Μινοξ και φινα δεν νομιζω να επηρεαζουν πουθενα σχετικα με τ εμβολιοΜόλις σκέφτηκα τώρα ότι θα πρέπει να δηλώσω για το εμβόλιο,ότι παίρνω φίνα και regain.
Αρχίζουν τα δύσκολα.
Μινοξ και φινα δεν νομιζω να επηρεαζουν πουθενα σχετικα με τ εμβολιοΜόλις σκέφτηκα τώρα ότι θα πρέπει να δηλώσω για το εμβόλιο,ότι παίρνω φίνα και regain.
Αρχίζουν τα δύσκολα.
Παρακαλώ συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απενεργοποιήσετε τις διαφημίσεις.
Καλά θα κανεις αλλά το πεις δεν το πεις, θα στο κοπανήσουν…Το ελπίζω αλλά πρέπει να τους το πω και να το δηλώσω.
Στην περίπτωση σου πιστεύω η ταύτιση αφορούσε περισσότερο στις πυκνοτητες, οι περιοχές κάλυψης θεωρώ ότι ήταν οι αναμενόμενες.Δεν είχαμε το ίδιο πλάνο,είχαμε ταύτιση απόλυτη στο πλάνο.
Από την πρώτη στιγμή που με είδε ήταν ενθουσιασμένος και μου ανέλυσε όλο το πλάνο του με κάθε ακρίβεια.
Και μετά με ρώτησε τι ζητάω και τα υπόλοιπα πήραν το δρόμο τους.
Είπαμε crown κανείς δεν αναλάμβανε.Στην περίπτωση σου πιστεύω η ταύτιση αφορούσε περισσότερο στις πυκνοτητες, οι περιοχές κάλυψης θεωρώ ότι ήταν οι αναμενόμενες.
Κομπλέ τότε, μια χαρά σε πάει και γρήγορα. Μόνο η συντήρηση θα σου μείνει από το θέμα, θα συνεχίσεις φίνα και μινο, όσο πάει;Είπαμε crown κανείς δεν αναλάμβανε.
Σχεδιασμό χερλάιν μου κλείναν οι περισσότεροι κροτάφους,εγώ ήθελα τη νεανική μου όπως ακριβώς ήταν, και φυσικά πυκνότητες.
Μίνοξ θα την κόψω μετά το 6μηνο,εξάλλου δεν προσφέρει τίποτα μετά,και σου κάνει και το μαλλί κούτσουρο,εγώ τα θέλω φυσικά όπως είναι.Κομπλέ τότε, μια χαρά σε πάει και γρήγορα. Μόνο η συντήρηση θα σου μείνει από το θέμα, θα συνεχίσεις φίνα και μινο, όσο πάει;
Μόλις σκέφτηκα τώρα ότι θα πρέπει να δηλώσω για το εμβόλιο,ότι παίρνω φίνα και regain.
Αρχίζουν τα δύσκολα.
Παρακαλώ συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απενεργοποιήσετε τις διαφημίσεις.
Εχω ενα update απο δυο φίλους που μπήκαμε σχεδόν μαζι για μεταμοσχευση στην ίδια κλινική .
Και οι δυο περίπου στα 35 .
Ο ένας έκανε μόνη συνέδρια, πήρε καλο αποτέλεσμα, αλλα χωρις χρήση φιναστεριδης έχασε πολλα στη διάρκεια των δυο χρόνων και ξαναμπαίνει σύντομα, αποφάσισε να βάλει τη φιναστεριδη στη μαχη .
Το ιδιο και για τον άλλον
Πήρε ακομα καλυτερο αποτέλεσμα και με τη χρήση τοπικής φιναστεριδης τον κράτησε αρκετά καλα
Μόλις τη σταμάτησε τον χαιρέτησαν δυστυχώς πολλα .
Τελικά σε νεαρή ηλικια και κατω απο τα 45
FUE & FIN ειναι μονόδρομος παιδια
Αυτη που δίνει η AdvancedΌντως μονόδρομος.
Τι τοπική φιναστερίδη χρησιμοποιεί ο δεύτερος;
Επειδή κυκλοφορούν διάφορα γενικά.
Και γω στα 33 προς 34 χρησιμοποιώ τοπική φιναστερίδη μαζί με μινοξιδίλη τους τελευταίους 9 σχεδόν μήνες, φρενάρει κάπως την κατρακύλα, προς το παρόν. Αν με πάει ακόμη 1-1.5 χρόνο χωρίς να επισπέυσω τη ΜΜ θα είναι καλά.
1000 πολλά λες θεωρώ,συνολικά και λίγο προς τα πάνω ναι.πρεπει να χεις καμια 1000 χτυπηματα με punch 1mm σε καθε τεμποραλ περιοχη . Με 0,9 τα 1000 χτυπηματα θα ταν σαν περιπου 800 με 1mm . Ειναι αρκετα μεγαλη διαφορα
Εχω ενα update απο δυο φίλους που μπήκαμε σχεδόν μαζι για μεταμοσχευση στην ίδια κλινική .
Και οι δυο περίπου στα 35 .
Ο ένας έκανε μόνη συνέδρια, πήρε καλο αποτέλεσμα, αλλα χωρις χρήση φιναστεριδης έχασε πολλα στη διάρκεια των δυο χρόνων και ξαναμπαίνει σύντομα, αποφάσισε να βάλει τη φιναστεριδη στη μαχη .
Το ιδιο και για τον άλλον
Πήρε ακομα καλυτερο αποτέλεσμα και με τη χρήση τοπικής φιναστεριδης τον κράτησε αρκετά καλα
Μόλις τη σταμάτησε τον χαιρέτησαν δυστυχώς πολλα .
Τελικά σε νεαρή ηλικια και κατω απο τα 45
FUE & FIN ειναι μονόδρομος παιδια
Σίγουρα η oral φίνα είναι η καλύτερη.Φωτιές μου άναψες τώρα...
Βλέπω και ποιοι έχουν κάνει like στο μήνυμά σου..
Εγώ την έκανα φέτος στα 39,καλά πάω και δεν είχα κατά νου ότι υπάρχει περίπτωση να χάσω κάτι τουλάχιστον τα επόμενα 5-10χρόνια.
Διαβάζω τώρα τι είναι αυτή η τοπική φιναστερίδη,θα ρωτήσω και την κλινική μου...