Παρακαλώ συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απενεργοποιήσετε τις διαφημίσεις.
Έχεις δίκιο, γιατί αυτή πρέπει να παραμένει σκανταλιάρικη, με ή χωρίς μαλλίΚρατάω το σκανδαλιάρικη ψυχολογία τρελλέ μου.
ακριβως , σε καποιες περιπτωσεις βλεπεις απο μπροστα τον 'μεταμοσχευμενο ΄ μια χαρα , και μολις σκυψει λιγο επειδη ακριβως περναει το ματι βλεπεις μια συμμετρια στην τοποθετηση των τριχων σαν να τις φυτεψε μηχανημα . Δεν ειναι το φαινομενο της κουκλας που λεγαμε παλια γιατι δεν ειναι πολυτριχα αλλα μοιαζουν σαν να καρφωθηκαν με καποια ραπτομηχανη .Πέρα από το contrast που είναι ο ένας λόγος,ο άλλος έχει να κάνει με τη συμμετρική τοποθέτηση που κάνουν,αυτό επιτείνει και κάνει ακόμα μεγαλύτερη και πιο έντονη αυτή την εικόνα.
To ίδιο συμβαίνει και μπροστά εκεί να δεις γέλια.ακριβως , σε καποιες περιπτωσεις βλεπεις απο μπροστα τον 'μεταμοσχευμενο ΄ μια χαρα , και μολις σκυψει λιγο επειδη ακριβως περναει το ματι βλεπεις μια συμμετρια στην τοποθετηση των τριχων σαν να τις φυτεψε μηχανημα . Δεν ειναι το φαινομενο της κουκλας που λεγαμε παλια γιατι δεν ειναι πολυτριχα αλλα μοιαζουν σαν να καρφωθηκαν με καποια ραπτομηχανη .
Kαι του παπακου το αποτελεσμα φαινεται πολυ φυσικο οπως το δικο σου vlafoTo ίδιο συμβαίνει και μπροστά εκεί να δεις γέλια.
Ειδικά στη γνωστή κλινική με τις υψηλές φυτρώσεις που τα περισσότερα αποτελέσματα είναι έτσι.
Ναι είναι όντως πολύ φυσικό δεν καταλαβαίνει και ένα έμπειρο μάτι ακόμα.Kαι του παπακου το αποτελεσμα φαινεται πολυ φυσικο οπως το δικο σου vlafo
Η ανάλυση του Πάνου έχει κάποια λάθη. Καταρχήν τo sina δεν είναι το συνω (συνημίτονο) αλλά το ημίτονο (ημω), άρα έπρεπε να πάρει την διπλανή στήλη που είναι και δυσμενέστερη, θα του έβγαινε χειρότερο το αποτέλεσμα και θα καταλάβαινε ότι κάτι δεν πάει καλά. Επίσης έχει κάνει κάποιο λάθος στις γωνίες που παίρνει ως προς την hairline. Από το παρακάτω σχήμα φαίνεται ότι στο μπροστινό κομμάτι οι γωνίες ξεκινάνε από 10 μοίρες και κοντά στο τέλος του mid scalp φτάνουν τις 35. Ας πούμε μεσοσταθμικά στο κομμάτι που λέμε forelock zone (δηλαδή 3-4 πρώτα εκατοστά) 25 μοίρες (ή και παραπάνω αν θέλει κάποιος). Αυτό κάνει επίσης τα πράγματα δυσμενέστερα γιατί όσο μικραίνει η γωνία μεγαλώνει το μήκος. Άρα?
.
Προβολή συνημμένου 31211
Και επειδή η θεωρία πρέπει να επιβεβαιώνει και το πείραμα (παρατήρηση) ιδού η απόδειξη. Πήρα μια παλιά φώτο δικιά μου από την τοποθέτηση στην 2η επέμβασή μου. Επειδή είχα βάλει πάνω κλίμακα, μπορώ πλέον να κάνω ακριβέστατες μετρήσεις. Τι μας δείχνει? Το pen που χρησιμοποιήθηκε είναι 1.0mm (για τα δίτριχα μου) αφού έχω χοντρή τρίχα περίπου 60μ. Επιβεβαιώνεται και από το σχήμα. Αφού μετράω 2 κολλητά graft (λεπτή μπλε γραμμή) στα 0.21cm, δηλαδή 21mm/2=1.05mm! Με λίγα λόγια ο Λορένζο θα μπορούσε να συνεχίσει στο ίδιο μοτίβο και να βάλει άνετα 4 ζευγάρια x 21mm = 84mm<100mm, δηλαδή 64g για πλάκα και με λίγο ζόρι κοντά στα 70g (σε κενή περιοχή). Η συγκεκριμένη περιοχή του σχήματος που έχω μαρκάρει αφορά 0,16cm2 έχει και 5 μαμίσια και η πυκνότητα των νέων graft είναι 9/0,18 (0,16+10% διόρθωση λόγω κλίσης)~50g.
Προβολή συνημμένου 31408
Το πινακακι αυτο το εχεις ποσταρει απο το σαιτ του δρ. λαμ στο νταλλας..... Προβολή συνημμένου 31211
ο οποιος ειναι ενα medi jeneuse της αμερικης... ειναι πλαστικος και κανει μαλλια, μποτοξ, υαλουρονικα, βλεφαροπλαστικες, λειζερ, χειλια, λιφτινγκς, αποτριχωσεις κ οτι αλλο μπορεις να φανταστεις... λυπαμαι δεν περνω στα σοβαρα αυτους τους γιατρους προτιμω να ακουω και να διαβαζω οσους ασχολουνται αποκλειστικα και μονο με μμ.
Επισης καπου λες οτι γινεται καθετα στο δερμα η σχισμη και μετα γυρναει το pen στη σωστη κλιση.
κατι τετοιο δεν ισχυει επ ουδενι.
Δεν το εχω δει ποτε σε βιντεο , δε το εχω δει ποτε σε καποια μελετη παρα μονο στην συνεχεια του παραπανω βιντεο
στο τελος κανει την συγκεκριμενη κινηση που λες ο λορεντζο αλλα καμμια σχεση με αυτο που υποστηριξες ,
λεει οτι κανει καθετα την τρυπα με την μυτουλα μοναχα της βελονας και στην συνεχεια γυνραει την βελονα στην σωστη κλιση και την χωνει μες το δερμα. Η μυτουλα βεβαια της βελονας εχει διαμετρο 0 ( μηδεν) κι αυτο γινεται κυριως στα περιστατικα που παθαινουν popping.
Παρακαλώ συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απενεργοποιήσετε τις διαφημίσεις.
Θα μπορούσε να ξεκινήσει ως εκπαιδευόμενος από τον Lorenzo. Με τις γνώσεις που έχει και ότι το ψάχνει γενικά πιστεύω θα βοηθούσε πολύ στο να ξεκινήσει να κάνει κάποιες μικρές επεμβάσεις μεταμόσχευσης σε βοηθητικό ρόλο αρχικά μέχρι να αποκτήσει εμπειρία, όπως ξεκινάνε και οι εκπαιδευόμενοι στα πρώτα τους στάδια που κάνουν μεταμοσχεύσεις μαλλιών. Σίγουρα θα χρειαζόταν αρκετή εκπαίδευση και θα είχε κ κάποιες αποτυχίες αρχικά. Αλλα με κόπο και χρόνο όλα θα γίνονταν πιστεύω...O Cvial αν ξεκινήσει σαν εκπαιδευόμενος θα είναι πολύ καλύτερος από πολλές αν όχι όλες τις νοσηλεύτριες και από αρκετούς γιατρούς.
Think about it.
Friendly request.
Θα μπορούσε να ξεκινήσει ως εκπαιδευόμενος από τον Lorenzo. Με τις γνώσεις που έχει και ότι το ψάχνει γενικά πιστεύω θα βοηθούσε πολύ στο να ξεκινήσει να κάνει κάποιες μικρές επεμβάσεις μεταμόσχευσης σε βοηθητικό ρόλο αρχικά μέχρι να αποκτήσει εμπειρία, όπως ξεκινάνε και οι εκπαιδευόμενοι στα πρώτα τους στάδια που κάνουν μεταμοσχεύσεις μαλλιών. Σίγουρα θα χρειαζόταν αρκετή εκπαίδευση και θα είχε κ κάποιες αποτυχίες αρχικά. Αλλα με κόπο και χρόνο όλα θα γίνονταν πιστεύω...