Vlafo. FUE, 4158g, 09-10/01/2021

alex7

Well-Known Member
Προσωπικά πιστεύω αυτή η μη κυρτή hairline,πολύ φυσική και με τέλειο δέσιμο με temples points είναι η πιο όμορφη.Απορω γιατί επί το πλείστον σχεδιάζονται κυρτές και πολλές φορές υπέρ κυρτές και μυτερές;;Θα μου πεις βέβαια ανάλογα το πρόσωπο και τα κόκαλα σαφώς έτσι;
Γιατί το τρίγωνο έχει μικρότερη επιφάνεια από το ημικύκλιο .Έτσι εξοικονομούνται πολλά grafts

Παρακαλώ συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απενεργοποιήσετε τις διαφημίσεις.

Gianney

Well-Known Member
Γιατί το τρίγωνο έχει μικρότερη επιφάνεια από το ημικύκλιο .Έτσι εξοικονομούνται πολλά grafts
Ναι.Σε περιπτώσεις όπως του Vlafo που όπως είπε και ο ίδιος είχε τις προϋποθέσεις όπως ηλικια δοτρια κτλ και έτσι είχε τα grafts για να τα δώσει σε αυτο το σκοπό.

jersey

Well-Known Member
Ο σωστός γιατρός οπως έκανε και σε μένα αυτές δεν τις υπολογίζει καθόλου.
Δεν προσφέρουν απολύτως τίποτα,ούτε κάλυψη ούτε πυκνότητα.Μόνο φυσικότητα σε περίπτωση που επιβιώσουν
Επίσης το ίδιο κινηθήκαμε και στο crown που είχα πολλές σε λέπτυνση και καμιά κάλυψη,και εκεί κινηθήκαμε το ίδιο.
Το ισοζύγιο είναι πάντα θετικό με τα νέα πολύτριχα.
Επίσης όταν λέμε πάτησε,δεν εννοούμε στον ίδιο θήλακα,αλλά πολύ κοντά του λιγότερο από τα κανονικά όρια του 1εκ.
Οπότε δεν τις υπολογίζουμε αυτές τις λεπτές τρίχες, και τοποθετεί κανονικά μοσχεύματα ο γιατρός πολύ κοντά τους, είτε επιβιώσουν είτε δεν επιβιώσουν δεν θα έχει διαφορά στο αποτέλεσμα αφού τα νέα μοσχεύματα θα βγουν κανονικά.
Απλά είδα το περιστατικό με το crown από τον Γεωργίου πριν 2 χρόνια του giannis1991, που δεν πήγε καλά και διάβασα διάφορα εκεί περί θεωριών τρακαρίσματος μεταξύ νέων μοσχευμάτων και υπάρχοντων λεπτών τριχών, ότι και καλά ο γιατρός έβαλε πολλά μοσχεύματα πάνω στο crown με πολλές υπάρχουσες λεπτές τρίχες και αυτό συντέλεσε στο να μη βγουν και τα νέα μοσχευματα...γιαυτό σε ρώτησα.

vlafo

Well-Known Member
Αυτο που περιγράφει ο @Aris81 ειναι πολυ σωστο .
Τη περίοδο που ξεκινάει η φυτρωση το άγχος ειναι μεγαλυτερο για το ποσο θα δέσει στο σύνολο, μαζι βέβαια και με τη προσαρμογή στη νεα εικόνα .
Στα περισσότερα περιστατικα η τελική εικόνα ειναι αυτη του 18μηνου ουσιαστικά
Με τη φυτρωση ολοκληρωμένη και τη ποιότητα της τρίχας καλύτερη .
Ειναι μια φάση με συχνα up και down .
Τα πράγματα όμως φίλε μου για εσένα εξελίσσονται πολυ καλα και αυτο ειναι εξαιρετικό και πρεπει να εισαι over the moon .
Στο 18μηνο θα ασπρίσω ολόκληρος. :)
Έχεις δίκιο απλά αυτό που έχω στο μυαλό μου,με αυτό που προσδοκώ,είναι το θέμα αν θα κάνουν match.
Μέχρι τώρα είμαι πολύ ευχαριστημένος εννοείται.

Τελευταία επεξεργασία:

vlafo

Well-Known Member
Οπότε δεν τις υπολογίζουμε αυτές τις λεπτές τρίχες, και τοποθετεί κανονικά μοσχεύματα ο γιατρός πολύ κοντά τους, είτε επιβιώσουν είτε δεν επιβιώσουν δεν θα έχει διαφορά στο αποτέλεσμα αφού τα νέα μοσχεύματα θα βγουν κανονικά.
Απλά είδα το περιστατικό με το crown από τον Γεωργίου πριν 2 χρόνια του giannis1991, που δεν πήγε καλά και διάβασα διάφορα εκεί περί θεωριών τρακαρίσματος μεταξύ νέων μοσχευμάτων και υπάρχοντων λεπτών τριχών, ότι και καλά ο γιατρός έβαλε πολλά μοσχεύματα πάνω στο crown με πολλές υπάρχουσες λεπτές τρίχες και αυτό συντέλεσε στο να μη βγουν και τα νέα μοσχευματα...γιαυτό σε ρώτησα.
Δεν έγινε αυτό στον Giannis.
Είχε μια έκταση που χρειαζότανε 1000g,έβαλε διπλάσια και αν θυμάμαι καλά χωρίς φίνα και έπαθε shockloss.
Αυτό ήταν όλο.
Όταν πιεστούν πολύ τα τριχοθυλάκια και δεν έχουν χώρο να αναπνέσουν πεθαίνουν.

Τελευταία επεξεργασία:

vlafo

Well-Known Member
Και μια πρωινή κοντοκουρεμένος πλέον.
Στρώνουν πολύ καλύτερα και δείχνουν ακόμα πιο συμπαγή.
Στον ένα πόντο πλέον,πέτυχα και αυτό που ήθελα χωρίς illusion και χωρίς να έχω μήκος πάνω από 3εκ που είναι το όριο για να δείξει η μμ.

Συνημμένα

• 20210516_132633.jpg
    20210516_132633.jpg
    278 KB · Προβολές: 317

hijikos

Active Member
Και μια πρωινή κοντοκουρεμένος πλέον.
Στρώνουν πολύ καλύτερα και δείχνουν ακόμα πιο συμπαγή.
Στον ένα πόντο πλέον,πέτυχα και αυτό που ήθελα χωρίς illusion και χωρίς να έχω μήκος πάνω από 3εκ που είναι το όριο για να δείξει η μμ.
vlafo καλύτερα δε γινεται

Bill 10

Member
Πολυ καλο μπραβο!!!Πολυ φυσικο δε καταλαβαινεις τπτ!!Επισης δεν εχεις καθολου μαυρα σημαδια που σε παρα πολλες μεταμοσχευσεις φαινονται!!Βοηθαει το γκριζο μαλλι??Που οφειλεται αυτο??

vlafo

Well-Known Member
Πολυ καλο μπραβο!!!Πολυ φυσικο δε καταλαβαινεις τπτ!!Επισης δεν εχεις καθολου μαυρα σημαδια που σε παρα πολλες μεταμοσχευσεις φαινονται!!Βοηθαει το γκριζο μαλλι??Που οφειλεται αυτο??
Ναι ακριβώς είχα ποστάρει και ένα αντίστοιχο περιστατικό του Freitas για αυτά τα στίγματα
Παίζει ρόλο και το contrast και η γκρίζα τρίχα, αλλά νομίζω αυτό έχει να κάνει περισσότερο με τον τρόπο που τα στήνει τα τριχοθυλάκια κατά την τοποθέτηση τους.
Είναι βασικό πάντως γιατί το έχω δει σε πολλές περιπτώσεις και προδίδει.

Bill 10

Member
Ναι ακριβώς είχα ποστάρει και ένα αντίστοιχο περιστατικό του Freitas για αυτά τα στίγματα
Παίζει ρόλο και το contrast και η γκρίζα τρίχα, αλλά νομίζω αυτό έχει να κάνει περισσότερο με τον τρόπο που τα στήνει τα τριχοθυλάκια κατά την τοποθέτηση τους.
Είναι βασικό πάντως γιατί το έχω δει σε πολλές περιπτώσεις και προδίδει.
Τι εννοεις δλδ με το πως τα στηνει??Γιατι μαυρα στιγματα εχω δει κ σε κορυφαιους γιατρους!!

Παρακαλώ συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απενεργοποιήσετε τις διαφημίσεις.

vlafo

Well-Known Member
Τι εννοεις δλδ με το πως τα στηνει??Γιατι μαυρα στιγματα εχω δει κ σε κορυφαιους γιατρους!!
Πέρα από το contrast που είναι ο ένας λόγος,ο άλλος έχει να κάνει με τη συμμετρική τοποθέτηση που κάνουν,αυτό επιτείνει και κάνει ακόμα μεγαλύτερη και πιο έντονη αυτή την εικόνα.

Τελευταία επεξεργασία:

Gianney

Well-Known Member
Καλός γιατρός καλος σχεδιασμός χερλαιν και σχετικά καλή διαχείριση δοτριας αλλά ως προς τις πυκνότητες δύσκολα φτάνει 404550 μπροστά που χρειάζεται κιόλας έτσι;Δεν μιλάω για την περίπτωση σου vaflo αλλά σε άλλες περιπτώσεις του φόρουμ.

Ronaldo

Well-Known Member
Καλός γιατρός καλος σχεδιασμός χερλαιν και σχετικά καλή διαχείριση δοτριας αλλά ως προς τις πυκνότητες δύσκολα φτάνει 404550 μπροστά που χρειάζεται κιόλας έτσι;Δεν μιλάω για την περίπτωση σου vaflo αλλά σε άλλες περιπτώσεις του φόρουμ.
Φίλε είναι και ανάλογα την έκταση που έχει να καλύψει ο καθένας, το πρόβλημα του, την ηλικία του και τα θέλω του. Δεν είναι όλες οι περιπτώσεις ίδιες και δεν μπορούν όλοι να πάρουν το ίδιο αποτέλεσμα. Γι'αυτό θα πρέπει να κοιτάζεις παρόμοιες περιπτώσεις με τη δική σου για να δεις τι μπορείς να πάρεις ως αποτέλεσμα.

vlafo

Well-Known Member
Φυσικά και κάνει πυκνότητες και φθάνει μέγιστο μέχρι 110-120 τρίχες,αρκεί να πληρούνται οι προϋποθέσεις που ανέφερε ο Ronaldo.

oreo

Well-Known Member
Όταν αρχίζει η hairline και δημιουργείται σε συνδυασμό με την συνοχή που παρουσιάζεται στο δεσιμό της με τους κροτάφους, όλα συνηγορούν στην λογική οτι θα πάρεις ένα εξαιρετικό αποτέλεσμα. Το καδράρισμα του προσώπου δίνει mia youthfull εικόνα και γενικότερα "σκανδαλιάρικη" ψυχολογία. ;)

Μπλουζα