Ποιος λεει οχι στους εμβολιασμους; Εγω τη γνωμη μου ειπα , που τυχαινει να ειναι η γνωμη ακομα 18 χωρων και απο χθες και η χωρα παραγωγης του αστρα , οχι αστρα σε νεους . Ποσο νεους ; Αλλοι εχουν το οριο στα 40 αλλοι στα 45 , αλλοι στα 50 αλλοι στα 55 ,60 κτλ . Ναι στο αστρα σε ολους 60+ . Τα υπολοιπα που γραφεις δεν ειναι επιστημη ειναι πολιτικη . Σημερα η Ελλαδα εχει λιγοτερο απο 70% utilization των εμβολιων . Για καθε 100 που παραλαβαμε καναμε λιγοτερα απο 7 . Απο το μαρτιο ειχε option να εχει ακομα 2 εκατ. δοσεις moderna και το αρνηθηκε η χωρα . Αυτο ειναι πολιτικη . Το ο,τι 5 μηνες σχεδον εμβολιασμων , αντι να χουν εμβολιασει 90%+ των ανω των 60 εχουμε πετυχει με το ζορι 60% πανω των 60 και ανοιγουν αλλες ηλικιες για να μη ληξουν δοσεις απ το αστρα ειναι πολιτικη ( που χα προβλεψει στο νημα του covid απο το δεκεμβρη) και ετσι συνεχιζουν τα νοσοκομεια να ειναι κολαση και να παιθαινει καθε βδομαδα ενα χωριο . πολιτικες επιλογες. Οχι επιστημη . Αυτα . Δε θα γραψω τπτ αλλο.Με 1 στους 10 πλήρως εμβολιασμένους και 2 στους 10 μερικώς, δε νομίζω ότι ως χώρα μας παίρνει να λέμε όχι στους εμβολιασμούς, με οποιοδήποτε εμβόλιο. Το άσχημο είναι ότι αυτοί που είναι οι πιο ευάλωτοι (60+) δεν το έχουν πάρει χαμπάρι και τώρα που άνοιξαν αγορά και σχολεία ο κίνδυνος θα είναι μεγαλύτερος.
Παντως νομίζω ότι την κουβέντα πρέπει να την μεταφέρουμε στο άλλο νήμα, του Georgie, μην χαλάσουμε την παρουσίαση του vlafo.