Vlafo. FUE, 4158g, 09-10/01/2021

Παρακαλώ συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απενεργοποιήσετε τις διαφημίσεις.

vlafo

Well-Known Member
Η αλήθεια είναι πως η μεγάλη επιτυχία στη μέχρι τώρα πορεία,είναι η χερλάιν και οι ενώσεις με τα temples.
Η φυσικότητα είναι ίδια μαμά.
Thank you.

vag25

Well-Known Member
Πως ειναι να συμβαινει το αντιθετο της προοδευτικης αραιωσης?
Εχουμε συνηθισει να ξερουμε οτι καθε νεα μερα ειναι και χειροτερα για το μαλλι μας, αναρωτιεμαι πως νιωθει καποιος οταν αυτο αντιστρεφεται και ξερει οτι καθε νεα μερα το μαλλι του θα ειναι καλυτερα. Πρεπει να εχει ηρεμια και γαληνη χαχα

vlafo

Well-Known Member
Είναι σαν το μωρό που του δίνουν γλυφιτζούρι και τρελλαίνεται.
Ωραίο συναίσθημα,χαρά και σαν να παίρνεις δώρα κάθε μέρα.

Gianney

Well-Known Member
Προσωπικά πιστεύω αυτή η μη κυρτή hairline,πολύ φυσική και με τέλειο δέσιμο με temples points είναι η πιο όμορφη.Απορω γιατί επί το πλείστον σχεδιάζονται κυρτές και πολλές φορές υπέρ κυρτές και μυτερές;;Θα μου πεις βέβαια ανάλογα το πρόσωπο και τα κόκαλα σαφώς έτσι;

vlafo

Well-Known Member
Για 2 λόγους σχεδιάζονται έτσι που προδίδουν πάντα μμ.
Για εξοικονόμηση g αλλά και απουσία κάποιου σοβαρού πλάνου λόγω σχεδιασμού.
Η φυσικότητα της χερλάιν δεν είναι μόνο τα μονότριχα,και εγώ ακόμα δεν έχω πολλά,αλλά το κυριότερο να αντιγράφεις τη φυσική σου.
Εγώ αυτό το έχω δει,παρά μόνο σε ελάχιστες των περιπτώσεων.
Αυτή που τα καταφέρνει καλά και έχει ξεφύγει σε αυτό το κομμάτι του σχεδιασμού είναι η Hdc.

Τελευταία επεξεργασία:

John_John1

Ειδικός συνεργάτης HDC Hair Clinic Cyprus.
Ο σημαντικοτερος μήνας είναι ο τέταρτος όταν ξεκινάει η δυναμική τις φυτρωσης.
Δώσε και καμιά πανοραμική ωρεεε!!!

Aris81

Well-Known Member
Πας πάρα πολύ καλά!
Θα συμφωνήσω και με το σχόλιο για την φυσικότητα της Hairline!
Όπως έγραψες και εσύ,απομένει να πάρεις τη μέγιστη δυνατή φύτρωση και αργότερα πύκνωση.
Δεν βλέπω λόγο να μη συμβούν αμφότερα

vlafo

Well-Known Member
Ο σημαντικοτερος μήνας είναι ο τέταρτος όταν ξεκινάει η δυναμική τις φυτρωσης.
Δώσε και καμιά πανοραμική ωρεεε!!!
Αυτόν περιμένω να δω πως θα προχωρήσει.
Δεν βγαζω γενικά πανοραμικές αλλά για σένα έβγαλα.

Συνημμένα

• 20210515_214111.jpg
    20210515_214111.jpg
    173.3 KB · Προβολές: 199

vlafo

Well-Known Member
Πας πάρα πολύ καλά!
Θα συμφωνήσω και με το σχόλιο για την φυσικότητα της Hairline!
Όπως έγραψες και εσύ,απομένει να πάρεις τη μέγιστη δυνατή φύτρωση και αργότερα πύκνωση.
Δεν βλέπω λόγο να μη συμβούν αμφότερα
Η αλήθεια Ari με έχει πιάσει μια αγωνία και ένα άγχος από δω και πέρα να δω πως θα πάει.
Ενώ αρχικά απλά ήταν ενα βαρετό διάστημα,τώρα με έχει κυριεύσει αυτό το συναίσθημα.
Εσύ μπορείς καλύτερα να με ενημερώσεις πως είναι γιατί ήδη πας και εσύ super.

Παρακαλώ συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απενεργοποιήσετε τις διαφημίσεις.

jersey

Well-Known Member
@vlafo η φυσικότητα της hairline σου πραγματικά πολύ καλή, απομένει να έρθει και η πύκνωση τώρα!
Να σε ρωτήσω αν ξέρεις, επειδή βλέπω έβαλες αρκετά μοσχεύματα στην Ά ζώνη και σίγουρα θα είχες και αρκετές λεπτές τρίχες εκεί, σε περιπτώσεις όπου έχει κάποιος πολλές τρίχες στην Ά ζώνη αλλά σε thinning φάση που είναι πολύ αδύναμες και λεπτές και δύσκολα θα αναστηθούν, οπότε δεν υπάρχει και λόγος ύπαρξης τους αφού δεν βοηθούν σε κάτι, τότε ο γιατρός μπορεί να τις παραβλέψει δηλαδή να θεωρήσει ότι δεν υπάρχουν και να βάλει κανονικά μοσχεύματα πάνω στις πολύ αδύναμες τρίχες ή θα πρέπει να περιμένει μέχρι να φύγουν αυτές οι αδύναμες τρίχες για να επέμβει σε καθαρή επιφάνεια ο γιατρός; Γιατί σκέφτομαι μήπως υπάρχει πρόβλημα στη φύτρωση του νέου μοσχεύματος, λόγω ανταγωνισμού για αιμάτωση και επιβίωση με την υπάρχουσα λεπτή τρίχα, αν ο γιατρός βάλει ένα νέο υγειές μόσχευμα πάνω (ή πολύ κοντά) σε μια πολύ αδύναμη τρίχα που δεν μεγαλώνει κανονικά; Ποια η γνώμη σου; Σε ρωτάω καθώς βλέπω ότι κ ο γιατρός λογικά θα πάτησε πάνω σε κάποιες δικές σου πολύ αδύναμες τρίχες εφόσον βάλατε τόσα πολλά μοσχεύματα... Όποιος άλλος αν ξέρει μπορεί να απαντήσει επίσης.

vlafo

Well-Known Member
πες λιγο μια γνωμη για τη δοτρια σου
Σε ξύρισμα όπως κάνω εγώ και έχω ποστάρει φαίνονται ακόμα τα white dots εννοείται,αλλά μόνο σε ξύρισμα.
Σε 1 εκ μαλλί τίποτα.
Βλέποντας και συγκρίνοντας με το αρχικό διάστημα,σαφώς βελτιώνεται και κλείνει αλλά σχετικά με αργό ρυθμό.
Για να είναι απόλυτα εντάξει,εκτιμώ πως μετά το 6μηνο θα είναι εντελώς recovery και δεν θα φαίνεται ούτε σε ξύρισμα.
Άλλωστε και με άλλους που είχα δει και μιλήσει το ίδιο μου είχανε πει.

vlafo

Well-Known Member
@vlafo η φυσικότητα της hairline σου πραγματικά πολύ καλή, απομένει να έρθει και η πύκνωση τώρα!
Να σε ρωτήσω αν ξέρεις, επειδή βλέπω έβαλες αρκετά μοσχεύματα στην Ά ζώνη και σίγουρα θα είχες και αρκετές λεπτές τρίχες εκεί, σε περιπτώσεις όπου έχει κάποιος πολλές τρίχες στην Ά ζώνη αλλά σε thinning φάση που είναι πολύ αδύναμες και λεπτές και δύσκολα θα αναστηθούν, οπότε δεν υπάρχει και λόγος ύπαρξης τους αφού δεν βοηθούν σε κάτι, τότε ο γιατρός μπορεί να τις παραβλέψει δηλαδή να θεωρήσει ότι δεν υπάρχουν και να βάλει κανονικά μοσχεύματα πάνω στις πολύ αδύναμες τρίχες ή θα πρέπει να περιμένει μέχρι να φύγουν αυτές οι αδύναμες τρίχες για να επέμβει σε καθαρή επιφάνεια ο γιατρός; Γιατί σκέφτομαι μήπως υπάρχει πρόβλημα στη φύτρωση του νέου μοσχεύματος, λόγω ανταγωνισμού για αιμάτωση και επιβίωση με την υπάρχουσα λεπτή τρίχα, αν ο γιατρός βάλει ένα νέο υγειές μόσχευμα πάνω (ή πολύ κοντά) σε μια πολύ αδύναμη τρίχα που δεν μεγαλώνει κανονικά; Ποια η γνώμη σου; Σε ρωτάω καθώς βλέπω ότι κ ο γιατρός λογικά θα πάτησε πάνω σε κάποιες δικές σου πολύ αδύναμες τρίχες εφόσον βάλατε τόσα πολλά μοσχεύματα... Όποιος άλλος αν ξέρει μπορεί να απαντήσει επίσης.
Ο σωστός γιατρός οπως έκανε και σε μένα αυτές δεν τις υπολογίζει καθόλου.
Δεν προσφέρουν απολύτως τίποτα,ούτε κάλυψη ούτε πυκνότητα.Μόνο φυσικότητα σε περίπτωση που επιβιώσουν
Επίσης το ίδιο κινηθήκαμε και στο crown που είχα πολλές σε λέπτυνση και καμιά κάλυψη,και εκεί κινηθήκαμε το ίδιο.
Το ισοζύγιο είναι πάντα θετικό με τα νέα πολύτριχα.
Επίσης όταν λέμε πάτησε,δεν εννοούμε στον ίδιο θήλακα,αλλά πολύ κοντά του λιγότερο από τα κανονικά όρια του 1εκ.

CVIAL

Moderator
Μέλος του προσωπικού
Έχει δρόμο ακόμα ως προς την πυκνότητα (και την κάλυψη). Όπως είπα σε προηγούμενο ποστ, το "τικ" της φυσικότητας έχει εκπληρωθεί από νωρίς. Βοηθάει και η λεπτή τρίχα και τα τριχάκια που κρατάει η φίνα. Σαφέστατα συμφωνώ ότι πρέπει να ακολουθείς την φυσική. Είναι must. Η κάλυψη έχει δρόμο αλλά είναι πολύ νωρίς ακόμα. Στον 6ο θα φανεί πιο σίγουρα που πάει. Η δότρια δεν θα έχει θέμα.

Aris81

Well-Known Member
Η αλήθεια Ari με έχει πιάσει μια αγωνία και ένα άγχος από δω και πέρα να δω πως θα πάει.
Ενώ αρχικά απλά ήταν ενα βαρετό διάστημα,τώρα με έχει κυριεύσει αυτό το συναίσθημα.
Εσύ μπορείς καλύτερα να με ενημερώσεις πως είναι γιατί ήδη πας και εσύ super.

Eύλογο συναίσθημα στην φάση που βρίσκεσαι.
Κι εγώ ενώ πέρασα αρχικά ένα διάστημα βαρεμάρας έως αδιαφορίας,
όταν άρχισε εμφανώς η φύτρωση,μπήκα στη φάση που περιέγραψες.
Νομίζω ότι με το που θα δεις ικανοποιητικό ρυθμό φύτρωσης,
θα περάσεις σε μία φάση εκπλήρωσης ενός από τους στόχους και θα περιμένεις μετά απλά να ωριμάσει η τρίχα.

Georgie

Well-Known Member
Καλό,πετυχημένο αλλά έχει πολύ δρόμο ακόμα.Πιστεύω..
Οπότε περιμένω και υπομένω ακόμα.:)
Αυτο που περιγράφει ο @Aris81 ειναι πολυ σωστο .
Τη περίοδο που ξεκινάει η φυτρωση το άγχος ειναι μεγαλυτερο για το ποσο θα δέσει στο σύνολο, μαζι βέβαια και με τη προσαρμογή στη νεα εικόνα .
Στα περισσότερα περιστατικα η τελική εικόνα ειναι αυτη του 18μηνου ουσιαστικά
Με τη φυτρωση ολοκληρωμένη και τη ποιότητα της τρίχας καλύτερη .
Ειναι μια φάση με συχνα up και down .
Τα πράγματα όμως φίλε μου για εσένα εξελίσσονται πολυ καλα και αυτο ειναι εξαιρετικό και πρεπει να εισαι over the moon .

Μπλουζα