η hattingen clinic, ο Γιώργος νομίζω και αυτός ανέφερε πως έχει καλά αποτελέσματα αλλά δεν είναι διαδεδομένα ας πούμε..
Τα καλύτερα σου εύχομαι και πάλι και κράτα μας όσο μπορείς ενήμερους.
Είσαι ο μόνος αδικημένος, και σε άφησα τελευταίο προκειμένου να σου δώσω ολοκληρωμένες απαντήσεις.
Ο αδερφός μου ακολούθησε το πάτερν του πατέρα μου αλλά δεν νομίζω να έφτασε nw7 σταμάτησε περίπου nw5_nw6.
Δε μπορώ τώρα να καταλάβω,αλλά με 2μμ και τόπικ που βάζει φαίνεται φούλ απλά δεν έχω καθαρή εικόνα.
Εγώ δεν το ακολούθησα και δεν παίζει ρόλο η φίνα,γιατί όπως έχω αναφέρει την έκοψα 6 χρόνια για να δω που θα με πάει και ήμουνα σταθερός nw3 με μικρές απώλειες σε σχέση με πριν που την έπαιρνα.
Τα υπόλοιπα έχουν απαντηθεί όλα με λεπτομέρεια.
Αποτελέσματα του γιατρού εδώ δεν έχουν αναρτηθεί,άμα θέλεις του ζητάς και σου δείχνει τα ανάλογα με την περίπτωση σου.
Εγώ πάντως δεν είδα ένα μέτριο,όλα πολύ καλά σαν αυτά που βλέπεις στο εξωτερικό τα τοπ,σε όλα σχεδιασμό, πυκνότητες και διαχείριση δότριας.
Ελπίζω να σε κάλυψα.