vlafo
Well-Known Member
Eσυ προηγείσαι και το χαίρεσαι ήδη περισσότερο.Nα το χαρεις Vlafo
Εγώ ακολουθώ.
Eσυ προηγείσαι και το χαίρεσαι ήδη περισσότερο.Nα το χαρεις Vlafo
Παρακαλώ συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απενεργοποιήσετε τις διαφημίσεις.
Οπότε τελικά δεν ήταν μόνο το θέμα ότι πήγες διαβασμένος αλλά και ο γιατρός πρότεινε αυτό το πλάνο που είχες και εσύ στο μυαλό σου αν καταλαβαίνω σωστά από τα λεγόμενα σου; Δηλαδή είχατε το ίδιο πλάνο πάνω κάτω...Disco
Οι χερλάιν που φτιάχνει είναι καταπληκτικές τόσο σε σχεδιασμό όσο και σε φυσικότητα.
Από κοντά είναι ακόμα καλύτερες.
Στο crown επίσης είναι άψογος αν δεις δουλειές του.
Δεν μιλάω,πάντα ακούω τον άλλον να μιλήσει πρώτος να δω τι έχει στο μυαλό του και πως θέλει να κινηθεί.
Πρωτού πω τι ζητάω και τι θέλω,όλα όπως τα είχα σχεδιάσει μου τα είπε αυτός ακριβώς και με ακρίβεια.
Οπότε όλα τα υπόλοιπα ήταν πολύ εύκολα να τα βάλουμε κάτω και να τα δούμε στην πράξη.
Παρόλο αυτά προτού κλείσω και καταλήξω είχαμε αρκετά "επεισόδια" στην επικοινωνία σε σημείο που νόμιζε δεν θα την κάνω.
Έκλεισε .Ταχευτατη φυτρωσηΜερικές φρέσκες πριν λίγο τις τραβηξα για το crown.
Νομίζω συμπέρασμα βγαίνει αλλά και εκεί έχω ήδη κλείσει.
Μπροστά με ενδιαφέρει πλέον να αρχίσει να πυκνώσει.
Παρακαλώ συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απενεργοποιήσετε τις διαφημίσεις.
Δεν είχα μεγάλο θέμα μην το ξεχνάς αυτό,απλά είχα λέπτυνση και ήταν εκνευριστική γιατί φέγγιζε και με εκνεύριζε vag.wow, πως εκλεισε τοσο συντομα?
Εχουμε περιπου το ιδιο προβλημα πισω vlafo, αλλες φορες μου φαινεται χειροτερο το δικο σου αλλες το δικο μου, αλλα δεν ειναι πολυ μεγαλο το θεμα.
Και εντυπωσιαζομαι απο αυτο που βλεπω.
Μόνο μία?Καμία φωτογραφία προ ΜΜ υπάρχει φίλε;
Για να καταλάβουμε τη διαφορά που γίνεται καλύτερα.